-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi76
aktív tag
válasz
molnarpeter #205491 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
-
stefi76
aktív tag
Üdvözlet Mindenkinek!
A hétvégén beruháztam egy Seat Cordoba 1,4-re, 2002-es évjárat.
Gondolkodom egy kuplungcserén.Budapesten tud valaki olyan szerelőt, akihez "közel áll" ez a márka, illetve a kuplungszerelés, hogy kicsit puhább variációs pedál legyen belőle a csere végén?
(kiemelni tökéletesen kiemel, "alul" fog a pedál, nem felül, azzal nincs gond, csak kissé keményebb annál ami szerintem korrekt lenne illetve van egy kis "recsegősebb" hangja - tényleg csak egy kicsi - a bowdennek. Vagy első kőrben egy bowden csere előbb próbaként érdemes lenne?)
Köszönettel előre is!
-
stefi76
aktív tag
Holnap kellene kicserélnem egy 1,4-es kombi fábián az első fékbetéteket és ma csak gyorsan kitapogatni tudtam, hogy a féknyereg-tartó csavar - ha minden igaz - imbuszkulcsos megoldás, de nem tudom, hogy mekkora méretű.
Nem 7-es, ugye? 6 és 8-as kulcsom van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged