Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Egér probléma
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- ZIDOO médialejátszók
- Autós kamerák
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joshua7
veterán
Bocs az off-ért, de 225/40 R18-ból ki mit ajánlana?
Michelin Pilot Sport 3 GRNX illetve a Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 van képben nálam. -
mmdms
addikt
-
Mágus2
Közösségépítő
-
TaaT
nagyúr
válasz
maggi1886076 #93579 üzenetére
Vatera DPD
-
Trak
addikt
Sziasztok,
Budapesten és környékén hol, kinél érdemes szélvédőt cserélni manapság?
Skoda Fabia -
maggi1886076
addikt
Melyik futárszolgálattal tudom legolcsóbban elküldeni a felnijeimet?
-
mmdms
addikt
válasz
zsolt19900 #93576 üzenetére
Eszem ágába sincs szerelni/szereltetni. Ha széthullik, hát így járt, veszek másikat. Igazából azért is ilyen olcsóak, itt mindenki így használja ezeket.
Akkor nem véletlen targonca az avatarod?Mágus2: Van ülésfűtésed nem? Akkor az a nadrág nem is akkora érvágás..
-
Mágus2
Közösségépítő
Az új verda lezabálja a gatyám is.
-
zsolt19900
őstag
ismerős szerelt smartot, azt mondta amikor autót kerestem, hogy "inkább ne"
és azért egy 50lovas smart meg egy 75lovas lupó között van különbség + még a nyúlmókusok
és ne félj, nekem is mindenki azt mondta, hogy csajos és furán néz ki amikor egy ekkora ember kiszáll belőle
-
mmdms
addikt
válasz
zsolt19900 #93574 üzenetére
Wow, ezek a tdi lupok 300+k kilométert futottak ennyi lóvéért.
Nem tudom, ezek a lupok nagyon csajos kocsik.
Filózgatok még 7-800 ercsis szmártokon, 1-1,5 év műszakival, aztán ha lejár a tüv, eladnám valami töröknek 3-400-ért és veszek egy másik ugyanilyet.
Picit irigykedve szoktam nézni, amikor jönnek ezekkel a kis vackokkal, én nézegetem hova fér be a passat, ő meg fogja magát, beáll keresztbe a legkisebb helyre, kiszáll és elsétál. Nekem meg még 2-3 kör a tömb körül, mire találok valami helyet. -
mmdms
addikt
válasz
Typhoon47 #93572 üzenetére
Érdekes, hasonlón gondolkodok én is, csak nem 2012-est, hanem 2000 környékit nézegetek, ott sincs értelmes motorral (1750 €-ig mézegetem). Se golf se polo.
Ilyen öregebb városi futkározós benzines, olcsó kocsinak úgy gondolom még mindig ez a legjobb választás: [link]
De ha tudtok ajánlani valami értelmes alternatívát ez helyett azt megköszönném. -
Mágus2
Közösségépítő
válasz
molnarpeter #93565 üzenetére
G 060726A2 Ezt írja hozzá gyárinak.
-
Typhoon47
senior tag
Valakinek 1.2 CR (75le) Tdi-ről van tapasztalata? Megbízható, elég teljesítménnyel rendelkező motorok ezek egy Polo-ba?
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
molnarpeter #93563 üzenetére
Ha be tudod szerezni az eredeti VW olajat, akkor azt öntsd bele.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
molnarpeter #93561 üzenetére
Pontosan, szóval ez már javított. Az a paszta ott biztosan nem gyári.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
molnarpeter #93555 üzenetére
-
VR6-Fan
veterán
Lehendő és aktív FSI tulajoknak ajánlom
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Mágus2 #93554 üzenetére
Jogos, akkor rövidesen belebújok megnézni
focvis: willtheyfit.com
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
molnarpeter #93528 üzenetére
Hiába írod, hogy 2003, a váltó lehet 2000-ből is.
A váltón vannak a pontos számok. Abból lehet okosodni. Ez a workshop manual sem mond semmit, van ott egy szám, de annyi.
-
@Norbi, Taat Köszi!
Megnéztem:
- gyári acél 6", ET 47
- ami fent van VW alu: 7", ET 45
- amit linkeltem BBS: 8", ET 35 -> tehát az acélhoz képest kijjebb jönne +37 mm, aluhoz +23 mm-tKicsit soknak érzem.
Szerk: míg töltöttem fel a képeket közben Ti is írtátok, hogy sok lesz, felejtős.
-
norrberth
addikt
TaaT mutasd már meg ezeknek milyen egy tuti mk4 es!!
ÖSSZEÁLLT MÁR AZ IDEI DIZÁJN? NÉZZÜK KI, MIVEL GURÍT 2015-BEN! -
TaaT
nagyúr
válasz
maggi1886076 #93545 üzenetére
Talán ez az.
[link]
-
norrberth
addikt
Ismerősömnek 8" 5x112 ET35 felni van! és alátette 5-ös golfja alá! és nem fért el neki!!! 225/40R18 gumikkal!!
Vagy éppen beleért a gumiba valami ilyesmit mesélt nekem még annó..
Úgy hogy nem biztos hogy elfér! a 4 es Golfokon úgy kivan gyárilag szélesítve a sárvédő hogy befér az öklöm a gumi meg a sárvédő közé mint nekem hátul..
a 5-6 os Golfokon nincs kiszélesítve ennyire mint nekünk! szerintem csak óvatosan az ET35 el meg a 8" al -
TaaT
nagyúr
válasz
maggi1886076 #93537 üzenetére
Tudni kéne mire való
-
norrberth
addikt
Nálam ez is nélkülözhetetlen! a hátsó doblemezt.. az alsó motorvédő burkolatot. az első vw rács lábát! meg elég sok mindent ez tart össze! nekem az autót F.BS, epoxi, bitumen tartja össze.
Epoxy ragasztó, kétkomponensű, 5 perces, Uverapid, 50 ml
-
molnarpeter
nagyúr
Ha már a kezem közé került a workshop manual, Octavia gear ratios:
-
Morris
veterán
Az FBS megtette hatását. A szélvédőmosó folyadékom már harmadik napja ugyanazon a szinten van!
-
molnarpeter
nagyúr
Mágus, találtam egy workshop manualt a DUS váltóhoz. A 3. oldalon vannak a változtatások, ezek szerint melyik szegecs van bent (2003)? Illetve olajnál elég a minősítést+viszkozitást nézni, vagy a gyári olajat javaslod inkább?
-
Rambovits
senior tag
A 90 lovas Tdi mennyire kevés ehhez a kasztnihoz?
http://www.hasznaltauto.hu/auto/skoda/octavia/skoda_octavia_1.9_tdi_ambiente-8782461
-
kiki22
senior tag
Sziasztok!Első szériás Audi a5 nél milyen tipús hibákra kell odafigyelni?2007-2009 es széria 2 vagy 3 literes diesel mottoral vennem.
-
ßrainiac
addikt
válasz
szőröscica #93513 üzenetére
Ennyi erobol a VR6 is bejemve sor6 wannabe feeling, vagy a samsung is apple wannabe feeling, vagy sorolhatnam 4EVA. Es tudjuk, hogy nem igy van.
Azert az angel eyes (persze nem mind) nem a tipikus elkurasa egy ertelmesen kinezo autonak, maradjunk annyiban.
Az oke, hogy nem tetszik, de az indoklas.. Ha jol nez ki valamin, akkor jol nez ki. Pl. Knorbi postjaban sztem nem ronda
(kiveve h sarga, de az mas teszta)
Ertem en h szereted a bejemvet, ez tok jo. Nekem se endzsolajzzal se anelkul nem tetszenek.
-
norrberth
addikt
válasz
szőröscica #93513 üzenetére
Nekem mondod! nekem is angyal szemek maradtak meg még a tuningos időszakomból!
annyit segítettem rajta hogy két belső körből kihúzgáltam az izzókat és most csak két szélén a projektor körül világít.. ég a pofámról a bőr ettől a lámpától! régen meg helyzetjelzővel mentem a városba! olyan menő volt...am loolSima G4 hella lámpákat akarok venni már előre. vissza lett volna téve a gyárija, csak az árkos story óta nincsenek meg.
De a gyári xenon a mindenem! csak itt a rendőrök segbe...ba nagyon hamar.. szóval kéne bele mosó, szintező lámpa izzó hozzá 200 körül számoltam ki.. annyit nem adok érte -
7600 GS
addikt
2005-ben, 5 évesen vettük meg a Volvo Ivanics-tól. Előttünk csak 1 tulaja volt, ő viszont sajnos bekajálta amit a szervizesek mondtak neki: nem kell az automata váltóban olajat cserélni. Sajnos el is halálozott alattunk a váltó 190 000 km-nél. Komplett váltócsere, Svédországból jött az "új" egység (egy 30 ezret futott, C30-asból bontották ki).
Most van 365 ezer az autóban. 60 ezrenként olajat cserélünk a váltóban, 10 ezrenként a motorban. Köszöni szépen, 15 éves kora ellenére még mindig nagyon egyben van, kasznin egy sem rohadás sincsen, 190-es utazót is bőven lehet vele tartani ha muszáj (
) . Nincs egyébként semmi gond az automatával, csak nem szabad elhanyagolni az olajcserét, és akkor örök élet+1 napig hűen szolgál.
Én csupán azért venném kézivel, mert szerintem jobban ki lehet autózni vele a motorban rejlő lóerőket, és nem mellesleg imádok váltani. Persze az automatának is megvan a maga feelingje!
Elnézést mindenkitől hogy ilyen hosszúra sikeredett!
-
Ck.
addikt
válasz
Morris #93505 üzenetére
Szerintem is.
Nyitott vagyok más márkák, motorok felé is (akár konszernen kívül is, ajjaj), minden alternatíva érdekel.
Egy a lényeg: tapasszon az ülésbe, mint a disznó vadász idénykor, lehetőleg megbízható konstrukció és 2004-nél ne nagyon legyen idősebb. Na, ez már mindjárt három lett.
Szeretnék vmi újabb generációt a C5 A6-nál, ezért gondoltam a C6-ra, mint utódra. Nem feltétlen kell dízel, 3 literig jöhet benzines is, ha tudod olyat, mint a dizli. Viszont kis seggrakéták nem érdekelnek, szeretem a batár kasztnit, még ha a legtöbbször egyedül utazom is. -
Ck.
addikt
válasz
Kiskokó #93491 üzenetére
Anyagilag leginkább a 2004 fér bele, 2006-os semmiképp sajna, ahhoz még nagyon de nagyon sokat kéne gyűjteni.
Viszont amiket leírtál, valóban elég sok a szopacs lehetőség (a lambdaszondát leszámítva, mivel ugye dizli).
Lehet el kell gondolkodnom vmi benzines alternatíván is, de nem is igazán tudom, hogy van-e vmi jó benzin motorja a konszernnek, ami szépen mozgatná a C6-os A6-ot. A nyomaték a mindenem.Mági mester, Te mit mondasz, milyen motorral kéne, ha 2004-5-ös A6 fér bele a költségvetésbe?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Mafia: The Old Country - Fókuszban a harcok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen széket vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest