- Júliusi hardverzarándoklat
- A Panther Lake a Blackwellel kel frigyre a System76 legújabb, linuxos noteszében
- Minden földi jóval ellátott OLED monitorpárral bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- Újragondolja grafikus vezérlőpultját a Qualcomm
- A ChatGPT-t és Claude-ot is ki kell szolgálja az Android 2027-től
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nyomtató topik
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2022-01-29 08:16 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjen
félisten
-
Ryoo
őstag
Sziasztok! Adott egy phillips xc3131 (3000 series) porszívó, melyből ha leállítom porszívózás végeztével kipotyog az összes morzsa, rizsszem, etc., amit felszívott előtte. Akkor is ezt csinálja, mikor üres a tartálya és miután a szűrője is ki lett tisztítva. Van ötletetek, hogy mi okozhatja és mit lehet kezdeni vele?
-
kutato007
csendes tag
Sziasztok!
160-180 ezer Ft körül melyik lehet a legjobb akkus állóporszívó?
A Dreame V30 Essentialt néztem ki, van erről véleményetek? Most 165k neten, a dyson ezzel szemben jóval drágább.
Csempét, parkettát és rövid szálú szőnyeget takarítanék vele.
Eddig egy kb 8 éves samsung hagyományos porzsákos gép volt, de már megfáradt mostanra, viszont attól mindenképp erősebbet szeretnék.Én a Tineco Station 5-t ajánlom.
-
pjen
félisten
-
conexke
aktív tag
Sziasztok
Melyik Állóporszivot lenne érdemes vásárolni maximum 30k-ig ?
köszönöm
-
pjen
félisten
Egy ilyen van most
Vásárlás: Samsung VCC52U6V3R/BOL - Árak, Akciós Samsung porszívó boltok, olcsó Samsung VCC52U6V3R/BOL
De ha vezetékesben van nagyon erős ebben az árban, az is jó, csak az akksis kényelmesebb lett volna.Kényelmesebb az aksis és fel is takarít, de nem egy kategória a vezetékessel.
-
Nagya21
addikt
Egy ilyen van most
Vásárlás: Samsung VCC52U6V3R/BOL - Árak, Akciós Samsung porszívó boltok, olcsó Samsung VCC52U6V3R/BOL
De ha vezetékesben van nagyon erős ebben az árban, az is jó, csak az akksis kényelmesebb lett volna.Hali!
Ha Samuból kapsz még olyat, hogy ciklonszürő van a nyelén, akkor olyat vegyél.
Marhasok mindent megfog a porzsák előtt, és emiatt sokáig elég 1 porzsák.
Üdv Nagya -
matyi0323
csendes tag
Egy ilyen van most
De ha vezetékesben van nagyon erős ebben az árban, az is jó, csak az akksis kényelmesebb lett volna. -
pjen
félisten
Sziasztok!
A Dreame V30 Essentialt néztem ki, van erről véleményetek? Most 165k neten, a dyson ezzel szemben jóval drágább.
Eddig egy kb 8 éves samsung hagyományos porzsákos gép volt, de már megfáradt mostanra, viszont attól mindenképp erősebbet szeretnék.Nem tudom milyen samu, de aksisban nem lesz egyszerű erősebbet találni.
-
matyi0323
csendes tag
Sziasztok!
Eddig egy kb 8 éves samsung hagyományos porzsákos gép volt, de már megfáradt mostanra, viszont attól mindenképp erősebbet szeretnék. -
kutato007
csendes tag
150k a határ, öntisztítás, hajszálak, szőrök megfelelő kezelése, kiváló mosás, porszívózás. Igazából Dreame L40 Ultra CE-t néztem ki
Szerintem nézd meg a Tineco Station 5-t. Nekünk nagyon bejött most akciós a webshopjukon.
-
Istyu74
aktív tag
150k a határ, öntisztítás, hajszálak, szőrök megfelelő kezelése, kiváló mosás, porszívózás. Igazából Dreame L40 Ultra CE-t néztem ki
Sziasztok melyiket érné meg jobban ?
Dreame V11 használt garanciális 47000 ft
Xiaomi G20 Max vadonatúj bontatlan garancia nélkül 55000 ftAngelland13 Bocs, nem válasz akart lenni.
-
Angelland13
tag
-
koxx
MODERÁTOR
Sziasztok, porszívó és robotporszívó jó minőségben jóarasítva kerestetik

Így nem lehet ajánlani semmit.
-
Angelland13
tag
Sziasztok, porszívó és robotporszívó jó minőségben jóarasítva kerestetik

-
Nagya21
addikt
HAli!
Én mindég megpróbálom úgy elmosni, hogy a hepa része ne legyen vizes, a gyárit elraktam, csak az alisat használom, de fogyóeszköz, mert a bepattanó fülek törnek, nem olyan minőség mint a gyári(töredékébe kerül, az is igaz)
Üdv Nagya
UI: na a Zasszony uncsitesójának tönkrement a V15 fej motorja(tervezett avulás, ebben cseréltem motort), vett Dysontól másikat, de nem volt jó hangja, rezgett rázkódott aztán meg is murdelt, dysonnak gariba vissza, lett új, na ez már teljesen O.K. én azt mondtam, hogy sztem valami kinai UGY fejet küldtek, megpróbálták, pechjükre nem jött be......de ez csak szigorúan saját vélemény. -
koxx
MODERÁTOR
Hali!
Cseréljen szűrőt......mert hiába mosod el, a hepa rész már tele lehet.
Hameg a hepa részt is mosod akkor meg azért (azt nem szabad mosni csak a szövetes részt)
Aliexpress van utángyártott occon, vagy Dysonnál aranyáron.
Nekem van 1 ha szfvár felé jársz odatudom adni(gen5-höz másik kell)
Üdv Nagyaazt nem szabad mosni csak a szövetes részt
Igen elvileg. Aztán a user manual meg simán csap alá rakja az egész szűrőt. Én se szarakodok már vele, mondjuk 4,5 éves, lassan kéne egy újat vennem.
-
Nagya21
addikt
Sziasztok!
Remélem fogtok tudni segíteni. Hugomnak van egy Dyson vezetéknélküli porszívója (v15).
Egy-két napja folyamatosan azt a hibát kapja hogy "a levegő újta akadályozott". A motor elkezd pulzálni, megáll és jön a hibaüzenet.
Szétszedte, szűrőt elmosta hagyta megszáradni, rúd üres, átlehet rajta látni, elvileg a fej is tiszta. Abban az esetben is csinálja amikor nincs rajta a fej a rúdon
Találkozott esetleg valaki ilyen hibával, tud valaki rá valamilyen tuti megoldást?Hali!
Cseréljen szűrőt......mert hiába mosod el, a hepa rész már tele lehet.
Hameg a hepa részt is mosod akkor meg azért (azt nem szabad mosni csak a szövetes részt)
Aliexpress van utángyártott occon, vagy Dysonnál aranyáron.
Nekem van 1 ha szfvár felé jársz odatudom adni(gen5-höz másik kell)
Üdv Nagya -
BBUN52
tag
Sziasztok!
Remélem fogtok tudni segíteni. Hugomnak van egy Dyson vezetéknélküli porszívója (v15).
Egy-két napja folyamatosan azt a hibát kapja hogy "a levegő újta akadályozott". A motor elkezd pulzálni, megáll és jön a hibaüzenet.
Szétszedte, szűrőt elmosta hagyta megszáradni, rúd üres, átlehet rajta látni, elvileg a fej is tiszta. Abban az esetben is csinálja amikor nincs rajta a fej a rúdon
Találkozott esetleg valaki ilyen hibával, tud valaki rá valamilyen tuti megoldást? -
Nagya21
addikt
Segítsetek már dönteni, mert már kinéztem az internetet de nemsikerült
Dreame V30 (180k) vagy Dyson V15 (260k) lenne a jó döntés?
Kicsit szívom a fogam a dyson árán, így hajlok a dreame felé, de nem akarok mellényúlni.
Van itthon szőnyeg, kemény padló meg egy golden retriever, szóval fontos, hogy a szőnyegből jól ki tudja szedni a szőrt.Van a dysonnak annyi előnye, hogy megérje a +80k-t, vagy kb ugyanott vagyok egy dreamevel is?
kössz!

Hali!
8 éve van dysonom(V6-V7-V11-gen5detect) szerintem dyson.
Üdv Nagya -
koxx
MODERÁTOR
Kicsit szívom a fogam a dyson árán, így hajlok a dreame felé, de nem akarok mellényúlni.
Van itthon szőnyeg, kemény padló meg egy golden retriever, szóval fontos, hogy a szőnyegből jól ki tudja szedni a szőrt.Van a dysonnak annyi előnye, hogy megérje a +80k-t, vagy kb ugyanott vagyok egy dreamevel is?
kössz!

4,5 év után mondhatom, hogy a dyson.
-
kew
senior tag
kössz!

-
kutato007
csendes tag
-
xrvman
őstag
-
kutato007
csendes tag
En pont ezt néztem, csak Tinecoból. Elvileg a Vacuum Warson veri a Dreame-t.
https://tinecoshop.hu/products/tineco-floor-one-s9-artist-steam-pro
-
xrvman
őstag
Akinek Dreame H15 vagy hasonló vizes porszívója van, hogy tud e olyat a gép, hogy pl csak nedves folydékot felszedek vele?
Pl. erkélyen az eső utáni visszamaradt víznyomokat? -
koxx
MODERÁTOR
Sziasztok!
Egy ideje nézegetem a Dyson Gen5 Detect porszívót, és most az eMAG-on kifejezetten jó áron elérhető. Mivel a forgalmazó maga az eMAG, szeretném megkérdezni, hogy amennyiben a jövőben bármilyen garanciális problémám adódna a készülékkel, azt kizárólag az eMAG-on keresztül tudom intézni, vagy bármely hivatalos Dyson szervizpartnernél is?
Illetve ennél az értékű terméknél már 3 év jótállás vonatkozik a készülékre. Ez a gyakorlatban hogyan működik? A teljes 3 éves időszak alatt bármely hivatalos Dyson szervizhez fordulhatok, vagy 1 év után már csak az eMAG-on keresztül intézhető a szervizelés?
Köszönöm,
Bence
Le kell csekkolni, hogy hivatalos dyson partner-e az emag (sztem nem). De bármi baja lesz elküldöd a dyson szervizbe.
-
Bence_99
csendes tag
Sziasztok!
Egy ideje nézegetem a Dyson Gen5 Detect porszívót, és most az eMAG-on kifejezetten jó áron elérhető. Mivel a forgalmazó maga az eMAG, szeretném megkérdezni, hogy amennyiben a jövőben bármilyen garanciális problémám adódna a készülékkel, azt kizárólag az eMAG-on keresztül tudom intézni, vagy bármely hivatalos Dyson szervizpartnernél is?
Illetve ennél az értékű terméknél már 3 év jótállás vonatkozik a készülékre. Ez a gyakorlatban hogyan működik? A teljes 3 éves időszak alatt bármely hivatalos Dyson szervizhez fordulhatok, vagy 1 év után már csak az eMAG-on keresztül intézhető a szervizelés?
Köszönöm,
Bence
-
rizso
veterán
Sziasztok,
van egy elég basic porszívónk, egy Roidmi X30 VX. Azt csinálja újabban, hogy indítás után pár másodperc múlva leáll, a kijelzőn a kuka ikon világít. Kompresszorral át szoktam fújni minden részét, szűrőt is cseréltem, de nem segített. Van mikor olyan hangulatban kapom el, hogy megy megállás nélkül, de inkább az a jellemző, hogy pár másodperc után leáll.
Ötlet, hogy mivel próbálkozzak?
-
dokee78
félisten
-
Milka 78
nagyúr
-
xrvman
őstag
-
dokee78
félisten
-
T-master
tag
Erre estleg valaki?
-
Nagya21
addikt
-
pjen
félisten
-
xrvman
őstag
Hali!
1 volt enyém, a másik 2 a Zasszony unokatesójaié....
V11 2db, és 1db V15 készülékek voltak.
Én megcsináltam, eladtam, váltottam.....
Most egy Gen5 detect van, eddig jó, ha baja lesz beírom azt is ide.
Volt V6, V7, V11, Most Gen5detect, ez 2025 márciusi.
De azt el kell mondani, hogy szinte mindent is kapni a dysonokhoz, ha nem a márkaboltban, akkor aliexpress-ről.
Üdv NagyaHali

Mennyi idő alatt romlottak el? -
Nagya21
addikt
Halu!
Aztat nemtudom, sztem biztos van itt olyan tulaj aki tud nyilatkozni a tartósságáról, vagy az alkatrész ellátotságáról.
Üdv Nagya -
Narancs89
csendes tag
Hali!
De azt el kell mondani, hogy szinte mindent is kapni a dysonokhoz, ha nem a márkaboltban, akkor aliexpress-ről.
Üdv NagyaNagyon köszi a visszajelzést! Több helyen olvastam hogy a Dyson a csúcs, de talán tulzóan megkérik az árát és a keretbe sajnos nem fér bele. A Dreamer Z30 mennyire megbízható?
-
Nagya21
addikt
Hali!
Üdv Nagya -
xrvman
őstag
HAli!
A Dyson!!, csakis a Dyson!! ad neked mindent lebíró szörporeltávolítást.....
Azon belül is a V10-V11-V15-Gen5detect.
A V12-is jó de teljesítménye a V10-el egyezik meg.
A lajtán túl a nemhűlyéknél olcsóbb....
Azt hozzá kell tenni, hogy elméletileg nincs a torque fejbe üzemóra számláló(szerviz szerint) szerintem meg van......., gyakorlatilag csak egyszerűen leáll, a motort kimérve jó, az elektronyikán nem látszik semmi. A gyári fej 40k, csak a motor Aliexpress 14k, már 3-at cseréltem.
Üdv NagyaMennyi ideje van nálad a Dyson és melyik, hogy már hármat kellett cserélni benne kefe forgató motort?
Látatlanban: Ha ennyire cserés akkor miért is ajánlod? -
Nagya21
addikt
Sziasztok!
Kb. 60 nm-re keresünk új állóporszívót, mert a régi Rowenta akkus porszívónk megadta magát. Vegyes burkolat van: szőnyeg, laminált parketta és járólap.
Van egy elég durván vedlő kutyusunk is, eddig a Rowenta állóporszívó + Xiaomi robotporszívó kombóval tartottuk kordában a szőrt. Sajnos a Xiaomi robot is kezd meghalni, egyre gyakrabban dob collision sensor hibát.
Keret max. 150 000 Ft.
Eddig ezeket néztük:
Bosch BBS711ANM Unlimited 7 ProAnimal
Megbízható márka, jó szervizháttér, olcsóbb pótakku, illetve az állatszőrös fej szimpatikus. Viszont már nem egy mai modell, és nem tudom, mennyire erős valójában.
Dreame Z30 Vezeték nélküli porszívó (VZV17A)
A tesztek alapján brutál erősnek tűnik, illetve modernebb konstrukció. Viszont a Dreame hosszú távú megbízhatóságáról nincs tapasztalatom, és a pótakku ára is elég húzós (~50k).A fentiek közül melyiket ajánlanátok?
Vagy van esetleg más típus ebben az árban, ami kutyaszőrre és vegyes padlóra jobb választás lehet?Köszönöm
HAli!
A Dyson!!, csakis a Dyson!! ad neked mindent lebíró szörporeltávolítást.....
Azon belül is a V10-V11-V15-Gen5detect.
A V12-is jó de teljesítménye a V10-el egyezik meg.
A lajtán túl a nemhűlyéknél olcsóbb....
Azt hozzá kell tenni, hogy elméletileg nincs a torque fejbe üzemóra számláló(szerviz szerint) szerintem meg van......., gyakorlatilag csak egyszerűen leáll, a motort kimérve jó, az elektronyikán nem látszik semmi. A gyári fej 40k, csak a motor Aliexpress 14k, már 3-at cseréltem.
Üdv Nagya -
Narancs89
csendes tag
Sziasztok!
Kb. 60 nm-re keresünk új állóporszívót, mert a régi Rowenta akkus porszívónk megadta magát. Vegyes burkolat van: szőnyeg, laminált parketta és járólap.
Van egy elég durván vedlő kutyusunk is, eddig a Rowenta állóporszívó + Xiaomi robotporszívó kombóval tartottuk kordában a szőrt. Sajnos a Xiaomi robot is kezd meghalni, egyre gyakrabban dob collision sensor hibát.
Keret max. 150 000 Ft.
Eddig ezeket néztük:
Bosch BBS711ANM Unlimited 7 ProAnimal
Megbízható márka, jó szervizháttér, olcsóbb pótakku, illetve az állatszőrös fej szimpatikus. Viszont már nem egy mai modell, és nem tudom, mennyire erős valójában.
Dreame Z30 Vezeték nélküli porszívó (VZV17A)
A tesztek alapján brutál erősnek tűnik, illetve modernebb konstrukció. Viszont a Dreame hosszú távú megbízhatóságáról nincs tapasztalatom, és a pótakku ára is elég húzós (~50k).A fentiek közül melyiket ajánlanátok?
Vagy van esetleg más típus ebben az árban, ami kutyaszőrre és vegyes padlóra jobb választás lehet?Köszönöm
-
T-master
tag
Sziasztok,
Jelenleg egy Dreame V12pro-t használok, de szeretném lecserélni olyanra, ami felmosni is tud. Egy reklámban szembejött velem a Tineco. Van valakinek tapasztalata, véleménye a termékeikről? Nekem nagyon bejött a Dreame, de jobb annyival a Tineco, mint amennyivel drágább?
-
dokee78
félisten
Hali.
Közeljövőben szeretnék porszívót vásárolni.
Max. 40k a keret.Ettől van jobb vétel?
XIAOMI BHR8195EU Álló porszívó G20 Lite EU -
csibor
addikt
-
pjen
félisten
-
csibor
addikt
Sziasztok!
Álló porszívó fronton 50k- ig most milyen ajánlott típusok vannak? -
Louro
addikt
Sziasztok!
Hátha valaki már belefutott vagy van olyan kreatív, hogy erre tud megoldást.
Az akkus porszívó hosszabbító csövén az érintkező rakoncátlankodik. Csak akkor hajlandó működni, ha alulról felfelé megfeszítem, ahol csatlakozik a fejegységhez.
Ez a része lenne az. Lehet valamit rá lehetne tekerni, hogy "vastagabb" legyen. Ha hosszabbító nélkül teszem rá a motoros fejet, akkor jól működik. Pörög-forog-szív, ahogy kell.
Egy új hosszabbító cső, amit találtam 17k. Bár így is olcsóbb, mint egy újat venni, de hátha menthető a helyzet.
-
Zsírkrétamen
senior tag
Amúgy ehhez a z30-hoz van applikáció? Dreamehome appot megtaláltam, de ott a listába nem találom a z30-at, meg a qr kódot se találom az eszközön.
Na pár szösszenet a z30 aquacycle-ről.
Mikor megjött először rögtön a felmosós fejjel raktam össze a porszívót. Addigra kb másfél hétnyi kosz, plusz egy hétvégi összejövetelni kosz gyűlt fel. Egyrészt rá kellett jönnöm, hogy ezzel nem tudom felszedni a kihullott macskaalmot (egyrészt fel sem akarja szívni csak sokadszorra, másrészt a nedvességtől letapad a padlóra az alom), másrészt, hogy ez a fej csak feltekeri a hajat, illetve a macskaszőrt is csak felgyűri, de nem szívja fel. Szóval nekem az a tapasztalatom (vagy legalábbis nálunk a hosszú haj, 2 állat mellett), hogy a felmosó fej vagy akkor jó, ha alapvetően előző nap porszívóztam és még viszonylag rend van, vagy egyből porszívózás után. Ez mondjuk a kiömlött tejet biztos felszedi, de a húslevest biztos nem.Maga a porszívó része baromi jó, meg a fény ahogy megvilágítja a koszt, a szívó erő is bőven elegendő, és mindemellett tök könnyű, jól irányítható. A felmosos fejjel sem lesz túl nehéz, így is egykezes marad, plusz a felmosós feje “megy magától”, így gyakorlatilag csak irányítani kell. A sok fej amit adnak hozzá hasznos, az ágytakarót, bútorokat könnyű vele takarítani, még az állatszőr kiszedőt is kipróbáltam, de a kutya se kedvelte annyira, a macska meg a látványtól is elszaladt
Viszont az ágytakaróba beleragadt/belemosott szőröket nagyon jól kiszedi.Mindent összevetve nem bántam meg a vásárlást, sokkal szivesebben is állok neki porszívózni (mióta megvan szinte minden nap, még hat az újdonság varázsa
), és sokkal alaposabban is tudok vele porszívózni, mint az eddigi vezetékessel. A felmosás miatt lehet hogy jobban jártam volna a H15 proval, de szerintem ezt a mennyiségű hajat-szőrt az se szedte volna jobban fel (+macskaalom), plusz a z30-hoz adott fejek annyira hasznosak nálunk, hogy arról nem mondanék le már többet. Ja, és ezt a 60nm2 simán elbirja egy akksival úgy, hogy felporszívózom a talajt, a bútorokat, a kerti kiülőt, teljesen felmosok, és még marad 20-40%. -
diegho
nagyúr
-
xrvman
őstag
Szívóerő vajon miért nincs kiírva? Kötelezni kellene már a gyártókat, hogy egységesen mint a kocsiknál Köbcenti, LE, WLTP.... legyen valami feltűntetve pl. W és Pa. Mert így kb zsákbamacsek.
-
diegho
nagyúr
-
tomic
addikt
-
freddyadu
senior tag
Na rendeltem egy Dyson V12 Origint végül, köszönöm a javaslatokat, segítséget!
-
Nagya21
addikt
Hát ja...... nekem is gen5 a mindennapos porszívó, panelban, padlószőnyeg+ folyosó -konyha laminált.
De azé évente egyszer előkerül az 1600w-os Thomas takarítógép......na azasztán szed ki még szutykot.
Üdv Nagya -
mandleee
tag
Köszi még egyszer, valami brutális mit kiszívott a szőnyegből.

Konkrétan többször kellett a porzsákot ürítenem.
Alapból padló van mindenhol a fluffy fej nagyon bejött, de kipróbáltam a szőnyeges fejet. Remélem hosszú távon is beválik, köszi még egyszer a segítséget. -
pjen
félisten
-
Zsírkrétamen
senior tag
Végül a keféset választottam, annak vannak kerekei, talán kicsit jobban ment meg jobban vitte a koszt.
Pénteken én is írok egy kis szösszenetet a Z30-ról, meg főleg a felmosós részéről, de eddig nagy az öröm, pedig csak átszaladtam vele a lakáson
Amúgy ehhez a z30-hoz van applikáció? Dreamehome appot megtaláltam, de ott a listába nem találom a z30-at, meg a qr kódot se találom az eszközön.
-
freddyadu
senior tag
-
Zsírkrétamen
senior tag
Végül a keféset választottam, annak vannak kerekei, talán kicsit jobban ment meg jobban vitte a koszt.
Pénteken én is írok egy kis szösszenetet a Z30-ról, meg főleg a felmosós részéről, de eddig nagy az öröm, pedig csak átszaladtam vele a lakáson
-
koxx
MODERÁTOR
-
freddyadu
senior tag
Sziasztok!
60nm (ebből ~20 szőnyeg) porszívózáshoz Dreame Z30, Dyson v11 vagy v12? Vagy valami jobb javaslat?
Köszönöm előre is! -
szpeti40
addikt
-
szpeti40
addikt
Laminált padlóhoz (ami a képen is van) melyik fejet kell használnom, jobb vagy bal? Szőnyeg nincs.
Én a puha fejet használnám, nem kopog úgy mint a kefés fej.
-
Zsírkrétamen
senior tag
Laminált padlóhoz (ami a képen is van) melyik fejet kell használnom, jobb vagy bal? Szőnyeg nincs.
-
tomic
addikt
-
diegho
nagyúr
Aki vett lidl saját márkás rúdporszívót, írna róla pár szót, hogy milyen? Laminált padlóra kellene valami.
-
ripla
addikt
Hogy jön ki a 3 év? Én úgy látom 2 év van rá ár alapján. Amúgy erre a garancia plusz silver/gold/platinumra gondoltam, hogy hátha elmondták nektek az mennyi lenne…
Úgy emlékszem hármat mondtak.

Ezen kívül csak a +40 ezres dologról volt szó, és akkor bármi elromlik, beviszed a teljes szettet és kapsz egy zsír újat. Nekünk elég volt az alap is. -
Zsírkrétamen
senior tag
-
ripla
addikt
Arra esetleg nem emlékszel, hogy a többi lehetőség mennyibe kerülne? Az a bajom ezzel az örök garival, hogy szerintem kicsit drága, plusz alkatrész, főleg egy ilyen kinaihoz nem hiszem, hogy +5 év távlatában lenne. Akkor kimondják hogy gazdaságtalan megjavitani, és le lehet vásárolni, de csak az MM-ben, ott meg ha épp nincs semmi akcióban…plusz, 5 év múlva már esélyesen amugy is lecserélném akár egy jobbra
A másik lehetőség az alap 140 ezres ár, 3 év garival.
-
Zsírkrétamen
senior tag
Arra esetleg nem emlékszel, hogy a többi lehetőség mennyibe kerülne? Az a bajom ezzel az örök garival, hogy szerintem kicsit drága, plusz alkatrész, főleg egy ilyen kinaihoz nem hiszem, hogy +5 év távlatában lenne. Akkor kimondják hogy gazdaságtalan megjavitani, és le lehet vásárolni, de csak az MM-ben, ott meg ha épp nincs semmi akcióban…plusz, 5 év múlva már esélyesen amugy is lecserélném akár egy jobbra
-
tomic
addikt
80-20% laminált - járólapra és 3 db szőnyeghez melyik gép az ajánlotabb?
V11 puha fejjel vagy a V12 puha fejjel. A V12 12e ft drágább.
375- 400 eurok. -
diegho
nagyúr
Sziasztok,
Kb 60 m2 laminált padlóhoz mi a legolcsóbb vállalható akkus gép?
-
ripla
addikt
Hát, 190k. Vagy 40-50-el több, mint amiket néztem. Az a bajom csak vele, hogy a sima porszívós része sokkal gyengébben szív, mint a z30 vagy az unlimited 9, félek hogy kevés lenne, főleg úgy hogy drágább mint azok.
ripla: sh*t, náluk meg nincs raktáron az aqua-s, 2 hetet nem akarok emiatt várni
Meg amúgy sem személyesen akartam átvenni. Igazából ha már 5 év lenne rá, azzal már ki is lennék egyezve, de az MM-en (ahol 2 hét mire megjön) és az Alzán (ahol meg vagy 30k-val drágább) kívül nem tudok olyan helyet, ahol ezt a 2 évet fel lehet tornászni 5-re.Mi is 3 hetet vártunk rá, már el is felejtettem amikor jött mail hogy átvehető. Amúgy mondom, +40 ezerért kapsz örökélet garit, ha bármi elromlik, beviszed az egész porszívót és kapsz egy újat.
-
rviktor
aktív tag
H15 Mix, ha jó áras akcióban van? Annak van szárazfunkciója is. Teszem azt ha a paradicsomleves tésztástúl kiömlik, csak áttolod. A V50 Ultra, a 2 db kerek mopos csak szétkeni és nem fogja úgy felszedni mint a H15 vizes része.
H15 utána ki is mossa és meg is szárítja. Valaki már kipróbálta elvileg.Szárasz résszel meg a vékonyka hajlékony csövével mindenhova is befér, ahová a kerek robot már nem.Nekem H15 Pro van
Erkély felmosásra használom. A kiömlött húslevest is profin felszedi darabostul mindenestül 
De nagyon fontos, hogy ez felmosó gép, nem porszívó. Lehet vele porszívózni, de az átalakítás nyűgös. Kicsit hangos is, de imádom.
De pont arra van, amit nem tud a robotporszívó megcsinálni. Egy sima kézi nedves porszívó minden funkcióját tudja a robot gépem. -
Zsírkrétamen
senior tag
H15 Mix, ha jó áras akcióban van? Annak van szárazfunkciója is. Teszem azt ha a paradicsomleves tésztástúl kiömlik, csak áttolod. A V50 Ultra, a 2 db kerek mopos csak szétkeni és nem fogja úgy felszedni mint a H15 vizes része.
H15 utána ki is mossa és meg is szárítja. Valaki már kipróbálta elvileg.Szárasz résszel meg a vékonyka hajlékony csövével mindenhova is befér, ahová a kerek robot már nem.Hát, 190k. Vagy 40-50-el több, mint amiket néztem. Az a bajom csak vele, hogy a sima porszívós része sokkal gyengébben szív, mint a z30 vagy az unlimited 9, félek hogy kevés lenne, főleg úgy hogy drágább mint azok.
ripla: sh*t, náluk meg nincs raktáron az aqua-s, 2 hetet nem akarok emiatt várni
Meg amúgy sem személyesen akartam átvenni. Igazából ha már 5 év lenne rá, azzal már ki is lennék egyezve, de az MM-en (ahol 2 hét mire megjön) és az Alzán (ahol meg vagy 30k-val drágább) kívül nem tudok olyan helyet, ahol ezt a 2 évet fel lehet tornászni 5-re. -
ripla
addikt
Hogy megy ez a plusz garancia? Honnan vetted ahol volt rá lehetőség?
Media Markt.
Elmondják ott helyben ha megkérdezed. -
xrvman
őstag
Igen ezt ismerem, de nem fér bele a költségvetésbe Férjem így se akarja elfogadni mi a bajom a zsinóros ipari karcherrel, kis zsebpénzből meg max 1 eszközre telik, a robot mellé kell nálunk egy sima porszívó is, mert vannak területek ahova nem fér be (meg a bútorok). Amúgy egy mop 2 pro + van itthon, majd ha ez tönkre megy, akkor lehet másik robotot venni
Szerintem akkor a H15-öt elvetem, néztem még róla videókat de itt tényleg nagyon a felmosó funkciójára mentek rá. Sár csak akkor van, ha esik az eső és a kutya behozza a mancsával, de az is csak az előszobába, az meg kis terület. Szóval erre a heti 1-2 felmosásra (meg arra az alkalmankénti 2nm2-re) elég lesz a z30 a felmosó fejjel.Viszont, a z30 lehet olyan tartós, mint a bosch? Azt se vetettem még el, azért a 10 év gari masszív, plusz a kompatibilis itthoni akksik is vonzóak. Mennyi lehet egy plusz akksi a z30-hoz?
H15 utána ki is mossa és meg is szárítja. Valaki már kipróbálta elvileg.Szárasz résszel meg a vékonyka hajlékony csövével mindenhova is befér, ahová a kerek robot már nem. -
Zsírkrétamen
senior tag
Hogy megy ez a plusz garancia? Honnan vetted ahol volt rá lehetőség?
-
Zsírkrétamen
senior tag
Tényleg durva, itthon tényleg ennyi, mondjuk alin látok már 25-ért. Mondjuk ha 3 évente kell bele venni csak akkor nem gáz…
-
ripla
addikt
Igen ezt ismerem, de nem fér bele a költségvetésbe Férjem így se akarja elfogadni mi a bajom a zsinóros ipari karcherrel, kis zsebpénzből meg max 1 eszközre telik, a robot mellé kell nálunk egy sima porszívó is, mert vannak területek ahova nem fér be (meg a bútorok). Amúgy egy mop 2 pro + van itthon, majd ha ez tönkre megy, akkor lehet másik robotot venni
Szerintem akkor a H15-öt elvetem, néztem még róla videókat de itt tényleg nagyon a felmosó funkciójára mentek rá. Sár csak akkor van, ha esik az eső és a kutya behozza a mancsával, de az is csak az előszobába, az meg kis terület. Szóval erre a heti 1-2 felmosásra (meg arra az alkalmankénti 2nm2-re) elég lesz a z30 a felmosó fejjel.Viszont, a z30 lehet olyan tartós, mint a bosch? Azt se vetettem még el, azért a 10 év gari masszív, plusz a kompatibilis itthoni akksik is vonzóak. Mennyi lehet egy plusz akksi a z30-hoz?
Padlót fogsz, 45 ezer körül láttam, már megnéztem. Én is majdnem hanyatt estem. Olyan 15-re tippeltem volna. Egyszerűbb +40 ezerért örökélet garit kérni rá, aztán ha tönkremegy, akkor cserélik az egész porszívót mindenestül.

-
Zsírkrétamen
senior tag
Ahh, akkor inkább vennék egy ilyet
[link]
MOVA V50 Ultra robot (ez most óriási bestbuy)ez felmos, mopot szárít, mopot mos, teljesen önálló.
A H15 Pro-nak szerintem akkor van értelme ha napi szinten extra nagy a kosz, sár, amit fel kell mosni, átlagos házban a robot a legkényelmesebb, tökéletesen felmos. Mellé meg egy porszívó, vagy épp egy Z30 felmosóval ha alkalmanként mégis fel kéne mosni valamit.
-
werszomjas
addikt
Köszi! Napi szinten nem tervezem használni (aztán kitudja, lehet megszeretek porszívózni), de nekem a robot is ilyen, ott is nekem kell a víztartályt üríteni, a rajta lévő rongyot is cserélem naponta…szóval ilyen komoly felmosós robotom nincs, ezért szoktam heti 2x felporszívózni meg felmosni utána, mert azért hagy maga után mit csinálni, még ha napi szinten is megy
Azért így olvasva kisebb macerának tűnik egy fejet elmosnom a csapba, mint porszívózás után újra körbejárni a felmosóval.ripla: Olvastam, köszi!
Ahh, akkor inkább vennék egy ilyet
[link]
MOVA V50 Ultra robot (ez most óriási bestbuy)ez felmos, mopot szárít, mopot mos, teljesen önálló.
A H15 Pro-nak szerintem akkor van értelme ha napi szinten extra nagy a kosz, sár, amit fel kell mosni, átlagos házban a robot a legkényelmesebb, tökéletesen felmos. Mellé meg egy porszívó, vagy épp egy Z30 felmosóval ha alkalmanként mégis fel kéne mosni valamit.
-
Zsírkrétamen
senior tag
Z30 felmosója van nekem, még nem használtam, de nem is használnám napi szinten, mivel nem tudja mgszárítani és kimosni a mosó hengert, azt minden mosás után kézzel kell megtenni, elég macerás.
Ha van mellette valami komolyabb felmosós robot, akkor én maradnék egy sima porszívónál.
H15 Pro-val sokat szemeztem, igazából vettem is egyet, de végül eladtam bontatlanul, mert robot mellett annak sem láttam értelmét.Köszi! Napi szinten nem tervezem használni (aztán kitudja, lehet megszeretek porszívózni), de nekem a robot is ilyen, ott is nekem kell a víztartályt üríteni, a rajta lévő rongyot is cserélem naponta…szóval ilyen komoly felmosós robotom nincs, ezért szoktam heti 2x felporszívózni meg felmosni utána, mert azért hagy maga után mit csinálni, még ha napi szinten is megy
Azért így olvasva kisebb macerának tűnik egy fejet elmosnom a csapba, mint porszívózás után újra körbejárni a felmosóval.ripla: Olvastam, köszi!
-
werszomjas
addikt
Kicsit azóta módosultak az igényeim, de még mindig keresnék egy álló porszívót.
A lakás paraméterei még mindig adottak, 60nm2, kutya-macska, laminált padló, viszont már nincs szőnyeg. Ellenben lett egy gyerek aki nemsoká mindenféle kajamaradékot dobál a földre
A keretet felemeltem 200-ra, így ebben az árban keresném a bestbuy porszívót.A dyson v8-at kilőttem, meg ugy az egész dyson vonalat elengedtem, nekem ennyit nem ér…

A dreame H15 Pro és a Z30 nagyon tetszik, de azon filózok, hogy porszívózás után mindig felmosok, plusz a robotot is mosóval együtt használom, akkor érdemesebb lenne a mosós nem? Bár a Z30-hoz is van mosó fej…van esetleg olyan, aki próbálta mindkettőt? A H15-t viszont ahogy látom nem lehet szétszedni, szóval ez mondjuk csak a padlóra jó, a Z30 meg mindenhova.
A harmadik jelölt a bosch unlimited 9 (de nem a pet, ahogy néztem csak színben és tartozékokban van különbség), itt a 10 év gari a nagyon-nagyon vonzó, a nagyon könnyű akksi csere, plusz van itthon egy csomó bosch szerszám kompatibilis akksival. Ebben viszont hátrány hogy nem tud felmosni.Melyiket vennétek a 3 közül? Van itt olyan aki esetleg mindhármat próbálta már?
Z30 felmosója van nekem, még nem használtam, de nem is használnám napi szinten, mivel nem tudja mgszárítani és kimosni a mosó hengert, azt minden mosás után kézzel kell megtenni, elég macerás.
Ha van mellette valami komolyabb felmosós robot, akkor én maradnék egy sima porszívónál.
H15 Pro-val sokat szemeztem, igazából vettem is egyet, de végül eladtam bontatlanul, mert robot mellett annak sem láttam értelmét. -
ripla
addikt
Kicsit azóta módosultak az igényeim, de még mindig keresnék egy álló porszívót.
A lakás paraméterei még mindig adottak, 60nm2, kutya-macska, laminált padló, viszont már nincs szőnyeg. Ellenben lett egy gyerek aki nemsoká mindenféle kajamaradékot dobál a földre
A keretet felemeltem 200-ra, így ebben az árban keresném a bestbuy porszívót.A dyson v8-at kilőttem, meg ugy az egész dyson vonalat elengedtem, nekem ennyit nem ér…

A dreame H15 Pro és a Z30 nagyon tetszik, de azon filózok, hogy porszívózás után mindig felmosok, plusz a robotot is mosóval együtt használom, akkor érdemesebb lenne a mosós nem? Bár a Z30-hoz is van mosó fej…van esetleg olyan, aki próbálta mindkettőt? A H15-t viszont ahogy látom nem lehet szétszedni, szóval ez mondjuk csak a padlóra jó, a Z30 meg mindenhova.
A harmadik jelölt a bosch unlimited 9 (de nem a pet, ahogy néztem csak színben és tartozékokban van különbség), itt a 10 év gari a nagyon-nagyon vonzó, a nagyon könnyű akksi csere, plusz van itthon egy csomó bosch szerszám kompatibilis akksival. Ebben viszont hátrány hogy nem tud felmosni.Melyiket vennétek a 3 közül? Van itt olyan aki esetleg mindhármat próbálta már?
A Z30-ról írtam feljebb a 2009-es hozzászólásban, olvasd vissza, kivéve a felmosófej, azt nem használom, nem is néztem van-e hozzá.
-
Zsírkrétamen
senior tag
Sziasztok!
Vezetéknélküli porszívót keresnék kb 60nm2-re. Jelenleg egy Xiaomi robotporszívónk van kiegészítve egy Karcher vezetékessel. Igazából a robotposzívót szeretném leváltani, mert már 3x áll meg tölteni magát, így kb reggeltől estig tart, mire végigér a lakáson.
Szőnyeg még nincs a lakásban (egy nagyon pici van ami hosszú szőrű, de azt a robot se viszi igy gyakran mosom, illetve 1-2 év múlva a fiamnál lesz “autós szőnyeg”, az meg nagyon rövid szőrű), mindenhol laminált padló van. Ami nehezítés, hogy van egy hosszú szőrű macskánk, és egy rövidszőrű kutyánk, akik nagyon hullajtják a szőrüket.
Jó lenne ha ezt a kis tisztasági takarítást töltés nélkül bírná, a nagy takarításhoz úgy is a vezetékest használnám.
Súly mindegy, viszont jó lenne ha lenne hozzá valami kisebb fej a szűk helyekhez, esetleg valami a szövet kanapéhoz.
Ami viszont még fontosabb, hogy a fej könnyen takarítható legyen, ugyanis a kutya ki-bejárós, és ilyenkor télen behoz mindent a lábával, a saras latyakos havat a tűlevelekig…
Árban jó lenne, ha lenne értelmes már 100k körül, de kicsit feljebb is tudok menni árban, ha megéri (de max 150k a keret).
Mit ajánlotok ilyen felhasználásra?
(Amúgy, van olyan porszívó, ami fel is tud mosni, mint ahogy a robotporszívó?)Kicsit azóta módosultak az igényeim, de még mindig keresnék egy álló porszívót.

-
ripla
addikt
Úgy értettem az üríthetőt, hogy mosható, de nem, megnéztem, papírból van. Szóval ez így sokkal jobb, mert egyben kidobod az egészet, nem kell porolni vele.
A porszívóhoz jár +1, az benne van a dobozában, és megnéztem most a neten, 13 ezer forintért adnak 6 darabot, és ebből 1 is elég legalább 25-30 porszívózáshoz. -
szpeti40
addikt
Persze, hogy az állványban, mivel máshol nincs is

Arra lennék kíváncsi, hogy mennyire egyszerűen pótolható, akár évek múlva is."Amúgy szerintem üríthető"
Ezzel viszont pont azt bukod, ami a Dyson-ban neked nem tetszett. -
ripla
addikt
Megnéztem, papírból van a porzsák, ami higiénikusabb, mert egyben kidobható.
-
ripla
addikt
Az állványban? Cserélhető, nagyjából alkarnyi hosszú lehet, eddig kb. 7 porszívózás után olyan 2/5-ig van tele. A dobozban viszont adnak mellé +1 darabot. Amúgy szerintem üríthető, nem néztem meg alaposan, csak belenéztem hogy hol helyezkedik el.
-
szpeti40
addikt
Szia!
310 Aw a teljesítmény, az akksi cserélhető.
Meg az kimaradt, hogy azt hiszem 3 év gari van rá alapból, de plusz 40 ezerért olyan élethossz garit adnak rá, hogy bármi elromlik rajta, visszaviszed az egész gépet és kapsz helyette egy zsír újat, szóval nem alkatrészt cserélnek, hanem mindent.
Ja, és az állványban lévő porzsák mellé, jár még +1, ami a dobozba van külön betéve. Eddig olyan 6 alkalomnyi takarítás után kb. 1/3-ig lehet tapintás alapján.A porzsák mennyire univerzális?
-
ripla
addikt
Szia!
310 Aw a teljesítmény, az akksi cserélhető.
Meg az kimaradt, hogy azt hiszem 3 év gari van rá alapból, de plusz 40 ezerért olyan élethossz garit adnak rá, hogy bármi elromlik rajta, visszaviszed az egész gépet és kapsz helyette egy zsír újat, szóval nem alkatrészt cserélnek, hanem mindent.
Ja, és az állványban lévő porzsák mellé, jár még +1, ami a dobozba van külön betéve. Eddig olyan 6 alkalomnyi takarítás után kb. 1/3-ig lehet tapintás alapján. -
Nagya21
addikt
Rövid reklám és ömlengés jöhet?
Ha nem, akkor törölje a topikgazda.
Dreame Z30, állványos töltővel és egybe épített önürítő porzsákkal.
Hát ez a gép valami csoda.
A hét elején vettük, Dyson helyett, mert ahhoz semmi nem járt a gépen kívül, a tartályát is kézzel kellett volna üríteni, miközben száll belőle a por mindenfelé, mindezt 300 ezerért...
Ezzel szemben ez a Dreame Z30 ugyanazt tudja, és úgy volt 140 ezer meg apró, hogy egy saját lábán álló állványt is adtak mellé, ami tölti is, meg rárakva automatikusan kiszívja a tartályából a port a saját porzsákjába. Tehát ürítéskor én egyetlen porszemmel sem érintkezem, nem úgy mint a Dysonnál. Leveszem, használom, visszarakom, és ennyi.
Most már mondhatom hogy leteszteltem többször is. 3 fokozatot tud, Eco, Auto, Turbo. Auto módban használom, mert ilyenkor automatikusan érzékeli hogy padlón van vagy szőnyegen, és utóbbin erősebben rákapcsol, hogy a szőnyeg rostjai közül is ki tudja szedni rendesen a port, szöszt, mindent. Illetve ahol a padlón nagyobb a por, ott is erősebben kezd szívni.
Auto módban bír kb. 30 percet, a másik kettőt nem használom, mert az Eco módot gyengének találom, Turbo módban meg talán 15 percet bír, és az kevés.
Viszont az Auto a cirka 30 percével pont jó, elég 2 szobára lent a földszinten, vagy az egész emeletre.
Az egyik szobában olyan durva mennyiségű por volt, hogy nem hittem el.
Szabad szemmel semmit nem látni, de amikor bekapcsolom és a fejen lévő zöld lézerfény megvilágítja a padlót... mintha egy másik világba kerülnék, por, szöszök, vatta alakú koszpamacsok... nagyon kemény, csak itt a szobában annyi port összeszedett, hogy majdnem tele lett a tartálya, macskaszőröket is csomóba húzta össze, amiből szabad szemmel semmit nem látni.
Az LCD kijelző mindig kiírja, hogy melyik mikron méretű porból mennyit talált, elsőre azt hinnéd parasztvakítás, közben meg egy hasznos figyelmeztetés, hogy hol kell tovább takarítani, hogy összeszedje a sok port.
4 különböző mikron méretet különböztet meg, a legkisebbek (azt hiszem) 0,1 és 0,01 mikron méretűek, mindkettőből több mint 20.000 darabot szedett össze.
Van benne egy érzékelő, és ahány porszem áthalad alatta, mindegyiket számolja, a kézzel fogható szöszökből azt hiszem 237 darabot számolt :0
Eddig nagyon meg vagyok vele elégedve, komolyan mondom imádok vele porszívózni, játék vele a takarítás.
Hali!
Hány Aw teljesítményü??
Cserélhető az akkuja??
Üdv Nagya -
ripla
addikt
Rövid reklám és ömlengés jöhet?
Ha nem, akkor törölje a topikgazda.
Dreame Z30, állványos töltővel és egybe épített önürítő porzsákkal.
Hát ez a gép valami csoda.
A hét elején vettük, Dyson helyett, mert ahhoz semmi nem járt a gépen kívül, a tartályát is kézzel kellett volna üríteni, miközben száll belőle a por mindenfelé, mindezt 300 ezerért...
Ezzel szemben ez a Dreame Z30 ugyanazt tudja, és úgy volt 140 ezer meg apró, hogy egy saját lábán álló állványt is adtak mellé, ami tölti is, meg rárakva automatikusan kiszívja a tartályából a port a saját porzsákjába. Tehát ürítéskor én egyetlen porszemmel sem érintkezem, nem úgy mint a Dysonnál. Leveszem, használom, visszarakom, és ennyi.
Most már mondhatom hogy leteszteltem többször is. 3 fokozatot tud, Eco, Auto, Turbo. Auto módban használom, mert ilyenkor automatikusan érzékeli hogy padlón van vagy szőnyegen, és utóbbin erősebben rákapcsol, hogy a szőnyeg rostjai közül is ki tudja szedni rendesen a port, szöszt, mindent. Illetve ahol a padlón nagyobb a por, ott is erősebben kezd szívni.
Auto módban bír kb. 30 percet, a másik kettőt nem használom, mert az Eco módot gyengének találom, Turbo módban meg talán 15 percet bír, és az kevés.
Viszont az Auto a cirka 30 percével pont jó, elég 2 szobára lent a földszinten, vagy az egész emeletre.
Az egyik szobában olyan durva mennyiségű por volt, hogy nem hittem el.
Szabad szemmel semmit nem látni, de amikor bekapcsolom és a fejen lévő zöld lézerfény megvilágítja a padlót... mintha egy másik világba kerülnék, por, szöszök, vatta alakú koszpamacsok... nagyon kemény, csak itt a szobában annyi port összeszedett, hogy majdnem tele lett a tartálya, macskaszőröket is csomóba húzta össze, amiből szabad szemmel semmit nem látni.
Az LCD kijelző mindig kiírja, hogy melyik mikron méretű porból mennyit talált, elsőre azt hinnéd parasztvakítás, közben meg egy hasznos figyelmeztetés, hogy hol kell tovább takarítani, hogy összeszedje a sok port.
4 különböző mikron méretet különböztet meg, a legkisebbek (azt hiszem) 0,1 és 0,01 mikron méretűek, mindkettőből több mint 20.000 darabot szedett össze.
Van benne egy érzékelő, és ahány porszem áthalad alatta, mindegyiket számolja, a kézzel fogható szöszökből azt hiszem 237 darabot számolt :0
Eddig nagyon meg vagyok vele elégedve, komolyan mondom imádok vele porszívózni, játék vele a takarítás.
-
Zsöti90
tag
Sziasztok! Xiaomi g20 porszívóhoz szeretnék venni pótfejet, mert sajnos se nem vilagit se nem forog a kefe mar, persze gariztatom de jo lenne egy pótfej is hozzá. Sehol nem talalok se magyar oldalon se alin, csak a lite verzióhoz.
-
Nagya21
addikt
-
Lazika
senior tag
Végül a karácsonyi vásár elmaradt, de még mindig a Dyson a terv Fluffy fejjel, annyi módosult, hogy kb. 90nm-re szeretném venni.
Még mindig a gen5 detect a legjobb választás?
https://www.robotworld.hu/dyson-gen5detect-absoluteNekem gen5 detect van és nagyon szeretem. Iszonyat, mit szív ki a szőnyegekből.
-
mandleee
tag
Szeretnék egy hosszútávon megbízható dysont kb 60nm-re, szilárd burkolat, egy db 2nm szőnyeg, háziállat nincs, csak rengeteg belvárosi por. Még sosem volt dysonom, így nincsen annyira összehasonlítási alapom. Hosszú távu megoldást szeretnék, de azért nem feltétlen a legdrágábbat venném, csak ha megéri a plusz pénzt.
Gen 5 - € 599
vagy V11 Fluffy fejjel - € 399A Gen5 mellett szól, hogy több fej van hozzá, a V11-hez pedig lehet kell venni külön fejet a szőnyeghez. Ti melyiket ajánlanátok?
Végül a karácsonyi vásár elmaradt, de még mindig a Dyson a terv Fluffy fejjel, annyi módosult, hogy kb. 90nm-re szeretném venni.
Még mindig a gen5 detect a legjobb választás?
https://www.robotworld.hu/dyson-gen5detect-absolute -
emiki6
veterán
-
koxx
MODERÁTOR
-
rviktor
aktív tag
-
pjen
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Add el nekünk!Apple iPhone 16 Pro Max/16/16e/16 Pro/16 Plus
- AMD GAMING PC! Ryzen 3800X / RX 6750 XT/ 16GB DDR4 / 512GB NVMe / B550M AX!
- AKCIÓ! MSI Gaming Trio RTX 3070 Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- SK hynix DDR4 32GB SODIMM laptop RAM 2666MHz - 1Év Garancia Számla
- iPhone 15 Plus 128GB kék

Viszont az ágytakaróba beleragadt/belemosott szőröket nagyon jól kiszedi.
), és sokkal alaposabban is tudok vele porszívózni, mint az eddigi vezetékessel. A felmosás miatt lehet hogy jobban jártam volna a H15 proval, de szerintem ezt a mennyiségű hajat-szőrt az se szedte volna jobban fel (+macskaalom), plusz a z30-hoz adott fejek annyira hasznosak nálunk, hogy arról nem mondanék le már többet. Ja, és ezt a 60nm2 simán elbirja egy akksival úgy, hogy felporszívózom a talajt, a bútorokat, a kerti kiülőt, teljesen felmosok, és még marad 20-40%.
Meg amúgy sem személyesen akartam átvenni. Igazából ha már 5 év lenne rá, azzal már ki is lennék egyezve, de az MM-en (ahol 2 hét mire megjön) és az Alzán (ahol meg vagy 30k-val drágább) kívül nem tudok olyan helyet, ahol ezt a 2 évet fel lehet tornászni 5-re.