Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- 3D nyomtatás
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Milyen videókártyát?
- Jön a DirectX Raytracing 1.2, de nem sok újítást hoz
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
szebe
addikt
Elnézést az offért, de haver küldte egy szerb fogadási oldal postját az mvp versenyről:
[link] -
.LnB
titán
...Celtics új többségi tulajdonosa. A Grousbeck-család 2002-ben rekordot jelentő 360 millió dollárért vette meg a bostoni csapatot, és most 6,1 milliárd dolláros értéken adják azt tovább, ami nem csupán az NBA-ben, hanem az összes nagy amerikai sportligában rekordnak számít.
-kezdo5.hu -
borges7
aktív tag
válasz
nmate91 #15514 üzenetére
Nem azért fog szopni a Cavs, mert egy irányító megver egy magasembert betörésből,
hanem azért, mert Mitchell nem képes kiegyensúlyozottan klasszisteljesítményt nyújtani szerintem. Igaz már sokkal mélyebbek lettek, de pl. Hunter is csak a téglákat dobálta triplából ma a végén(ahogy kb. mindenki).Na meg Zubac felmosta a padlót az Allen/Mobley párossal, 28, 20(8 támadó)-at hozva, csapatszinten 49-29-re nyerve a lepattanózást.
De a Clippers egyébként is most kezd lassan izgalmasabb csapattá válni, Bogi és Simmons jó igazolás volt, így már négy elit, vagy legalábbis jó szervezőjük van, akik egyúttal még elit pontszerzők/dobók(Simmonst kivéve ugye). Kawhi lassan a legszebb éveit idézi, ha még Powell is visszanyeri a formáját, akkor akárki kapja őket az első körben, nem fog neki örülni.Majdnem minden csapatnak van gyenge pontja, vagy olyan mismatch, ami kedvezőtlen neki, az arány a lényeg.
-
nmate91
tag
Steph nélkül is jól nyomta a GSW.
Hardennek az a hezije pedig megmutatta, miért fog szopni majd a Cavs, amikor lesz egy kis missmatch Mobleynak pl.
-
saen
veterán
-
attiati
veterán
-
nmate91
tag
Fuh, ez a Suns... kritikán aluli. Egyébként szerintem nem akarják.
-
attiati
veterán
Dallasnak mi lenne a jó a szezon hátralevő részében?
Utolsó play-in helyen állnak, szerintem továbbmennének play-inből.
Akarja a Suns eléggé azt a 10. helyet?
Spurs szerintem feladta.Irving off idénre.
AD bizonytalan, szerintem még legalább 2-3 hét.
Tankolni már nem tudnak elmenni? Az az utolsó 2 hely ugye? -
perempe
veterán
Draymond Green night night after cooking Karl Anthony Towns
Towns vmi borzasztó. -
saen
veterán
Dallas elég nagy bajban van, annyi sérültjük van, hogy komolyan veszélybe került, hogy tudnak-e egyeltalán meccset játszani. Most is alig bírnak kiállni és van két 2-way szerződéses játékosuk, akiknek rövidesen lejár a meccslimitjük, tehát nem játszhatnak többet. Ha nagyon gyorsan nem kezdenek el játékosok felgyógyulni, akkor fogalmam sincs mi lesz. Jelenlegi szabályok szerint semmilyen módon nem hozhatnak kinntről játékosokat már.
NBA történelmében még nem volt ilyen, hogy egy csapat ne tudjon kiállni, mert nem volt elég játékosa. Lehet most szükség lesz valamilyen közbelépésre a ligától. Nehéz elképzelni, hogy meccsek maradjanak el, az nem egy nagy üzlet.
-
attiati
veterán
Tartalékos Lakers majdnem elcsípte a Denvert.
Alacsony színvonalú meccs volt, nagy hajtással.
Westbrook 4-5 rontott dobás után lazán beleáll a hatodikba is. -
nmate91
tag
válasz
borges7 #15493 üzenetére
Az összhatás. Off ball movement is beleszámít pl., minden ami támadás.
Én megértem, Cunningham jó szezont fut, de sok még a kérdőjel. Mitchellt már láttunk playoffban elkattanni pl, láttuk mit tud. Ha Doncic nem hatékony, Cunningham egyenesen pazarló életmódot folytat, van vagy 10 eladott labdája meccsenként. -
borges7
aktív tag
The NBA is investigating the Oklahoma City Thunder for potentially violating league's player participation policy, sources tell ESPN. Game under review is OKC’s March 7 win over Portland in which Thunder starting 5 (Shai Gilgeous-Alexander, Jalen Williams, Chet Holmgren, Lu Dort, Isaiah Hartenstein) sat. [link]
PLAYER PARTICIPATION POLICY [link]
-
nmate91
tag
Végighallgattam.
Jokic megkérdőjelezhetetlen első helyen, ők sem beszéltek sokat róla.
Második héten SGA / Doncic, nálam ez sima Doncic. Még dagin is.
Negyedik hely Curry volt még asszem, aztán utána jött minden.
LeBron, Brunson jön nekem utánuk talán, utána tényleg sok van, ahol valószínűleg kb statok alapján lehet dönteni.
Durantet hoznám, szerintem megfelelő közegben még top 10. Booker is benne lenne, talán még Tatum, Haliburton, Towns. -
perempe
veterán
-
nmate91
tag
thinkingbasketball podcastben téma a liga legjobb tíz támadó (!) játékosa. Kisebb sérülések nincsenek figyelembe véve, krónikus igen (pl Embiid).
Nekem top4 locked in, többi nehéz. -
borges7
aktív tag
válasz
nmate91 #15481 üzenetére
Tatum volt, és egyedül ő hozott pluszost a kezdőből. Celtics 63/94(67%) triplát dobott rá, de a 2. félidőre kihűltek, plusz Brown betlizett, így a sokkal kiegyensúlyozottab Thunder nyert egy meccsvégi 15-4-es futással. [link] összefoglaló [link]
Bridges meccsnyerő triplája a Blazers ellen hosszabításban [link]
-
nmate91
tag
Ejjel okc celtics, de nem lesz JDub és lehet KP meg Tatum sem.
-
perempe
veterán
válasz
borges7 #15472 üzenetére
Morant lob is bement (3:00).
-
borges7
aktív tag
-
borges7
aktív tag
A Denver visszavágott a szombati vereségért, Thunder-Nuggets 127-140, Denver FG 60%, 3PT 56%, FT 90%. Jokic 35, 18, 8, 15/20 mezőny.
Grizzlies majdnem elbénázta a végét a Suns ellen, de szerencséjükre Durant kihagyta a triplát.
Mavs meg csak behúzott egyet végre, nagy nehezen a Spurs ellen.
-
nmate91
tag
Nem tudom, nézni kell meccseket és látja ax ember egyszerűen. Jokic nem sablon játékot játszik, mindig képes húzni valami újat. Támadásban ezerszer sokszínűbb, látványosabb játékos. Nem csak passzban, dobások tekintetében is, sokkal szélesebb a repertoár. Kreatívabb, na.
Budenholzer meg mai napig nem tudja, hogyan döntőzött szerintem.
-
saen
veterán
Azt a Bucks-Suns döntőt szerintem azért nyerte anno a Bucks, mert Sunsnál lesérült Saric (torn ACL) és egyszerűen nem maradt magas ember Giannisra. Egyedül Ayton volt, de ő egyedül kevés volt megállítani és Giannis meg volt annyira okos, hogy non-stop rohamozza a palánkot. Small ball meg nem alkalmas arra, hogy ezt megfogd...
Régebbi munkásságát egyébként én nem ismerem Budnak, de ezt a szezont végignéztem. Hát Vogel hozzá képest egy korszakos zseni és ezt túlzás nélkül mondom. Kevés edzőt utáltam ennyire, de szerintem ki akarja rugatni magát, más magyarázat nincs. Aláírta a nagy szerződést, de inkább csak élvezné a szabadságot.
-
saen
veterán
Pedig a Mavs szerethetőbb volt. Nekik legalább volt kifogásuk, hogy alig volt bevethető játékos, nulla center. Emellett még hajtottak is. A Suns meg három eladott labdával kezdte a meccset és utána is hasonlóan zseniális megoldásokat hoztak.
Nálam nagyon ritka, hogy azért szurkolok, hogy egy edzőt rugjanak ki, de most nagyon remélem Bud-nak felmondanak a nyáron.
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
Az. Nekem a Suns-szal nincs bajom. De ezen a Dallas-on mit nézzek?! Jó, azért a Suns sem villog idén.
Az tök izgi pletyka, hogy Durant lehet Mini-be megy nyáron Edwards mellé. Az szép lenne, én csípném.Azt meg tegnap az Alley-oop-ban hallottam, hogy Irving amikor lesérült, azt mondta utána, hogy "Thanks God"..?! Elvileg leolvasták a szájáról. Ha igaz, akkor ki lehetett már neki is a ***** ezzel a szezonnal, meg ezzel a csapattal.
-
.LnB
titán
válasz
perempe #15460 üzenetére
Ha őszinték akarunk lenni, akkor Jokic se az a látványos játékos. A passzait leszámítva, szerintem őt is pont olyan nézni mint SGA-t. Szép csendben a liga legjobbjai.
Tegnap néztem volna meccset. De megláttam, hogy mit ad a tévé, és inkább kerestem más programot. Hát mondom ezt azért nem..
-
nmate91
tag
Gordon nélkül nagyon esélytelenek, még úgy is, hogy MPJ ma jó volt.
Azért az OKC sem verhetetlen, playoffban szvsz nem fognak így potyogni a büntetők nekik. -
nmate91
tag
Zavarják ezek a hosszú kezek rendesen Jokicot.
SGA nagyon jó játékos, de elcseszett unalmas. -
borges7
aktív tag
-
borges7
aktív tag
Na, Currynek is megvan a 25.000 pont, ki nem találnátok, milyen dobásból
-
borges7
aktív tag
NBA hivatalos oldala csinált egy videót "Every Time Nikola Jokic Recorded A 30-15-15 Triple Double" címmel [link]
Az első ilyen hét éve volt(2018.01.15.), amikor 30p, 15r, 17a-t szerzett a Bucks ellen.
A 2. szintén a Suns ellen, és szintén hosszabításos, egy karácsonyi meccsen. -
nmate91
tag
Emvípí.
-
borges7
aktív tag
Wow, Jokic megcsinálta, 32 pont, 22 ast(karrier csúcs), 21 lepattanó(3 stl, 4 TO)
hosszabításban a Suns ellen!
Braun 1.4 mp-el a vége előtt dobott egy triplát a rendes játékidőben, és erre még válaszolni tudott Durant a dudaszó pillanatában, így lett hosszabítás. Ha az nem megy be, nincs meg a 20 ast Jokernak, elképesztő. [link] -
nmate91
tag
Brunson 2 hétre off.
-
perempe
veterán
Curry a Nets ellen, érdemes megnézni.
-
.LnB
titán
Uhh, Lakers nyugati döntő tipp? Kemény. Bár jelen állás szerint érthető.
Én félek, nehogy a Warriors érjen oda a végén. Nem örülnék.
Álom nyugati döntő OKC - MIN lenne. De a Timberwolves nagyon nincs egyben Randle-lel.Keleten a Boston azért csinál érdekes dolgokat. Remélem, hogy csak túl lazára veszik az alapszakaszt.
-
nmate91
tag
Ezek után? Boston-Lakers döntő, Silver megoldja
Netflix film már forog közben, scriptelve vagyunk. Nézettségi problémák megoldva.
-
.LnB
titán
Ti kit vártok most bajnoknak idén? Én SGA-nek nagyon tudnék örülni.
Ja egyébként tegnap elkezdtem nézni a Celtics City doku-t a Max-en. De szomorúan konstatáltam, hogy nem jött ki egyszerre az összes rész. -
diegho
nagyúr
A LAkers nagyon okosan rakta össze a keretét. Gondoljunk bele, hogy ha Wood egészséges, akkor mennyivel jobbak lennének most. Sajnos el kellett engedni. A Doncic James páros pedig egyértelműen működik, felfelé húzzák egymást.
-
perempe
veterán
Lehet, hogy pl. Hayes nem zseni, de hozza azt, amit várnak tőle. Bizonyos centerek rakkolósabbak, amit AD-től nem lehet elvárni. Mindig érkezik neki a magas labda Doncictól az utolsó utáni pillanatban. Sokat számít egy jó center, de jelenleg nem ők az NBA első számú sztárjai.
-
.LnB
titán
Így pár hét elteltével, számomra nagyon érdekes ez a Doncic trade. Az, hogy a Dallas-szal mi van, az pech. Kár is az ő szemszögükből nézni a dolgokat. Reménykedtem benne, hogy egy ilyen hülye húzás után nehogy bajnokok legyenek AD-vel. De azért ezt nem kívántam nekik én sem.
Viszont a Lakers nekem óriási kérdőjel. Nyugat másodikak, 7 meccs zsinórban. Ezt hogy?! Pedig szerintem ennek a cserének még nem is lenne szabad működnie. Már most. Főleg center nélkül.. Nagyon érdekes. Doncic egy zseni. Bár amiket láttam meccseket, ott pont nem villogott. És a fizikumával kapcsolatos kritika szerintem full jogos volt a Dallas részéről (Más nem.). Ennek ellenére szárnyal a csapat. Ráadásul most fontos sérültek is vannak. A védekezésnek sem szabadna működnie, mégis.. Ez az egész most egy anomália nem?
Lebron meg hihetetlen. Nem csekkoltam utána, de tegnap láttam egy képet, miszerint jobb szezont fut most, mint a 12/13-as MVP idényében. Ez mennyire beteg?!
Azért elképzelem az öltözőt, hogy amikor Bron ledobja az atlétát, Lulu elmorzsol pár könnycseppet. Hogy az ő teste mennyire nem az a szint mint Lebron-é.
Remélem offseason-ben majd kipattintja magát. Vagányul mutatnának jövőre.
-
attiati
veterán
Pont már napja írtam a listát. Fel lehet rá vésni Irvinget is.
GM durva érzelmi hullámba küldte a szurkolókat és a csapatot. Szívtelenül nem tud működni a társaság.borges7: top 5 játékosból 4 sérült volt. Ez azért nem mondható el sok csapatról.
Az most mindegy, hogy a franchise játékost elcserélték, mert helyette hoztak másikat és ő is lesérült Szóval AD-t behelyettesíthetnéd Lukával a sérült listán. Ugyanaz.
Így most már a top 5 sérült.Lassan nincs, akit pályára küldjenek.
-
saen
veterán
Kyrie: Torn ACL, ennyi volt a szezonjuk.
-
borges7
aktív tag
Eh, vannak más csapatok is hasonlóan sok sérüléssel, csak ott nem cserélték el a franchise playert, ezért nem kapod fel a fejed minden egyes esetnél, hogy, na ugye!
Ránéztem, Irving most már jó ideje szinte minden meccsen 40 perc közelében, vagy afölött játszott, lehet, hogy ez is közrejátszott benne, vagy szimplán csak szerencsétlen eset.
-
.LnB
titán
Kyrie is lesérül a Dallas-ban??
Ez a GM valami iszonyat rossz karmát hozott a csapatra a LuLu cserével.. Én nem hiszek az ilyesmiben, de ez már hihetetlen. -
borges7
aktív tag
Utolsó 6:13 a pontgazdag Grizzlies-Hawks meccsből, végén a csattanóval [link]
-
nmate91
tag
Megy most matiné meccs, Denver - Celtics. Holiday, KP és Gordon nélkül.
-
borges7
aktív tag
válasz
nmate91 #15423 üzenetére
Vagy van, csak nem a Knicksben
Bár mondjuk a Hart-Bridges-Anunoby sor azért elég jó e tekintetben.
Na basszus, nem voltam biztos benne, hogy az "e tekintetben"-t egybe, vagy különírjuk, ezért megnéztem itt [link]
A különírás helyességére hoz két magyarázatot(szabályt), az egybeírásra egyet, és még kötőjellel is szabályos, édes anyanyelvünk
-
attiati
veterán
Dallas sérült listája:
Washington
AD
Caleb Martin
Gafford
Lively -
perempe
veterán
Doncic összefoglalója, Knecht ziccert ront a 2. negyed közepén.
-
borges7
aktív tag
Celtics meg 25-3-mal kezdett a Cavs ellen hazai pályán, mégis kikaptak
Úgy, hogy Tatum 46, Brown 37 pontot szerzett! A kispad meg összesen hatotMitchell 41 pontja, amiből 12-t az utolsó negyedben szerzett volt a döntő.
Igaz a Celtics Holiday és Porzi nélkül játszott. -
nmate91
tag
Embiid hivatalosan is off a szezonra. Belőle sem lesz már elit játékos ezzel a térddel.
-
nmate91
tag
Szerintem vagy fél órája tart az utolsó 5 perc a Lakers meccsen, Doncic téglát téglára halmoz, majd bever egy rainbow threet a parkolóból kb miközben esik el.
-
borges7
aktív tag
válasz
nmate91 #15411 üzenetére
Én a Lakers-t lejjebb tenném, a Wolves pedig ott van nálam nyugaton(Rockets-Lakers-Clippers szintjén, vagy kicsit magasabban), és egy erős feltételes móddal(ha a sérültek felépülnek addigra) a Dallas is.
De nyugaton matchuptól függően amúgy is "bármi" lehet szerintem. Grizzlies is botladozik mostanában.
-
nmate91
tag
válasz
borges7 #15410 üzenetére
Igen, érdekes a Pistons, simán okozhatnak meglepetést keleten.
Őket még pont nem láttam sokat, de már idén néztem a nagyobb csapatokból mindenkitől legalább egy értékelhető meccset, nekem kb ez az erősorrendem:
Boston, OKC, Memphis, Cavs, Nuggets, Lakers, Knicks, Pacers mondjuk sorrendben. Úgy gondolom utóbbi négynek azért már vannak komoly hiányosságai, amikkel egy szinttel lejjebb vannak, mint a top 4 és simán benne van, hogy kiesnek egy Detroit, Bucks, Houston, GSW kaliberű csapat ellen.
Viszont mondjuk Lakers meg Knicks elég izgalmasak, tőlük több meccset fogok nézni, mint mondjuk a Memphistől vagy a Pacerstől. -
borges7
aktív tag
-
nmate91
tag
Portland meccsen Sharpe mekkorát húzott, érdemes visszanézni.
-
borges7
aktív tag
Ausar Thompson Is LOCKING UP Everyone! [link]
-
nmate91
tag
Ennyi fakezűt, mint ami Dallasban van
-
nmate91
tag
Én amiatt keltem, hogy na, ma Doncic dob vagy ötvenet bosszúból, de eddig egy látványos passzon kívül snassz.
-
borges7
aktív tag
válasz
borges7 #15400 üzenetére
Bár most a negyedik negyed elején a Bucks cserék elkezdték lebontani, amit eddig felépítettek. A rájátszásban azért nehéz lesz alapozni erre a Kuzma-Porter-Sims sorra mondjuk. Na visszajött Giannis és Lillard, egyből felzárkóztak.
Hoppá, Thompsont most kiállították Giannis durva lerántásáért, ez még fájhat a Houstonnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 Gen2 - Ryzen 7 4700U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest