Új hozzászólás Aktív témák
-
BabLeWeS
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #9784 üzenetére
Kösz a linket VaniliásRönk de van vírusirtóm és meg is vettem inkább eredibe ma a kaspersky8.0-t
de az volt a baj a trójaival hogy szeptemberbe jött meg a net és miután rámentem a netre utnána 2perc múlva megált a gép... de úgy h nem tudtam belépni a biosba sem ( számítógép szaki mondta aki megcsinálta a gépet) hogy ez egy nagyon kicsike kis virusocska volt ami ha nincs net semmi baja a gépnek ( 3évig ugyan az a gépem volt ) és h megjött a net elkezdte leszedegetni a sok vírúst és hát azok éhesek voltak... na és van egy dvd-m amit még augusztusba irtam ki ( virusos dvd ) mer akoriba norton volt a gépen pff.. és az nem jelzett... és az a gépem meg is halt január 2dik-én ( intel P4 2ghz, ashrock alaplap, 2x512ddr, abit siluto nvidia geforce 5700gt 256mb) és az alaplapot kezdte meg a vírús... a mostani gép az előzö tesója mer az a ház volt tát meg vinyó amit most cseréltem... na mind1 a kaspresky 7.0 volt még 3 nappal ezelőtt a gépen és az egyből jelzett h virus van a dvd-n de nekem kellet a zene és hát benyaltam de szerencsére a mostani gépnek már semmi baja igaz h picit huzatni kell mer a vírusirtó teljesítménye a maxon van de már jó és lett 1 600W szünmentápom a 800W után meg 2x500GB samsung
nah most leirtam a gépem történetétVIGYÁZZATOK A VIRUSOKKAL!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gamepad
- Autós kamerák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest