-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz
Dr.Zoo #91250 üzenetére
Mutatott anno nekem is egy olyan konfigot. (fel is lett töltve a kocsira egy próbakör idejére)
1,7-1,8 volt. Azt mondta választhatok
Persze elmondta, hogy melyiknek milyen vonzata van.
Lightos 1,45-ön mocorgok jelenleg. 1260kg+én. Majdnem ment fel egy GT20, de kiszemeltem helyette a tökéletes csigát. Már tudom mit szeretnék -
Brumi˘
addikt
B5.5 variant hátsó ablakmosóba milyen fúvóka kell? És hol lehet venni? Hallottam hozzá való felújító készletről is, erről tud valaki valamit?
-
-
tresh
veterán
-
norrberth
addikt
TaaT neked kellet már cserélni a hátsó ajtók mikrokapcsolót? ma kicserélem a jobb egybe mert megadta magát..
-
kiki22
senior tag
sziasztok!van valami pontos neve az audi r8 ban is levo levagott alju kormanynak?lehet ilyet beszerezni?koszi a valaszt elore is
-
norrberth
addikt
Ha valaki keres szakirodalmat: [link] minden van benne TaaT nyálazd át!
-
törölt tag
Sziasztok!
Hétfőn lett termosztát cserélve a Cordobámban (1.4, 1998), Hans-Pries termosztátház lett beépítve. Amióta bent van, a visszajelző mutató nem megy fel a megszokott félig, hanem negyednél, picivel felette megáll. Alapjáraton járattam egy 5 percet most este (jó, igaz hideg van),de nem kapcsolt be a ventilátor. A hűtőbordára csatlakozó csöveket megfogtam, felül meleg, alul "hideg" volt. Biztosan üzemmeleg volt a kocsi, mert 10 km-t autóztam vele.
Szerintetek normális ez?
-
norrberth
addikt
ennyi. beszarás mik vannak itt [link]
-
-
kk831228
addikt
válasz
Mágus2 #91268 üzenetére
Jaja izzítógyertya máskor is volt sz..r és nem jelezte...
Leállítottam , majd később kerültem vele és elkussolt... Azóta semmi...
Nem jár egyenletlenül...
Egyszer amikor PD elem hiba volt akkor abs/esp hibàt írt folyamatosan és nem ment egy - két henger...
Ezt a làmpát még nem láttam villogni soha...
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Dr.Zoo #91257 üzenetére
Izzító gyertya biztos nem, azt nem monitorozza. De ami a legvalószínűbb, EGR hiba. Eltömődött, vagy elnyíródott a vákuum csöve.
Ha a motor szépen jár, akkor lehet vele menni. Szenzor hiba, turbó lekormolódás, illetve a fent említett EGR. Ha egyenletlenül jár, akkor PD elem.
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
kk831228 #91260 üzenetére
Ne indulj el vele.
De várd meg Mágust, hátha tud okosabbat, bár pontos hibakód nélkül nehéz behatárolni.
De ha mondjuk teszemazt a PD-elem hányta össze magát, azzal nem indulnék el 250 kilóméterre. Szerintem.(#91259) tomcsi23: Te dög...
Az az összsúlya, de mindjárt megnézem, úgyis megyek etetni a dögöket ki.
-
kk831228
addikt
Üdv!!
Passat b5 pdtdi : Motorstörung werkstatt hibát ír... Mit jelent ez??
Tudnátok linkelni egy vcds progit ami 11.11 klón kábellel mükszik windows 7-en??
Szét..sz az ideg hogy sose mükszik ez a fo.. kábel amikor kellene...
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
FoBCRaistlin #91247 üzenetére
Akkor kellet volna, mikor még a Kollárféle progi volt rajta....
Az a jóember 1.7 bárra írta aGT1749VA-t, 60sec-re kitartva a GEO-t.
Nem mondom tetszett.De a csiga nem bírta a hajszát...
Egyébként súly/LE úgyis megesz az ibiza, az enyém 1400 kiló nélkülem. Velem 1.5 tonna.
-
Dr.Zoo
őstag
Ehh, tesztelnem kellett ma is a nyúlmókusokat, beállt mellém egy 15(6)9?-os tspark, oszt' akkora vasaló volt hátul,hogy az összes hondás bekönnyezett volna tőle...
Persze lámpánál elengedtem kicsit, hagytam hadd menjen, oszt' mikor megálltunk a pirosnál, elkentem a száját úgy 4600-ig. Menekültem, mint a tintahal, a pali meglepődött, nyomta ő, csak nem ment úgy a vasalódeszka... -
norrberth
addikt
Holnap péntek 13!
kocsit lezárni! kulcsot beletörni! a maradékot is elhajítani!
-
tresh
veterán
válasz
FoBCRaistlin #91238 üzenetére
Nem tudom én már inkább elengedem ezeket az "izomgépeket "
Aztán piros lámpánál amikor beállok mellé látom az elégedett arcot hogy le nyomott az 1.3 racsing géppel, gondolom péntek este a Lurdyba vagy az Arénába jól megbeszélik majd hogy próba rakta azt a fos diesel fekete audit. Már ha egyáltalán feltűnik neki mert hátul egy deka jel sincs , max a kipuff árulkodik
-
Morris
veterán
válasz
FoBCRaistlin #91240 üzenetére
Te most mivel tolod? Ibiza már nincs meg?
-
tomcsi23
veterán
válasz
FoBCRaistlin #91236 üzenetére
Na mi van, kiengedtek?
-
FoBCRaistlin
őstag
Ahogy tanult kollégám mondaná..."a kihívást el kell fogadni"
Tegnapi poén. Mondom csajomnak, de ronda az i3 hátulról. Igazából mindenhonnan ronda.
Megmutassam oldalról/elölről?
Sávot váltok, elkezdek közelíteni... erre lepadlózza a srác... Hát a villany nyomaték, az villany nyomaték. -
Dr.Zoo
őstag
válasz
FoBCRaistlin #91233 üzenetére
Próbálok leszokni róla...
(de az 1.6-os, meg az 1.3-as japán vonal nem bír a BŐRÉBEN maradni...)
-
homeless09
őstag
Na, a Toledoban első lambda szonda csere lesz. Be van állva fix 450mv-ra 0,2-1voltos tartomány helyett. Elvileg ettől zabált így. Holnap megyek érte, kíváncsi leszek.
-
Dr.Zoo
őstag
No, szerelő kartárs hívott..
Olaj, szűrők, (minden, pollen, olaj, gázolaj, levegő) kettő kormányösszekötő gömbfej, anyag 32700 forint.
Bákker.. -
TaaT
nagyúr
Ma is tanultam valamit
-
Mágus2
Közösségépítő
Van rá spéci zsír, amivel a vezető csapokat szabad kenni. Rézpaszta nem oda kell, hanem a betét hátát szokták vele kenegetni, hogy ne nyikorogjon, meg a vibrációt is csökkenti. Láttam már olyat, ahol minden ezzel volt kenve. Szerelés előtt persze le kell takarítani, nem voltam elragadtatva tőle. Sokan a féktárcsa és a kerékagy közé is kenik, pedig az is tilos. Meg kell pucolni szépen és feltenni az új tárcsát szárazon. Ha gyári tárcsát veszel betétekkel, ahhoz jár a kis tasak zsír, amivel a vezetőket be kell kenni.
-
TaaT
nagyúr
-
Mágus2
Közösségépítő
Ez inkább kerepelés, mint ciripelés. Sok minden adhat ilyen hangot egy motor körül, akár maga a motor is.
Első körben hallgasd meg a tank szellőztető szelepet(kis fekete tartály az ablakmosó és a hűtőfolyadék kiegyenlítő között a szervó tartálytól rendezői balra.).
Ha nem ez adja a hangot, akkor a motor kerepel, aminek sok oka lehet. trafó, gyertya, hidrotőke, vezérlés, kartergáz szellőztető szelep a motor mögött. Le kell venni a felső borítást és úgy meghallgatni.
Vagy a kartergáz belever az indexbe.
-
Mappa
addikt
Mi adja ezt a ciripelő hangot?
-
mmdms
addikt
-
Mappa
addikt
válasz
-secret- #91200 üzenetére
Eddig sosem használtam amúgy, de lehet most bekapcsolom
Ne lepődj meg, ha furcsa illat vagy szag lesz az utas térbe egy pár percre ECON használatnál.
Jorus - Az úgy finom fogyasztás. Nálam csak dzsindzsa használat mellett 8,7-et kap be klíma nélkül. (Dinamikus vezetés stílus, de nem ölés)
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy Tab A9 Plus 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest