Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• stigma

addikt

Sziasztok!
    Az alábbi pár kérdésre keresem a megoldást, remélem tudtok segítnei.
    DS423+ RAID 5-öt használok (WD Purple 6TB 3 db) + 1 SSD kötetnek ezen vannak az alkalmazások, VM, Docker konténerek.
    USB 3.0-ra egy külső HDD-m lóg (WD Purple 4 TB), HyperBackup-al mentek napi adatokat pár mappáról.
    Most volt időm foglalkozni vele, és azt szeretném megoldani, hogy:
    1. Ti miket mentenétek Hyperbackup-al?
    Fontos mappák oké, gondoltam a Synology Photos képekre, de az ugye a /home vagy /homes alatt vannak. Ezt le fudom menteni valahogy a külső HDD-re?
    Ezenfelül ugye Photo-s alkalmazással feleségem és az én telóm képeit mentem, viszont ezt is backupolni akarnám.
    Ezenfelül látom HyperBackup-al lehet menteni nem csak mappákat, hanem "telejs NAS tartalmat" (Utolsó opció). Ez mint ment valójában?

2. Webdav HyperBackup-al:
    Ezt nem sikeült megoldanom, de vettem elég olcsón tesztelésre https://internxt.com oldalon tárhelyet.
    Webdav-on keresztül és Rcolne-al van lehetőség feltölteni ide is a fontos dolgokat nehogy elvesszenek.
    Van valami jó leírásotok, hogy hogyan tudom menteni az adatok, mert googliztam (Synology webdav szavakra) , de sok videot/tutorialt/guide-ot nem találtam róla.

Segítséget előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák