- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Elképesztő, hogy ennek a Beal-nek még van helye a ligában.. Még évi 5 millióért se!
Mondjuk a Clipper-szel egyébként sem szimpatizálok, szóval jó helyre került. A Suns meg fellélegezhet végre. Az NBA meg remélem megtanulja, hogy ez a no-trade záradék, ez hülyéknek nem való..
-
nmate91
tag
CP3 uccsó szezonja jön. Sosem néztem úgy NBA-t, hogy ő ne játszott volna benne.
-
nmate91
tag
....és Ayton a Lakersben.
-
borges7
aktív tag
The New York Knicks are expected to land on two-time NBA Coach of the Year Mike Brown as the franchise's next head coach, sources tell ESPN.
-
nmate91
tag
[link] Durant Finney-Smith-ről
-
borges7
aktív tag
Hoppá! Myles Turner a Bucksban(4 éves, 107 millió), Damian Lillard szabadlistán [link]
ezen meglepődtem -
saen
veterán
válasz
borges7 #15850 üzenetére
Ezért csúszott le anno a drafton, hasonlóan MPJ-hez, bár ő nem volt akkora tehetség. Alapvetően annyi a különbség kettőüknél, hogy Cam-nek olyan korrekciós műtétje volt még a suliban, ami elvileg lehetővé teszi, hogy gond nélkül játszhasson később, de ennek ellenére mindig hagyott ki valamennyi időt. Ő nem lesz egy Mikal Bridges sajnos, viszont olyan baja sem volt sose ami miatt abba kéne hagyni a karrierjét.
-
nmate91
tag
SGA: 71.25 millió évente.
-
saen
veterán
válasz
nmate91 #15844 üzenetére
Lakersnek két opciója van a centerre. Az első, hogy leigazolják Aytont, lusta, mint a dög, de legalább tehetséges vagy Suns-nál a Nick Richards úgy néz ki, hogy felesleges lesz. Ő nem egy nagy ász, de jobb, mint azok akiknek nincs szerződése és csak 5m-t keres, utolsó éve a szerződésből, szóval nulla kockázat.
-
nmate91
tag
Lakers meg egy 41 évessel, aki 53 milliót keres
Bukták Finney-Smith-t és még mindig nincs center. Csóri Luka, asszisztálhat Lebron leköszönő szezonjához.
-
saen
veterán
válasz
borges7 #15840 üzenetére
Cam-et én nagyon bírtam a Suns-ban, kifejezetten értelmes srác. Nagyon jól dob, de azért a védekezésben ő nem jeleskedett... Ez a csere inkább a pénzspórolásról szólt a Nuggetsnak, de az biztos, hogy most kicsit szimpatikusabbak lettek
A Rocketset meg nem teljesen értem. Túl sokat variálnak szerintem... Fél csapatot lecserélték, ez azért visszafele is elsülhet...
-
borges7
aktív tag
Rengeteg más csere is volt, itt az összeset kivesézik [link] Van egy pár, amit nem értek, pl. Capela minek a Rocketsnek, miután hosszabítottak Adams-szel???
Viszont Finney-Smith megszerzése(szintén Rockets), jónak tűnik Brooks pótlására. Mindenesetre a Houston nem lacafacázik eddig.
-
borges7
aktív tag
Na végre, megmozdult a Nuggets!
The Denver Nuggets are trading Michael Porter Jr. and an unprotected 2032 first-round pick to the Brooklyn Nets for forward Cameron Johnson, sources told ESPN.
While both players have two years remaining on their contracts, the Nuggets are able to get off Porter's contract, which has $38.3 million due this coming season and $40.8 million in 2026-27. Johnson will make $21 million this coming season and $23 million the following campaign. [link]"I'm excited!" Johnson told Andscape's Marc J. Spears. "I get an opportunity to compete with some of the league's best. What more can I ask for?"
Plusz visszahoztuk Bruce Brown-t veterán minimumért, ez eddig biztató. Sajnálom Portert, szerettem, de nagyon kiegyensúlyozatlan volt sajnos. Ahogy olvasom, további mozgások várhatóak.
-
nmate91
tag
válasz
borges7 #15837 üzenetére
Brown-t is vinnék sokan. Tatum jövőre nem játszik, 2026-os pick náluk van.
Porziért szerintem rendben van ez, ott azért magas az a fizu, nem éri meg tartogatni őt még évekre ezekkel a lábakkal. Younggal jól passzolnak, meg kicsit széthúzza a pályát neki, szóval tud javulni ő is gyűrű alatt. -
borges7
aktív tag
Hoppá, a Celtics nem tétlenkedik, Porzit is lapátra tették!
The Atlanta Hawks, Boston Celtics and Brooklyn Nets agreed to a three-team deal Tuesday that saw the Celtics send center Kristaps Porzingis and a second-round pick to the Hawks, while Terance Mann and Atlanta's No. 22 pick headed to the Nets, and finally, Georges Niang and a second-rounder landed with the Celtics, sources told ESPN's Shams Charania. [link]
Hát ez nem sok érte, bár amennyire nem lehet rá számítani, ki tudja.
-
borges7
aktív tag
válasz
attiati #15828 üzenetére
Ez egy nagyon jó döntő volt, kár ezért a sérülésért!
Más:
The New Orleans Pelicans are trading CJ McCollum, Kelly Olynyk and a future second-round pick to the Washington Wizards for Jordan Poole, Saddiq Bey and the No. 40 pick.The trade swaps guards -- the Wizards shifting from Poole to the veteran in McCollum, who has an expiring contract. Washington now is expected to approach $100 million in projected cap space in 2026. Pelicans move younger, possibly more dynamic with Poole and Bey.
-
nmate91
tag
Orlando nem tényező, csupa közepes játékos, akik jól néznek ki az alapszakaszban.
Denver elég baj, ha nem változik, ott a padot nem ártana erősíteni.
Knicksre lennék kíváncsi, Towns nem bajnokcsapat materiál, ez nekem egyértelmű, én cserélném mondjuk egy Sabonisra. Kings elég nyomorult csapat, hogy benyeljék
-
saen
veterán
Jrue Holiday -> Portland. Boston elkezdte felrobbantani a csapatot, ahogy az várható volt. Lesz még több csere is.
-
attiati
veterán
Szerintem behúzta volna a Pacers.
Hazai pályán az OKC meg volt illetődve, rajtuk volt a nagyobb teher.
Aztán Hali lesérült.
Utána is lett volna esélyük, de McConnell káoszt hozott a pályára. Védekezésben, labdaeladásban. Bár zseniális betörései voltak, de az érkezésével szétesett a Pacers játéka.Régóta vártunk egy jó döntőre. Ez az lehetett volna.
-
diegho
nagyúr
Ez a sérülés nem kellett. Nagyon szoros vége lehetett volna...
-
nmate91
tag
Csóri Hali.
Legjobb csapat nyerte, az azért nem kérdés, de kétszer szépen meg lettek szorongatva. Ill. ez a finals mvp cím lehet gyengébb, mint a tavalyi.
-
saen
veterán
válasz
borges7 #15823 üzenetére
Nem. Egyébként én megtartottam volna KD-t, egyébként se akart ő elmenni, ezek a csomagok meg csak gyengítik a Sunst. Persze ezt is csak akkor ha Bookert meg akarják tartani (és úgy tudom igen).
Alapvetően én elcseréltem volna mindenkit akit lehet és minél több pick lett volna a szempont, reseteltem volna a csapatot. Rosszabb nem lehet ennél.
-
borges7
aktív tag
The Phoenix Suns are trading two-time NBA Finals MVP Kevin Durant to the Houston Rockets for Jalen Green, Dillon Brooks, the No. 10 pick in the 2025 draft and five second-round picks, sources tell ESPN. [link]
-
borges7
aktív tag
Twitteren találtam egy nagyon jó elemzést, sok videóval, hogy miért tudott ennyire dominálni a Pacers a 6. meccsen [link]
-
borges7
aktív tag
válasz
nmate91 #15816 üzenetére
Kinek NEM romlik a playoffban?? Jordan, meg még egy-két földönkívüli(de általában nekik is rosszabb FG%-kal), és annyi. [link]
Persze hogy romlik, mikor ezerszer erősebb védekezést kap, még így is 30 pontot átlagol, valamivel gyengébb mezőnyszázalékkal, meg a tripla, ami sokkal gyengébb, minden másban kb. ugyanazt hozza. Most a 6. meccsen tényleg betlizett, ahogy kb. az egész csapat.
-
nmate91
tag
Egy sima döntőt rendes sztárok nélkül a kutya nem nézett volna, mákja van Silvernek.
-
saen
veterán
válasz
hajsza #15810 üzenetére
Jól mozgott, nem látszott rajta, hogy sérült. Viszont miután hamar komoly vezetést szerzett az Indiana, így a második félidőben már egyeltalán nem játszott.
Ezt most simán behúzta a Pacers, az OKC nagyon belekényelmesedett ebbe a meccsbe. Utolsó meccs Oklahomában lesz, szerintem az OKC az esélyesebb, de én is a Pacersnek szurkolok. Egy meccsen egyébként bármi lehet, senki se mehet biztosra. Viszont hazai pályán azért OKC nagyon jó volt eddig és ügye a szezon utolsó meccsét mindenki komolyan fogja venni.
-
hajsza
aktív tag
"Kár, hogy Haliburton sérülten játszik, így már szerintem eldőlt."
Az éjjel nagyot harcolt a Pacers, nem is merek jósolni arra vonatkozóan, hogy mi lesz a 7. meccs eredménye. Én az Indiana sikerének örülnék jobban.
Csak az összefoglalót néztem meg, abban feltűnt, hogy Haliburton szokott utolsónak felérni az ellenfél térfelére, ezért valószínű, hogy valóban van valami gond a lábával. A játékpercei is ezt tükrözik, a kezdő ötösből ő volt a legkevesebbet a pályán, 23 percet. Viszont most a cserepad nagyon jól helyettesítette, elsősorban Toppin.
-
borges7
aktív tag
A Lakerst meg eladták:
"But no NBA team is like the Los Angeles Lakers, which is what made Wednesday's news from ESPN's Shams Charania that the majority stake in the franchise would be sold by the Buss family to businessman Mark Walter for a record $10 billion valuation such a massive story, to go along with a massive number." [link]
-
borges7
aktív tag
Houston Rockets coach Ime Udoka has agreed to a long-term contract extension that makes him one of the highest-paid coaches in the NBA, sources told ESPN on Thursday.
Részleteket sehol nem írnak.
-
saen
veterán
Kár, hogy Haliburton sérülten játszik, így már szerintem eldőlt.
-
.LnB
titán
Ez a Desmond Bane trade ez mi??
Akkor ő jobb mint Doncic ugyee?! -
borges7
aktív tag
BREAKING: The Memphis Grizzlies are trading Desmond Bane to the Orlando Magic for Kentavious Caldwell-Pope, Cole Anthony, four unprotected first-round picks and one first-round pick swap, sources tell ESPN. [link]
Érdekes, a Magic elég sokat feladott érte, bár KCP már nem tényező. Mondjuk részükről még értem is, hogy szükségük van egy jól triplázó pontszerzőre, de a Grizzlies miért csinálta ezt? Lehet, hogy csak az előkészítése egy másik tervnek.
-
borges7
aktív tag
OFF, de érdemes megnézni Indiana Fever-New York Liberty összefoglaló [link]
Clark most tért vissza a sérüléséből, és nem tétlenkedett. 32,9,8 hét triplával(31 perc alatt! náluk ugye csak 40 perces a meccs, és így is majdnem tripla duplát csinált) Megnéznék egy tripladobót közte, és Curry között az all-staron.
Ja és a Liberty volt az egyetlen veretlen csapat(8-0) eddig a meccsig, és átlagban 15.7 ponttal nyerték a meccseiket.
-
nmate91
tag
Kapott az Indiana ma a saját mérgükből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest