Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BabLeWeS
csendes tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Kösz a linket VaniliásRönk de van vírusirtóm és meg is vettem inkább eredibe ma a kaspersky8.0-t
de az volt a baj a trójaival hogy szeptemberbe jött meg a net és miután rámentem a netre utnána 2perc múlva megált a gép... de úgy h nem tudtam belépni a biosba sem ( számítógép szaki mondta aki megcsinálta a gépet) hogy ez egy nagyon kicsike kis virusocska volt ami ha nincs net semmi baja a gépnek ( 3évig ugyan az a gépem volt ) és h megjött a net elkezdte leszedegetni a sok vírúst és hát azok éhesek voltak... na és van egy dvd-m amit még augusztusba irtam ki ( virusos dvd ) mer akoriba norton volt a gépen pff.. és az nem jelzett... és az a gépem meg is halt január 2dik-én ( intel P4 2ghz, ashrock alaplap, 2x512ddr, abit siluto nvidia geforce 5700gt 256mb) és az alaplapot kezdte meg a vírús... a mostani gép az előzö tesója mer az a ház volt tát meg vinyó amit most cseréltem... na mind1 a kaspresky 7.0 volt még 3 nappal ezelőtt a gépen és az egyből jelzett h virus van a dvd-n de nekem kellet a zene és hát benyaltam de szerencsére a mostani gépnek már semmi baja igaz h picit huzatni kell mer a vírusirtó teljesítménye a maxon van de már jó és lett 1 600W szünmentápom a 800W után meg 2x500GB samsung
nah most leirtam a gépem történetét
VIGYÁZZATOK A VIRUSOKKAL!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő