- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibi666
senior tag
válasz
rob210 #10199 üzenetére
maradjunk annyiban, hogy én jártam ezzel minden évben síelni, és amikor az emberek sorban álltak meg az elsőkerékhajtásos, alulkormányzott gépeikkel hóláncot feltenni, ott mi mosolyogva felmentünk. igaz, akkor meg is volt pakolva a hátulja becsülettel. de semmivel nem rosszabb a hátsókerékhajtás télen, csak a megpróbálják elhitetni veletek, hogy lenyeljétek a költségcsökkentést.
vagy hajtok, vagy kormányzok, a kettő együtt nem megy.
ma is annyi elpörgő kerekű, csúszkáló xart láttam, hogy hihetetlen. az én nem áldás rwd-m meg szó nélkül hazahozott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged