- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mini-ITX
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
sisu2
aktív tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8499 üzenetére
Grat. 10 alatt már jó idő.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
Simi37
őstag
Nagy bírom az Aventodort
Maimi nál az 1ik alsó eventbe 131. az időm
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Lesz valami ma?
-
regener
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8495 üzenetére
Csak a fékje gyenge minden specben, de azt megszokva jó kis vas.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Mini Cooper S (C) Leaving LA-ra 10:16-os idő? Pedig nem is annyira toltam neki,meg azért párszor el is rontottam,szóval nem rossz kis autó.
-
regener
veterán
válasz
Balathruin #8482 üzenetére
Letiltott hálókarival próbáltam, olyan 1,5 perc utn rakott vissza a Press any key képernyőre.
Versenyezni is tudtál vagy csak freefroam? -
Lathronos
őstag
válasz
Balathruin #8478 üzenetére
Ja, ezt jó tudni. Köszönöm az információt.
-
Lathronos
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8475 üzenetére
Nálam meg 1 órája indításkor 5 percig töltött, majd kifagyott.
Ubisoft, én így szeretlek!
És még a Test Drive Unlimited 2-re mondták annak idején, hogy játszhatatlan.
Miért nem lehet leszedni azt a 300-400 GB-nyi mapot a szerverekről, és akkor mindenki tudna akár offlineban is kocsikázni. Így nem sok értelme van, hogy csak online megy. Aztán 1-2 év mulva kilövik a szerverekről a pics@ba, és csak disznek lesz jó a polcon a DVD.
És miért kell minden telepítéskor 20 GB frissítést leszednie a játéknak, ha nem javul semmit?
-
Emunem
őstag
Én nem tudom mit csináltok, de nekem valahogy sosem lépett még ki eddig. Egyszer még a régi géppel, de akkor a nod32 frissített meg az Adobe is egyszerre.
Jó lenne tudni, van-e valami kapocs a különböző userek kilépéseinel. Esetleg mi történt előtte, vagy valami egyéb program ment-e közben? (mondjuk a chrome) etc...
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Nem hiszem el ezt a fost..........15 perc game után Fos Crew működése leállt!
Gratulálok nyomorék UBIFOS!!!! Ebből nem lesz CAU vásárlás,pedig gondolkodtam rajta.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
ertewrtewrtw #8469 üzenetére
Én ALT+Enterrel szoktam.
-
regener
veterán
válasz
Windowed vagy Borderless mód.
-
Balathruin
veterán
válasz
Játssz borderless-ben, nálam nincs ilyen.
-
olloczky
senior tag
válasz
Az nekem is ilyen és fogalmam nincs miért.. bár nekem kicsit enyhébb, mint haveromnak (meg neked), mert neki is tényleg percekbe telik mire vissza tud jönni játékba
nálam 3-4 villódzás elég neki
-
regener
veterán
Ki vette/veszi meg a CAU-t?
Én előre félek a mapbugtól mert valszeg ottis megmarad és szintúgy játszhatatlanok lesznek a hosszabb futamok.
-
fatal`
titán
válasz
noblem1983 #8458 üzenetére
Berlinetta a CAU-val jön majd úgyhogy nem hiszem.
-
Vityaa
tag
válasz
noblem1983 #8460 üzenetére
Ferrari F12 volt még tegnap. Meg is lepődtem, hogy na végre valami normális autó jön.
De ezek szerint akkor mégsem. Legalább nem kell summitot csinálni.
-
sisu2
aktív tag
válasz
noblem1983 #8458 üzenetére
Én úgy tudom Panigale jön.
-
noblem1983
senior tag
Most én emlékszek rosszul vagy nem Ferrari F12 Berlinetta volt kiírva hó végi summit jutalomként? A másik meg mintha a mostani kvalifikációnál a Brand Time Attack-nél Cadillac Escalade D volt most meg 1969-es Camaro-t látok
-
sunny84
senior tag
Üdv , valami megmozdulás vagy krúz mára ?
-
-
CJ4567
nagyúr
válasz
szami777 #8453 üzenetére
A LA-s küldetés nálunk haverral is ilyen volt, mindketten szenvedtünk hogy visszajöjjünk dobogóra, aztán jut eszembe hogy ha én beérek, játék őt másodiknak fogja venni, így nem voltunk idegesek. Erre azt látom a végénél, hogy az AI a cél mögött állt, és szenvedtek a fallal
-
szami777
addikt
"vannak kedvenc BUG a játékban?"
Nekem az, amikor Miamitól picit nyugatra a parton tengeralattjárót játszok és a tenger alján kocsikázok.
De ez sem rossz: Haveromnál már hetek óta olyan az egyik faction mission (L.A-s 176ezres), hogy a 3 gép ellenfél verseny közben leáll valahol a vége felé, ezért nem is kell sietnie, mert mindenképp ő nyer.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Nálatok számolja a Stuntból összegyűjtött Bucksot? Mert vártam vagy 20 percet,bementem a HQ-ba,megszereltem az autót,hátha arra hozzáadja,de semmi nem történt.
-
Emunem
őstag
Instang get pleasures!
Nehogymár valaki ennyire karót nyelt legyen.. Azért van a játék, hogy ne legyen 100%-an élethű!!! Mert mi lenne, ha azt a bugot kijavítanák, hogy egy totálkarambol után tovább tudsz gurulni, ahelyett, hogy 2 hónapra kibannolnának, mert elvileg nem tudsz vezetni....
Jó az a vizes bug, akár nyílt kapukkal oldjuk meg, akár az autó cserélőssel. Gyerkőcnek kedvence, amúgy is oda van a vízért valóságban is.
Szerk:
vannak kedvenc BUG a játékban?
-
nap
addikt
válasz
ashiaor666 #8447 üzenetére
Pedig nekem qrvára szándékosnak tűnik. Akkor nem lenne kidolgozva minden folyómeder/tómeder/pocsolya alja, hanem a Chicago alatti semmi lenne mindenhol. És nem lennének benne a csapdák sem.
-
ashiaor666
csendes tag
Privátban rákérdeztem az egyik ubis arcnál pár hete egy hasonló "feature"-ökből összeállított videóval, és jelezte, hogy (ez nem lehetőség/funkció amit szándékosan hagytak benne, hanem) a grafikáért felelős dizájner pofa a zacsit vakarta többet a kelleténél - finoman szólva! Egyébként az ilyen vizes bakik mellett még van sok hasonló (pl: épületből lehet lemenni, szalagkorláton keresztül, stb), és ezek mind bakik, nem direkt benne hagyott dizájnelemek a kedves játékosoknak! Mint ahogy nem "feature" a néhol megtalálható "fake" respawn point (átmész ott és újra meg újra respawn-ol a verda, levonva a hibapontokat), a (60-80 fokos) sziklára mászás lehetősége, az itt ott hiányos útfelület, a szellem házak, a bokáig a járdában mászkáló gyalogosok, stb-stb...
A tisztelt ubis arc annyit válaszolt, hogy csak bombázzam a support-ot az emailekkel és majd történik valami! Történt is, meguntam az email küldözgetéseket, inkább élvezem a bug kreációt!
-
nap
addikt
válasz
ashiaor666 #8444 üzenetére
Ez feature, nem bug.
Ezek szándékosak. Itt lehet lemenni a víz alá, többek közt. Van még vagy 10 ilyen hely a játékban, -
regener
veterán
válasz
ashiaor666 #8444 üzenetére
Rengeteg van, s egyik sem javult...
-
tipuka
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8435 üzenetére
ez tetszett
-
Lathronos
őstag
Sziasztok!
Október óta javult valamit a játék? Vagy még mindig tele van bug-gal? Nálam folyton random fagyott mikor úgy tartotta kedve, vagy nem tudott csatlakozni. Azt hittem olyan lendülettel kivágom a DVD-t az ablakon, hogy meg sem áll a naprendszer határáig.
Na de nemsokára jön a Forza Horizon 3, az talán jobbra sikerül.
-
olloczky
senior tag
Sziasztok
Nem rég vettem egy TVR Sagarist és nekem nagyon bejön. Miért van az, hogy PvP-ben sose látok ilyet? Mindig csak a koenigseggek meg a lambok.. Van valami tudományos magyarázat erre, valamiért ez rosszabb vagy azok jobbak?
üdv
-
Kreash
aktív tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8435 üzenetére
Jó kis válogatás
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
regener
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8432 üzenetére
Mindig van valami új error amit aktiválnak olyantájt.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Karácsonyra szoktak valamit adni a fejlesztők?
-
Micsurin
nagyúr
Látszik már a Panigale a summitban ? Megéri már belépnem?
-
Harbonah
csendes tag
vagy csak menj térkép nézetbe, szűrd le a getawayekre és teljesíts 3-at abból amit látsz
-
Simi37
őstag
Köszi tippet, az Aventodor jól bevált, 12k helyett elsőre 20k+ az escape velocityben
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Mike Farrel #8421 üzenetére
A GTR lesz CAU exkluzív csak.
-
tixem
addikt
válasz
COLBrattShaw #8416 üzenetére
És még hány bug .....
Szerintem bőven kitelne egy ugyanilyen mozaikos kép a supporton beküldött screenshotokból is
Azért remélem a CAU több autót hoz ezeknél. Elég unalmas és vérszegény felhozatal. GTR, hurrá. Kb minden autós játékban benne van, nekem már a fülemen jön ki.
El tudnék rohangálni egy quattro-val dirtben, vagy egy s1-gyel. R8, RS4, RS5, TT RS... Rohadtul hiányoznak az Audik a játékból, BMW M5-re rakhatnának legalább egy nyomorult street kit-et...
Illetve a kevésbé ismert, vagy hétköznapibb autók, vagy amik már rég voltak. Civic, Lancer, Impreza, Supra, S2000, Diablo SV, Countach stb.
Kicsi életet lehelhetnének a kínálatba mert nekem eléggé vérszegény. Jelenleg bent lévő retro izomautókra is miért nem lehet drag és monster kit-et tenni? Azt ne mondják, hogy nem lenne valósághű, mert szerintem a Fiat 500 is kb annyira autentikus MT, vagy egy Focus RS is annyira drag, mint egy Trabant.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Mike Farrel #8418 üzenetére
Megvásárolható lesz ?
-
COLBrattShaw
csendes tag
válasz
Balathruin #8417 üzenetére
En is eszrevettem, az egyik kep annyira kiugrott, hogy egy kis szamolgatas utan tobb mint 30 darabot talatam belole (es van meg egy par min 15-20x ismetlodessel! lol Ez azert tenyleg egy vicc! Gondolom ezek voltak a kepek az "ellenorzott" mappaban, igy tudtak garantalni a minoseget, hogy barhova zoom-olva jo kepeket talalj. Nem lett volna tul sok ido kiboviteni egy kicsit jobban, foleg hamar a 10millio-t emlegetik.
:facepalm
-
Mike Farrel
tag
Hamarosan 2 éve, hogy megjelent a The Crew! Ennek örömére mindenki aki 2014 decemberében, vagy 2015 januárjában már legalább egyszer bejelentkezett a játékba, a Calling All Units megjelenésekor, azaz november 29-én ajándékba kap egy vadiúj Lamborghini Huracán-t, mellé egy exkluzív születésnapi matricával!
Az ajándék nem kötött sem a Wild Run, sem a Calling All Units kiegészítők megvételéhez, de az adott The Crew profilhoz igen, így a bétában való részvétel nem jogosít fel a jutalomra. Az ajándék nem elérhető Xbox 360 konzolokon. -
Balathruin
veterán
válasz
COLBrattShaw #8416 üzenetére
Ismétlődik egy rakás kép.
Még ezt is lusták voltak megcsinálni rendesen...
-
COLBrattShaw
csendes tag
A "kozel" 2 ev alatt a jatekosok osszesen,
19430 evet jatszottak
11 Milliard km-t vezettek freedrive-ban, ami megfelel egy kruznak a Plutoig es vissza! lol
681 Millio liter festeket fujtak el, ami 200 millio auto festesere elegendo
legtobbet "jarattak" a kovetkezo autokat: Nissan R34, Frod Focus RS, FrodF150 OffRoad-on es Nissan R34, Nissan 370Z, Camaro SS 2010-t az uton.
tobb mint 15Millio kepet lottek el
45 Evet toltottek a levegoben, ami 2 millioszor hoszabb ut, mint Baumgartner szuperszonikus zuhanasa!!
100 Millio rendoros uldozet inditottak, amelybol 73%-ban tudtak megszokni.
ill. 20 Milliard birsagot rottak ki a maradando 27%-ra, akik nem usztak meg ep borrel.
[link]
Itt pedig esetleg te is megtalalhatod a keped![link]
-
regener
veterán
Gondoltam hogy abból maradt, de annyira lusták hogy pár sort kivegyenek...
Végre sikeresen átállítottam a Smartphone gombot a Bindigs.xml-ből, de mire rájöttem hogy egy módosított AZERTY kiosztás szerint nézi a gombokat
Játékban francia kiosztás szerint egyeztek a gombok csak a fájlban lévővel.
Pl. az "A"-ra írtam a telefont (és a Cancel-t is, így az ESC nem is kell), az pedig nálunk a Q, így végre a Q-n van a telefon és vezetés közben kevesebbet kell felemelni a kezem a billentyűzetről -
CJ4567
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8405 üzenetére
GTR, Huracán Circuitra is jöhetne.
-
tixem
addikt
válasz
Ettől a glc-től haszontalanabb autót nem is tudtak volna találni. Nevetséges.
-
tixem
addikt
Valaki summit crew time attack? Tele van a tököm már a sok nyomival, elfogadják a felkérést utána meg lelépnek....
-
regener
veterán
válasz
Csak legyen jobb ez a tabulátoros menü, mert nekem annyira nem jön be.
-
fatal`
titán
válasz
Igen, de ez nem a teljes lista, csak, amit összeszedegetett mindenki a gameplay videókról meg a screenshotokról.
És ott van még pluszban a Maserati MC-12, ami hivatalos screenshot volt a facebookon. Emlékeim szerint a teljes játékról meg a wild runról se volt autólista megjelenés előtt, csak utólag, amit a mai napig nonszensznek találok, de hát ez van
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Mercedes-Benz GLC Coupe + Ferrari F12 + Lamborghini Huracán + Jeep Wrangler + Nissan GTR Spec-V + KTM RC8 (motor)
Ezt a listát találtam
Major changes
1. max level raised to 60 = 60-as rang szint
2. max car rank 1399 = max tuning szint
3. new skill rank Diamond = gyémánt szint a nyereményeknél platina után
4. new playable drivers
5. retuned Police AINew cars
1. Jeep Wrangler (dirt)(raid) (perf?)
2. Lambo Huracan LP 610-4 (perf)
3. Ferrari F12berlinetta (perf)
4. Nissan GTR R35 (perf)
5. Mercedes AMG GLC43 (dirt)(raid)
6. ktm rc8 (perf,circuit)Ezek a kocsik lesznek rendőrként használható
1. Pagani Huayra
2. Monster Abarth 500
3. Lambo Aventador
4. Hummer
5. ford Raptor
6. Koenigsegg Agera R
7. Mercedes GLC"Small changes made"
new tab section "Infractions"
new nos flame colors+animation = új nitro effekt + színek -
fatal`
titán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #8403 üzenetére
Részemről is
Egy fullos autólista azért jöhetne a CAU-hoz, remélem nem 5-6 új gép lesz + a rendőrök, az igen karcsú ennyi pénzért.
-
fatal`
titán
As such, everyone who played The Crew in December 2014 and January 2015 will receive the new Lamborghini Huracán for free, as well as an exclusive 2 year anniversary sticker!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 1 / 2
- EAFC 25
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest