- Milyen egeret válasszak?
- Home server / házi szerver építése
- Logitech szerviz
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mini PC
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
poffsoft
veterán
válasz
vtechun #4013 üzenetére
Nekem a táphalált villogó powerleddel jutalmazta meg...
A villámlások alatti áramingadozást pedig egy firmware resettel (amibe viszont belesült), de még újra lehetett flashelni (Redboot nem sérült)
Ha világít a power, nem biztos, hogy halottak, de mivel nincsen LAN, soros kábellel kellene belenézni, mi a helyzet velük...
(Szólj, ha alkatrésznek eladóvá válnának)
-
vtechun
veterán
válasz
vtechun #3897 üzenetére
elvileg megadtam wan részben, hogy wlanról nyerje a netet, viszont géppel rákeresve, win7 csak egy "Egyéb hálózat" jelenik meg, konfigfelületen szépn látszik, hogy másik routertől kap IP címet is wlanon, megvan a privát és a fon ap neve is, de sehogysem tudom ezt másik wlanos eszközön elérni. Valakinek vmi ötlet?
-
válasz
vtechun #3893 üzenetére
Már nem tudom hogy milyen leírás szerint, de sikerült felrakni. Trükközni kellett a dns-ekkel, majd egyik restart után régi software fogadott. Nah ott el kellett kapni a grabancát, és ráerőltetni freewlant a megadott módon. Majd utána bohóckodni frissítésekkel, és voilá!!
Freewlan amúgy jó, én is ezt használom rajta.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
vtechun #2062 üzenetére
amúgy a wepet valóban igen egyszerű feltörni. a múltkor épp erről beszélgettem barátommal, írt róla egy jó kis cikket (lehet, hogy hamarosan kinn lesz a logouton is). azt mondta, hogy megfelelő forgalom esetén akár 2 percig is eltarthat egy hozzáértőnek a feltörés...
a wpa/wpa2 az már keményebb dió. -
net84
őstag
válasz
vtechun #1555 üzenetére
nálam is csinálja, de szinkronban van a router egyes ledjeivel
elbeszélgetnek egymással, meg a külvilággalmeg nálam zavarhat az is, hogy a másik wlan eszköz is ott van a közelben, és piszkálják egymást
(kb. 2 hete lusta vagyok megnézni, hogy min megy a nagy rendszer, a fonera meg automatán van) -
kapcs-ford
őstag
válasz
vtechun #1411 üzenetére
Az köztudott hogy 2 wlan egység van beleépítve. A firmware lehet le van butítva és csak az egyik wlan modult kezeli 2ként?? vagy 1ik modul a privátnak és másik a publicnak? Fogalmam sincs, biztos van itt valaki akinek van két antennája és szeret forrasztgatni és csinálna pár tesztet. Mi lenne ha hozzákötnénk az üres ant1-et is a jelenlegi antennához?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Shadow Of Mordor/GTA 5/RESIDENT EVIL II/CALL OF DUTY GHOSTS/STAR WARS SQUADRONS XBOX ONE JÁTÉKOK!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TECHNOGYM RUN EXCITE 700 Futógép eladó
- Laptop i7, 11. gen., 32GB Ram, 512 SSD, újszerű számítógép
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest