Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
poffsoft
veterán
válasz
vtechun
üzenetére
Nekem a táphalált villogó powerleddel jutalmazta meg...
A villámlások alatti áramingadozást pedig egy firmware resettel (amibe viszont belesült), de még újra lehetett flashelni (Redboot nem sérült
)
Ha világít a power, nem biztos, hogy halottak, de mivel nincsen LAN, soros kábellel kellene belenézni, mi a helyzet velük...
(Szólj, ha alkatrésznek eladóvá válnának
) -
vtechun
veterán
válasz
vtechun
üzenetére
elvileg megadtam wan részben, hogy wlanról nyerje a netet, viszont géppel rákeresve, win7 csak egy "Egyéb hálózat" jelenik meg, konfigfelületen szépn látszik, hogy másik routertől kap IP címet is wlanon, megvan a privát és a fon ap neve is, de sehogysem tudom ezt másik wlanos eszközön elérni. Valakinek vmi ötlet?
-
válasz
vtechun
üzenetére
Már nem tudom hogy milyen leírás szerint, de sikerült felrakni. Trükközni kellett a dns-ekkel, majd egyik restart után régi software fogadott. Nah ott el kellett kapni a grabancát, és ráerőltetni freewlant a megadott módon. Majd utána bohóckodni frissítésekkel, és voilá!!
Freewlan amúgy jó, én is ezt használom rajta.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
vtechun
üzenetére
amúgy a wepet valóban igen egyszerű feltörni. a múltkor épp erről beszélgettem barátommal, írt róla egy jó kis cikket (lehet, hogy hamarosan kinn lesz a logouton is). azt mondta, hogy megfelelő forgalom esetén akár 2 percig is eltarthat egy hozzáértőnek a feltörés...
a wpa/wpa2 az már keményebb dió. -
net84
őstag
válasz
vtechun
üzenetére
nálam is csinálja, de szinkronban van a router egyes ledjeivel
elbeszélgetnek egymással, meg a külvilággal
meg nálam zavarhat az is, hogy a másik wlan eszköz is ott van a közelben, és piszkálják egymást
(kb. 2 hete lusta vagyok megnézni, hogy min megy a nagy rendszer, a fonera meg automatán van) -
kapcs-ford
őstag
válasz
vtechun
üzenetére
Az köztudott hogy 2 wlan egység van beleépítve. A firmware lehet le van butítva és csak az egyik wlan modult kezeli 2ként?? vagy 1ik modul a privátnak és másik a publicnak? Fogalmam sincs, biztos van itt valaki akinek van két antennája és szeret forrasztgatni és csinálna pár tesztet. Mi lenne ha hozzákötnénk az üres ant1-et is a jelenlegi antennához?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Battlefield 6
- Proxmox VE
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Dell notebook topic
- Senki sem töröl ennél jobban
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 500GB SSD FHD IPS LTE
- SZÉP! DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- ÚJ, SZÁMLÁS, GARANCIÁS GAMER PC Ryzen 5 9600X RTX 5060 Ti 32GB RAM 1TB NVMe AIO vízhűtés
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)