- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BabLeWeS
csendes tag
leszedem a játékot, felrakom, bekötöm a kormányt, felnyomom a hangerőt és kiirja h az xxx.exe hibát észlelt ezért leált... na mind1 a cod4-re az nfsps-re az oblivionra is ezt irta ki és hát újra raktam a gépet... aztán reggel nyomnám be a gépet és nem indul mert meghalt a zsír új vinyóm... vissza vittem kicserélték gariba és vissza hányom a game-ket na végre fasza indul játék
tölti a cod4-et és hirtelen megáll a gép... gondoltam h áramszünet de utánna leesett h szünmentes a táp és levittem a boltba a gépet aztán ma vissza kaptam... és közlik h nem tudják h mit töltöttem le de h oan trójai volt a gépen hogy jó hogy nem ölte meg szegénykét...
úgyhogy most okosan jáccok és a gamet amit meg itt beszéltek inkább nem rakom fel... van mire költeni a zsét...
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE GTX 670 Windforce OC videókártya - Dobozos!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- NVIDIA Quadro M2000 4GB GDDR5 profi munkára, CAD, 3D, stabil kártya!
- GIGABYTE GeForce GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Asus RoG STRIX LC RX 6900XT 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest