Hirdetés
- SONY LCD és LED TV-k
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Milyen egeret válasszak?
- MWC 2026: Kedves naplóm!
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
borges7
aktív tag
Nem NBA, de izgi, Iceland’s RIDICULOUS 21-Point 4th Quarter Comeback [link]
és alatta az első komment: "ice in their veins"
-
perempe
veterán
Taj -> MEM
-
attiati
veterán
Múlt heti Lakers-Boston.
Doncic még itt március derekán is jól néz ki. Bíztató előjel, hogy nem hízott el.
Bírók eszméletlen sz*rul fújtak.
Lakers teljes kerettel állt pályára.Ehhez képest a hiányos Boston elég könnyen verte őket.
Rengeteg eladott labda és le nem szedett védő pattanó a Lakers oldalon.
Kenard nem dobálja még a hármasokat.
Doncic mellé nincs alley oop ember.
Úgy nézem a visszvágón is csúnyán kikaptak. -
perempe
veterán
Wemby összefoglalóit a blokkok miatt nézemi, szépen vált embert a palánk közelében.
-
attiati
veterán
Meg ezt a zsákolást is érezte Rudy Gobert, amikor a homlokán csattant Daniel Gafford családi ékszere
(Bazska közvetítés közben) -
perempe
veterán
-
perempe
veterán
lehet úgy meccset nyerni, ha a legjobb dobó 13 pontig jut. Négyen is 13 pontot dobtak.
-
.LnB
titán
Kevin-Kevin... már megint?!
Jó, csak pletyka, ezt le kell szögezni. De annyira vicces: [link]
-
perempe
veterán
Elég fura a Pacers-Jazz meccs utáni a büntetés. Pláne, hogy nyert a Jazz.
-
perempe
veterán
2026 NBA AT&T Slam Dunk!
Nem volt jó most se. -
perempe
veterán
Donovan Mitchell 30 pts 5 asts vs Wizards
Shaqtin' anyagot tartalmaz nyomokban. -
perempe
veterán
Nikola Jokic 26 pts 15 rebs 11 asts vs Grizzlies
Cameron Johnson elzárása tetszett 1:40 után. -
borges7
aktív tag
válasz
attiati
üzenetére
Én se nagyon, fiatalok, kivéve Bagley(bár ő se öreg), aki anno 2. pick volt, de eléggé csalódást keltett a teljesítménye, azóta csak sodródik csapatról-csapatra. Gondolom a Mavsnek is inkább a pickek voltak a fontosak.
Elképzelhető, igen, hogy végső soron jobban járnak Cooper-rel, majd kiderül. Nem hinném, hogy bárki is azon aggódott volna, hogy nem kap elég időt egy ilyen jó újonc
Ő bármelyik csapatban kapna. Csak szezon elején nem ment neki még annyira. -
attiati
veterán
válasz
borges7
üzenetére
Middletonon kívül nem ismerem ezeket a Wizardsos arcokat. Ők jók?
Akik Dallasból távoztak, azokért nem kár.Nagyon remélem, hogy Irving és Cooper fog még együtt játszani.
Cooper semmi újat nem tud és mégis zseniális.
Hasznosabb lesz, mint Doncic és a karrierje tovább fog tartani, mint Wembié.Dallasban az volt a para szezőn előtt, hogy 1/1-es pick nem szokott érkezni ennyire erős csapatba és hol lesz majd Cooper helye és mennyi időt kap?
Na a sok sérülés megoldotta ezt a kérdést és azóta húzóember a csapatban.
-
saen
veterán
Zubac -> Indiana: ez meglepett engem. Clippers nagyon mondta, hogy nem akarják elcserélni, aztán mégis... Ezek szerint Hardennel robbant a csapat...
-
borges7
aktív tag
The Golden State Warriors have agreed to trade forward Jonathan Kuminga and guard Buddy Hield to the Atlanta Hawks for veteran center Kristaps Porzingis, league sources told ESPN on Wednesday night. [link]
Porzi mondjuk illene a csapatba, ha egészséges lenne...
-
nmate91
tag
Ennél a szezonnál eddig csak ez a trade deadline a gyengébb.
-
.LnB
titán
Egyetlen dolognak örülök, hogy Giannis nem fog a Warriors-ba kerülni.
De azt nem értem, hogy Coby White-ot miért cserélte el a Bulls? -
-
borges7
aktív tag
The Dallas Mavericks are trading 10-time NBA All-Star Anthony Davis, Jaden Hardy, D'Angelo Russell and Dante Exum to the Washington Wizards for Khris Middleton, AJ Johnson, Malaki Branham, Marvin Bagley III, 2 first-round picks and 3 second-rounders, sources tell ESPN’s [link]
-
nmate91
tag
Cleveland
várom az első csapatot, aki 150-et dob nekik, Mitchell - Harden védekezés az nem túl acélos. -
perempe
veterán
Laurit megtartották, bevásároltak. Vannak tehetséges fiataljaik is, van okuk bizakodni.
Gillespie 30 pts 8 threes 10 asts vs Blazers
A név csak a dzsesszben járatosak számára volt ismert idáig. -
.LnB
titán
Kíváncsi vagyok, hogy azért robbant e be ennyire a piac most, mert Giannis marad a nyárig a Bucks-ban? Vagy csak elfogyott a csapatok türelme. Én előbbire tippelnék.
Arra vagyok kíváncsi, hogy Morant hova fog kerülni. Mert tuti cserélik. És már pár zacskó szotyi az ára.
-
saen
veterán
Jaren Jackson Jr -> Jazz
-
perempe
veterán
Jalen Duren 21 pts 10 rebs 3 asts vs Nets
Demin Shaqtin' A Fool esélyes. -
borges7
aktív tag
"Shams Charania reports that the Clippers and James Harden are looking to see if there's a mutually beneficial trade before Thursday's deadline."
Na, erre kíváncsi vagyok, el tudják-e cserélni. Van pár csapat, ahol erősítés lenne a playoffra.
Most látom ezt: "Clippers, Cavs have talked James Harden-Darius Garland deal"
-
borges7
aktív tag
Az új igazolásokkal jóval mélyebb lett a csapat, illetve gyengébb(összességében) a liga,
Cam, Hardaway, Jonas, Brown(aki lassan kezd úgy játszani, mint a bajnoki szonban) mind erősítés, plusz Watson szintet lépett, amíg nem volt Joker, és még jó pár fiatal (Jones, Pickett) is egész jól játszott ezalatt. -
saen
veterán
Jokic visszajött. Nem gondoltam volna, hogy ilyen jól megy nekik nélküle, semmit se estek vissza. Jó csapat.
-
-
perempe
veterán
válasz
borges7
üzenetére
igen, erről van szó. a raw a nyers húsok fogyasztását jelenti. nem kell feltétlenül nyers húst enni, de pl. nem agyonsütni a húst. az állatorvos, akit követek, pl. a húst csak kérgesíti, belül nyers. Goatis jókat mond, ő áll jelenleg legközelebb Aajonus Vonderplanitz-hez. én nem csak táplálkozás téren, de másban se követem a WHO ajánlásait, sose voltam ilyen egészséges. kórházban van dietetikus, egy molett nő. mondja, hogy legalább 100 gramm szénhidrát naponta. még csak az kéne! múlt héten talán megettem két banánt, de előtte az úszós terepemen ettem átnyúló fügét szeptember végén, nincs skorbut.
-
perempe
veterán
válasz
borges7
üzenetére
Megnéztem. Ez a 4 óra off season? Próbál pár gyakorlatot robbanékonyan végrehajtani, de a súly nem különösebben nagy. Ezek a kosárlabdázók nem valami egészségesek, talán tegnap láttam az új Tennyson videót, ami kosárlabdás. Egy középiskolás mondta, hogy candy, juice és fried chicken-t fogyaszt csak, tele volt aknéval. Beszélt erről is Gordon. A cold plunge nem jó ötlet; én mondom annak ellenére, hogy szeptember végén úsztam még 20°C alatti tóban.
Ha egészséges élet tipp: raw carnivore/ahhoz közeli étrend + mindenmentes tengeri só. Működik: egy éve szepszisem volt, most kezdett el gyógyulni (gyógyszer nélkül).Rui Hachimura 23 pts 4 threes vs Bulls
LeBron összefoglalója alatt láttam, hogy blokkolt, a Doncic secondary assist szép. -
borges7
aktív tag
Denver Nuggets' Aaron Gordon Shows Off His Workout | Train Like | Men's Health [link]
-
perempe
veterán
Donovan Mitchell ERUPTS For 36 PTS & 9 AST In Orlando
signature move: jobb kézzel nagy ívben átteszi a bal kezébe 3:30 körül. -
perempe
veterán
Trey Murphy 32 pts 3 asts vs Grizzlies 25/26 season
Meg lehet nézni az egészet, de inkább a vége érdekes, elég 9-et nyomni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Asus TUF VG249Q 24 144Hz FHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi Redmi 15 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DAHUA 16GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ő bármelyik csapatban kapna. Csak szezon elején nem ment neki még annyira.