Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Én már használtam QRM-ben, igaz a 0.9.7-et. Sok idő, míg be lehet lőni, de ha egyszer jó, úgy marad. Áramtalanítás után viszont nem csatlakozik, fix IP-vel sem a már beállított hálózathoz. Nem tudom miért. Belépve, állítgatva egyszer csak megjavul, de ez változik, hogy mikor. Néha fél óra, néha kettő...
HGyu
-
kapcs-ford
őstag
Igen, az mondjuk tényleg baráti ár mivel posta stb... minden benne van. El sem kell érte menni a boltba..
Tehát regisztrálás után ha valaki a shop-ba megy és beírja ezt a kódot a promociós mezőbe akkor 20yurcsiért van egy faxa kis routere.
057934351425249
A kód csak egyre érvényes tehát aki kapi mari. -
kapcs-ford
őstag
Send each invite to a friend who is not yet a Fonero. All you need to do is enter the information and we will send your friends an invitation they can redeem in the FON Shop. There, all they'll need to do is register as a Fonero, enter their address and we will send the La Fonera WiFi router completely free, including free shipping and handling.
-
-
kapcs-ford
őstag
Valóban nem erősebb, mivel irányított ezért könnyebben lefedsz vele egy bizonyos területet tehát ha eddig egy parkot sugároztál az omnival akkor abból ment minden irányba (hátrafele is az épületbe), ezzel a direkcionálissal pedig lefedheted abban a szögben (amiről még nincs adat) tehát koncentrálod és ezáltal nő a hatótáv akár 250-300méterre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Jövedelem
- Synology NAS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest