-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv! Jól láttam,hogy novemberben új sziget jön a motorfest-be? A steam-en,most a 2 és az új 20 euro.
-
válasz
}{3@Đ$}{0ot #10571 üzenetére
Fél év után most elővettem és játszottam vele. Nem dobott ki,stabilnak tűnt,kivéve 2-3 percenkénti belassulás 1-1 másodpercre. Szép a játék,csak ne nézzük a felhőket. Érezhető a fejlődés.
-
Üdv! Kit szivat még ez a jelenség? Kb. 20 játék van a gépen,csak ez csinál ilyet.
-
Nekem se indul. Remélem dolgoznak rajta.
-
Hogy lehetett nyerni? Alig lépek be mostanában.
-
-
Én már vagy egy hónapja meg is vettem a kettőt ,és még így se. HÁLÁTLANOK!!!!!!
-
Ma sikerült menni 4 pvp-t,nem állt le az első előtt a játék működése. Sikerélmény.
-
Nagyon kemények vagytok. Én a fél órás futamokat is alig tudom megcsinálni. Az e feletti versenyeket nem is csináltam meg.
-
Most olvastam,hogy jön a the crew 2. Ebből már nem tudnak több lét kipréselni,jöhet a második rész.
Reméljük a következő rész jobban össze lesz rakva.
-
válasz
}{3@Đ$}{0ot #9860 üzenetére
Map bug nekem sosem volt,de a cau frissítés óta,a a pvp legtöbbször a crew működése leállt üzenettel végződik. Én csak a summit pvp-t toltam,de mára a kiléptetések miatt,teljesen leszoktam róla.
-
-
A GT-R c spec nekem is hiányzik,ez volt az egyik amivel eladták a cau retket. Én az EVO mellett Subarut is szívesen látnék a játékban.
-
-
Valaki meg tudná mondani nekem,hogy ekkora térképen miért nem lehet bővíteni a summit versenyek számát? Ugyanazok mennek 2 éve.
-
Nem olvasta valaki valamerre,hogy mikor lesz circuit GT-R?
Kezd fogyni a türlelmem. -
-
Megkaptam a CAU kódot a gamesplanet-től és aktiváltam,de nem szerepel a megvásárolt dlc-k között,sőt még mindig ajánlja,hogy vegyem meg 25 euroért. Remélem ez csak valami átmeneti gond.
-
válasz
Mike Farrel #8347 üzenetére
Hol 5900? Én csak drágábban láttam.
-
válasz
Balathruin #8211 üzenetére
Hát igen,a pvp-t is azért hanyagolom,mert majdnem mindig van egy csaló az indulók között. :/
-
válasz
Balathruin #8209 üzenetére
Úgy örülsz mintha tényleg ott állna a garázsban.
-
Hol van ez a bug pont? Én még sosem láttam ilyet a 800+ óra játék alatt.
Sokan mondták,hogy 30 fps-el lassabb a játék. Nálam ez nem jött be. Többet számít mivel irányíthatom a pixelautókat.
-
Az durva,hogy megvan az összes autó,összes spec és .mind 1299-es.Ezen felül 9-10 milla játék pénz és majd 290000cc???
kb. 880 óra ment el az életemből erre,
-
Aki erre épít gépet,az kerülje az amd procikat is. A processzorom 90-100 % között terhelve, a hd7990 meg 45%-on ketyegteti mind a kettő magját és a sűrűbb városrészekben 40 fps-re is visszaesik,de amúgy 60 megvolt a játéktér 95%-án. Akadásra nem nagyon emlékszem,csak ha ment mellette 4-5 program.
Most egy i7-gtx950m laptopon nyomom,de fix a 30 fps,nincs visszaesés a városokban sem. i7-et kér a szemét játéka. -
868 óra és még egy éve sem tolom a játékot.
Ja és az utóbbi 2 hónapban nem is játszottam.
-
válasz
Darko_addict #7017 üzenetére
Hol tudod megnézni mennyit játszottál???
-
válasz
noblem1983 #6783 üzenetére
Manuális váltóval próbáld másodikban,akkor nem gyorsul túl az autó.
-
Nekem is csak ezzel az autóval megy ennyi. A többivel végig összefűzve is 100-200 ezerrel kevesebb jön össze. Ha sikerülne előbb elérni a 90 feletti szorzót,ott már nagyon adja a pontot. Itt is ismerni kell a pályát,mert ha kicsivel több sebességet viszel be a kanyarba,vége.
-
Egy kis drift
2 próbálkozás,de a legjobban sikerültet nem rögzítettem. -
A hónap első felében nem tudtam játszani és csak 2 medálom lett. most 180000 lét kérne,hogy mehessek a nyeremény autóért. Normálisak ezek?
-
válasz
hakydakillah #6719 üzenetére
Vegyél fel engem is. Ha látsz,katt rám és megoldjuk.
-
válasz
hakydakillah #6715 üzenetére
Bejövős ez a verseny.
Engem az utolsó egyenes tréfált meg párszor,úgy megdobta a pixelautót,hogy átmentem repcsibe párszor.
Ha az elején elhúzol,a rázós részen mehetsz lassabban és nincs gond a végén.
-
válasz
noblem1983 #6588 üzenetére
Van ilyen. A múltkor én is tovább pattantam egy fa tetejéről.
(#6587) Redneck
A perk pontokkal plusz teljesítményt kapsz az autókra,olcsóbbak az alkatrészek,az autók,a verseny elején van max. nitro és van még pár segítség.
PVP-t a térképen ezek az ikonok
jelzik és ha megvan a WR,akkor a summit is rejt PVP lehetőséget. -
-
-
Elbeszélgetsz magaddal.
(#6527) Piftu85
Sajnos van gond a játékkal. Próbáld meg a játékfájlok ellenőrzését.Ma 10 pvp-t végignyomtam. Kiléptem a pvp-ből,lépnék be a garázsba és akkor fagytam ki a játékokból. Az ezután elhangzottak,18+-os,innen kitiltással járó leírtak lennének. :/
-
válasz
COLBrattShaw #6512 üzenetére
Tegnap háromszor próbáltam pvp-t,mindháromszor lefagyott a játék. Minden előjel nélkül megmered a kép és csak a feladatkezelővel tudom bezárni a játékot. Hol a futam elején,hol a közepén,de van,hogy megvárja a szemétje,még a végére nem érek.
-
Üdv! Csak nálam gond,hogy pvp futam elején vagy közben lefagy a játék?2 napja nem tudok befejezni 1 futamot sem.
-
Kormánnyal és drag autóval csinálom. Extrém kanyarsebességre képes a drag autó kormánnyal.Örülnék neki, ha nem lehetne,csak max. C-s autóval nekifutni a skill kihívásoknak. 30-40 nekifutás kell a forgalom miatt,de most a speed 5-ből megvolt. Szerencsém volt. Kellemes napot...
-
Sisu2!
Én is csak mostanában fedeztem fel. Most az előbb drag autóval 4. lettem,pedig előtte top 200-ba is ritkán fértem be,nem megy a kerülgetés. Elég sokat benne hagytam,lehetett volna jobb is,de nincs türelmem 1000-szer próbálkozni.Gigi01!
Korlátozottan használható a játékban a kormány. Drag futamokat nem tudok kormánnyal menni,azt nem érzem vele. Kizárólag drag autóval használható és csak slalom,jump,speed,escape skillre manuál váltó módban. A slalomot fixen 3.-ban toltam végig és így nem melegszik túl a gumi sem.A többi autót nem tudom kormánnyal én sem,sokat késik alapesetben sajnos. Én meg csak bill-el tudom elképzelni,kontrollerrel nem menne. -
Üdv!
Nem tudom viccesnek vagy elszomorítónak vegyem,hogy a slalom skill drag autóval csinálható meg a legmagasabb pontszámra. Kormánnyal úgy kanyarodik a drag autó,mint a többi. Billentyűzettel viselkedik normálisan. Miért van a két beviteli eszköz között ekkora különbség?????? -
Ne gondolkodj FX-ben,keress Intel megoldást. Nálam a 8320E el szokott fogyni a városban/90-95-98%/,közben a VGA meg 40%-on megy/mind a 2 gpu/,vissza is esik az fps és meg is tud 1-1 pillanatra akadni. Én processzorban kerülném az AMD-t,ha erről a játékról van szó. Az Intel kevesebbet is fogyaszt,lassan visszacsörgedezik a plusz kiadás.
-
válasz
HartgeH3-2.8 #6325 üzenetére
Meglepődve olvastam. Nekem is 8 Gb ram van na gépemben ,de az MSI After szerint 70-80%-nál sosem megy feljebb a kihasználtság. 2560X1080 felbontással játszom és a városban nekem is visszaesik az fps. Lehet nekem is ez a gondom?
-
Ha rámész a térképen a küldetésre, még nem mutatja a kis képen,hogy Ferkával fogsz menni,hanem valamelyik p-s autód lesz ott,de az indulásnál már előbújik a kicsike.
-
-
-
A 458 C-ben az egyik legjobb,de P-ben gyenge közepes.
-
Szokott,de kevesen vagyunk és a legtöbbször elkerüljük egymást. Engem is felvehetsz,én is szoktam FDC-belül gurulni csak úgy.
Micsurin. Én a helyedben a LaFerrari helyett a Pagani Huayra mellett döntenék. Jó az előbbi is,de ha nem tartod 100%-ban irányítás alatt ,időt veszthetsz a túlkormányzott viselkedése miatt .
-
válasz
HartgeH3-2.8 #6224 üzenetére
-
-
válasz
Darko_addict #5963 üzenetére
Üdv! Én vagyok. Hidd el,nekem is kell,legalább ennyi idő,hogy tiszta menetet menjek. Van 1-2 ismerősöm,akik olyan időket mennek,hogy csak lesek. Gondolom szélárnyékozva. Nekem sajnos soha nem jön össze kimaxolt autóval rendelkező crew,max én nyújtok szélárnyékot másoknak. Igy nehéz igazán jó időket menni. Most is a drag és az R-es megmérettetés esélytelen,mert nem tudok menni senkivel.
Tipukával mentem jókat,de nem ugyanabban a napszakban játszunk,elkerüljük egymást. Jó játékot mindenkinek!!!
-
-
-
Üdv!
Kell külön hozzá,de meg lehet venni egyben is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy ruhás topik
- VR topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest