Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hozd azt a cementet, báttya! Készül a Keychron billentyűzet!
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Biztosan felbúgnak a ventilátorok az új GeForce driverrel
Új hozzászólás Aktív témák
-
JONAS77
aktív tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Amikor kijött a 2010-es, ugyanez a helyzet volt. Na majd a 2011-es már jobb lesz, végül is igen, valamivel. Abban egyetértek, hogy kelenne egy tuti alap, amihez kiegészítőket lehetne venni. CM megkapta a licencet, és nem él vele, pedig, ha egy szintűt csinálnának, mint az iRacing, vagy a C.A.R.S., szerintem tarolna mindent, főleg minket rajongókat.
Én is az a gamer vagyok, aki nem ökörködni akar a pályán, hanem kihívás lenne az egész
játék. Gondolok itt az elérhető időkre, ami véleményem szerint nem sikerült a reálishoz állítani. Egyesek olyan űridőkkel foglalják el a ranglistákat, az adott pályán, hogy azt még a jelenlegi VB bajnok, Vettel gyerek sem tudná teljesíteni a szekerével. Na itt van az, hogy ez csak szórakozásnak szánt F1! Egy vasárnapi futam előtt-végén leül az ember, és ő is megmutatja, hogy tud vezetni!?
Pedig a valóságban nem tudnám én sem megfutni bármelyik pályán a jelenlegi rekordomat. Először is a G erő miatt, azt szokni kell, ami a F1-es játékokban sosem szerepel, mint tényező. Miért nem lehet valahogy belerakni olyan jelleggel, mint egy vérbeli repülő szimulátorban van, hogy ott az ember ha egy kicsit nagyobb erőhatásnak van kitéve, akkor elsötétül a kép. De ezt persze földre kellene kivitelezni. És lehetne fokozni!
Új hozzászólás Aktív témák

- Háztartási gépek
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hozd azt a cementet, báttya! Készül a Keychron billentyűzet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- talmida: Változások 2. rész
- További aktív témák...
- iPhone 8 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4677
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pedig a valóságban nem tudnám én sem megfutni bármelyik pályán a jelenlegi rekordomat. Először is a G erő miatt, azt szokni kell, ami a F1-es játékokban sosem szerepel, mint tényező. Miért nem lehet valahogy belerakni olyan jelleggel, mint egy vérbeli repülő szimulátorban van, hogy ott az ember ha egy kicsit nagyobb erőhatásnak van kitéve, akkor elsötétül a kép. De ezt persze földre kellene kivitelezni. És lehetne fokozni!