Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
perempe
veterán
Nézem a Pistons-Heat összefoglalót. Miért visel valaki kerékpáros sisakot?
Ez nem sisat, csak Jimmy Butler befestette a haját!* Brahms: 4. szimfónia *
-
.LnB
titán
Na egy "szakmai" kérdés.
Kit játszassak szerintetek majd (csütörtöki forduló) fantasy-ban?Bitadze az OKC ellen
vagy
Jalen Johnson a Spurs ellen.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Tudom, hogy így van. Nem is volt kérés. Csak puffogtam egy sort rajta. Utálom, komolyan.. Max az lehet a kérdés, hogy miért látja ezt jónak az NBA, hogy ezt küldi ki nemzetközi feedbe? Inkább legyenek statok, visszajátszások. Mert gondolom elemzések, szakértők nem mehetnek ki nemzetközibe. De basszus. Egyébként se gondolja szerintem senki, hogy az amerikai nép többsége az értelmiség origója. Na de még reklámozni is azt, hogy mennyire nem az. Nem értem ebben hol a biznisz.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
borges7
aktív tag
Kings-Nuggets vége, érdemes megnézni [link]
-
saen
veterán
Ez attól függ, hogy kinek a közvetítését nézed meg. Vannak tv csatornák ahol ez része a közvetítésnek, amit a magyarok vesznek oda nekik kéne odatenni az elemzést.
Más: Jimmy Butler utolsó szezonja ez a Heatnél, mert nem akarják megadni neki amit kér hosszabb távon. Ezért megpróbálják elcserélni és Jimmy első számú célpontja a Suns... Kiváncsi leszek, hogy lesz-e ebből így valami, mert ügye akkor Bealt oda kéne adni, mert máshogy nem jön ki a matek. De egyrészt ő korábban se kellett a Heatnek + vétozhat is bármilyen cserét. Érdekes lesz, hogy hogyan navigálják ezt le, még akkor is ha nem a Sunshoz megy.
-
borges7
aktív tag
-
.LnB
titán
Tegnap random beleböktem este, és elkezdtem nézni a San Antonio Spurs – Minnesota Timberwolves meccset. Miért van az, hogy a letorrentezett meccseknél a játékmegszakításoknál, visszajátszásokat, elemzéseket mutogatnak. Ami jó! Míg a Sport tv-s (gondolom nemzetközi) feed-ben ilyenkor nézhetem ahogy a bamba átlag amerikai, örül a fejének ha a mutatják a nagy kijelzőn...
Vicces volt ahogy Edwards presztízsre vette az 1-1-et Wembyvel. Viszont Wembanyama nagyon megette reggelire őt. Kapott vagy három búrát.
Na meg ez a Sochan ahogy egy kézzel dobja a büntetőt.. kész.[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz borges7 #15021 üzenetére
Doncic most hozta vissza az OKC ellen dobott kevés pontot.
Már az elején asszem 7/7-el állt.Thompson egójának nagyon kellett ez a meccs. Remélem most már áttört nála a gát, mert eddig nem túl jó a formája.
Lehet benne még frusztráció is a GSW-vel szemben.
[link]
utána: [link][ Szerkesztve ]
-
borges7
aktív tag
válasz nmate91 #15020 üzenetére
Nem teljesen van igazad azért, amikor egyszerre van a pályán Curry, Doncic és Irving, pláne, ha ilyen dobóformát fognak ki, mint ma(és Klay is épp ellenünk hoz szezoncsúcsot ), akkor nagyon sokszor semmit sem tehetsz. Persze, nyilván voltak olyan helyzetek, mikor rosszul védekeztek, de az csak az érem egyik fele.
Doncic pl. ma 16/23-at dobott, azért ez még nála is nagyon ritka.Meg is lett az új triplarekord amúgy, végül 48-nál álltak meg.
[ Szerkesztve ]
-
nmate91
tag
Mavs - GSW all star meccs színvonal.
-
.LnB
titán
Giannis 10/10-es blokkja: [link]
-
.LnB
titán
Azért Schröder marha jól játszik az utóbbi időben. Én azon lepődök meg, hogy ilyen könnyen mozdítható volt. Sajnálom is, hogy a Warriors-ba került..
-
saen
veterán
Közben Bronny James mezeladásból hozott már a Lakersnek kb 50m USD árbevételt. Már ezért megérte elhozni a drafton.
-
attiati
veterán
Lakers-Mini meccsen egyik csapat sem érte el a 100 pontot.
Na nem a fantasztikus védekezés miatt.
Inkább Benny Hill show volt. -
borges7
aktív tag
Közben a Warriors egy elég jó fogást csinált!
"The Golden State Warriors have agreed on a deal to acquire Brooklyn Nets point guard Dennis Schroder for De'Anthony Melton, sources told ESPN on Saturday.
The Warriors are also receiving one second-round pick from the Nets and sending three second-round picks to Brooklyn in the deal, sources said." -
borges7
aktív tag
válasz perempe #15004 üzenetére
Hawks csinált pár nagy hibát hátul a végén, az elég is volt, illetve támadásban Young-on kívül eléggé nullák voltak, 5 mezőnykosarat tudtak dobni csak az ucsó negyedben.
Annyiban örülök, hogy a Bucks sztem nagyobb erőfeszítésre tudja majd kényszeríteni a Thundert a döntőben, de így is az OKC az esélyes sztem. -
perempe
veterán
Obi Toppin 20 pts 8 rebs 3 asts vs Sixers 24/25 season
Giannis Antetokounmpo 32 pont a Hawk ellen, 1 gólpasszon múlt a tripla-dupla
Toppin nem nagy szám annyira, de látványos; Giannis gyors kontrákból szerzett pontokat, az utolsó blokkja nagyon szép.[ Szerkesztve ]
* Brahms: 4. szimfónia *
-
borges7
aktív tag
Vajon behúzza ezt Porzi, avagy nem? (első kép)
Miután tippeltetek, megmutatom a másodikat, ami után lehet módosítani a tippet(ha akarjátok)[ Szerkesztve ]
-
Cartevo
őstag
-
perempe
veterán
Cooper Flagg összefoglalóiból láttam 2-3-at tegnap, tényleg tehetséges. Jövőre NBA-ben.
-
.LnB
titán
Mindig látok jó videókat, de sose linkelem ide be, mert mindig arra gondolok, hogy már biztos láttátok. De ezt nem hagyom ki, én nagyon röhögtem rajta: [link]
Giannis egyébként. Arra kíváncsi lennék, hogy a Nike mit szólt ehhez.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
borges7
aktív tag
-
nmate91
tag
Alapszakasz nagy szar, kutyát nem érdekli. Bazska is foglalkozott a témával, jól kivesézte mizu.
-
attiati
veterán
Állítólag elég jól megpottyant az NBA nézettsége.
Az a mondás, hogy amcsi elnökválasztás miatt is.Ez azért nem volt csúnya.
Soha nem láttam még így, hogy haszna is lett volna ennek a mozdulatnak. -
perempe
veterán
Ben Simmons egy jó meccset játszott, saen kárára pont a Suns ellen
-
borges7
aktív tag
Néztem a Suns-Warriors 2. félidejét, marha jól védekezett a Suns, mindenbe belenyúltak, mindenhova odaértek, vagy a legvégén jött egy blokk, abszolút kontrollálták a meccset, aztán bő két perccel a vége előtt becsúszott pár hiba, amiből a Dubs visszajött 15 pontról 6-ra, de ennyi volt, nem történt csoda.
-
.LnB
titán
Hétköznaphoz képest, elég jó program mára:
-
.LnB
titán
válasz attiati #14983 üzenetére
Jó de Ben akkora sztár, hogy őt lassítják is.
Aznap gondoltam is, hogy bedobom ide a linket, de gondoltam erről mindenki hallott..„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
szebe
addikt
A nyugati sajtó a saját átírásuk szerint használja, a magyar nyelvnek meg van erre szabálya, szóval így használja a sajtó.
Cirill, ázsiai tyúklábas, stb neveknél dettó.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
.LnB
titán
Én nem gondoltam volna, hogy a Timberwolves ilyen sz*rul fog állni. Papíron ők nyertek a KAT cserével. De valahogy a valóságban ez cseppet sem látszik. Tök érdekes ez a dolog. Kíváncsi vagyok, hogy össze tudnak e majd állni. Nehogy az legyen, hogy Chris Finch alatt meginog a szék, ez miatt a csere miatt..
-
.LnB
titán
Ahha. Köszi a segítséget! Mondjuk mivel van Latin nyelvű megfelelője, amit az egész nyugati sajtó is használ, így nem értem, hogy miért kell így "magyarítani". Csak nagyon megakadt rajta a szemem.
szerk.: Meg az is fura nekem, hogy nem is így ejtjük ki a nevét, ahogy ott le van írva.
[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
Hogy mennyire helyes, arról megoszlanak a vélemények, de ha nem latin betűs, akkor kiejtés szerint kell átírni.
Hogy aztán a "Γιάννης Σίνα-Ούγκο Αντετοκούνμπο"-nak mi a helyes kiejtés szerinti átírása, azt mindenki döntse el maga (a wiki magyar oldala pl teljesen más átírással dolgozik [link] )Lillard/James latin betűs, azt nem bántjuk.
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
.LnB
titán
Én ezt a nevet még így nem láttam leírva. Ez így helyes? Mert akkor miért nem Démien Lilárd? Meg Lebron Dzsémsz? (nso.hu egyébként)
[ Szerkesztve ]
-
borges7
aktív tag
Ami a meccseket illeti, a Hawks elvette a Cavs hazai veretlenségét, nem kis mértékben Trae Young 22 gólpasszának köszönhetően.
A Warriors Curry nélkül is ki-ki meccset játszott a Thunder-rel, ahol viszont J. Williams sérült meg, és kényszerült elhagyni a pályát idő előtt. Mindkét csapat nagyot védekezett, a végén aztán a Thunder egy picivel jobban összpontosított, és behúzta a győzelmet.
A Rockets pedig b2b nyert hosszabításos meccset, ezúttal a 76ers ellen.
-
borges7
aktív tag
Na akkor még egy vicces, Jokic ignores the fist bump from Kessler [link]
-
.LnB
titán
válasz perempe #14966 üzenetére
Na de ez a sztori úgy kerek, hogy pár nappal ezelőtt meg ez történt: [link]
Ben-nél valószínűleg orvosra lenne szüksége.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
borges7
aktív tag
Simmons is back
Bradley Beal badly misses the layup and Ben Simmons gestures to tell him that he "smoked it." [link] -
perempe
veterán
Victor Wembanyama 34 pts 6 threes 3 blks vs Jazz 24/25 season (ZH Highlights)
Things are starting to get scary/Unreal/How you stop this volt az első 3 hozzászólás.#14962 borges7
Köszönöm. Meg fogom nézni, csak a reklámok zavarnak, ill. nekem Awful coaching vmi miatt jobban bejön.[ Szerkesztve ]
-
borges7
aktív tag
Why No One Wants To Pass To Rudy Gobert [link]
BBALLBREAKDOWN elemzése Gobert és a Timverwolves-ról, érdekes. -
.LnB
titán
Tegnap a Boston első 15 pontján azért sikítottam. Jó meccs kezdés volt, megadta az alaphangulatot.
-
.LnB
titán
Paul George 17 perc alatt 2pt.
Tyrese Maxey 20 perc alatt 8pt.
"Erős" teljesítmények.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
diegho
nagyúr
válasz marinea2 #14957 üzenetére
Ő sem volume shooter. Korver csinált mellette 2 hármast átlagban meccsenként, Allen még a 2 átlagot sem hozta. Mivel James egész pályafutása alatt bármikor be tudott törni, gondolj bele mi lett volna, ha kap egy Klay Thompson szintű dobót, akinek bármikor ki tudta volna adni tiszta helyzetre. Ezt valamiért sosem sikerült összehozni neki.
-
diegho
nagyúr
46%-al dob kintről a srác. Már a draft után azt mondta sok szakértő, hogy a LAkers nagyon jól draftolt. Pont erre volt szükség a csapatnál. Van potenciál benne, ha sikerül ezt a dobóformát tartania, akkor ő lehet a legjobb kinti dobó, akivel James a karrierje során együtt játszott.
-
.LnB
titán
válasz perempe #14950 üzenetére
Előbb néztem a Lakers Box score-ját. És rendesen kikerekedett a szemem Dalton Knecht statját látva. És a srác az előző meccsen is jó volt.
Megnéztem a highlightot, ugyan onnan dobta majdnem az összes hármasát.
[ Szerkesztve ]
-
perempe
veterán
Russell blokkja miatt is érdemes megnézni Knecht 37 pontját.
[link]* Brahms: 4. szimfónia *
-
borges7
aktív tag
válasz attiati #14944 üzenetére
Elsősorban a játékosok, közülük is leginkább Jordan és Jerry Krause, a GM között,
valamint később Phil Jackson és Krause között. A játékosok között ilyen mértékű nem volt.Lényegében Jordan utálta Krause-t, ami akkor kezdődött, mikor a 2. évében eltört a lába,
és ő előbb akart visszatérni, mint ahogy az orvosok, és Krause jónak látta volna.
Később jött a Kukoc-féle affér, akinek a szerződtetéséhez Krause elkülönített valami nagyobb összeget, miközben Pippen(aki addigra már a liga legjobbjai közé tartozott)
még mindig sokkal kevesebbet keresett, mint más sztárok, és így tovább.Amire céloztam, hogy a buszos utazások során(meg máskor is), Jordan folyton cikizte, gúnyolta Krause-t az egész csapat előtt, és senki nem állt ki mellette igazán.
-
.LnB
titán
válasz marinea2 #14947 üzenetére
Hát én tegnap valamit nagyon benéztem. Úristen, összekevertem a Rockets-et és a Cavaliers-t...De a legnagyobb baj, hogy ez csak most esett le..
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Ki más törhette meg a Cleveland győzelmi sorozatát?! [link]
#14944attiati
Én olvastam a könyvet, a A Jordan szabályok-at is. De mindkettőt a The Last Dance doku megnézése után. És kevés újdonságot találtam bennük.Olvasd el mit írtam nemrég, az utolsó bejegyzésben: [link] Ugyan erre gondoltam én is Edwards-szal kapcsolatban. Mondjuk én csípem. Engem nem izgat, hogy milyenek a pályán kívül, mert nem én élek velük együtt. Nézni meg jó, ahogy játszik.
A másik meg az, hogy nem ő tehet erről, hogy így kellett felnőnie. Sajnos minden anyaszerepet betöltő személy meghalt idő előtt körülötte. Szóval valahogy már az is oriási szó, hogy nem végezte valamelyik sitten ezek után.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
attiati
veterán
válasz borges7 #14941 üzenetére
Úgy érted, hogy csak a játékosok között is?
Mondjuk akkoriban más világ volt. (Forma1-ben is)
Nincs píszi, nincs leszabályozva egy csomó minden, kevesebb a következmény. Nem a píszí alapján ítélnek meg a rajongók. Egyszerűen az erősebb nyer.Egy ilyen közegben lubickol egy egoista Jordan és egy öntörvényű Rodman.
Az elnyomható szorgalmas karakterek (mint Kerr és Pippen) vágynak az irányításra és az elnyomó karakterek élnek ezzel. Ez sok helyen kiad egy kerek egészet.
Az más kérdés, hogy semelyik félnek nem tesz jót.Ránézek a könyvre.
-
borges7
aktív tag
válasz attiati #14937 üzenetére
Olvasd el, érdemes! [link]
Én most olvasom másodszor, és azon gondolkoztam, hogy lehet, hogy ez a Bulls a liga történetének egyik legnagyobb dinasztiája volt, mikor a háttérben ennyi intrika, gyűlölet(vagy csak utálat), veszekedés, meg nem értettség volt a vezetőség, és a játékosok között.
-
.LnB
titán
Na ezen akaratlanul is felnevettem:
-
.LnB
titán
válasz attiati #14937 üzenetére
James-éknél engem borzasztóan meglepett a karácsonyos rész. Az, hogy Zhuri mennyire örül egy francos iPad-nek, meg egy gagyi gitárnak. Esküszöm azt hittem, hogy amikor már ennyire nem fontos a pénz, ahogy náluk, akkor a gyerekek mindent, mindig megkapnak. De a kiscsajon látszik a nevelés. Tök aranyos, ügyes végig. És látszik, hogy nincs elkényeztetve. (Ellenben Butler Patek Philippe órát ad karácsonyra annak a kislánynak. Az is nagyon durva... az a másik véglet) Ami ilyen anyagi szinten szerintem iszonyat nehéz. Mármint nem kell őket sajnálni, de ha belegondulunk.. Mondjuk a másik oldalon meg Bronny nem hajlandó idegenbe utazni a csapattal.
Tatum élete kemény? Szerintem Edwards sem panaszkodhat. Viszont Tatum sokkal értelmesebb ember lett. Az mennyire extrém már, hogy Edwards-ék úgy vesznek házat, hogy Antman nem is látta a vásárlásig. WTF?! Csak bement, nyomkodta a telefonját, aztán amikor a csaja kérdezi, hogy "Na, tetszik? Jó lesz?" akkor nyom egy "Ja"-t. Őt semmi sem érdekel. Csak a kosárlabda, meg a gaming. Párommal beszéltük is, hogy ezek se lesznek már egy pár, pár év múlva.
Sabonis-éknál az asszony hordja a nadrágot.. De az vagány, hogy csináltatnak havat a kiskölöknek.
-
.LnB
titán
Egyébként tegnap, a meccs elején brutálisan védekezett a Suns. Aztán szép fokozatosan engedtek le. Na meg Book is eléggé szétdobta magát, pont amikor írod, hogy gyenge.
-
attiati
veterán
válasz borges7 #14933 üzenetére
Na mit művelt?
Talán uborkapakolást tett fel és szépítő alvást tolt?
Jó, persze semmi értelme ennek a goat-ozásnak.James meglepően szimpatikus eddig. De szerintem egy része már inkább marketing show bullshit.
Azon gondolkodom, hogy minek nézem az ilyen kőgazdag emberek kicsavart hálivúdi életét? Nincs sportértéke ennek a sorozatnak.
Sadonis jóarc, asszonya egy tipikus kitartott "focistafeleségnek" tűnik
Butler egy őrült, de eddig is tudtuk Talán ő hozza a leghitelesebben a szerepét.Na meg Tatum is. Elég kemény élete lehetett. Felesége hol van?
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz attiati #14931 üzenetére
De minegyikőjük Maybach-kal nyomja.
Edwards szerintem nem jön ki jól abból a dokuból. Bár ő ezt biztos les***ja.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
attiati
veterán
Nézem a Starting 5-ot.
Tatum luxuskocsival megy a meccsre. Hátsó ülésen kijelzők. Saját sofőrje van.
Edwards-nak a rokona pakol össze.Jordan marad a goat
Csúcstechnika és tudomány nélkül. -
perempe
veterán
Dalton Knecht 27 pts 5 threes 7 rebs vs Pelicans 24/25 season
Ma még csak ezt láttam. Jó irányba változott a Lakers támadójátéka.STEPH CURRY is in complete takeover mode for the Golden State Warriors
Awful Coaching jól elmondja, miért az egyik legjobb játékos Curry.* Brahms: 4. szimfónia *
-
.LnB
titán
Na tessék, tud nyerni ez a Bucks! Ehhez csupán csak az kell, hogy Giannis elszabaduljon, és 59-et dobjon. És a legdurvább!! az az, hogy 16/17 a büntetővonalról. Jó hosszú meccs lehetett...
De Wemby se fukarkodott a maga 50 pontjával. Igaz, a dobás mellett most mással nem nagyon foglalkozott semmivel. Mert még dupla-dupla se lett.
#14925TripleB
Most már megnéztem, hogy mi a winning streak rekord. De az még nagyon messze van.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
TripleB
senior tag
Közben a Cavs 13-0 -án áll 👌
"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
.LnB
titán
KAT rendesen szétfejelte a 79ers-t: [link] Szakadok a röhögéstől!
-
borges7
aktív tag
Warriors-Mavs összefoglaló [link] nagyon izgalmas volt, csak a legvégén dőlt el
-
saen
veterán
OKC-nél megvolt az első nagy sérülés, Chat Holmgren ki fog hagyni több hónapot... Azt mondják vissza fog jönni még a szezonban, de ez akkor is komoly idő.
Suns is elfogyott éjszaka. KD ügye már sérült, Book továbbra is betegen játszik, Bealnek a lábára is csúnyán ráestek meccs közben, de bennt maradt. Emellett Nurkic játéka is kérdéses volt, de bevállalta, majd egy félidőt bírt csak. Dunn se volt 100-as, végére őt is kivették... Ezzel együtt a hosszabbítást még kiharcolták, de ott már azt csinált a Kings amit akart, nem volt védelem.
-
borges7
aktív tag
Nuggets-Mavs nagy meccs volt, Irving fenomenálisan játszott, 17/22(6/8 tripla) dobott 43-at, de az utolsó dobása kimaradt, így kettővel nyert a Nuggets.
Jokic szokásos 37,18,15,3.Warriors meg 29 pontos előnyről majdnem "elszórakozta" a Thunder ellen.
-
.LnB
titán
Eléggé félvállról vette ezt a meccset a Boston. Örültem, hogy ilyen jó párosítást lehet nézni, de a játék képe nem tetszett. Nagyon erőltetett játék volt. A Bucks alapból erőltetett, de a Celtics könnyed csapatjátékának nyomát sem láthattuk. Igaz, iszonyat könnyen visszaugrottak a Buck nyakára, és át is vették a vezetést. Addig láttam a meccset este, majd ma bepótolom a végét.
-
perempe
veterán
Elmondaná valaki, miért védekezett így a Minnesota? Jovic kosarával nyert a Heat.
Why the Warriors are so much better
Ezt most kezdem el nézni, 8-2-vel kezdte a szezont a GS.Böngészem a statisztikákat, Huff 12 pont és 6 blokk?
[ Szerkesztve ]
-
saen
veterán
Amíg várok a Celtics - Bucksra, hogy elkezdődjön, belenézek épp a Rockets - Pistons összecsapásba, hát ez valami borzalmas. Két rendkívül gyenge csapat, szerencsére mindjárt indul a másik
-
saen
veterán
KD lesérült utolsó meccsen, úgy néz ki, hogy 2-3 hetet ki fog most hagyni. Suns ügye most vezeti nyugatot, de eddig abszolút KD volt a csapat legjobbja, sokszor kimentette őket amikor kemény volt a helyzet. Emellett Book utolsó meccsen betegen játszott, Beal könyökproblémákkal küszködik.
Ma éjszaka Sacramento ellen játszanak, Nurkic játéka is kérdéses, ha így marad akkor elég pici lesz a Suns. Két legmagasabb ember a kezdőből kiesik, a cserepadon csak Plumlee aki magas (na jó Bol Bol se kicsi, de ő nem hiszem, hogy játszik), érdekes meccs lesz így. Valszeg visszaesik a Suns picit a köv hetekben. -
szebe
addikt
VBV ismét a "kis-Lakers" keretében [link]
-
borges7
aktív tag
válasz borges7 #14900 üzenetére
Jokic nem járt messze a 3x20-tól, 23 pont, 20 pattanó, 16 ast, Westynek végre megjöttek a pontjai(29, 10/15), de így is a legrosszabb +- mutatója volt a csapatban(-14).
Csak a 3. negyed végétől láttam, vissza kell néznem, hogy tudtunk 124 pontot dobni ezzel a szedett-vedett felállással a ligaelit védelem ellen.
-
.LnB
titán
válasz marinea2 #14896 üzenetére
Ez a Giannis nagy nyerni akarás is sántít kicsit. Mert oké, hogy állandóan mondja. De az utóbbi időben például nem fejlesztette egyik skilljét sem. Szóval sokat nem tett érte. Mondjuk egy értelmes büntetőzést összerakhatna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest