-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
IntelKiller7
veterán
ez az 1 achievements hianyzik. Csapatban kell tolni 1 versenyt. Valaki esetleg? 😬😀 Xbox
-
IntelKiller7
veterán
Crew 2-nel lehet valahogy az arany fejlesztesnel bonust valtoztatni?
-
IntelKiller7
veterán
3 hét után végre megjött a játék
Egy kérdésem lenne. Amiket aktiváltam Golden Plateket, azokat, hogy tudom a játékhoz csatolni?The Crew Hungary: [link] Csatlakozz bátran!
-
IntelKiller7
veterán
Isten áldja a NAVot...
1 hete rendeltem meg a játékot Konzolok szervizénél. Erre rá következő nap a NAV ellenörzést tartott náluk 2 napig, én nem nem tudtam, hogy miért nincs még mindig itt a cucc. Elvileg holnap megjön, és végre én is tudok már játszaniAhogy néztem elég gyorsan el lehet érni a LVL 50-es szintet :-/
The Crew Hungary csoport: [link] csatlakozz, ha van kedved.
-
IntelKiller7
veterán
Remélem ma már meghozza a futár, mert lassan 1 hete rendeltem meg..
-
IntelKiller7
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #1324 üzenetére
Jó hát engem se, de azért az is lényeges valamilyen szinten
Minecraft grafikával nem lenne jó játszani vele
-
IntelKiller7
veterán
Hamarosan újabb autókat neveznek meg és kerülnek be a játékba. Talán nem is gond, hogy kicsit csúszik
És kaptunk egy képet az 5-ös bimmerről is -
IntelKiller7
veterán
Friss!
Eltolták a megjelenési dátumot decemberre!
[link] -
IntelKiller7
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #1083 üzenetére
10 dollárért?
-
IntelKiller7
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #989 üzenetére
de azért reménykedem, hogy megoldják -
IntelKiller7
veterán
Szeptember 30-tól indul a PS4, Xbox One újabb béta tesztje. Kár, hogy kimarad a PC. Mentem volna még egyet vele, míg megjelenik
-
IntelKiller7
veterán
Miért ne mehetne?
-
IntelKiller7
veterán
Sziasztok!
Elindult The Crew Hungary csoportunk. Aki megveszi és szeretne jó közösséggel játszani csatlakozzon.
Mindegy, hogy PC-n vagy konzolon játszol.
[link]Köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest