Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
Na végre .
-
gjoco1
addikt
Én hosszú év WearOS használata után váltottam Huaweire és eddig elmonthatom , hogy kicsit sem bántam meg .
SGW 6 Classic után szálltam ki . Igaz a polcon még van egy Samsung watch4 .
Ez még a Samu 6 ot is sarokba szorítja szerintem . Samsungéknál mostanában elég komoly gondok vannak . Sorra elcseszik a frissítéseket és nyirbálják az eddig bevállt jó dolgokat .S22U és S23 U váltogatja egymást nálam .
Amúgy kicsit fenttartásokkal álltam a Huawei előtt . Elször csak egy Watch GT 2 vel kezdtem a váltást és hamar ráéreztem az ízére és mindenek előtt az csábított el , hogy nem kell napont akár 2x seggbe szúrni a töltővel .
Hamar elébem kerűlt ez szinte gombokért és egy hét után a SGW 6 Calssic ment is a portáról .
Egyedül ami hiányzik a WearOS ből az a lapok szabhatósága . De lassan kibékülök ezzel is . Vettem egy pár pofás lapot és már egészen pofás lett így a vekker .
Egy kicsit morogtam a Harmony nagy frissítése után , mert egy két dolgot itt is megnyírbáltak .De hogy miért nem akar nekem befrissülni az talány . De ahogy említetted semmi extra . Mondjuk akkora frissítési méretbe nem is lehet semmit bele tömni .
Úton van egy hézagmentes szíj , amit Alikáról rendeltem . Jól fog kinézni ezzel szerintem . . .
Összeségében valóban szép és remek eszközt tákoltak össze ez kétségtelen . Örülök , hogy meghasonlottam önmagammal Samsung ügyileg .
Már azon agyalok , hogy egy Pro5 be belemásszak vagy ne .
-
-
Hivatalos hazai forgalmazónál (MM) vettem az órát, eredetileg is ebbe a régióba szánt készülék.
zoli978: Tavaly augusztusig iPhone-nal (13PM) használtam, rendben volt a kapcsolat, azóta S24U van, ezzel is tökéletes. Korábbi GT-t is használtam iPhone-nal és Samsunggal is. Igaz, réggebben, de volt olyan, amikor az iPhone-ra jobban, gyorsabban visszacsatlakozott a régebbi GT, ha előtte kimentem azzal a telefon hatósugarából. Ezzel az órával már nem tapasztaltam különbséget, mind a két esetben teljesen ok.
-
col
addikt
Én is Iphone-al használom, nagyon néha valóban "megbolondul" és elveszti a BT kapcsolatot, de utána ismét csatlakozik a legtöbbször magától is, max annyi kell néha esetleg, hogy a telefonon megnyitom az Egészség App-ot - a Huawei Health Europe van fent. De jellemzően nálam azért rendben van és nem tapasztalom, hogy ez állandóan így lenne.
-
zoli978
tag
Sziasztok a héten váltottam Iphone-ra és mi feltűnt, hogy mindig lecsatlakozik a telefonról, vagy azt írja nincs csatlakoztatva, ellenőrízze a huawei alkalmazást, ha megnyitom azt írja nincs csatlakoztatva, majd kapcsolódik, és utólag szinkronizál.
-
Sziasztok!
Frissítés érkezett:
-
gjoco1
addikt
Sziasztok !
A Huawei App Galery ből vásároltatot már valaki óralapot Revolut kártyával ?
Tegnap próbáltam , de nem fogadja el . -
gjoco1
addikt
Igazán nincs mit !
Oh . . . Így már értem . . . Én sem állnék ellen , ha meglepne valaki egy bontatlannal . . .
Én is ezért nem léptem tovább , mert szintén azokra használom , mint Te . Van ilyan nap , hogy max egy két órát van a csuklómon .
Szóval ezt eladni , ahogy nézem az aprón gombokért lehetne hiába makulátlan .Pro is felesleges lenne ezekkel a felhasználói szokásokhoz .
Igaz a desing az bejön főleg a titán szíjas .Használd egészséggel majd az új vekkert !
-
plaszy
őstag
Szia!
Köszi a választ.
Igazából egy előrehozott ajándék volt. Nem szándekoztam én sem cserélni, de ha már így alakult, akkor nem álltam ellen.
Még ki sincs bontva a dobozából, mert a kövi pár napban nem is lesz alkalmam viselni.
Tudásban én sem olvastam sok előrelépést.
Tényleges tudását majd csak később nézem meg.
Egyébként csak alap dolgokat szoktam én is rajta nézni. (Pulzus, lépés, magasság, értesítések.)
-
gjoco1
addikt
Szia !
Nézegettem az eltérést a két vekker között és igazán engem a saját használati szokásaim nem győztek meg igazán , hogy cseréljek . Melyek azok a legfontosabb tények , ami miatt váltottál ? Wifi annyira nem hiányzik .
Amúgy [itt] a Topik .
Kihalt már az is ahogy láttam . -
plaszy
őstag
Sziasztok!
Lecseréltem az órát egy GT 5-re, de ahhoz nem találok topikot.
Vannak itt is GT 5-ös emberkék?
Vagy tudtok esetleg adni egy linket oda?
Köszi
-
gjoco1
addikt
Sziasztok !
Megtenné valaki , hogy ezt a facet felteszi tesztelni ?
Szeretném tudni , hogy a vekkerremmel van gond , vagy a lap közelén " gyárilag " mosott .Free egyébként .
Under Light EN -
killertibi
tag
Sziasztok. Tervezem a GT2 helyett GT4 beszerzését. Tudtok valami külföldi megbízható helyet ajánlani a beszerzésre?
-
gjoco1
addikt
Kár érte , hogy ezt is kiherélték . . . Bár annyira nem tudják eldugni hogy ne találjuk meg .
Na igen próbálok Én is , de már beszéltünk róla , hogy aminek a számlapja jó és tetszik is , annak több esetben az AoD ja nem tetszik , vagy nics . Ilyenkor hiányzik a gyári szabhatósága .
( amúgy a múlt hét elején valami frissítés jött és egész fatya free lapokat találtam )
-
gjoco1
addikt
Sziasztok !
A gyári AoD szerkeszthető és csak egy van ? Sehol nem találok rá opciót . . . .
Gondolok itt arra , hogy a kettes szériánál volt kettő - három és lehetett az óra mutató színét változtatni .Sajnos az olyan facek nek , aminek nincs AoD ja , azokhoz nemnagyon passzol néha a gyári stílusban .
-
smkb
őstag
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy az órával társított, felvett bt pedálfordulat és kerékfordulat érzékelőket hol tudom pl egy szabadtéri biciklizés edzésnél felvenni? Hol hogy tudom / kell állítanom, hogy a sebességet ez alapján számolja, illetve ki tudjam tenni a pedálfordulatot valamelyik kártyára? A sebességhez kerékátmérőt is beállítottam, de aztán sehol nem találok olyan lehetőséget, hogy ezt a két érzékelőt tudjam is használni. Googlezva sem igazán találkoztam megoldással.
-
gjoco1
addikt
Na igen , nekem ettől sokkal beszűkültebb a használati szokásom + van olyan nap , amikor nem is használom .
Mint ma például . Naponta max 4-5 óra .
Felmerülhet a kérdés , hogy akkor minek is nekem " okos " óra . Mert csak ( női válasz ) .Persze természetesen ízlés dolga a face . Én kűlönösen válogatós vagyok .
Átnéztem a több 100 lapot ( free ) , mert a fizetősek sem különösen tetszenek .
Ami fentmaradt a rostán , abból is kb 4-5 ami kedvencem .Amiket váltogatok :
Minimal Red
Deep Coulor
Simple Pointer
Black CommerceÉs van egy , ami most bejön ( tegnap találtam ) no name : Free
Ez nagyon szép minimal fekete alapon fehér mutatók és a perc mutató vége zöld .
Dátum és lépés számláló . Ha a kisemberkére bökök előjön a lépés szám - távolság és az emelkesés .Ennyi . . . Persze töltöttem többet is , de azok mennek a levesbe előbb utóbb , mert csak a helyet foglalják .
Én is így látom amúgy . . . . A két órámat kellene összegyúrni és meglenne a számomra tökéletes vekker .
Amúgy a SGW 5 Pro még legalább combosabb akkut kapott . Legalább egy szűk nap plusz a többihez képest .
-
pgonzy
tag
Persze felhasználó függő, de nekem az üzemidő olyan 5 nap. Amikor 20% alá esik a töltöttség, akkor teszem töltőre, de ha elfelejteném, akkor is kibírja azt a napot. Ez nagyon jó a wearOS után. AOD bekapcsolva, szeretem, ha akkor is van a kijelzőn valami, ha nem fordítom magam felé az órat, így választok számlapot is.
pulzus, stressz, alvás monitorozás folyamatos, kb. 3 naponta gps-es 5-8 km séta, túra, üzenetek, hívások jelzése. megnézem a bőr hőmérsékletet, de csak hogy legyen ott valami.
Így vagyok a véroxigén szint méréssel.is. A gps pontosnak tünik, sajnos ez sem tudja amit a garminok, hogy amikor megállok, akkor nem számol. Viszont rákérdez kilépésnél, samunál volt hogy véletlenül leállításra mentem, és ott egyből ki is lép. A plusz appok órára ingyenesek, de mindnek kell valami app a telefonra is, az mind fizetős. Egyet vettem meg, amiben lehet listákat léttehozni, de az sem az igazi kicsik a betűk, és nem lwhwt állítani. Nekem tetszenek a számlapok, persze hiányzik a beállíthatóság. Majd ha a samu is szép órákat készít, és nem 1-2 nap lesz az üzemidő, akkor lehet visszatérek, de egyelőre nem ez az irány, nekem az ultra is csúnya, és drága is.
-
gjoco1
addikt
Szia !
Nálam is felváltva vannak a telefonok , de Samsung vs Samsung .
Ezzel kapcsolatban lett is volna egy kérdésem , mert sehogy nem jövök rá .
Ugyan azzal a regisztrációval vagyok mindkét telcsin a Huawei app ban , de valamiért nem csatlakozik a másod telcsimhet . ( S22 U ) . Még a BT sem találja meg az órát . Valahol talán érintőlegesen olvastam róla , de nem vagyok benne biztos , hogy egy vekker csak egy órához . De itt vagy példának . Van esetleg valami okosság , hogy tudnám minkét telcsimen használni adott esetben ? A SGW 6 Classicot egyre kevesebbet használom , a köztudott " gyenge " akkuidő miatt .Amúgy Én sem használom semmi edzés cuccra , éppen azokra csak amie Te .
Fentebb említettem , hogy a facek , ami elképsztően raandák nekem sajnos . Alig találtam megfelelő lapot , amire nem undorral nézek .
( Szeretem a szép letistult analógokat . ) És ráadásul nem is lehet átszabni .Ez piszokul hiányzik a WearOS ből erre . Biztosan megvan az oka , hogy miért nem gyártanak rá a készítők .
Még a fizetősekből sem tudtam jó szájízzel választani . Lehet hülyeség , de nekem ez is számít .Egyébként való igaz , arra , amire kell , teljesen megfelel . Nemkülönben a szépsége . Az tényleg nagyon ott van .
Éés , az üzemidő . . . Samsung után kiakadtam . . . Persze , olvastam és láttam korábban erről , de komolyan azt hittem paraszt vakítás .
Nekem pl a GT 2 Pro kéthetente volt etetve , pedig hát mint tudjuk nem mai gyerek .Remélem ez is hozza ugyan azt az átlagot . ( persze most egy kicsit többet nyomkodom , de ez majd elmúlik
)
Szóval összességében az említett " hiányosságokat " leszámítva egy nagyon szép és korrekt vekkert hoztak össze .
-
Szia!
Én például azért használok régóta Huawei órákat, mert felváltva vannak Samsung és Apple telefonjaim és így nem kell az órát is cserélgetni.
Az üzemidőn túl persze, mert abban nagyon jó a Huawei, cserébe kevesebbet tud maga az óra, mint egy csúcs Samsung vagy Apple.
Én csak alap dolgokra használom, jelezze a hívásokat és üzeneteket - telefonhívást is az órán intézem néha, de csak ritkán -, nézem az alvást, mozgást/sportot - utóbbi csak minimál, amikor időm engedi esténként, a napi lépéseken...stb. túl -, néha időjárás és naptár, kb ennyi.
Hetente töltöm az órát és annyi - közel sem merül le ennyi idő alatt -, Samsung és Apple esetén ez vélhetően napi rutin lenne...
Lehet, persze, hogy ha többet tudna egy óra és elkezdenék további funkciókat használni, később már hiányoznának azok is. -
gjoco1
addikt
Nem panszként mondom , hiszen előtte másod vekkernek van GT2 Prom is . ( ezt váltotta )
Csak tények összehasonlítása a szempontomból . .
Szuper kis óra ezzel együtt . Szeretem máris , csak hiányolok egy két dolgot belőle , amit a WearOS tud . . Plusz kivettek ebből ezt azt , ami jó volt .Pgonzy Természetesen lehet vele élni így is . Nem bánkódom egy cseppet sem és nem is sirdogálok miatta .
Amúgy is ez csak egy óra . Szép és jó is természetesen .
Már most szeretem .
A Samunak kellene egy olyan rendszert felépíteni , ami annyi üzemidőt tud , mint ez .( Nekem az SWG 5 pro nagyon bumszli volt azért váltottam SGW 6 Classic ra bár az sem karcsú
)
-
pgonzy
tag
Tudtam ismerem a nick-et valahonnan.
Sok számlapot találtam az 5pro-ra általad.
Valóban, ez egy sokkal zártabb, kevésbé konfigurálható rendszer. Igazából én csak az alap appokkal használom, a telepíthetők szinte használhatatlanok, meg a dizájn se az igazi ezeknél.
Viszont maga az óra nagyon szép, én találtam pár számlapot ami tetszik, valóban hiányzik a konfigurálhatóság lehetősége, bár ebben a garmin lapok a nyerők, ott viszont már annyira aprólékos, hogy már az zavaró néha.
Hiányzik jó néhany dolog a wearOS után, de én megszerettem a GT4-et.
Sajnos nincs tökéletes óra, mindenkinek el kell döntenie, hogy a felhasználói szokásaihoz mi a megfelelő. -
L_ajos
őstag
Amit sorolsz érthető, de miért nem tájékozódtál mielőtt megvetted?
-
gjoco1
addikt
Bocs , kiszaladtam a szerkesztői időből . . .
Illetve még azt sajnálom ennél , hogy ( igaz van rengeteg ) elég gyermeteg lapokat készítek ehez . Lehet nem leszek népszeű , de nekem ez is egy lényeges tényező hogy olyan face legyen rajta , amire szívesn rákukkantok és nemkülönben még szabható is legyen .
De Te ezt mint Samus átérzed és valószínű hiányzik is . -
gjoco1
addikt
Samsung watch 6 classic mellett használom igen , de több dolgot hiányolok ebből . Kicsit olyan érzésem van , hogy elég szépen ki lett herélve ez a Harmony OS .
Közben találtam egy " panlelt " , aminek a külső szélén megvan a lépés száma , de hangya fasznyi számokkal .Na ezt szeretném elkerülni , hogy böködjem . Azt persze megtaláltam .
A hangokkal kapcsolatban pedig azt hiányolom , hogy nem lehet egyénileg szabni az értesítési és vagy az ébresztő és a csengőhangot . VAGY Én nem találom .
A hang beállításnál csak egy lehetőséget látok . Szabályzás és kikapcsolás . Pacsi .
Eléggé butus ezen a téren . Azért a WearOS szerintem felhasználó barátabb . Csak hát ugye ott az akkumlátor élettartam nagyon karcsú .Nálam is elég régen a polcon figyel a SGW 6 Classic amúgy és fontolgatom az eladását . . Meglátom . . .
Viszont az óra számlapos Toikban meg szükségem van wearOS vekkerre a megosztások miatt . . Nagy dilemma . . -
pgonzy
tag
Szia!
A lépésszámra nincs külön panel szerintem. Vagy ahogy írtad is, óraszámlap, vagy a tevékenység panelre bökve tudod megnezni.
A hangoknál ki lehet kapcsolni az edzés közvetítést, vagy csak lehalkíthatod.
Remélem ezeket kerested.
Látom wearOS mellett használod, nekem 5 pro van, de már szinte nem is használom a GT4.mellett, csak a mobil fizetés hiányzik igazán. -
gjoco1
addikt
Köszi szépen !
Szerintem egyenlőre , amire használom nincs szükségem plusz alkalmazásra .A lépés számlálóra eseteleg . . . . ?
Illetve az idítási hang kikapcsolására tudnál tanácsot adni ? És még ehez kapcsolódik egy másik kérdés , amit nem találok . Értesítési és csengőhang választékot hol találok ?
-
gjoco1
addikt
Majd jön valaki . . .
Újabb kérdésem lenne , amit ennél hiányolok . . . .
A " Tevékenység bejegyzés " nél nagyon hiányolom a lépés szám közvetlen kijelzését . Kettes pronál benne volt . . . . .
Ezt nem lehet valahogy áthidalni valami mással ? Nekem elég fontos lenne .
Tudom , használjak olyan facet , ami kijelzi .
Sajos olyan kártya pedig nincs , ami direktben csak a lépéseket mutatja . -
gjoco1
addikt
Sziasztok !
Tegnapi nappal csatlakozom egy GT 4 fekete vekkerrel ( a Samu GW 6 Classic mellé
)
Egy GT 2 Porot vált le .Már nem emlékszem , hogy a kettes beüzemelése hogy zajlott , de a QR kód beolvasáskor letöltött nekem két app ot , amit még nem telepítettem , mert a Huawei egészség már megvan a telefonomon ( S 23U ) .
Minde remekül működik azzal .Kérdés : telepítsem ezt a két alkalmazást ?
( Ha jól látom az egyik az App Galery , a másik a Huawei egészség . )Köszi !
-
pgonzy
tag
Sziasztok!
Egy újabb kérdéssel fordulok hozzátok. A Viber hívásokat egyáltalán nem kezeli az óra, még csak értesítés sem jön hívás közben. Viszont az üzenetek átjönnek gond nélkül, az is hogy volt nemfogadott hívásom.
a telefon sima samsung s23. A sima hanghívás, whatsapp hívás kezelés működik. Van ilyen probléma a Viberrel, vagy Nálam van valami gond. A viber engedélyezve van a huawei appban. Arra nem emlekszem, mivel viszonylag új tulaj vagyok, hogy egyaltalan nem.müködött, vagy csak most kezdte el. Nekem ma tűnt ez fel.
-
pgonzy
tag
Sziasztok!
Feltöltöttem az órát legutóbb 100%-ra. Kb 1 napja 100%-on is van, jó üzemidőben, de ennyire talán nem.
Volt már valakinél ilyen, van valami trükk, vagy csak egy visszaállítás. Próbáltam kikapcsolni, újraindítani, levalasztani, újra a töltőre tenni....de nem számolja az akku fogyást.
-
pgonzy
tag
Nem tudjátok véletlenü ez melyik számlap lehet?
Egy hirdetesben lattam, de nem találom. -
pgonzy
tag
Közben rájöttem, csak nem nyomtam elég gyorsan a felső gombot kétszer.
-
pgonzy
tag
Sziasztok!
Végül beszereztem egy GT 4 black órát, egyelőre tetszik. Egy dologra nem jöttem rá eddig, amiben szeretném a segítségeteket kérni. Hogyan lehet sport tevékenységből kilépni úgy, hogy az a háttérben fusson? Nyomogattam mindent, de nem sikerült
, gondolok itt arra, ha mondjuk meg akarom nézni a beérkezett üzenetet, vagy más adatot.
-
pgonzy
tag
Köszönöm a válaszokat. Úgy néz ki, hogy a watch GT 4 elég lesz akkor nekem. Egy dolog, ami talán hiányozni fog, az pedig az ambient light szenzor, de úgy gondolom emiatt nem veszek az ötöst.
-
-
A GT5-ben jobb szenzorok vannak, bemutatokban kiemelik a fejlettebb alvásmonitorozást. Kb ennyivel jobb mint a GT4. Azt meg mindenki döntse el maga, hogy egy ekkora órával akar-e, tud-e rendszeresen aludni. Én a Huawei Fit-el alszom, az ébreszt rezgéssel. A GT4 már zavaróan nagy nekem alváshoz.
-
Szia!
Elindítottam az órán a stopper, majd átváltottam más alkalmazásokra, a stopper ment tovább a háttérben, az óra a fóképernyőn jelezte, hogy fut a háttérben a stopper, arra pöttyontve, bármikor vissza tudtam abba lépni, még a menüben sem kellett megkeresnem, hogy megnézzem, hol tart.
A két típus kózötti árkülönbözet kérdése egyénfüggő, valaki nem lát annyi újítást, hogy megérje, más meg igen. -
col
addikt
Nagyon jó a GT4, én egy éve használom, gond nélkül.
A vízivásra figyelmeztetést is meg tudod oldani, ha a Huawei Egészség appban beállítod, mert van ilyen funkciója - beállítod, mennyi vizet akarsz naponta inni - és akkor az óra jelez a megfelelő időben, hogy igyál vizet. -
pgonzy
tag
Sziasztok!
Gondolkodok egy Huawei óra vásárlásán. A GT 4 és GT 5 között nem nagyon tudok dönteni. Tudom, hogy a GT 5 valamennyivel jobb, de vajon megéri a felárat? Most hogy a GT 4 az új frissítéssel kapott egy csomó új funkciót, mennyivel jobb a GT 5, vagy is miben nyújt többet? Sajnos van egy funkció, amit úgy látom egyik óra sem tud, ez a vízivásra figyelmeztetés. Esetleg a frissítésekkel ezt megoldották már? Még egy kérdés. Egy videóban azt láttam, hogy amikor ment a stopper, akkor nem lehetett váltani más alkalmazásra. Ez általában is így van, nem tudnak az órák egyszerre több feladatot futtatni, vagy ez csak a stopperrel van így?
Köszönöm, ha rászánod az időt, és válaszolsz. -
milespress
csendes tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy az órám egy hete nem méri az alvási ciklusomat? A frissítés előtte volt, utána működött még.
-
L_ajos
őstag
Nekem S23U-val minden klappol most is.
-
col
addikt
Sziasztok. Érdeklődni szeretnék és elsősorban IOS (Iphone) használóktól, mert azzal használom a GT4-et.
Letöltöttem én is a megjelenésekor az órára az új fw-t. Nincs is gond vele alapvetően. Viszont azt vettem észre, hogy mióta ez van fent, azóta az órára az értesítések elég bizonytalanul jönnek meg a telefonról (van, hogy megérkezik, de van, hogy hiába mutatja a "kapcsolatot" a telefonnal, ennek ellenére nem kapom meg).Az előző óra fw esetében ilyet nem tapasztaltam, ott nem volt ezzel gond. Esetleg van másnak is ilyen tapasztalata? Köszi.
-
zoli978
tag
Én meg örülök, hogy most már órán is vissza lehet írni
Bár magyar nyelv nincs meg hang alapú gépelés dehát ne legyünk telhetetlenek. -
col
addikt
Azt hiszem, rájöttem
Szóval, ha a térkép le lett töltve, akkor a kültéri edzések esetén az edzés közben lapozható (le-fel) - ez eddig is megvolt - az ehhez tartozó információs oldal. Itt megjelent egy térkép lap is, ami meglepően pontosan mutatja az aktuális helyzetet is. Ha a térkép lapra bökünk, akkor nagyitható-kicsinyíthető is lesz ez a térkép a korona csavar forgatásával és részletesebb, vagy nagyobb áttekintő nézetet mutat. A GPS is mintha fürgébb és pontosabb lenne, szóval tetszik. (Nem tudom, korábban tudta-e ezt, én most fedeztem fel , érdemes kipróbálni
)
-
col
addikt
Nekem is megjött tegnap este a fw frissítés. Egész nagy "ráncfelvarrás", ahogy láttam.
Gond nélkül megtörtént a frissítés, minden ok vele.
Egy dologra nem jöttem rá és ebben kérek segítséget. Az a bizonyos "offline" térkép. Letöltöttem a Magyarország térképet, de igazából nem tudom, hogy ennek mikor lesz jelentősége és mit fog mutatni, vagy csinálni. Van erről valakinek infója?
(Iphone-on és IOS alatt használom, de gondolom ez nem sokat befolyásol, mert a térképletöltést felkínálta és nem ír semmi olyat, hogy ez telefon op rendszer függő lenne.) Köszi. -
Nagyobb frissítési csomag érkezett, hajrá!
Átszabták rendesen a felületet és új funkciók is érkeztek. -
koxmatyi
tag
Sziasztok
A 41mmesen lehet valaszolni billentyűzettel a beérkező viber whatsapp üzenetekre? -
válasz
gyuri2008 #205 üzenetére
Egszerű számlapja nem minden főképernyős számlapnak van. Amelyiknek van, annak az egyszerű változata akkor látszik, ha a fórumtárs által emlitett folyamatost bekapcsolod.
AOD= always on display (folyamatosan bekapcsolt a képernyő)
Amelyik főképernyőnek nincs egyszerűsitett változata, abbanaz esetben a gyári aod képernyőt kapcsolja be az óra. -
gyuri2008
veterán
Hol lehet az AOD-ot bekapcsolni?
-
gyuri2008
veterán
Mennyivel jobb a gt5 mint a huawei watch GT 4?
-
Bella80_
tag
Sziasztok!
Megjelenés óta megvan a huawei watch GT 4 hibátlanul működik, mai nap lett egy huawei watch fit 3 órám is, a huawei health apphoz hozzáadtam mint új másik eszköz csatlakoztatása. Felismerte, viszont gondoltam kipróbálom ezen is a hanghívást, nah erre azt írta ki, hogy túl sok bluetooth eszköz van csatlakoztatva válasszak le párat, csak ez és a másik van. Gondoltam megnézem a GT4-el is és már ott se tudok hívást fogadni és kezdeményezni (eddig működött), ugyanezt írja ki. Valószínű azért mert egy applikáción van a kettő. Valaki tudna nekem megoldást, hogy mit csináljak, hogy a hívás fogadás funkció is működjön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Stílusos megjelenéssel, frissített szenzorral itt a Huawei új órája, okosfunkciók terén van még elmaradása, de árával kompenzál.
- Fotók, videók mobillal
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Spórolós topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kerékpársportok
- Milyen TV-t vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest