- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD FX
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
8500 - 8401
10735 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:25 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sisu2
aktív tag
Grat. 10 alatt már jó idő.

-
Simi37
őstag
Nagy bírom az Aventodort

Maimi nál az 1ik alsó eventbe 131. az időm

-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Lesz valami ma?
-
regener
veterán
Mini Cooper S (C) Leaving LA-ra 10:16-os idő? Pedig nem is annyira toltam neki,meg azért párszor el is rontottam,szóval nem rossz kis autó.
Csak a fékje gyenge minden specben, de azt megszokva jó kis vas.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Mini Cooper S (C) Leaving LA-ra 10:16-os idő? Pedig nem is annyira toltam neki,meg azért párszor el is rontottam,szóval nem rossz kis autó.
-
regener
veterán
-
Emunem
őstag
-
sunny84
senior tag
-
olloczky
senior tag
-
fatal`
titán
-
regener
veterán
-
fatal`
titán
De marhára nem azért mert a szerverről szedi a mapot, az ugyanúgy a gépeden van. Egyszerűen így van megírva, hogy kell neki a net a futáshoz.
Mielőtt lelövik a szervert, remélhetőleg adnak ki egy offline patchet.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Letiltott hálókarival próbáltam, olyan 1,5 perc utn rakott vissza a Press any key képernyőre.
Versenyezni is tudtál vagy csak freefroam?Már rég megvan

-
törölt tag
-
macy
addikt
-
sisu2
aktív tag
-
regener
veterán
-
törölt tag
-
Lathronos
őstag
-
regener
veterán
Nálam meg 1 órája indításkor 5 percig töltött, majd kifagyott.
Ubisoft, én így szeretlek!
És még a Test Drive Unlimited 2-re mondták annak idején, hogy játszhatatlan.
Miért nem lehet leszedni azt a 300-400 GB-nyi mapot a szerverekről, és akkor mindenki tudna akár offlineban is kocsikázni. Így nem sok értelme van, hogy csak online megy. Aztán 1-2 év mulva kilövik a szerverekről a pics@ba, és csak disznek lesz jó a polcon a DVD.
És miért kell minden telepítéskor 20 GB frissítést leszednie a játéknak, ha nem javul semmit? 
Ha már aktiváltad akkor csak töltsd le Uplay-el, nem kell a DVD-ről telepíteni. Úgyis leszedi a 20GB-ot akkor az csak a friss játék legyen, ne csak a frissítés.
(#8478) Balathruin
Kidob a főmenü elé ha nem kap netet. -
Lathronos
őstag
-
törölt tag
Nálam meg 1 órája indításkor 5 percig töltött, majd kifagyott.
Miért nem lehet leszedni azt a 300-400 GB-nyi mapot a szerverekről, és akkor mindenki tudna akár offlineban is kocsikázni. Így nem sok értelme van, hogy csak online megy. Aztán 1-2 év mulva kilövik a szerverekről a pics@ba, és csak disznek lesz jó a polcon a DVD.
És miért kell minden telepítéskor 20 GB frissítést leszednie a játéknak, ha nem javul semmit? 
Ha elindul utána megy offline is.
-
Lathronos
őstag
Nem hiszem el ezt a fost..........15 perc game után Fos Crew működése leállt!
Gratulálok nyomorék UBIFOS!!!! Ebből nem lesz CAU vásárlás,pedig gondolkodtam rajta.Nálam meg 1 órája indításkor 5 percig töltött, majd kifagyott.
-
Emunem
őstag
Én nem tudom mit csináltok, de nekem valahogy sosem lépett még ki eddig. Egyszer még a régi géppel, de akkor a nod32 frissített meg az Adobe is egyszerre.

Jó lenne tudni, van-e valami kapocs a különböző userek kilépéseinel. Esetleg mi történt előtte, vagy valami egyéb program ment-e közben? (mondjuk a chrome) etc...
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Nem hiszem el ezt a fost..........15 perc game után Fos Crew működése leállt!
Gratulálok nyomorék UBIFOS!!!! Ebből nem lesz CAU vásárlás,pedig gondolkodtam rajta. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
A megválaszolt hozzászólás már nem elérhető.Én ALT+Enterrel szoktam.
-
xenon2
senior tag
-
regener
veterán
A megválaszolt hozzászólás már nem elérhető.Windowed vagy Borderless mód.
-
törölt tag
A megválaszolt hozzászólás már nem elérhető.Játssz borderless-ben, nálam nincs ilyen.
-
olloczky
senior tag
A megválaszolt hozzászólás már nem elérhető.Az nekem is ilyen és fogalmam nincs miért.. bár nekem kicsit enyhébb, mint haveromnak (meg neked), mert neki is tényleg percekbe telik mire vissza tud jönni játékba
nálam 3-4 villódzás elég neki -
olloczky
senior tag
-
noblem1983
senior tag
-
Csapoati
nagyúr
-
regener
veterán
Ki vette/veszi meg a CAU-t?
Én előre félek a mapbugtól mert valszeg ottis megmarad és szintúgy játszhatatlanok lesznek a hosszabb futamok.
-
CJ4567
nagyúr
Nálam Mission C-ben is minden platina, mégis 98%-on megállt az award.

-
Simi37
őstag
-
fatal`
titán
Most én emlékszek rosszul vagy nem Ferrari F12 Berlinetta volt kiírva hó végi summit jutalomként? A másik meg mintha a mostani kvalifikációnál a Brand Time Attack-nél Cadillac Escalade D volt most meg 1969-es Camaro-t látok
Berlinetta a CAU-val jön majd úgyhogy nem hiszem.
-
Vityaa
tag
Most már az van kiírva
Ferrari F12 volt még tegnap. Meg is lepődtem, hogy na végre valami normális autó jön.
De ezek szerint akkor mégsem. Legalább nem kell summitot csinálni. 
-
noblem1983
senior tag
-
sisu2
aktív tag
Most én emlékszek rosszul vagy nem Ferrari F12 Berlinetta volt kiírva hó végi summit jutalomként? A másik meg mintha a mostani kvalifikációnál a Brand Time Attack-nél Cadillac Escalade D volt most meg 1969-es Camaro-t látok
Én úgy tudom Panigale jön.
-
noblem1983
senior tag
-
sunny84
senior tag
Üdv , valami megmozdulás vagy krúz mára ?

-
Simi37
őstag
-
Lathronos
őstag
Instang get pleasures!
Nehogymár valaki ennyire karót nyelt legyen.. Azért van a játék, hogy ne legyen 100%-an élethű!!! Mert mi lenne, ha azt a bugot kijavítanák, hogy egy totálkarambol után tovább tudsz gurulni, ahelyett, hogy 2 hónapra kibannolnának, mert elvileg nem tudsz vezetni....
Jó az a vizes bug, akár nyílt kapukkal oldjuk meg, akár az autó cserélőssel. Gyerkőcnek kedvence, amúgy is oda van a vízért valóságban is.

Szerk:
vannak kedvenc BUG a játékban?
"van kedvenc BUG a játékban?"
Amikor csak úgy random tengeralattjárót játszik a Mustangom. Először csak a kerekek tünnek el az aszfaltban, majd egy idő után elsüllyed az egész autó szégyenében. L.A.-ben ez mindennapos.
Más városokban ritkábban. -
CJ4567
nagyúr
"vannak kedvenc BUG a játékban?"
Nekem az, amikor Miamitól picit nyugatra a parton tengeralattjárót játszok és a tenger alján kocsikázok.

De ez sem rossz: Haveromnál már hetek óta olyan az egyik faction mission (L.A-s 176ezres), hogy a 3 gép ellenfél verseny közben leáll valahol a vége felé, ezért nem is kell sietnie, mert mindenképp ő nyer.

A LA-s küldetés nálunk haverral is ilyen volt, mindketten szenvedtünk hogy visszajöjjünk dobogóra, aztán jut eszembe hogy ha én beérek, játék őt másodiknak fogja venni, így nem voltunk idegesek. Erre azt látom a végénél, hogy az AI a cél mögött állt, és szenvedtek a fallal

-
szami777
addikt
Instang get pleasures!
Nehogymár valaki ennyire karót nyelt legyen.. Azért van a játék, hogy ne legyen 100%-an élethű!!! Mert mi lenne, ha azt a bugot kijavítanák, hogy egy totálkarambol után tovább tudsz gurulni, ahelyett, hogy 2 hónapra kibannolnának, mert elvileg nem tudsz vezetni....
Jó az a vizes bug, akár nyílt kapukkal oldjuk meg, akár az autó cserélőssel. Gyerkőcnek kedvence, amúgy is oda van a vízért valóságban is.

Szerk:
Nekem az, amikor Miamitól picit nyugatra a parton tengeralattjárót játszok és a tenger alján kocsikázok.

De ez sem rossz: Haveromnál már hetek óta olyan az egyik faction mission (L.A-s 176ezres), hogy a 3 gép ellenfél verseny közben leáll valahol a vége felé, ezért nem is kell sietnie, mert mindenképp ő nyer.

-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Nálatok számolja a Stuntból összegyűjtött Bucksot? Mert vártam vagy 20 percet,bementem a HQ-ba,megszereltem az autót,hátha arra hozzáadja,de semmi nem történt.
-
Emunem
őstag
Instang get pleasures!

Szerk:
Nekem az, hogy betonfalnak nekimegyek 600km/h és alig van karc az autón, de ha egy szalmakerítésnek nekimegyek, akkor minimum totálkár...

-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Instang get pleasures!

Szerk:
Mikor szemből neki ütközök egy civil autónak és elkezd egy helyben kaparni a kocsim.

-
Emunem
őstag
Instang get pleasures!

Szerk:
-
nap
addikt
Privátban rákérdeztem az egyik ubis arcnál pár hete egy hasonló "feature"-ökből összeállított videóval, és jelezte, hogy (ez nem lehetőség/funkció amit szándékosan hagytak benne, hanem) a grafikáért felelős dizájner pofa a zacsit vakarta többet a kelleténél - finoman szólva! Egyébként az ilyen vizes bakik mellett még van sok hasonló (pl: épületből lehet lemenni, szalagkorláton keresztül, stb), és ezek mind bakik, nem direkt benne hagyott dizájnelemek a kedves játékosoknak! Mint ahogy nem "feature" a néhol megtalálható "fake" respawn point (átmész ott és újra meg újra respawn-ol a verda, levonva a hibapontokat), a (60-80 fokos) sziklára mászás lehetősége, az itt ott hiányos útfelület, a szellem házak, a bokáig a járdában mászkáló gyalogosok, stb-stb...
A tisztelt ubis arc annyit válaszolt, hogy csak bombázzam a support-ot az emailekkel és majd történik valami! Történt is, meguntam az email küldözgetéseket, inkább élvezem a bug kreációt!

Pedig nekem qrvára szándékosnak tűnik. Akkor nem lenne kidolgozva minden folyómeder/tómeder/pocsolya alja, hanem a Chicago alatti semmi lenne mindenhol. És nem lennének benne a csapdák sem.
-
ashiaor666
csendes tag
Privátban rákérdeztem az egyik ubis arcnál pár hete egy hasonló "feature"-ökből összeállított videóval, és jelezte, hogy (ez nem lehetőség/funkció amit szándékosan hagytak benne, hanem) a grafikáért felelős dizájner pofa a zacsit vakarta többet a kelleténél - finoman szólva! Egyébként az ilyen vizes bakik mellett még van sok hasonló (pl: épületből lehet lemenni, szalagkorláton keresztül, stb), és ezek mind bakik, nem direkt benne hagyott dizájnelemek a kedves játékosoknak! Mint ahogy nem "feature" a néhol megtalálható "fake" respawn point (átmész ott és újra meg újra respawn-ol a verda, levonva a hibapontokat), a (60-80 fokos) sziklára mászás lehetősége, az itt ott hiányos útfelület, a szellem házak, a bokáig a járdában mászkáló gyalogosok, stb-stb...
A tisztelt ubis arc annyit válaszolt, hogy csak bombázzam a support-ot az emailekkel és majd történik valami! Történt is, meguntam az email küldözgetéseket, inkább élvezem a bug kreációt!

-
nap
addikt
A Crew az indulása óta tartalmaz olyan bugokat, melyeket a mai napig nem javították ki! Például ez sem egy friss bug, párszor már jeleztem is! De csak az automata válasz jött a levélre...

Ez feature, nem bug.

Ezek szándékosak. Itt lehet lemenni a víz alá, többek közt. Van még vagy 10 ilyen hely a játékban,
-
regener
veterán
A Crew az indulása óta tartalmaz olyan bugokat, melyeket a mai napig nem javították ki! Például ez sem egy friss bug, párszor már jeleztem is! De csak az automata válasz jött a levélre...

Rengeteg van, s egyik sem javult...
-
ashiaor666
csendes tag
Sziasztok!
Október óta javult valamit a játék? Vagy még mindig tele van bug-gal? Nálam folyton random fagyott mikor úgy tartotta kedve, vagy nem tudott csatlakozni. Azt hittem olyan lendülettel kivágom a DVD-t az ablakon, hogy meg sem áll a naprendszer határáig.
Na de nemsokára jön a Forza Horizon 3, az talán jobbra sikerül.A Crew az indulása óta tartalmaz olyan bugokat, melyeket a mai napig nem javították ki! Például ez sem egy friss bug, párszor már jeleztem is! De csak az automata válasz jött a levélre...

-
Harbonah
csendes tag
-
sunny84
senior tag
Sziasztok!
Október óta javult valamit a játék? Vagy még mindig tele van bug-gal? Nálam folyton random fagyott mikor úgy tartotta kedve, vagy nem tudott csatlakozni. Azt hittem olyan lendülettel kivágom a DVD-t az ablakon, hogy meg sem áll a naprendszer határáig.
Na de nemsokára jön a Forza Horizon 3, az talán jobbra sikerül.forza3 tele van bugal , csatlakozási problémák , hdr , fekete kép , összeomlások , véletlenszerű lagok , kontroller működési bajok, stb finomságok .. szóval ott sem fenékig tejfel
, talán crewben nincs annyi már -
Lathronos
őstag
-
fatal`
titán
Sziasztok!
Na de nemsokára jön a Forza Horizon 3, az talán jobbra sikerül.Rég megjelent a forza, az sem bugmentes...
-
Lathronos
őstag
Sziasztok!
Na de nemsokára jön a Forza Horizon 3, az talán jobbra sikerül. -
olloczky
senior tag
Sziasztok
Nem rég vettem egy TVR Sagarist és nekem nagyon bejön. Miért van az, hogy PvP-ben sose látok ilyet? Mindig csak a koenigseggek meg a lambok.. Van valami tudományos magyarázat erre, valamiért ez rosszabb vagy azok jobbak?
üdv
-
Kreash
aktív tag
Jó kis válogatás

-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
regener
veterán
Karácsonyra szoktak valamit adni a fejlesztők?
Mindig van valami új error amit aktiválnak olyantájt.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Karácsonyra szoktak valamit adni a fejlesztők?
-
Micsurin
nagyúr
Látszik már a Panigale a summitban ? Megéri már belépnem?

-
Kreash
aktív tag
-
Harbonah
csendes tag
vagy csak menj térkép nézetbe, szűrd le a getawayekre és teljesíts 3-at abból amit látsz

-
Kreash
aktív tag
óóh, köszi szépen.
Néztem külföldi forumot, youtobot, de nem jöttem rá erre.Sikerült

1000 hála

-
regener
veterán
Hívd elő a telefont és a küldetések menüben jobboldalt tudsz lapozni ugye, ott lapozz a 3. oldalra ott írja az adott küldetés fajtáját és 3 különböző Getaway (menekülés) típusú küldetést tolj le.
-
Kreash
aktív tag
-
Simi37
őstag
Köszi tippet, az Aventodor jól bevált, 12k helyett elsőre 20k+ az escape velocityben

-
CJ4567
nagyúr
Azt nem tudom, hogy azoknak elérhető lesz-e akik 2015 január után kezdték a játékot.
A GTR lesz CAU exkluzív csak.
-
tixem
addikt
A "kozel" 2 ev alatt a jatekosok osszesen,
19430 evet jatszottak
11 Milliard km-t vezettek freedrive-ban, ami megfelel egy kruznak a Plutoig es vissza! lol
681 Millio liter festeket fujtak el, ami 200 millio auto festesere elegendo
legtobbet "jarattak" a kovetkezo autokat: Nissan R34, Frod Focus RS, FrodF150 OffRoad-on es Nissan R34, Nissan 370Z, Camaro SS 2010-t az uton.
tobb mint 15Millio kepet lottek el
45 Evet toltottek a levegoben, ami 2 millioszor hoszabb ut, mint Baumgartner szuperszonikus zuhanasa!!
100 Millio rendoros uldozet inditottak, amelybol 73%-ban tudtak megszokni.
ill. 20 Milliard birsagot rottak ki a maradando 27%-ra, akik nem usztak meg ep borrel.
[link]
Itt pedig esetleg te is megtalalhatod a keped!
[link]És még hány bug .....
Szerintem bőven kitelne egy ugyanilyen mozaikos kép a supporton beküldött screenshotokból is 
Azért remélem a CAU több autót hoz ezeknél. Elég unalmas és vérszegény felhozatal. GTR, hurrá. Kb minden autós játékban benne van, nekem már a fülemen jön ki.
El tudnék rohangálni egy quattro-val dirtben, vagy egy s1-gyel. R8, RS4, RS5, TT RS... Rohadtul hiányoznak az Audik a játékból, BMW M5-re rakhatnának legalább egy nyomorult street kit-et...
Illetve a kevésbé ismert, vagy hétköznapibb autók, vagy amik már rég voltak. Civic, Lancer, Impreza, Supra, S2000, Diablo SV, Countach stb.
Kicsi életet lehelhetnének a kínálatba mert nekem eléggé vérszegény. Jelenleg bent lévő retro izomautókra is miért nem lehet drag és monster kit-et tenni? Azt ne mondják, hogy nem lenne valósághű, mert szerintem a Fiat 500 is kb annyira autentikus MT, vagy egy Focus RS is annyira drag, mint egy Trabant.
-
StormLine
senior tag
-
Mike Farrel
tag
-
Micsurin
nagyúr
Hamarosan 2 éve, hogy megjelent a The Crew! Ennek örömére mindenki aki 2014 decemberében, vagy 2015 januárjában már legalább egyszer bejelentkezett a játékba, a Calling All Units megjelenésekor, azaz november 29-én ajándékba kap egy vadiúj Lamborghini Huracán-t, mellé egy exkluzív születésnapi matricával!
Az ajándék nem kötött sem a Wild Run, sem a Calling All Units kiegészítők megvételéhez, de az adott The Crew profilhoz igen, így a bétában való részvétel nem jogosít fel a jutalomra. Az ajándék nem elérhető Xbox 360 konzolokon.Megvásárolható lesz ?

-
COLBrattShaw
csendes tag
En is eszrevettem, az egyik kep annyira kiugrott, hogy egy kis szamolgatas utan tobb mint 30 darabot talatam belole (es van meg egy par min 15-20x ismetlodessel! lol Ez azert tenyleg egy vicc! Gondolom ezek voltak a kepek az "ellenorzott" mappaban, igy tudtak garantalni a minoseget, hogy barhova zoom-olva jo kepeket talalj. Nem lett volna tul sok ido kiboviteni egy kicsit jobban, foleg hamar a 10millio-t emlegetik.
:facepalm -
Mike Farrel
tag
Hamarosan 2 éve, hogy megjelent a The Crew! Ennek örömére mindenki aki 2014 decemberében, vagy 2015 januárjában már legalább egyszer bejelentkezett a játékba, a Calling All Units megjelenésekor, azaz november 29-én ajándékba kap egy vadiúj Lamborghini Huracán-t, mellé egy exkluzív születésnapi matricával!
Az ajándék nem kötött sem a Wild Run, sem a Calling All Units kiegészítők megvételéhez, de az adott The Crew profilhoz igen, így a bétában való részvétel nem jogosít fel a jutalomra. Az ajándék nem elérhető Xbox 360 konzolokon. -
törölt tag
19430 evet jatszottak
11 Milliard km-t vezettek freedrive-ban, ami megfelel egy kruznak a Plutoig es vissza! lol
legtobbet "jarattak" a kovetkezo autokat: Nissan R34, Frod Focus RS, FrodF150 OffRoad-on es Nissan R34, Nissan 370Z, Camaro SS 2010-t az uton.
45 Evet toltottek a levegoben, ami 2 millioszor hoszabb ut, mint Baumgartner szuperszonikus zuhanasa!!
ill. 20 Milliard birsagot rottak ki a maradando 27%-ra, akik nem usztak meg ep borrel.
[link]
[link]Ismétlődik egy rakás kép.
Még ezt is lusták voltak megcsinálni rendesen... -
COLBrattShaw
csendes tag
19430 evet jatszottak
[link]
[link] -
fatal`
titán
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
regener
veterán
Gondoltam hogy abból maradt, de annyira lusták hogy pár sort kivegyenek...

Végre sikeresen átállítottam a Smartphone gombot a Bindigs.xml-ből, de mire rájöttem hogy egy módosított AZERTY kiosztás szerint nézi a gombokat

Játékban francia kiosztás szerint egyeztek a gombok csak a fájlban lévővel.
Pl. az "A"-ra írtam a telefont (és a Cancel-t is, így az ESC nem is kell), az pedig nálunk a Q, így végre a Q-n van a telefon és vezetés közben kevesebbet kell felemelni a kezem a billentyűzetről![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Emunem
őstag
TDU2 maradékok... amit a malacok nem ettek meg, hanem elrakták ínségesebb időkre...
-
regener
veterán
-
CJ4567
nagyúr
Mercedes-Benz GLC Coupe + Ferrari F12 + Lamborghini Huracán + Jeep Wrangler + Nissan GTR Spec-V + KTM RC8 (motor)
Ezt a listát találtam
Major changes
1. max level raised to 60 = 60-as rang szint
2. max car rank 1399 = max tuning szint
3. new skill rank Diamond = gyémánt szint a nyereményeknél platina után
4. new playable drivers
5. retuned Police AINew cars
1. Jeep Wrangler (dirt)(raid) (perf?)
2. Lambo Huracan LP 610-4 (perf)
3. Ferrari F12berlinetta (perf)
4. Nissan GTR R35 (perf)
5. Mercedes AMG GLC43 (dirt)(raid)
6. ktm rc8 (perf,circuit)Ezek a kocsik lesznek rendőrként használható
1. Pagani Huayra
2. Monster Abarth 500
3. Lambo Aventador
4. Hummer
5. ford Raptor
6. Koenigsegg Agera R
7. Mercedes GLC"Small changes made"
new tab section "Infractions"
new nos flame colors+animation = új nitro effekt + színekGTR, Huracán Circuitra is jöhetne.
-
tixem
addikt
Mercedes-Benz GLC Coupe + Ferrari F12 + Lamborghini Huracán + Jeep Wrangler + Nissan GTR Spec-V + KTM RC8 (motor)
Ezt a listát találtam
Major changes
4. new playable drivers
4. Nissan GTR R35 (perf)
1. Pagani Huayra
2. Monster Abarth 500
3. Lambo Aventador
4. Hummer
5. ford Raptor
6. Koenigsegg Agera R
new nos flame colors+animation = új nitro effekt + színekEttől a glc-től haszontalanabb autót nem is tudtak volna találni. Nevetséges.
-
tixem
addikt
Valaki summit crew time attack? Tele van a tököm már a sok nyomival, elfogadják a felkérést utána meg lelépnek....
-
regener
veterán
Ezt a listát találtam
Major changes
4. new playable drivers
4. Nissan GTR R35 (perf)
1. Pagani Huayra
2. Monster Abarth 500
3. Lambo Aventador
4. Hummer
5. ford Raptor
6. Koenigsegg Agera R
new nos flame colors+animation = új nitro effekt + színekCsak legyen jobb ez a tabulátoros menü, mert nekem annyira nem jön be.
-
fatal`
titán
Ezt a listát találtam
Major changes
4. new playable drivers
4. Nissan GTR R35 (perf)
1. Pagani Huayra
2. Monster Abarth 500
3. Lambo Aventador
4. Hummer
5. ford Raptor
6. Koenigsegg Agera R
new nos flame colors+animation = új nitro effekt + színekIgen, de ez nem a teljes lista, csak, amit összeszedegetett mindenki a gameplay videókról meg a screenshotokról.
És ott van még pluszban a Maserati MC-12, ami hivatalos screenshot volt a facebookon. Emlékeim szerint a teljes játékról meg a wild runról se volt autólista megjelenés előtt, csak utólag, amit a mai napig nonszensznek találok, de hát ez van

-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Ezt a listát találtam
Major changes
4. new playable drivers
4. Nissan GTR R35 (perf)
1. Pagani Huayra
2. Monster Abarth 500
3. Lambo Aventador
4. Hummer
5. ford Raptor
6. Koenigsegg Agera R
new nos flame colors+animation = új nitro effekt + színek -
fatal`
titán
Részemről is

Egy fullos autólista azért jöhetne a CAU-hoz, remélem nem 5-6 új gép lesz + a rendőrök, az igen karcsú ennyi pénzért.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
fatal`
titán
As such, everyone who played The Crew in December 2014 and January 2015 will receive the new Lamborghini Huracán for free, as well as an exclusive 2 year anniversary sticker!

-
sisu2
aktív tag
A Zagato tényleg szar Vantage S nekem bejön persze csak kocsikázni nem versenyre.
Új hozzászólás Aktív témák
-
8500 - 8401
10735 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 165Hz - Ryzen 5 7535HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- Steam Deck LCD 512GB Megkímélt, minden tartozékkal
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple watch Ultra 2 akku 99% akció!!
- iPhone 17 Pro max 256GB bontatlan! gyári független 3 év jótállás!!! Akció!!
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Lian Li Vector V100R 750W
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Szép állapot 96% akkumulátor (312 ciklus)
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Corsair Vengeance RGB Pro - 2x32 (64GB) 3200 Mhz CL16 DDR4 Számítógép memória.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest

köszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)