- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- HDMI topic
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
válasz
hermanyi #7809 üzenetére
Steady74:okés,vili
Igen,az RF szimulátor, és ebben sokkal jobban megtaláltam azt,amit már mostanában kerestem egy autó játékban (több mint 10 éve nyomok autóversenyes játékokat), valahogy kicsit ráuntam ezekre az NFS és társai game-kre. A Shift és a Shift2 már tetszik,de mióta rf-ezek,azóta azokat se indítottam el. Nem vagyok elvakult, csak már ezek nem kötnek le annyira se,mint egy 7 éves RFactor. Ott mondjuk nem F1-ezek,mert az nekem túl nagy falat (próbáltam), inkább túraautó, többféle,nekem az most épp elég (beállítani,vezetni,ha lehet hibamentesen). A 2012 remélem,sokkal jobb lesz,mint ez a két előző volt, de azt nem rohanok már majd az első napon megvenni (a 2010-et és a 2011-et első nap megvettem, mert amúgy imádom az F1-et)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Láncfűrész topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- sziku69: Szólánc.
- OLED monitor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest