- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morris
veterán
válasz
rob210 #14509 üzenetére
Volt a fejemben, mert utánanézegettem a neten, hogy hogyan is néz ki egy ilyen szonda és mi lenne ha megtakarítanák, de közvetlen azután akadt össze a motor és megfogadtam, hogy többet hozzá vissza nem viszem az biztos.
Mondjuk visszamentem utána hogy akkor rendezzük a dolgot, mert az az ő sara, de ebben nem volt partner, így félek is visszavinni (kicsit összekaptunk, mi van ha nagyon elcsesz rajta valamit és nem csak véletlenül), meg őt is féltem, mert ha nem tudom fékezni magam, akkor agyonverem.
A börtön meg a feljelentés viszont nem hiányzik.
ez itt a probléma sajnosezért is olvasgatok, nézelődök, hátha van esetleg egy olyan hozzáértő aki segítene ebben (mármint az ellenállások kioperálásában), természetesen nem csillagászati összegekért. Szerintem nem nagy munka, de én meg hozzáfogni nem merek.
Plussz még a hibát is ki kéne olvasni belőle - no nekem ez végképp nem megy - se noti, se kábel, se program
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Léghűtés topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fujifilm X
- HTPC (házimozi PC) topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest