Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BabLeWeS

csendes tag

válasz VaniliásRönk #9784 üzenetére

Kösz a linket VaniliásRönk de van vírusirtóm és meg is vettem inkább eredibe ma a kaspersky8.0-t :)
    de az volt a baj a trójaival hogy szeptemberbe jött meg a net és miután rámentem a netre utnána 2perc múlva megált a gép... de úgy h nem tudtam belépni a biosba sem ( számítógép szaki mondta aki megcsinálta a gépet) hogy ez egy nagyon kicsike kis virusocska volt ami ha nincs net semmi baja a gépnek ( 3évig ugyan az a gépem volt ) és h megjött a net elkezdte leszedegetni a sok vírúst és hát azok éhesek voltak... na és van egy dvd-m amit még augusztusba irtam ki ( virusos dvd ) mer akoriba norton volt a gépen pff.. és az nem jelzett... és az a gépem meg is halt január 2dik-én ( intel P4 2ghz, ashrock alaplap, 2x512ddr, abit siluto nvidia geforce 5700gt 256mb) és az alaplapot kezdte meg a vírús... a mostani gép az előzö tesója mer az a ház volt tát meg vinyó amit most cseréltem... na mind1 a kaspresky 7.0 volt még 3 nappal ezelőtt a gépen és az egyből jelzett h virus van a dvd-n de nekem kellet a zene és hát benyaltam de szerencsére a mostani gépnek már semmi baja igaz h picit huzatni kell mer a vírusirtó teljesítménye a maxon van de már jó és lett 1 600W szünmentápom a 800W után meg 2x500GB samsung
    nah most leirtam a gépem történetét :D

VIGYÁZZATOK A VIRUSOKKAL!!

Új hozzászólás Aktív témák