Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Mini-ITX
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
mikor gépet cseréltem, a kettes octavia is benne volt a futnak még csapatban... szerintem gyönyörű autó, kívül-belül, nincs mit sokat ragozni, ''teljes'' passat más emblémával/névvel..
nosza ki is próbáltam egy tesztautót, 1.9 pdti, fasza telitalpas gázpedál, ahogy kell (nüansznyi adalék a bmw-fíliámhoz)
apropó, itt jegyezném meg, h 1.4es benzinmotorral szerintem gyakorlatilag kötelező elfelejteni, még az 1.6 is harmatos (golf/leon volt 1.6-ossal, ők se nagyon virgonckodtak ekkora motorral, pedig lényegesen pehelysúlyúabbak)
ment az 1-9es, mendegélt, nem dízelrakéta, de volt benne szufla, kézreálló váltó/kormány/kormánykörnyezet, finomka belsőtér, kifejezetten kellemes kormányozhatóság, felfüggesztés strapabíróságát is sokat dícsérik (ezirányú empíriám nincs, míg a szalon alkalmazottja ott ül melletted a tesztautóban, addig ugye mégse mehetsz túl látványosan szándékosan kátyúból kátyúba), az egész vezethetősége olyan pozitívan hatott.. szóval oké volt az autó
(csak hát megízleltem - többek között - egy mazda6-ot is..és itt ért véget a történet)
Új hozzászólás Aktív témák
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD