- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autóhifi
- Monitor hiba topik
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
All-NBA:
1st: Shai Gilgeous-Alexander, Nikola Jokic, Giannis Antetokounmpo, Jayson Tatum, Donovan Mitchell
2nd: Jalen Brunson, Stephen Curry, Anthony Edwards, LeBron James, Evan Mobley
3rd: Cade Cunningham, Tyrese Haliburton, James Harden, Karl-Anthony Towns, Jalen Williams -
borges7
aktív tag
válasz
nmate91 #15758 üzenetére
kifejezetten, hihetetlen, hogy egy Robinson, aki sokszor egy kurva büntetőt nem tud bedobni, mennyivel hasznosabban játszik nála általában.
Annyira hurka ez a Knicks, érzik, hogy éppen megy a levesbe az egész szezonjuk,
d3e fingjuk nincs, mit kéne csinálni. Szépen végigmozizzák az üres Pacers triplákat.
A múltkori leolvadás után azt hittem, keményebbek lesznek pedig. -
nmate91
tag
Towns ma is hasznos volt.
-
nmate91
tag
Prime James egyértelmű az volt, de talán nem is volt nála soha jobb ebben.
De egyébként akkor senki nem all-round most, ha Giannis nem azSzerintem Shai is pl. az, de nála a passz ami nem top, hanem olyan oké szint. Talán jobb lett idén, de nem a felsőbb polcokra való. Lepattanózást nem gondolom, hogy lenne értelme nézni az esetében, de abban is lehet valaki elit a posztján (RWB).
Note: passzolás esetében nem az asszisztokról beszélek, hanem passz képességekről.
-
saen
veterán
válasz
nmate91 #15755 üzenetére
De pont azért nem all-round ő sem, persze iszonyat jó játékos, ez nem vitás.
Curry pályájának elejére már nem emlékszem, lehet akkor borzalmas volt védekezésben, ezt nem vitatom.
Jokic-ot meg tényleg úgy érzem, hogy nagyon szidom, de közben ő volt nálam idén a 2. legjobb játékos és nem is kicsivel, szóval nem akarom, hogy az jöjjön le, hogy nem bírom. De pont erről beszéltem, hogy fedezni kell a gyengeségeit és ha ez van akkor már nem all-round. (ahogy Curry sem pl)De hogy legyen más is, OKC eddig stabil nagyon, most jön a nagy kérdés, hogy tudják-e ezt Minnesotában is folytatni. Egyelőre nálam ők a nagy esélyesek, de Indianát megnézném mit csinálna ellenük. Nekem ők az idei pozitív meglepetés, nagyon látványos a játékuk, bár még most sem hiszem el, hogy esélyük lehetne bármire is idén aztán már a top4-ben vannak
-
nmate91
tag
Giannis tripla hiányos, de minden másban top5 - szerintem jelenleg ő.
Már nem rossz Curry, de nézd vissza mennyire terrorizálták tizenpár éve missmatchekkel
amikor elváltották egy nagyobb wingre, rendszeresen szenvedett fizikailag. Ma már 1-2 félresikerült váltás miatt abszolút nincs róla fix pont.
Joker 5 éve szopatva volt, hogy futtatták fel alá, ma már a csapat körülötte megtanulta okosan a váltásokat, ő is jobban helyezkedik és kb. lehetetlen kimozdítani a triplavonalhoz, meg van oldva minden. -
saen
veterán
válasz
nmate91 #15750 üzenetére
Curry szerintem egyeltalán nem rossz védő. Persze a mérete limitálja, de rendkívül gyors és agilis, nem tudod otthagyni. Nem volt és nem is lesz soha blockokban király, de ő a poziciójában egy közepes szintet simán tudott hozni.
Centereknél egyébként nehéz sok mindent megitélni, mert Gobert pl nyert sok díjat a védekezésével és a játékosok simán kiröhögik és célozzák támadások során. Jokic a mérete és mobilitása miatt már abszolút hátrányban van, ez a testfelépítés kihalóban van az NBA-ben, abszolút nem illik bele a mai védekezési struktúrába. Persze Jokic baromi okos és ezt tudja valamennyire kompenzálni helyezkedéssel, de akkor is a csapat taktikáját limitálja védekezésben. Igazából ez az ami miatt ő gyenge és nem azért mert sok kosarat dobnak róla. -
.LnB
titán
A Tribün-ben volt nemrég vendég Bazska. És nem vagyok rajongója meg semmi, de ott szerintem nagyon jól beszélt erről az MVP párosról. [link]
-
nmate91
tag
Egyetértek, hogy nem a legjobb all-around játékos, de amúgy Jokic védekezését sokan leírják. Természetesen vannak limitációk, testi adottságokból kifolyólag, de helyezkedés, kosár iq és a csapat nagyon jól kompenzálja, istenigazából olyan hatalmas előnyt nem tud kialakítani ebből egy ellenfél sem. Pont, mint Currynél volt, az első bajnoki cím környékén talán még voltak problémák, de a következő években nagyon korrekt kis védekezést rakott össze ő is és már nem volt gyengeségnek nevezhető. Jokiccsal is ez a helyzet, probléma nincs vele, de természetesen nem kiemelkedő.
-
borges7
aktív tag
Annyira nem romlana le a védelmük egy ember miatt, mikor az összes többi vagy elit, vagy legalább jó védő. Vagy Hartenstein, vagy Holmgren akkor is ott lenne gyűrűt védeni Jokic mellett.
Ez nem szeretés kérdése, SGA kva jó szezont tolt, nincs is vele különösebb bajom, hogy ő kapta, de az arány az nevetséges.
Azt meg fenntartom, hogy Jokic simán a legjobb all-round játékos a világon. Elit pontszerző, lepattanózó, szervező, és most már triplázó is. Egyedül védekezésben gyengébb, főleg az egy-egy elleniben. Egyébként nyilván én is elfogult vagyok.
-
nmate91
tag
Thunder idén mindent vitt és simán olyan fontos a Thundernak Shai, mint Jokic a Nuggetsnak.
Szóval mégis csak egyetértünk
Nagyon egyenlő volt idén a verseny, egyik sem emelkedett ki jobban. Hülyeséget állít, aki azt mondja nem megérdemelt és az is aki azt mondja sima volt.
-
saen
veterán
válasz
borges7 #15743 üzenetére
Dehogy nyerne. Jokic-csal leromlana a védelmük, meg egyébként is teljesen más a csapatszerkezet, a két játékos kb a két véglet pozícióban.
Lehet értelmetlen a vita, de ebben a szezonban simán Shai volt a legjobb. Lehet szeretni Jokicot, meg tudom, hogy őt nézed, de a Thunder idén mindent vitt és simán olyan fontos a Thundernak Shai, mint Jokic a Nuggetsnak.
-
borges7
aktív tag
Jokic 5-6 éve a világ legjobb játékosa, van nála jobb védő(nem röhög!), jobb triplázó, jobb irányító, de nála jobb all-round player, na olyan nincs.
A 68 győzelmes Thundert 7 meccsre kényszerítette egy félkezű Porterrel, meg egy 5.5 játékos rotációjú csapattal, miről beszélünk?? Úgy, hogy magához képest nem is játszott kiemelkedően.
-
borges7
aktív tag
válasz
nmate91 #15735 üzenetére
Így van, Jordan fénykorában is odaadták pl. egyszer Barkley-nak(igaz ő is kurva jó volt akkor), egyszer meg Malone-nak, de ugyanabban az év(ek)ben a döntőben úgy is nyilvánvaló lett a nyilvánvaló, hogy ki a legjobb.
Nekem jobban fájt, hogy kiestünk, mint hogy SGA kapta.
-
nmate91
tag
Most nem érzem rablásnak, mint a '23-ast, tekintettel arra, hogy valahol a lelke mélyén senkinek nem egy teljesen tárgyilagos dolog ez és miután 3x nyert Jokic, sokan hajlanak emiatt pont Shai felé, hogy kevésbé legyen unalmas.
Amúgy meg annyira úgysem számít, fingom nincs egy Lebron, Kobe vagy MJ hány MVP-t nyert, de az megvan hány gyűrű figyel az ujjakon és hány döntőt buktak.
-
borges7
aktív tag
New York Knicks vs Indiana Pacers Full Game 1 Highlights - May 21, 2025 | NBA Playoffs [link]
-
nmate91
tag
Tessék visszanézni a végét, őrület.
-
nmate91
tag
Ügyes ez a Knicks, na.
-
nmate91
tag
Shai lett az mvp.
-
nmate91
tag
Wolves: 0 pont gyorsindításból, 20 pont mindössze a festékben és 31 pontot dobott az OKC eladott labdák után - ők itt 10-et. Sokan bíróznak, de ez nem azon múlt.
-
borges7
aktív tag
válasz
nmate91 #15710 üzenetére
Egyáltalán nem írnám le a Wolvest, ott azért egy szintén elit védelemmel szembesül majd a Thunder(ha nem is annyira elit, mint az övék), mélység is van, és SGA-re számtalan embert tudnak tenni. Meg ugye megkapták a forgatókönyvet a Nuggets-től, hogy hogy lehet lelassítani őket
OKC az esélyes, de most valódi ellenállással találkoznak majd. Bár ez igaz a Minnesotára is, eddig csak "szórakoztak", nem volt komoly ellenfelük.
-
nmate91
tag
Ez egy nagyon jó párharc volt, 1,5 meccset leszámítva. Igazából köszönjük, prémium nba shit.
Szerintem tök jó, hogy idén biztosan olyan csapat lesz a bajnok, ami még soha, vagy 50+ éve volt bajnok.
Wolves frissebb azért, mint az OKC, amiatt lehet kicsit szorosabb a vártnál.
Indiana kevesebb "lyukkal" rendelkezik, mint a Knicks, ez lesz a döntő szerintem, illetve a pad veszélyesebb ott jóval. Valahol örülnék, ha minél több meccset kapnánk ott, de a jó döntő szempontjából egy minél kipihentebb csapat továbbjutása lenne optimális. -
nmate91
tag
Grade 2 hamsting strain.
Ez normál esetben hetes nagyságrendű gyógyulás, de keresik a módját, hogyan tud pályára lépni AG. Denvernek ez így szopás. -
saen
veterán
Vasárnap 21:30-kor lesz a 7. meccs, pont ideális. Az már kijött, hogy Gordon játéka kérdéses, sérülése van. Nagy csatára számítok még így is
-
attiati
veterán
válasz
nmate91 #15703 üzenetére
Jaja. Leragadtam a Denver meccseknél ebben a PO-ban.
[Bad Luka] - nike reklám
-
nmate91
tag
Nem hinném, hogy ennél lesz jobb párharc a playoff alatt, egy meccs kivételével mindegyik hihetetlen jó volt. (Denver OKC)
-
nmate91
tag
Csak a Knicks képes leadni egy párharcot, ahol 3-1-re vezetnek és kidől az ellenfél sztárja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- PlayStation 4
- Synology NAS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest