Hirdetés
-
PROHARDVER!
> > > F1 klub by Oliverda < < <
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Stroll rekkrder lett, a legtobbszor q1-bol kieso versenyzo lett az F1 torteneteben.
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
Juki-nak megint nem adta ki.
-
Vigneau
félisten
Mintha megint lekoccolta volna egy RB a falat...
-
Oliverda
félisten
Hulkenberg disqualified from Bahrain Grand Prix for plank wear breach
Fura, hogy a szabályrendszer 4. (és utolsó) évében ilyen gyakori a túlkopott padlólemez miatti kizárás.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle #3246 üzenetére
Massat sajnaltam, megerdemelte volna azt a VB cimet.
-
-
IreN!CuS
őstag
Legyen egy mély komment - koooookler Norris
-
Vigneau
félisten
És nevet a végén a harmadik. Mint történt az Alonso és Hamilton esetében, aztán végül Raikkonen nyert.
Én egyébként inkább Piastri párti volnék, ha kettejükről van szó. Az évek során valahogy kiábrándultam Norris-ból. Ahogy történt az korábban Russell és Leclerc esetében is.
-
Oliverda
félisten
Piastri már versenytempóban is ott van Norris nyakán...
-
Oliverda
félisten
-
-Mike-
addikt
-
Oliverda
félisten
-
-Mike-
addikt
Na de ha Yuki(redbull) kikap Slowsontól (rb visa cash app)akkor nincs más mint.. jöhet a g.ó.t. (eleve '21 után kellett volna kapnia egy bónusz évet a bikásoktól)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Oliverda #3215 üzenetére
Na végre.
Eleve így kellett volna indítaniuk.
Mondjuk a Honda kicsit megkente az RB-t, hogy könnyebben átmenjen a dolog... Már ha lehet hinni ennek:
A Red Bull vezetése ma Dubajban tartott nem tervezett értekezletet, ahol megegyeztek arról, hogy Lawsont visszaküldik a Racing Bullshoz. A drasztikus váltáshoz a lap szerint a Honda is nagyban hozzájárult, akik némi tőkeinjekcióval bírták döntésre az alakulatot a holland beszámolók szerint. - [link]
-
Oliverda
félisten
-
-Mike-
addikt
-
Vigneau
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #3203 üzenetére
'12 októberében írtam bele utoljára.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle #3201 üzenetére
Örülök, másik F1 topiktól már agyzsábát kaptam... Ki is csekkoltam onnan jó rég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest