Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Jáj, de cép: [link]
-
Morris
veterán
Meghalt a jobb fényszóró állító motorja. Mostmár tényleg vennem kell új lámpákat...
-
Ace owner
addikt
Ez de király
-
Köszi, szerintem eltörött vagy lelazulhatott, mert országúton haladás közben jött elő a dolog..
Annyit vettem csak észre, hogy a lemez alja lötyög, ahol egy kábelt is tartana, de sajna felülről elég kevés látszódik, így nem tudom mitől.TaaT: Ok, megnézem a ping pong asztal alatt is
-
ßrainiac
addikt
válasz
dragonfx #76284 üzenetére
Az 5-os jol nez ki miutan megszokja az ember, de szerintem a 4-es belseje veri.
Szvsz +800ezret nem er meg, de ha jo aron vehetnek a 4 helyett egy 5-os GTI-t, elcsabulnek
1.6-ot meg nem vennek semmibol (ugyan jo auto es hat VW, nem lehet ra panasz
), egyszeruen az rossz, ha odalepsz es nem tortenik semmi. Ha benzines turbo nem johet szoba, akkor gondolom TDI sem, minden esetre szivobol nagyot, turbosbol benzineset, flame off
-
A képen bekarikázott dolog/lemez vajon mi célt szolgál/mi a neve? Nemrég olyan szinten elkezdett csörögni zörögni, már alapjárat közeli fordulatokon is, hogy nagyon zavar
Volt már valakinek ilyennel gondja? Mit lehetne vele kezdeni?
-
TaaT
nagyúr
válasz
dragonfx #76284 üzenetére
"csak azért kérdeztem ugyanaz a motor mert ha ugyanaz a lelke"
A 8V-s paraméterei nagyon hasonlítanak mind2 autónál, a 16V viszont teljesen más az ötösben már FSI, olyan csak nagyon kevés négyesgolfban volt (és az sem pont olyan).
"800e árkülönbség van köztük meg kb +4év."
Próbálj ki egy négyesgolfot és próbálj ki egy ötösgolfot, aztán már el tudod dönteni hogy megéri-e neked a felár.
"gondolom nem mész 51nél többel akkor..."
Óra szerint lakott területen belül 60, kint 100. [link]
-
dragonfx
veterán
azok drágák már.turbos sosem kéne.könnyebben behal.
csak azért kérdeztem ugyanaz a motor mert ha ugyanaz a lelke. akkor 800e árkülönbség van köztük meg kb +4év.ennyit nem ér meg pluszba az 5ös ennyit nem??
ez amit mondasz adat elég klassz.de gondolom nem mész 51nél többel akkor... -
KaiotEch
nagyúr
válasz
vendingo #76272 üzenetére
Ez lábtól is függ, pl én sosem tudom úgy levinni a fogyasztást, mint a faterom. Audi-nál nem figyeltem mennyi szokott lenni, de Picasso-nál tudom, hogy én 8 alá ritkán tudtam vinni, neki 7 sikerült.
Mondjuk Ő a mostani a PD-nél is simán berakja 4-be 40-nél. Nem számít neki, hogy pörög 1100-at és érzed, hogy nincs ereje.
-
Ace owner
addikt
Azért ennek így elcsábulnék ebben a formában
-
dragonfx
veterán
golf 4 1.6.ról és golf 5 1.6ról vélemények?szervíz? fogyasztás?gyengeségek? a motor ugyanaz benne?
-
zsolt19900
őstag
basszki
emlékeztem valamire, hogy lesz valami orfűn, de az egésznapi munka kivette a fejemből.... holnap azaz ma is lesz még tali? vagy 1 napos? ma este volt van a nagy parti?
-
Ace owner
addikt
Malac úrnak rat Tiguan
-
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
viperabácsi #76245 üzenetére
A6.
-
válasz
viperabácsi #76245 üzenetére
Ck. -t kérdzed meg mert ő keresi Nekem megvan minden a kocsi alján
-
válasz
viperabácsi #76241 üzenetére
Audi avant 2.5 tdi automata 99 első kerekes.
-
-
Ck.
addikt
-
TaaT
nagyúr
válasz
tajati #76228 üzenetére
Úgy már világos
A gugli azt dobta hogy 180.000km a periódus = Lifetime Use
"A special elastomer compound also makes the belt cold-stable to temperatures down to minus 32°C. The CONTI® DIESEL RUNNER has already clocked more than 180,000 kilometers on the VW-own engine test bench and thus demonstrated that it can last for an entire engine life."
-
-
Ace owner
addikt
Ezeknek minek Veyron úgy egyébként?????
-
-
freaghill
őstag
Na, indulok Orfűre. Remélem látok pár jóságot.
-
tajati
aktív tag
Sziaztok!
Van egy 2012 Octavia II-esem (1.6 cr tdi 105le). Újonnan került hozzám lassan 49e km van benne. Mikor esedékes a vezérmű csere? Mert 60ekm kell majd vinnem szervizbe. Akkor elég cserélni vagy hamarabb?
Válaszotok előre is köszönömüdv t.
-
-
Balupapa
senior tag
válasz
zsolt19900 #76199 üzenetére
nocsak, 1.4 pd pajti...?
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
zsolt19900 #76201 üzenetére
Net most is van. Online etka a barátod, mert csak telefont hoztam, gépet nem. Előtte nézd meg a váltó kódját.
-
-
Bling95
őstag
Vezettem ma automata Volvot. Nagyon király az autó, de váltója a DSG-hez képest elég teszetosza.
-
Rick4
félisten
Keresgélek az autós dvd- navi- rádió- BT kihangosító témakörben, vennék egy ilyen egybecuccot, van ezekkel valakinek tapasztalata esetleg?
-
Ki mit tippel honnan "szakad" az olaj?
Elsőnek úgy voltam főtengely szimering, vagy váltó, a kocsi alatt lévő csepegésből, de utána benéztem oldalra a motortakaró alá, aztán a képen látható látvány került elém. (egyik kép a vezető oldalról készült, a többi a turbó felőlin)
Szóval a fentieket kizárnám, ha csak nem írja valami felül a fizikát, és az olaj felfelé folyik
Tippem az lenne, hogy tandem alatt enged, esetleg szelepfedélnél, vagy még hengerfejtömítés lehetne, de nem melegszik, és az olaj sem folyt össze a vízzel, szóval egyelőre nagyobb megbontásig nem tudom biztosra mondani, de tandemre gondolok. Valakinek volt már hasonló?
Holnap lemosom alul felül a motort, és meglátjuk utána pár km múlva hol indul meg újra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest