Új hozzászólás Aktív témák
-
pvojnisek
csendes tag
Sziasztok!
Kérlek, segítsetek! Nemrég érkezett meg a routerem az antennával és nem igazán sikerült beüzemelnem.
10mb Chello-m van. Egy jó kis kábelmodemes routert adtak hozzá, amire rádugtam a régi wifi routeremet és automatikus dhcp beállításokkal beállítottam a wan-t.
Most a fon routerrel hasonlóan, dhcp beállításokkal próbáltam. Nem ment, nem sikerült beregisztrálni a routert. Aztán rádugtam a régi wifi routeremre, dhcp szintén, sikerült is csatlakoznia, beregisztráltam. Mindent sikerült beállítanom. így működik az új router. De minek használjak két routert?
Ha kihagyom a régi routeremet, és közvetlenül a kábelmodemre csatlakoztatom, nem sikerül felmásznia a netre.
Lehetséges, hogy a UPC "észreveszi" a fon routert és nem engedi kapcsolódni? vagy mégsem a dhcp beálításokkal kell használni?Köszi!
P
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe gar
- X1 Carbon 13th 14" 3K OLED Ultra 7 258V 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam 986 gramm gar
- ASUS TUF Gaming B560M-PLUS Alaplap
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING WIFI II Alaplap
- Lenovo V14 G3 / Intel core i3-12generáció / 20gb DDR4 ram / 512gb NvMe SSD / WIN11
- iPhone 16 Pro Max 512 GB GARI: 2028.06
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest