Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- E-book olvasók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
hybridsong
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy oylan kérdésem hogy valaki esetleg a gocompete oldalon kívül tud e olyan oldalt ahol lehet találni beállításokat.Patch után egyszerüen bénának érzam magam mert 1-2 sec el lassabb vagyok másodknál vagy estleg hogyha valaki meg tudna osztani velem beállításokat megköszönném.
-
hybridsong
csendes tag
válasz
hybridsong
üzenetére
Akkor lehet hogy tényleg csak 1 windows install segítene?
-
hybridsong
csendes tag
válasz
MC HOBO
üzenetére
Már probáltam párszor és kb 5 perccel ezelött is de nem igazán akar elindulni. Kiprobáltam úgy is hogy nem jelentkezek be csak amikor elindult a játék és ott is lefagy.Kitöröltem a mentést beraktam mégegyszer akkor sem megy.Most viszont csak ez az egy baja van elötte a mentések mentek el és ugyanigy fagyott de akkor install után ment most pedig semmi.Ki kéne probálni hogy a patcht nem töltöm le akkor lehet hogy menne.Már nemtudom mit csináljak de már nagyon idegesít.
-
hybridsong
csendes tag
Sziasztok!
Én is végigolvastam hogy kinek milyen problámája van az F1 2011-el.Nekem az elején nem volt semmi gondom.Pár nap mulva nem engedett be a live-ba meg hogy korrupt a mentésem meg ilyenek.A live azóta megjavult és a mentést is elmentettem és bemásolgattam és ennél fogva nem vesztek el az adatok.Most viszont ott tartok hogy amikor belépek live-ba akkor tölt betölti a mentést meg mindent és utána exe hibával leáll a játék és akárhányszor újrarakom mindig ezt játsza.Bocsi hogyha már valahol leírtátok, de olyan sok a hozzászólás hogy nem volt idegrendszerem végignézni.előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák

- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmvilág
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
B188000.TT_e0001313cfbe1a9b_0