Új hozzászólás Aktív témák

• Kiskokó

veterán

válasz LZs?! #195951 üzenetére

Helló
    Bocsi nem olvastam végig mit szeretnél pontosan.
    Csak egy gyors megjegyzés.
    Én jól meggondolnám mit veszek újonnan. Ez most persze csak a saját nézőpontom, lehet neked nem befolyásoló. De én biztos nem költenék csak egy "VW"-re pláne a tömeg Tiguanra újonnan 14+ millió Ft-ot.
    Miért ragaszkodsz az új autóhoz?

Amúgy is drága most minden, Nézegettünk mi is faternak 1-2 éve már Tiguan / Q5 és hasonló kategóriát.
    Hát komolyan vicc, milyen drágák lettek az autók. 1,5 Millióval drágább egy Audi Q5 mint egy Tiguan és mégsem annyira "tucat" meg hát minőségről, zajszigetelésről stb nem is beszélve. Ne, tudom felétek mennyi van. Itt az elmúlt 2 évben rengeteg Tiguan lett.

Na mind1, csak most frissek a tapasztalatok , gondoltam megosztom. Nem a véleményed akarom megváltoztatni.
    (Faternál áll pár napja egy 4 hónapos Q5, Quattro Sline 204Le 2.0TDI alig volt drágább mint a Tiguan amit nézett és azért kinézetben sem közelíti meg a VW-t, SZERINTEM. :)

(szerk : igaz ez lehet csak a mi felszereltségi fokozatunkra érvényes. Azért ha kicsit tágabbra veszed a keresést akkor már 3 milla a különbség azért. Ettől függetlenül, még mindig azt mondom, hogy a franc adna egy WV-ért 16 millát,... meg hát én amúgy is úgy vagyok vele, hogy ki vesz új kocsit ??nem vagyok a pénzem ellensége)

[ Szerkesztve ]

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

Új hozzászólás Aktív témák