- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Saját gyárral adna választ a memóriakrízisre a Huawei
- Az AMD technikai igazgatója szerint ebben a hónapban jön a Zen 6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Leégett egy hővédelemmel rendelkező 12V-2x6 tápkonnektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A Samsung kész a következő Tesla AI chip gyártására
-
16415 - 16301
16415 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
borges7
aktív tag
Akkor nyomtam vele 10-15-t aztán abbahagytam, azóta megint rákattantam és sikerült nagy nehezen

https://www.82-0.com/share?id=2f8646fb-f64e-4804-b506-533e03768c51Ja, hát ez csak azt nézi, hogy mennyi az összpontszáma kezdőnek, 143, akkor bajnokcsapat
pedig ez pl. sztem így nem működne. Mondjuk levédekezni nem lehetne őket, az biztos, cserébe ők se tudnának, ezzel a hátvédsorral. -
nmate91
tag
Akkor nyomtam vele 10-15-t aztán abbahagytam, azóta megint rákattantam és sikerült nagy nehezen

https://www.82-0.com/share?id=2f8646fb-f64e-4804-b506-533e03768c51 -
perempe
veterán
Ez két hete történt, de megéri megnézni, ha még nem láttátok:
Jaime Jaquez Jr finds out he was traded to Bucks for Giannis while hooping -
nmate91
tag
-
borges7
aktív tag
Nekem ilyen 57 győzelmes csapat volt talán a legjobb, pedig az egyikben nekem is benne volt Jordan
Most próbálom megint, épp beadta a 60-as évekbeli Bullst, anyád, egyet se ismerek
Viszont utána kétezres Jazz, aszongya John Starks, hát ez nekem kimaradt, hogy ott is játszott, eléggé meglepődtem. Bár lehet, hogy csak elfelejtettem már
-
borges7
aktív tag
Nekem ilyen 57 győzelmes csapat volt talán a legjobb, pedig az egyikben nekem is benne volt Jordan
Most próbálom megint, épp beadta a 60-as évekbeli Bullst, anyád, egyet se ismerek
Viszont utána kétezres Jazz, aszongya John Starks, hát ez nekem kimaradt, hogy ott is játszott, eléggé meglepődtem. Bár lehet, hogy csak elfelejtettem már
-
bubuska10
senior tag
-
nmate91
tag
https://www.82-0.com/ kis játék. Hajrá, hoopiq-nak van értelme természetesen.
-
nmate91
tag
Ayton Washingtonban, Jaden Hardyért meg 2 második körös.
-
.LnB
titán
Én rájöttem, hogy abszolút nem értem a csapatokat
Ez az off-season tele van olyan játékosmozgással, hogy csak vakarom a fejem. Most vagy lesz egy csomó csalódott csapat, vagy én vagyok helikopter.A másik nagy bajom a Suns. Kb 35 éve tartom magam a csapat szurkolójának, de most eltörött valami. Az egy dolog, hogy abszolút nem értek egyet azzal ahogy az új tulaj vezeti a csapatot, de ez a Miles Bridges csere ez már sok. Végigolvasva, hogy mit csinált a feleségével meg megnézve a képeket amik erről készültek, hát én ennek az embernek nem fogok szurkolni az biztos. Azt se értem, hogy hogyan maradhatott az NBA-ben. Anno sokkal kisebb dologért kirakta a csapat a Jason Kidd-et, itt meg még túl is fizettünk ezért a bűnözőért
Nem tudom, hogy mi lesz mire kezdődik a szezon, de most először szerintem csapat nélkül leszek és majd keresem a jó meccseket. Vagy nem tudom...Miles Bridges nekem fejben úgy van meg, hogy tudok a családon belüli erőszak ügyéről. De nem láttam konkrét dolgokat az esetről. Ezért ami beugrik róla, hogy egy barom, de egyébként a pályán nem rossz. Lehet, hogy pont jó meccseket láttam tőle, nem tudom.
Viszont mivel én egy Draymond Green-t is szívből tudok utálni, és ezért nem tudok szurkolni a GSW-nek, vélhetően ha látnám mit tett Bridges, ugyan úgy éreznék mint te. Csak mondjuk nem is akarok feltétlenül ilyen dolgokat nézegetni, ezért nem keresek rá.
Szóval meg tudlak érteni teljesen.
Maga az offseason szerintem eszméletlen durva. Én nem emlékszem, hogy mikor volt utoljára ilyen intenzív a piac, ekkora mozgásokkal. De az NBA GM-ek gondolkodás módját mi szerintem sose vagy már nagyon rég nem értjük. Szerintem az egy teljesen más világ. Mert mi és sok szakértő is gondol valami normális, reális ellenértéket egy cserében, de ezek mindig felülmúlják jó vagy rossz értelemben. Megérteni megpróbálni ezeket a dolgokat szerintem felesleges. És egyébként is a Luka csapatváltással már megvolt a csúcs, az nem lesz felülmúlva. De a legjobb példája az egésznek. -
borges7
aktív tag
Ez az off-season tele van olyan játékosmozgással, hogy csak vakarom a fejem. Most vagy lesz egy csomó csalódott csapat, vagy én vagyok helikopter.A másik nagy bajom a Suns. Kb 35 éve tartom magam a csapat szurkolójának, de most eltörött valami. Az egy dolog, hogy abszolút nem értek egyet azzal ahogy az új tulaj vezeti a csapatot, de ez a Miles Bridges csere ez már sok. Végigolvasva, hogy mit csinált a feleségével meg megnézve a képeket amik erről készültek, hát én ennek az embernek nem fogok szurkolni az biztos. Azt se értem, hogy hogyan maradhatott az NBA-ben. Anno sokkal kisebb dologért kirakta a csapat a Jason Kidd-et, itt meg még túl is fizettünk ezért a bűnözőért
Nem tudom, hogy mi lesz mire kezdődik a szezon, de most először szerintem csapat nélkül leszek és majd keresem a jó meccseket. Vagy nem tudom..."Végigolvasva, hogy mit csinált a feleségével meg megnézve a képeket amik erről készültek"
Látod, ez a baj, hogy végigolvastad/nézted, nem lett volna jobb, ha nem tudod, és ugyanúgy szurkolhattál volna nekik nyugodt szívvel?
Minden játékosnak végignézed a "kórlapját", akit odacserélnek, vagy mi?Ha olvasol kosaras fórumokat, akkor tudod, hogy senki se érti ezeket
-
saen
veterán
Nem tudom, hogy mi lesz mire kezdődik a szezon, de most először szerintem csapat nélkül leszek és majd keresem a jó meccseket. Vagy nem tudom... -
perempe
veterán
Ilyen mélységben én nem foglalkozom a témával, de hosszú lehet a lista, sokan mondhattak rá hasonlót a szurkolókon kívül is. Embiid biztos megszólal majd.
-
borges7
aktív tag
Úristen... Brown-t PG-ért?! Akkor ott a háttérben ez a helyzet menthetetlen volt. Amit meg is értek a hülye boston miatt.
Amúgy ezen felül, a Boston elég jó dealeket kötött ahogy nézem.
#16395 nmate91
Nincs olyan, hogy "ha Embiid egészséges". Embiid már sosem lesz egészséges. És még három év van a szerződéséből. Brown-t nagyon csípem, de Embiid-et nagyon nem. Nehéz lesz így szurkolni ennek a csapatnak.
Ne aggódj, Brown se csípi Embiid-et
az egymás elleni párharcban mondta róla, hogy "shameless flopper" Én régen bírtam, mikor még Simmons is normális volt. Aztán mindegyik elromlott. -
perempe
veterán
-
perempe
veterán
-
.LnB
titán
Jajj!!
Nem saját ötlet, kommentek között olvastam, de nagyon tetszik:
Ezután Tatum cserét kér, és megy Embiid-ért 1:1-ben ő is Phillybe! xD -
.LnB
titán
-Azért a Knicks-et rendesen szétkapkodják. Persze a mag egyben marad, de elég sok a távozó.
-Fu.. ennek a Kessler-nek nagyon be kell vállnia a Lakers-ben, amennyit adott érte az LA. Úgy néz ki, hogy ott szempont az is, hogy egy "fehér magot" építsenek.
Duren jobb lett volna, de asszem őt nem is volt nagy esélyük megszerezni. -
.LnB
titán
Úristen... Brown-t PG-ért?! Akkor ott a háttérben ez a helyzet menthetetlen volt. Amit meg is értek a hülye boston miatt.
Amúgy ezen felül, a Boston elég jó dealeket kötött ahogy nézem.
#16395 nmate91
Nincs olyan, hogy "ha Embiid egészséges". Embiid már sosem lesz egészséges. És még három év van a szerződéséből. Brown-t nagyon csípem, de Embiid-et nagyon nem. Nehéz lesz így szurkolni ennek a csapatnak.
-
saen
veterán
-
nmate91
tag
-
saen
veterán
Brown -> Philly és PG13-at (meg pickek) adták érte
Ezek is hülyék...
-
borges7
aktív tag
-
saen
veterán
-
nmate91
tag
Lakers ma: Sexton, Grimes, Mamukelashvili, Kessler. Utóbbi masszív szerződéssel, hát nem tudom. Bealudtak szerintem.
-
attiati
veterán
-
nmate91
tag
-
.LnB
titán
The Los Angeles Clippers are nearing deal sending Kawhi Leonard to the Toronto Raptors for Brandon Ingram, Gradey Dick, 2 first-round picks, 1 pick swap and 2 second-rounders, sources tell ESPN.
Megunták, mondjuk Torontoban nem tudom mit akarnak vele. De ja, Ingrammal nincs nagy jövő.Az a szomorú, hogy a kifizetéses ügyről még mindig nincs semmi hír.
Egyébként egy egészséges Leonard-ért se kevés ez az érték, de amekkora lutri az egészségi állapota, így merész lépés. Igaz, tavaly sikerült felsrófolnia a saját árát, mert nagyon jól játszott. -
szebe
addikt
-
nmate91
tag
-
perempe
veterán
-
borges7
aktív tag
The Los Angeles Clippers are nearing deal sending Kawhi Leonard to the Toronto Raptors for Brandon Ingram, Gradey Dick, 2 first-round picks, 1 pick swap and 2 second-rounders, sources tell ESPN.
Megunták, mondjuk Torontoban nem tudom mit akarnak vele. De ja, Ingrammal nincs nagy jövő.És ezt adták érte 8 évvel ezelőtt: DeMar DeRozan, Jakob Pöltl, 1 first (Keldon Johnson)
-
attiati
veterán
-
saen
veterán
Megunták, mondjuk Torontoban nem tudom mit akarnak vele. De ja, Ingrammal nincs nagy jövő.Még így is a Clippers jár jobban.
-
nmate91
tag
Megunták, mondjuk Torontoban nem tudom mit akarnak vele. De ja, Ingrammal nincs nagy jövő. -
saen
veterán
Miután Green visszamondta a szerződését, szinte biztos, hogy a Warriors lesz.
-
nmate91
tag
-
.LnB
titán
Szerintem a Lakers-nek így a legjobb. Még akkor is, ha szerintem eszméletlen jól játszott a playoffban, és semmi rossz érzésem sincs James iránt. Ki mire tippel?
Én Cleveland, vagy Warriors. Bár ha az utóbbi, kabaré lesz..
-
szebe
addikt
LeBron James will continue his NBA career for the 2026-27 season and has informed the Los Angeles Lakers that the franchise can move on without him because he will play elsewhere, Klutch Sports CEO Rich Paul tells ESPN.
-
hajsza
aktív tag
Ezen nagyon röhögök. Még ha csak pletyka is, de ez még annak is nagyon vicces:
A végére pedig egy erősebb pletyka maradt a Warriors kapcsán, amit Kevin O’Connor (Yahoo! Sports) osztott meg: az újságíró értesülései szerint nem csupán LeBron Jamest próbálhatják meg leigazolni, hanem cserélnének Anthony Davis játékjogáért is, így a két sztár ismét együtt játszhatna. Davist csakis úgy tudnák megszerezni, ha felhasználnák a sérült Jimmy Butler 57 millió dolláros szerződését....
- kezdo5.hu"Ezen nagyon röhögök. Még ha csak pletyka is, de ez még annak is nagyon vicces ..."
Lassan át lehetne nevezni a csapatot Golden State Pensioners-re

-
.LnB
titán
Kíváncsi leszek Morant-re. Mondjuk a Nike központ közel van, a cipői meg jól fogynak..
Az a bajom ezzel a cserével csak, hogy Grant-et is adták cserébe. -
nmate91
tag
Beindultak a dolgok, követni sem bírom.
Ja Morant - Portland
Wiggins marad Miamiban.
Smart, Kuminga, Beal FA
Nurkic Utah. -
.LnB
titán
Ezen nagyon röhögök. Még ha csak pletyka is, de ez még annak is nagyon vicces:
A végére pedig egy erősebb pletyka maradt a Warriors kapcsán, amit Kevin O’Connor (Yahoo! Sports) osztott meg: az újságíró értesülései szerint nem csupán LeBron Jamest próbálhatják meg leigazolni, hanem cserélnének Anthony Davis játékjogáért is, így a két sztár ismét együtt játszhatna. Davist csakis úgy tudnák megszerezni, ha felhasználnák a sérült Jimmy Butler 57 millió dolláros szerződését....
- kezdo5.hu -
saen
veterán
-
nmate91
tag
Ti mit szóltok ehhez, hogy a Celtics azon van, hogy elcserélje Brown-t? Kezdem azzal, hogy én ha Tatum és Brown között kellene választani, inkább Brown-t szeretném a csapatomban tudni. Nem első számú szupersztár, és egykezes. De szerintem sokkal kiegyensúlyozottabb mint Tatum. És azért tavaly a vállán vitte a csapatot. Sőt, tovább megyek, ha őt cserélik, akkor szerintem az egy jelentősebb csere lesz mint Giannis.
Ezt a sztorit én abszolút nem értem, főleg, hogy Tatum most komoly sérülésből jött vissza, nem tudni mennyire lesz jó.
-
.LnB
titán
Ti mit szóltok ehhez, hogy a Celtics azon van, hogy elcserélje Brown-t? Kezdem azzal, hogy én ha Tatum és Brown között kellene választani, inkább Brown-t szeretném a csapatomban tudni. Nem első számú szupersztár, és egykezes. De szerintem sokkal kiegyensúlyozottabb mint Tatum. És azért tavaly a vállán vitte a csapatot. Sőt, tovább megyek, ha őt cserélik, akkor szerintem az egy jelentősebb csere lesz mint Giannis.
-
borges7
aktív tag
Hornets nem lassít
The Charlotte Hornets are trading Miles Bridges, a 2029 first-round pick and a 2027 second-round pick to the Phoenix Suns for Grayson Allen, Royce O'Neale and a 2033 first-round pick, sources tell ESPN.
-
.LnB
titán
A Hot Hands-ben már beszéltek róla a héten, szóval nem jött a semmiből. De mondjuk ők sem értették a pletykát, hogy egyáltalán miért?!
-
saen
veterán
-
nmate91
tag
-
.LnB
titán
Lamelo Ball a Timberwolves-ban..
-
nmate91
tag
-
.LnB
titán
-
saen
veterán
-
attiati
veterán
-
saen
veterán
-
nmate91
tag
3 első köröst kaptak vs 2, ha Brown-t továbbcserélik akkor ezt a különbséget be lehetne hozni. Hacsak nem üzente meg Brown, hogy nem akar ott játszani, szerintem hülyeséget csinált a Bucks. Brown közel olyan jó, mint Giannis, két évvel fiatalabb, van még 3 év a szerződéséből. Emellett ő pont első ember akar lenni ami a Bucksnál simán meglenne.
Miami meg nem adott kb semmit. Közepes játékosok akik a Miami rendszerében működtek, de Doc Riversnél mindegyik gyengébb lesz
Számomra érthetetlen ez a csere, de lehet csak én vagyok helikopter.Doc Riversnél mindegyik gyengébb lesz
Már kivágták, nem?
-
saen
veterán
3 első köröst kaptak vs 2, ha Brown-t továbbcserélik akkor ezt a különbséget be lehetne hozni. Hacsak nem üzente meg Brown, hogy nem akar ott játszani, szerintem hülyeséget csinált a Bucks. Brown közel olyan jó, mint Giannis, két évvel fiatalabb, van még 3 év a szerződéséből. Emellett ő pont első ember akar lenni ami a Bucksnál simán meglenne.
Miami meg nem adott kb semmit. Közepes játékosok akik a Miami rendszerében működtek, de Doc Riversnél mindegyik gyengébb lesz
Számomra érthetetlen ez a csere, de lehet csak én vagyok helikopter. -
nmate91
tag
-
borges7
aktív tag
Azt olvastam, attól féltek, hogy Brown lehet nem akarna náluk játszani, és akkor őt is cserélni kéne. Így azért több első köröst kaptak, és viszonylag fiatal játékosokat, az igaz, hogy sztárt viszont nem. Kíváncsi leszek, mit hoz ki ebből Jenkins.
-
saen
veterán
-
nmate91
tag
-
saen
veterán
-
saen
veterán
Trae Young 4 év 212m a Wizards-nál, ezek hülyék
-
perempe
veterán
-
attiati
veterán
[Jeremy Gohier ] 15 évesen 7'6"
Wembi 7'4" most.
Hasonló korban pedig 6' valamennyi volt. -
.LnB
titán
SGA visszamegy a Nike-hoz a Converse-től. Bár ugye a Converse is a Nike-é, szóval annyira nem óriási váltás. Curry azért nagyobbat dobott Li-Ning-gel.
-
perempe
veterán
Pop-fa (játszott vagy edzősködött Pop alatt):
Mitch Johnson – közvetlen Spurs-utód.
Mike Brown – korábbi Spurs-asszisztens.
Ime Udoka – Spurs-játékos és asszisztens.
Quin Snyder – Spurs-asszisztens.
Will Hardy – Spurs videókoordinátor, majd asszisztens.
Brian Keefe – Spurs player development/videó részleg.
Charles Lee – Spurs Summer League és Spurs-kapcsolatok.
Tiago Splitter – Spurs-bajnok játékos, most friss Bulls HC. -
attiati
veterán
Szerintem poén lenne.

Komolyra fordítva. Nem tudom Doncicnak mennyi van még a csúcson, 10 éve nyomja profi szinten, használódik az a test azért a liga meg sokkal atletikusabb már, ki tudnak jönni a hiányosságok. Reaveset gondolkodás nélkül adnám Lakers helyében, de Doncic ragaszkodik hozzá elvileg.
1kg túlsúly --> 10%kal növeli a térdsérülés veszélyét.
Mikor láttuk Doncic-ot úgy igazán terhelve utoljára?Terhelés kapcsán: meggyőződésem, hogy egy friss Spurst nem verne a Knicks.
Spurs utolsó 1 percben már szinte beletörődött a vereségbe pár pont hátrányban. Egy friss Spurs sosem tenne ilyet.
Dobtak 2 pontot utolsó egy percben! Ez mi?Csak néztük, hogy a semmiből jön fel a Kicks.
Spurs meg mintha tehetetlen lenne.Brunson és mindenki megérdemelte persze, de marha nagy szerencséjük volt, hogy egy kifáradt csapat érkezett nyugatról. Nem először láttunk ilyet.
-
nmate91
tag
-
.LnB
titán
Szerintem poén lenne.

Komolyra fordítva. Nem tudom Doncicnak mennyi van még a csúcson, 10 éve nyomja profi szinten, használódik az a test azért a liga meg sokkal atletikusabb már, ki tudnak jönni a hiányosságok. Reaveset gondolkodás nélkül adnám Lakers helyében, de Doncic ragaszkodik hozzá elvileg.
Doncic lett az alapszakasz pontrekordere. Szerintem nincs nagy kérdés vele kapcsolatban.
-
nmate91
tag
Szerintem poén lenne.

-
saen
veterán
Jalen Brunson a csapatnál aláírt második szerződésénél lemondott 113 millió dollárról, ennyivel többet kaphatott volna, ha nem ír már alá 2024-ben egy új megállapodást, hanem kivár. Erről a döntéséről meg is kérdezték a nagy döntőt követően, és elmondta Brunson, hogy 100 százalékban megérte.
Én annyira tudok ilyenek miatt tisztelni sportolókat, hogy az nem igaz... Kíváncsi vagyok Lebron mit csinál idén. Bár aki csapatot akar magának venni, annak kell a "kavics"..
Azért itt az is játszott, hogyha nem írja alá annak is kockázata lett volna. Összejön egy durva sérülés és bukhatott volna egy csomót. Szóval biztosra ment, nemcsak arról szólt, hogy a csapatnak spóroljon.
-
.LnB
titán
Jalen Brunson a csapatnál aláírt második szerződésénél lemondott 113 millió dollárról, ennyivel többet kaphatott volna, ha nem ír már alá 2024-ben egy új megállapodást, hanem kivár. Erről a döntéséről meg is kérdezték a nagy döntőt követően, és elmondta Brunson, hogy 100 százalékban megérte.
Én annyira tudok ilyenek miatt tisztelni sportolókat, hogy az nem igaz... Kíváncsi vagyok Lebron mit csinál idén. Bár aki csapatot akar magának venni, annak kell a "kavics"..
-
.LnB
titán
-
nmate91
tag
-
saen
veterán
Ha jön egy buta GM, akkor majd megérdemli azt ami jár vele. A tulaj meg elad egy csomó Giannis mezt és ő már nem lesz szomorú
-
.LnB
titán
Egy reálisan működő piacon erre lenne a reakció az, hogy a kérő csapat akkor kivár, amíg a Buck reálisan nem látja Giannis értékét. Na de ilyenkor jöhet lesből egy zsebNicoHarris szintű GM és majd ő oda ad érte mindent.
-
saen
veterán
Tökéletesen össze lehet foglalni Giannis-t azzal, hogy a mai NBA-ben már ő nem egy bajnokesélyes csapat első opciója. Bőven meghaladta az ő tudását és eszköztárát a liga. Abszolút nem érdemes rá sokat áldozni. De ne legyenek kétségeink, van ez a liga olyan őrült, hogy lesz olyan aki fog.

Giannis ma is kiváló, de kell mellé csapat és visszakapná a motivációt. A probléma csak az, hogy mindent is elkérnek érte és ha nem marad csapat az új helyen akkor csak a szenvedés lesz.
-
.LnB
titán
Személyes transfer "vágyaim". Nem néztem meg, hogy mi reális, de a fejemben ez a lista van, hogy mely csapatoknak kiktől kellene megvállniuk és erősítést hozniuk helyettük:
Timberwolves: Gobert, Randle
Cavaliers: Harden
Spurs: FoxMost ilyen Bulls, Pelikans, Mavericks és hasonló "rom" csapatokba bele sem megyek...

És hát borzasztó kíváncsian várom a Clippers és Kawhi Leonard saga végét.
-
.LnB
titán
Tökéletesen össze lehet foglalni Giannis-t azzal, hogy a mai NBA-ben már ő nem egy bajnokesélyes csapat első opciója. Bőven meghaladta az ő tudását és eszköztárát a liga. Abszolút nem érdemes rá sokat áldozni. De ne legyenek kétségeink, van ez a liga olyan őrült, hogy lesz olyan aki fog.

-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
-
nmate91
tag
Igen, azok sem kímélik most, de tegyük fel azokból kijön. Mindenesetre én személy szerint nem adnék oda "mindent" érte.
-
saen
veterán
Brown meg el fog menni a Celticstől nagyon jó eséllyel, ott is megromlott a kapcsolat.
-
saen
veterán
Ja igen, és az 5. meccsről még ez a Brunson alá belépő Wemby, és a bírok kurvára nem fújtak még csak egy sima faultot sem!! Az nálam nagyon kiverte a biztosítékot. Hát, hogy állt Brunson bokája bakker!? Kész csoda, hogy nem lett baja.
És mutatták a bíró arcát, konkrétan látszott a fején, hogy látta ő de nem fújhatott. Olyan feje volt mint aki már majdnem besz*rik, de próbálja még tartani de már eltelt 2 óra mióta tartogatja.. Ez annyira látványos volt minden tekintetben, hogy a legalja... Amit sean írt, hogy ez szándékos, ez látszott is..Ha ott megkapta volna Wemby az ezért járó büntetést, akkor automatikus eltiltás a game 6-ra, ezt nem merte bevállalni.
-
.LnB
titán
Giannis szerintem csapatot vált most még júniusban
Nem lesz könnyű, nem tudom amúgy kinek kell a mai trendek mellett ekkora szerződéssel - fizetésigénnyel. Továbbra sem stabil a tripla és valahogy a bajnoki cím óta kicsit jóllakottnak és "beletörődömnek" érződik Jánosunk. A komfortzónájában mozog és ott jól érzi magát én azt látom.
&sean
Giannis biztos, hogy megy. Már a Bucks is lenyilatkozta. Csak várnak a draftcetlik felszabadulására. Antetokounmpo Keleten szeretne maradni. De bármi lehet. Én Bostonban sajnálnám Brown-t. Menjen a Heat-be.
nmate91 és amit nem említettél meg, a sok sérülés.. -
.LnB
titán
Ez mondjuk nagyon nem igaz. New York akart palánk alatt játszani, csak Wemby mellett nehéz volt és ezért sokat járt a labda. San Antonio is játszott palánk alatt és nemcsak Wemby.
Persze ettől még nem kell, hogy tetszen, csak nem értem a kommentet. Az biztos, hogy nagyon fizikális védekezés volt mindkét oldalon, ezért támadásra sokszor elfogyott az energia és sok dobás ment mellé."és nemcsak Wemby."
Sőt, talán ő a legkevesebbet nem?
A Spurs rengeteget játszott a festékből. A Knicks-nek meg sok lehetősége nem volt rá, de ez érthető sztem. -
.LnB
titán
Ja igen, és az 5. meccsről még ez a Brunson alá belépő Wemby, és a bírok kurvára nem fújtak még csak egy sima faultot sem!! Az nálam nagyon kiverte a biztosítékot. Hát, hogy állt Brunson bokája bakker!? Kész csoda, hogy nem lett baja.
És mutatták a bíró arcát, konkrétan látszott a fején, hogy látta ő de nem fújhatott. Olyan feje volt mint aki már majdnem besz*rik, de próbálja még tartani de már eltelt 2 óra mióta tartogatja.. Ez annyira látványos volt minden tekintetben, hogy a legalja... Amit sean írt, hogy ez szándékos, ez látszott is.. -
saen
veterán
Nem lesz könnyű, nem tudom amúgy kinek kell a mai trendek mellett ekkora szerződéssel - fizetésigénnyel. Továbbra sem stabil a tripla és valahogy a bajnoki cím óta kicsit jóllakottnak és "beletörődömnek" érződik Jánosunk. A komfortzónájában mozog és ott jól érzi magát én azt látom.
Tippem továbbra is a Celtics, de nagyon hajt rá a Heat és a Blazers is, meg gondolom sok más csapat is. Piaca van nagyon is, kérdés inkább az, hogy mit fogad el a Bucks.
-
nmate91
tag
Akkor ez is megvolt
Egyébként vicces, hogy minden meccs ugyanaz, összeszednek egy nagy hátrányt, majd a végén mégis nyernek valahogy.
Elég érdekes volt az egész rájátszás, 16-3-at mentek, ami nagyon domináns és szerintem nem sokan látták ezt előre. Egy szimplán 53 győzelmes csapat, akik ezt a gyengébb keleten érték el, semmi extra ez, illetve még nincs náluk top 5 játékos. Ettől függetlenül iszonyat összeálltak erre a futásra. Szerintem nem lesz könnyű nekik ezt megismételni, szóval jövőre ismét új bajnokra számítok. Minden évben van a rájátszásban egy meglepetés csapat, most szerintem ők lettek.
Jun 23-24 a draft, utána meg júliusban indul a piac. Beindulnak a cserék, új szerződések, érdekes időszak jön. Giannis szerintem csapatot vált most még júniusban.
-
saen
veterán
Ez mondjuk nagyon nem igaz. New York akart palánk alatt játszani, csak Wemby mellett nehéz volt és ezért sokat járt a labda. San Antonio is játszott palánk alatt és nemcsak Wemby.
Persze ettől még nem kell, hogy tetszen, csak nem értem a kommentet. Az biztos, hogy nagyon fizikális védekezés volt mindkét oldalon, ezért támadásra sokszor elfogyott az energia és sok dobás ment mellé. -
perempe
veterán
Szerintem marha jó sztori ez a Knicks is. 53 év, teljesen megőrülő város, és egy csapat aki iszonyatosan tudott küzdeni. Még San Antonio-ban is a "fele" csarnok Knicks szurkoló volt, mert simán megérte nekik elutazni oda, a new york-i jegyárak miatt..
A negyedik meccsen 13000$ volt a legolcsóbb jegy a MSG-ben.
Eszembe sem jutott volna, hogy keleti bajnok lesz, főleg nem a Knicks. Nyugaton szépen haladt minden, összejött az álomdöntő, azt gondoltam megvan a Finals győztes is. És nem! Brunson & The boys küzdött mint állat, fegyelmezett volt, szépen játszottak. Örülök nekik, de cseppet sem számítottam erre.
A Spurs meg.. A szememben Wemby megítélése nagyot romlott. Ez az arrogáns, gyerekes elborulós stílus szerintem visszás.. De ez csak az én véleményem. Egyébként egy rettentő fiatal, és tehetséges gárda. Fox helyett kellene valaki és rendben vannak évekig.Nekem nem tetszett a döntő, bár nem mélyedtem el benne. A hárompontosra mentek a csapatok, komolyabb munka se kell a tiszta dobóhelyzetekhez; ezen kívül sok ISO.
-
.LnB
titán
Szerintem marha jó sztori ez a Knicks is. 53 év, teljesen megőrülő város, és egy csapat aki iszonyatosan tudott küzdeni. Még San Antonio-ban is a "fele" csarnok Knicks szurkoló volt, mert simán megérte nekik elutazni oda, a new york-i jegyárak miatt..
A negyedik meccsen 13000$ volt a legolcsóbb jegy a MSG-ben.
Eszembe sem jutott volna, hogy keleti bajnok lesz, főleg nem a Knicks. Nyugaton szépen haladt minden, összejött az álomdöntő, azt gondoltam megvan a Finals győztes is. És nem! Brunson & The boys küzdött mint állat, fegyelmezett volt, szépen játszottak. Örülök nekik, de cseppet sem számítottam erre.
A Spurs meg.. A szememben Wemby megítélése nagyot romlott. Ez az arrogáns, gyerekes elborulós stílus szerintem visszás.. De ez csak az én véleményem. Egyébként egy rettentő fiatal, és tehetséges gárda. Fox helyett kellene valaki és rendben vannak évekig. -
saen
veterán
Akkor ez is megvolt
Egyébként vicces, hogy minden meccs ugyanaz, összeszednek egy nagy hátrányt, majd a végén mégis nyernek valahogy.
Elég érdekes volt az egész rájátszás, 16-3-at mentek, ami nagyon domináns és szerintem nem sokan látták ezt előre. Egy szimplán 53 győzelmes csapat, akik ezt a gyengébb keleten érték el, semmi extra ez, illetve még nincs náluk top 5 játékos. Ettől függetlenül iszonyat összeálltak erre a futásra. Szerintem nem lesz könnyű nekik ezt megismételni, szóval jövőre ismét új bajnokra számítok. Minden évben van a rájátszásban egy meglepetés csapat, most szerintem ők lettek.
Jun 23-24 a draft, utána meg júliusban indul a piac. Beindulnak a cserék, új szerződések, érdekes időszak jön. Giannis szerintem csapatot vált most még júniusban.
-
perempe
veterán
Az a tanulság, hogy a győzelmi sorozatok igen értékesek. Majdnem azt írtam, hogy a Clipperst se lehet legyőzni sorozatban ennyiszer, ahány meccset a Knicks nyert.
-
borges7
aktív tag
-
borges7
aktív tag
-
.LnB
titán
Azok nem bírói hibák, tök szándékos. Mindig úgy fújnak, hogy hosszabb legyen a sorozat, évek óta megfigyelhető trend. Ez egy üzlet és ha több meccs van akkor több a pénz is...
Nekem nincs bajom Wemby-vel, de Suns szurkolóként én sosem fogok a Spursnek drukkolni, szimplán rossz csapatban van
Az a goaltending amikor már fél órája lefele esik a labda, és akkor blokkolják, az már nem is tudom mi.
Értem amit te írsz, és legyen. Csak ne ilyen ordító hibákkal. -
saen
veterán
Megnéztem a két meccset amivel el voltam maradva. Ez a negyedik meccs valami egészen zseniális volt! Anunoby utolsó kosara "Absolut Cinema" volt! De a New York-i közönség is 10/10. Még akkor is nagy elánnal bíztatták a csapatot amikor 20 pont fölött volt a különbség.
Ami nekem feltűnt, hogy az első negyedben olyan szintű bírói hibák voltak, és mindig a Spurs javára, ami nem NBA szint..
A másik meg személyes. Én tökre szurkoltam a Spurs-nek a rájátszás elejétől, hogy érjenek révbe ilyen fiatalon. Wemby legyen már most bajnok. De azt veszem észre magamon, hogy nekem ez a Wembanyama egyre unszimpatikusabb. Kezd egy ilyen kis k*cs*g stilót felvenni a srác. Az meg full látszik, hogy mentálisan iszonyat nagy kilengései vannak. Értem én, hogy faragják mint a hársfát.. de azért na.Azok nem bírói hibák, tök szándékos. Mindig úgy fújnak, hogy hosszabb legyen a sorozat, évek óta megfigyelhető trend. Ez egy üzlet és ha több meccs van akkor több a pénz is...
Nekem nincs bajom Wemby-vel, de Suns szurkolóként én sosem fogok a Spursnek drukkolni, szimplán rossz csapatban van
-
.LnB
titán
Megnéztem a két meccset amivel el voltam maradva. Ez a negyedik meccs valami egészen zseniális volt! Anunoby utolsó kosara "Absolut Cinema" volt! De a New York-i közönség is 10/10. Még akkor is nagy elánnal bíztatták a csapatot amikor 20 pont fölött volt a különbség.
Ami nekem feltűnt, hogy az első negyedben olyan szintű bírói hibák voltak, és mindig a Spurs javára, ami nem NBA szint..
A másik meg személyes. Én tökre szurkoltam a Spurs-nek a rájátszás elejétől, hogy érjenek révbe ilyen fiatalon. Wemby legyen már most bajnok. De azt veszem észre magamon, hogy nekem ez a Wembanyama egyre unszimpatikusabb. Kezd egy ilyen kis k*cs*g stilót felvenni a srác. Az meg full látszik, hogy mentálisan iszonyat nagy kilengései vannak. Értem én, hogy faragják mint a hársfát.. de azért na. -
borges7
aktív tag
Hát elég közel állt hozzá a Spurs
a menny és a pokol között csak egy hajszál a különbség -
attiati
veterán
-
.LnB
titán
-
saen
veterán
-
nmate91
tag
Ez mi volt, ilyen a mesében sincs
-
attiati
veterán
-
borges7
aktív tag
-
saen
veterán
Ebben a rájátszásban nagyon együtt vannak. Ha tudják hozni a maradék meccseken azt ami eljuttatta őket idáig akkor van esélyük. Viszont a sok nyerés az kicsit a fejükbe szállt, harmadik meccsen alibiztek rendesen. Ezt nem engedhetik meg maguknak.
-
saen
veterán
-
attiati
veterán
2:0-ról illene
Spurs fáradtan játszik.4. meccsen aki nyer, az eldönti sztem.
-
nmate91
tag
Nehéz elhinni még mindig, hogy a Knicks bajnokságot nyerhet.
Én a Melo, JR, Shumpert érában nagyon szerettem őket, de valahogy mindig érezted, hogy egy örök második ez a csapat (organization), képtelen bajnokságot nyerni, hiába állnak jól a csillagok. -
saen
veterán
Nem hot take, ennek a párharcnak még nincs vége.
-
nmate91
tag
Persze, de te se érveltél, hogy miért gondolod úgy, hogy szintekkel jobbak, csak kijelentetted, hogy így van, és kész. Egyébként a Spurs idén egy(de inkább) több lépéssel megelőzte önmagát, ezért lehet most meglepő, hogy kettőt vesztettek otthon, azok után, hogy kiverték a bajnokot, de a szezon előtt kb. senki nem várta őket a döntőbe, sőt, én még a szezon fele körül sem, mikor zsinórban háromszor verték el a Thundert. A hét meccses nyugati döntő azért nyilván sokat kivett belőlük mentálisan is, nem csak fizikailag. Talán csak ez a különbség, hogy a Knicks különösebb erőfeszítések nélkül "besétált" a döntőbe, és végig egészségesek voltak.
Nem írtam, tény, de meccsek képe alapján, meg a játékosok képessége alapján. Atletikus, okos, all-around játékosok vannak mindkét oldalon, kevés gyenge ponttal, mindenki stabilan dob kintről is.
Hot take pedig az lett volna, hogy Suns - Bucks megérzésem van.
Új hozzászólás Aktív témák
-
16415 - 16301
16415 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC drón szett +landing pad
- Garmin Fenix 8 Solar Sapphire 51mm Carbon Gray DLC Titanium Black/Pebble Gray, Bontatlan, Új
- Maurice Lacroix Aikon (40mm - Quartz) férfi karóra - SZINTE TELJESEN ÚJ!
- Garmin HRM 600 Black Pulzusmérő Mellpánt/Karpánt M-XL, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmion Venu 3 Black/Slate, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB / 512GB SSD Megkímélt állapot, 93%-os akkumulátor (587 c
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- 2GB 1333 / 1600 MHz Kingmax DDR3 ramok
- Eladó használt Nokia 3.2 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -2 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS5551

Ez az off-season tele van olyan játékosmozgással, hogy csak vakarom a fejem. Most vagy lesz egy csomó csalódott csapat, vagy én vagyok helikopter.
És mutatták a bíró arcát, konkrétan látszott a fején, hogy látta ő de nem fújhatott. Olyan feje volt mint aki már majdnem besz*rik, de próbálja még tartani de már eltelt 2 óra mióta tartogatja.. Ez annyira látványos volt minden tekintetben, hogy a legalja... Amit sean írt, hogy ez szándékos, ez látszott is..