Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morris
veterán
válasz
rob210 #14509 üzenetére
Volt a fejemben, mert utánanézegettem a neten, hogy hogyan is néz ki egy ilyen szonda és mi lenne ha megtakarítanák, de közvetlen azután akadt össze a motor és megfogadtam, hogy többet hozzá vissza nem viszem az biztos.
Mondjuk visszamentem utána hogy akkor rendezzük a dolgot, mert az az ő sara, de ebben nem volt partner, így félek is visszavinni (kicsit összekaptunk, mi van ha nagyon elcsesz rajta valamit és nem csak véletlenül), meg őt is féltem, mert ha nem tudom fékezni magam, akkor agyonverem.
A börtön meg a feljelentés viszont nem hiányzik.
ez itt a probléma sajnosezért is olvasgatok, nézelődök, hátha van esetleg egy olyan hozzáértő aki segítene ebben (mármint az ellenállások kioperálásában), természetesen nem csillagászati összegekért. Szerintem nem nagy munka, de én meg hozzáfogni nem merek.
Plussz még a hibát is ki kéne olvasni belőle - no nekem ez végképp nem megy - se noti, se kábel, se program
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple MacBook
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- Ülőgarnitúra 3-2
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Vivo Professzionális teljes késkészlet, hozzá tartozó bambusz késtartóval.
- LiitoKala Lii-PD2 Kétállásos LCD Akkumulátor Töltő NI-Mh Li-ion 18650 10440-26650-21700
- ÚJ Liitokala LII-PD4 Négyállásos LCD Akkumulátor Töltő NI-Mh Li-ion
- Garmin Zümo 345 motoros gps
- Alig használt Kross Evado 7.0 (2020) kerékpár eladó
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest