Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Ezzel én is így vagyok, emlékszem hogy amikor megjelent a játék mondom kipróbálom poénból max törlöm ha nem tetszik azt nesze kb napi szinten játszom azóta is mert komolyan érdekel hogy alakulnak a sztorik benne.
'engem párszor megsiratott már az évek alatt de sokat szoktam szakadni is rajta tehát valamit jól csinálnak..
'
Stellar Blade meg így első nagyobb játékuknak teljesen korrekt munka, nem csak a dizájn/kultúra miatt lett sikeres hanem mert játéknak sem rossz pláne aki szereti ezt a stílust. 'lazább de pörgősebb souls light kb'
Shift Up körül mostanság volt egy kis dráma de az kb semmiben sem befolyásolja a játékaik tényleges minőségét és ugyan úgy várom majd a 2027-es open world játékukat meg a Stellar Blade 2-t.
-
Daelion
őstag
válasz
xandrush0831 #5 üzenetére
Sikeres játék lett így összességében, 2024 egyik legjobbra értékelt PS 5 játéka.
Én már több mint 2.5+ éve játszom a másik játékukat 'ingyenes gacha' és az is ránézésre csak egy kulturált játéknak tűnik amit degeneráltak játszanak.
Mégis sokkal több van benne pl az egész lore/sztori komolyabb mint ami akár nagyobb játékokban van illetve a soundtrack is nagyon ütős tud lenni. 'Ez amúgy Stellar Blade-ben is jó lett'Én első nap megyek játszani a Complete Edition-al mert én már 3.5 éve erre a játékra várok kb az első bejelentés óta amikor még csak Project Eve alatt futott. 'aztán várhattam +1 évet mert nincs PS-em..'
Illetve együtt jön DLC-vel ami collab DLC lesz a másik játékkal amit játszok tehát az nekem nagyon jó szórakozás lesz.Azzal meg szerintem semmi gond nincs ha kivételesen nem egy mostanság divat woke karakter dizájn van egy játékban és nem valami transz gnóm izére kell bámulnom órákon át amikor játszok.. Mellékesen megjegyezném, hogy Eve karaktermodellje egy valós emberről lett mintázva a játékba. 'Koreai modell'
-
Werkly
őstag
válasz
xandrush0831 #5 üzenetére
Szerintem 80% ezért veszik.
-
xandrush0831
aktív tag
Amúgy ez a játék jó is? Vagy csak azért lett hírneve, mert élvezkednek rá akik még nem láttak életükben jó nőt közelről? Mást nem dob ki rá a google képkereső, csak latexes valagakat.
-
nonsen5e
veterán
Na ez az. Ha már eltolják a PC-s megjelenést több mint egy évvel, legalább pakoljanak rá valami kedvezményt is, máskülönben ha már vártam rá úgyis egy tucat hónapot, van időm mégtöbbet is várni. FF-ek mostanában ilyen tekintetben elég korrektek voltak, hogy a XVI meg a Remake is kapott egy jó 30-40%-ot, miután véget ért a PS exkluzív
spermáskodásukmeg is vettem mindet day 1. -
Werkly
őstag
Túlárazott! Ennyit nem ér az biztos. Ha denuvomentes lenne sok user rácuppanna. Engem nem fogott meg a demó. Szerintem fórumokon olvasott kommentek alapján bukó lesz a Sony részéről!
Ja és akkor a régiózárról nem is beszéltünk.
-
duvi
nagyúr
Nagyon szépen fut 4K-ban. Max grafikával is tartja a stabil 60FPS-t. Elég borsos az ára, szóval kivárok vele egy komolyabb ócskázást, de mindenképpen behúzom.
-
George85
tag
El is kezdtem letölteni, 16GB a demó, mindjárt meg is van 4GB híján.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Strix x570-f gaming 1 év jótállással
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- ASUS TUF Gaming RX 6700 XT OC 12GB GDDR6 Videokártya!
- Latitude 5350 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest