Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
nagyúr
-
rob210
nagyúr
A szép az, hogy ez ráadásul nem is a reggeli volt hanem az esti indulás a vásárlásból hazafelé, ej baszki régen nyúltam ennyire mellé dolgoknak.
Most meg nem találom, hol van amit reggel csináltam, ebből már nem jövök ki jólNa majd a következő fagyban felveszem megint.
Egyébként holnap lehetne csinálni egy kis csúszkálást ha van kedvetek, meg tudtok valami helyet.
-
Oracle
senior tag
Hi!
Ma én is akartam ilyen indítós videót csinálni, de csak -6 volt reggel 8körül. Egyszer már volt -11 de simán pöcre indult a gép
Rob: nem válaszoltál hogy a xado 10w40 fél szintetikus-e mert én csak olyat találtam belőle.
Azt honnan lehet tudni hogy a kocsi can-bus-ose?
-
tomcsi23
veterán
válasz
Manitou #22985 üzenetére
Naja, az akksi megsínyli ezt a hideget. A sok rövid menet néha itt is bejátszik, de szerencsére még bírja. Egy töltés ráférne, de aztán rájöttem, nem is tudom behozni az akksit, mert akkor nem tudom bezárni a kocsit.
Csábító ez a hó, de eleget fagyoskodtam kint a héten, ma nyugi lesz itthon.
Amd, akkor csinálj, amikor amúgy is mennél.
-
Manitou
veterán
válasz
tomcsi23 #22984 üzenetére
Áh azt nem kockáztatom meg
Ígyis valamelyik nap csak úgy elmentem autókázni, hogy töltsön már vissza a generátor az aksiba, mert a kis rövid távaimmal szerintem mindig csak merítem. Vagy 2 napja pl elég érdekesen indult, egyből indult, csak olyan lassan vette fel a fordulatotot. Szóval másnap este edzésből hazafele jövet a 4-5 km-es út 22 lett
Rákövetkező nap érezhetően jobban indult, pedig még hidegebb volt aznap este.
Tegnap leesett a hó, el kellett mennünk felmérni egy ház homlokzatát, kint -14C + szél = -25C
Majd széjjel fagytam kint a pusztán. Kocsin hátul 9 éves MatadorokMinta rajtuk van bőven, igaz sokra nem megyek vele. Körforgalomban 30-al szépen kezdett mászni a segge
Pedig tényleg óvatosan mentem. Még várok kicsit hogy legyen nagyobb hó, aztán akkor nézek egy hideg indítást és elmegyek lehet csúszkálni, valami forgalomtól elzárt területre.
( vagy lusta leszek és holnap )
-
rob210
nagyúr
válasz
tomcsi23 #22978 üzenetére
Na meg is vagyok vele.
Ez lenne a kicsike szerintem nincs szégyenkezni valóm -
tomcsi23
veterán
válasz
FoBCRaistlin #22977 üzenetére
..és még mind nem is világított.
Ám addig nem baj, amíg ki is alszik.
Most mit csináljak, ennyi fokok sikerült elkapni hajnalok hajnalán.Ahogy nézem, egy darabig nem lesz -13 fok, most is 6-7 van csak.
-
tomcsi23
veterán
válasz
FoBCRaistlin #22966 üzenetére
Na itt'e.
Valami f@szán berezonált. -
VR6-Fan
veterán
-
AMD Power
titán
válasz
VR6-Fan #22970 üzenetére
Nagyon komoly!
Egy kicsit írok az autóról... A légzsákprobléma még mindig fen áll. Sajnos a tegnapi napon történt az a kis olaj problémám így a kábelre eltett összeg "el illant". Ma szétszedte a szerelő az autót. Valami műanyagházat kitakarított (valami olaj kartel nem tudom minek a háza volt
) , + öntött bele gázolajat + kitisztította. Ott is ez a sárga/fekete rugógumi szerű hányadékkal volt tele. Megnézte a vezérlést is. Szerinte nem elég feszes a szíj és látszik rajta ,hogy ne mai darab. Így valószínűleg lassan az is csere érett. 8000e km van az olajban+ a szűrőkben így lassan azokat is cserélni kell majd. Akkor kéne majd a vezérlést is! Persze még így olcsón is benne lesz vagy 50-55e Ft a vezérlés és az olaj, szűrők stb.... Most kivettem a kocsiból az aksit mert amúgy sem a legjobb de ez a hideg kicsinálja. Reggel másodpercenként 1x ha megpörgette a gépet de hála az Égnek elindult még így is.
Ki kell húznom ezt a telet még ezzel az aksival!! Töltőn van , de ami az érdekes ,hogy vagy 80% van most a töltő szerint.
-
tomcsi23
veterán
válasz
FoBCRaistlin #22966 üzenetére
Estig várni köll.
-
AMD Power
titán
válasz
tomcsi23 #22962 üzenetére
Ne is mond.... reggelre csontra le volt merülve az aksim ,de még így is elindult..
Most töltőn van. De a töltő szerint vagy 80% van az aksi.
Szétszedte a gépet a szerelő... ki lett tisztogatva egy-két helyen. Most nem folyik az olaj belőle. De figyelni fogom....
Viszont megnéztük a vezérlést. Kicsi laza a szíj... lehet ,hogy lassan ráférne egy csere majd.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
tomcsi23 #22962 üzenetére
A passat nem az enyém, csak beinditani segitettem. De nem a kocsi hibája miatt nem indult, hanem a tulaj volt felelőtlen. A legolcsóbb gázolajat tankolta, ami csak volt a kúton, és reggelre befagyott a szűrőben(2.0TDI PD 125Kw).
Az enyém is pöccre indul.
azzal bikáztuk, miután felmelegitettem a szűrőt.
-
-
Mágus2
Közösségépítő
[link]
Passat B6, tegnap este 1,5 óra szívás után beindult. -
Morris
veterán
No, túl vagyok én is egy hideg indításon (-13.8). Az üzemanyag szivattyúm nem kattant, mikor elaludtak a piktogramok.
wtf? Gondolom egy picit megfagyott valami a közelben. Ráindítottam, pöcc röff.
Aztán leállítom, megint gyújtás és ekkor már kattant.
Hála az égnek eddig még soha nem volt olyan, hogy ne indult volna be. -
tomcsi23
veterán
válasz
FoBCRaistlin #22951 üzenetére
-8,5 C fokos "cold start"-ot ciki berakni?
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Dícsérni nem fogják, szidni, meg nincs mit rajta.
Szépen indul.
-
t1
veterán
válasz
FoBCRaistlin #22953 üzenetére
Teljesen korrekt
-
m3tr0
őstag
válasz
Szinte semmi, mert hibátlan szerintem, alig van hangja, nem köhög nem nyekeg.
Ennyi, egyebet nem tudok elmondani. -
FoBCRaistlin
őstag
Senki semmi reakció a kerregő hideg indulására?
-
AMD Power
titán
Meztelenül mutatták be a hetes Golfot
így egyszerűsíthetők a folyamatok és csökkenthetők a gyártási költségek.
Ezt gondolom mi nem fogjuk látni az árcédulákon.
-
AMD Power
titán
Nekem még erre a PARNALUB mondták ,hogy jó és elég olcsó. Mondjuk nekem a váltóolajam ilyen...
-
m3tr0
őstag
Akkor én is tolok egy reggeli indítást, továbbá a rejtvény a 48 másodpercnél hang megfejtése,a nyertesek között értékes ajándékot sorsolok ki.
(csak hidegen van ilyen hangja)
-
FoBCRaistlin
őstag
Nesztek itt a cold start videó, de már -13-ban pár perce.
Sry a minőség miatt, gyors telós videó. -
Morris
veterán
válasz
zoo8800 #22939 üzenetére
Le volt akciózva a boltban, azért volt ilyen olcsó. Az árával nem is volt gond, mert jobbára tényleg majdnem ebben az árfekvésben meg lehet kapni a 10W-s olajokat.
Szerintem nem is volt hamisított vagy mi. Mostanában nagyon sok az ilyen off hír/megjegyzés.
Annyit tudok csak, hogy korábban Valvoline Max life 10W-40 volt beletöltve és azzal nagyon szép hangja volt az autónak. Majd jött a castrol és vele a hangos motorhang is.
Most szintén Valvoline van benne, csak synpower 5W-40 full szintetikus. És ezzel is csöndes.
Ergo, csak az olajjal lehetett valami gigszerNem akarom reklámozni, csak mint tapasztalat írom le. Gondolkoztam még a Mobil 1 new life 0W40-en is, meg a Total Quartz 9000 5W40-en is, de ezt maradt.
Szerintem a 0W- igencsak fogyott volna a gyűrűzés illetve az új szelepszár szimeringek ellenére.
10W40-nél abszolut nincs olajfogyás. Ennél meg majd kiderül... -
VR6-Fan
veterán
válasz
rob210 #22941 üzenetére
masserati, ferka, fiat racsing tipusai.
jellemzően turbos vagy sok szelepes motorok.
megértem :-)
tomcsi23:lásd fentebb.most ez tűnik szimpinek, esetleg a castrol abból nem tudom hogy ES vagy sima, bár simát asszem nem is tudnak nekem hozni.
meg még talán valvoline lenne, ilyen 10-15 körül jönne ki a 4 liter ezekből, meg term lenne LM
mobil 10W60-asával az a bajom hogy sokat futott motorokhoz ajánlják csak nem tudom miért?
mert most mobil super x2000 vagy mit kezdtem el használni a régi 16V VW-kbe iszonyat milyen csendesen járnak tőle az amugy zajos 16V-k.beletöltöttem haveroméba és az enyém olyan mellette mint ha csapágyas lenne.....
-
zoo8800
veterán
válasz
Morris #22926 üzenetére
Hmm. Nem sokkal venném olcsóbban a Bárdiban ezt az olajat. Az én áram nagykerár, a tied pedig kisker. A kiskerár pedig nagykerár x 2, általában.
Persze a nagyker is veszi, tehát az én áram nem a legjobb.
7190, 6900, 6600, stb. Ezek webáruház árak, amik szintén olcsóbbak szoktak lenni a boltinál. Úgy rémlik, hogy a madarasteszkóban sem olcsóbbak az olajok.
igencsak jó áron vetted azt az olajat. Hacsak nem nettóban vetted. -
-
VR6-Fan
veterán
válasz
kircso13 #22908 üzenetére
dobjál már pár képet a gép állatról!
meg a motorrol mesélhetnél, il la tervekről ha publikusakmás, olaj téma:
LM-ről váltani akarok sok a mechanikai zaj (ezen kívül más bajom nincs vele)
ki mit ajánlj, castrol edge 10w60 van kiszemelve, 12e körül kapom a 4 litert, ki mit ajánlana, hasonló árba?!bírja a racsingot, meg a meleget :-)
-
Morris
veterán
-
rob210
nagyúr
válasz
Morris #22921 üzenetére
Ez ugyan az mint nálam az ELF.
A renaulthoz mindenki isteniti az ELF-et F1-es olaj csúcsminőség meg ki tudja mi a pöcsöm.
Én 3500Km megtett út után lecseréltem mert olyan volt mint a fos.
Azóta xadot teszek bele, halkabb a motor szépen egyenletesen jár jobban indul hidegben etc etc.
Nekem bevált én nem cserélek amíg xadot lehet kapni én azt teszek bele. -
rob210
nagyúr
Na ez odaba.zna luiginek is.
(nem bántásból)
-
Morris
veterán
válasz
tomcsi23 #22910 üzenetére
Nem tudom. Lehet. Nem, nem benzinkutas téma. Autósboltos. "A" betűvel kezdődik, de nem akarom elmondani. Privibe elküldöm ha nagyon kíváncsiak vagytok rá!
Gondolkoztam én is Rob mester olaján. Még legalább 21-szer át kell gondoljam, de nem elképzelhetetlen, hogy átváltok majd arra én is!
Egyébként rossz biztos nem lehet, mert majdnemhogy aranyárban mérik azt is! -
tomcsi23
veterán
-
Morris
veterán
válasz
tomcsi23 #22906 üzenetére
Komolyan mondom, nekem nem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet. Bár mondjuk már alapból is hülye voltam, hogy váltottam. Szóval ez az én baromságom volt. Tényleg nem értem. Boltban vásároltam, így a hamisságot 5%-ban kiszűrtem
Igazából kíváncsi voltam, mi ez a nagy marketing...
Ráadásul a szaga is olyan mint egy 20 éves ásványi olajnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest