Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Notebook hibák
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
imyourfriend #202896 üzenetére
Csak óvatosan a Kínából, külföldről rendelt Osram-mal. Az a helyzet, h a doboz oldalalán van egy kód amit az Osram oldalán lehet ellenőrizni, és az alapján azonosítani. Pontosan megmutatja, h mi van a dobozban. Ha nem eredeti akkor azt is megtudod onnan. Azért írom, mert Én sajnos jártam már így, h az Osram visszaigazolta, h nem az ő termékük. Ennyi pénzért én inkább valami hivatalos, hiteles itthoni forrást keresnék a helyedben, h könnyebben tudj esetleg lépni, ha kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Huawei Nova 10 128/8GB / Új állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 10400F 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA 600W
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 49 mm Használt, karcmentes állapotban, 100% akku!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest