- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A DirectX 11 natív támogatását bizonygatja az Imagination
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
danielsjack7
üzenetére
Mova V50 Ultra, fekete 246 990 Ft-ért - Robotporszívó | Alza.hu

Ez most a csúcs és épp brutál akciós. Melegvízzel mos fel. Nem is nagyon kell mellé más.
-
danielsjack7
újonc
Sziasztok!
100nm-es házba kb 250-300e Ft-ot gondoltam szánni új takarító cuccokra. Kutya nincs, legnagyobb challange szerintem feleségem haja.
Szerintetek melyiknek van több értelme:
-egy porszívózásra és feltörlésre alkalmas robotporszívó +felmosós állóporszívó?
Robotnak Dreame D20 ultrát ajánlották, állóporszívónak meg ezeket néztem:
Shark Hydrovack [link]
Philips aquatrio 7000 [link] - akciós, kb 100e-ből kijönne kuponnal
Xiaomi W30 Pro [link]
Vagy több értelme lehet ezt elkölteni egy belépő dysonra, Bosch ultimate 7-re, és maradni normál felmosásnál ? [link] [link]-ezt a keretet egy olyan robotporszívóra költeni, ami talán már tud felmosni is rendesen (nem tudom, ennyiért van-e olyan), és egy olcsó állóporszívó?
Bármilyen más ötletet, tapasztalatot szívesen fogadok, köszi!
-
werszomjas
addikt
válasz
chopin42
üzenetére
Dreame Z30 elvileg mindent tud, ami neked kell
Vagy ha kell hozzá egy buta felmosó, akkor ott az Aquacycle belőle plusz 20k-ért.Dysonom még nem volt, összehasonlítási alapom nincs, de a Z30 rendben van, erős, sok tartozék. Egy bajom van vele, hogy kicsit nehéz maga a gép (előtte R20 volt, ahhoz képest)
-
chopin42
addikt
Üdv! Egy dreame xr van most, kezd eléggé fáradni, kefek kopottak, akku gyengébb, 5 éves, de azért még használható, csak vele [kép] kell megküzdeni, és vesztésre áll.
Elgondolkodtam az utódján, autóhoz és lakásban is mindenes, utódja jó lenne, ha tudná:
Gégecső résszívóval
Cserélhető akku, lehetőleg pótakkuval
Kárpit forgókefe, állatszőr ellen (fenti kép)
On/off kapcsoló, nem folyamatosan nyomós
Minimum fél óra üzemidő értékelhető szívóerő mellett
Szőnyeg most nincs, de jó lenne, ha azzal is bírna, illetve autó padlókárpit/szőnyeg adott.Mivel autó is van, a feketén jelölt minimum. Sajnos panel adott, így a parkolóban takarítok.
Az utolsó oldalt átfutottam: kb dyson, vagy csak dysont ne mert a kínai jobb.
Árat nem írnék, ami mindet tudja, és van rendes gari, normális bolt, azon elgondolkodom.
Köszönöm
-
xrvman
őstag
Ezt valaki már próbálta?.
Szembejött velem egy ilyen.
Kamu vagy tényleg tudja?
Smart AI [link] -
Tomcy7
tag
Sziasztok!
Erről mi a véleményetek?
[link]Elég jó ajánlatnak látszik.
Nálam sok szőnyeg van, de van "rendes" porszívóm is és robot is, ezt inkább ilyen gyors reagálású bevethető eszköznek gondolnám, nem főegységnek, illetve a kényelem miatt, hogy ne kelljen kirángatni a nagyot.
Plusz ami érdekes, hogy van egy kinti macskánk aki bejárkál, és azért az ő szőrét az ágyakról/lépcsőről felszedni jobb lenne mint egy hagyományos porszívóval.Köszi!
-
Lazika
senior tag
Dyson gen 5 detecthez rendelt már valaki kínából low reach adaptert? Ha igen és jó hoozá az legyen kedves dobjon meg egy linkkel.
Amit rendeltem v15-höz jó de gen 5-höz nem -
emiki6
veterán
Alzánál a használt Dyson V15s Detect Submarine 183k. Az S fej nem kéne, de ennyiért olcsóbb, mint a v15. Csapda?

-
gereke
tag
Sziasztok,
Szerintetek mi lehet a lényeges műszaki különbség a Roventa RO7C32EA és a RO7C89EA közt (leszámítva a hozzá adott fejeket és az ergonómikus fogantyút)

A TudatosVásárló tesztjében teljesen eltérő eredményt hoztak ki rájuk, ráadásul a RO7C32EA javára

Kösz

-
Kallor
csendes tag
Sziasztok!
Állóporszívó vásárlása előtt állok és szeretném a segítségeteket kérni, mert kissé elvesztem a kínálatban.
55nm, nincs állat, nincs cipőben mászkálás, nincs szőnyeg, csak kemény padló. Márka prioritás nincs. Nem keresek extra tudású gépet, csak a hétvégi takarításra kell.Árban nincs keret, a feladatra az ár értékben leginkább megfelelő gépet keresném
Köszönöm.
B. -
xrvman
őstag
Sziasztok!
Robotporszívó mellé vennék egy jobb állóporszívót.
Igazából jó lenne, ha a kiömlött folyadékot fel tudnám szedni vele és száraz porszívó része kellően kecses legyen
Jelenleg egy kis Makita DCL180ZB Akkus porszívó van, mely előröl befér 6 cm alá széles fejjel is. Van egy hagyományos Philips Performer Silent porzsákos is, de már jó ideje nem használjuk. Sajnos a kanapénak a kihúzható ágyrészén van egy ilyen összekötő fém elem, másfél méteren, ami alá / mögé csak ezzel a kis Makitával tudok beférni és porszívózni. Sokat használom a kis szűkítős rövid csövet is.
Euronicsban kipróbáltam egy Dreame-t, asszem Z sorozatú volt épp kiállítva. Rátettem a kis szűkítős csövet és sajnos nagyon orrnehéz volt.
Dyson is volt ott, volt egy kis ellensúly azáltal, hogy a markolat picit beljebb volt a motornál és az akkunál is.
H15 Pro és a H15 Mix egy és ugyanaz? Csak a Mixhez adnak hozzá szárazporszívó részt is?
Ha jól látom a H15 Mix-nél a száraz porszívó része is ilyen (beljebb van a markolat a motortól és az akkutól.) Ha valakinek van, akkor meg tudná mondani mennyire "leng" a kézben kis vékony csővel?
H14 Dual? Vagy esetleg lesz H15 Dual is? H15 Mixnél a vezeték nélküli foltfelszívóra nem igazán van szükség. Valahol ezek, H15 Mix és H14 Dual ki vannak állítva?
Ha beválik, akkor Makita és Philips el lennének adva.
Bocsi ha hosszú voltam. -
válasz
szabonagyur
üzenetére
folyamatosan töltőn volt tartva?
-
pjen
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére
Jobb nem lesz, ha van lehetőség rá, próbáld meg.
-
szabonagyur
félisten
Vettem egy Dream Z20at valamikor November végén.
Heti átlag 4-5 alkalommal használjuk, 70 nm-re. Az akksi látványosan gyengébb mint új korában.
Kezdjem el gariztatni?
-
xrvman
őstag
válasz
Nagya21
üzenetére
Kontaktor - Kontakt Webshop Kft
Rá se szabad nézni. Nem szabad onnan vásárolni!
Utalásra mennek rá és azt nehezebben tudod visszakérni, mert hiszen te magad utaltál.
Hiába ott a legolcsóbb, nem kapod meg egyáltalán a terméket, és a pénzed se, vagy nagy nehezen. Nem éri meg! -
inkubator
aktív tag
válasz
pataslogeza
üzenetére
25000-ért sehol. A maxxme a 25-30.000 ft. Ezek szerint valamelyik videóból az hallatszódik ki..... A sima Dreame kerül annyiba amit te írtál. A station-ös 150.000.
-
-
Clark_1
csendes tag
Sziasztok,
A segítségetek szeretném kérni.
Vezeték nélküli, álló porszívót szeretnék venni, egy Miele Complete C2 Parquet PowerLine porszívó mellé.
Napi szintű takarításra van szükség, és egy gyorsabban előkapható megoldást is szeretnék, mint a Miele.
Nincs háziállat, de három hosszúhajú lányom van. Szőnyeg nagyon kevés van, a legtöbb felület laminált padlós.
A porszívóra első körben szánt keret körülbelül 100.000 Ft.
Milyen típusokat ajánlanátok a fentiek tükrében?
Az Electrolux-nál most a 700-as sorozat két tagjára is nagy kedvezmény van. Ezek jók lehetnek?Előre is köszönöm a segítségetek.
Üdv
-
inkubator
aktív tag
Sziasztok! Csak szeretném jelezni nektek hogy 1 hónapja használok egy Dreame Z30 rúdporszívót, ráadásul Station verzióst, ha bárkinek kérdése van szívesen segítek. Sajnos Dysonnal nem tudtam összehasonlítani, de maximálisan elégedett vagyok vele. A családban Maxxme (30.000 ft) és Karcher C4 (70.000 ft) van mindkettő 150wattos. Ha kérdésetek van ide is írjatok és dobjatok privátot is! Kis videós összehasonlításom elérhető Tiktok-on (3 részes). Remélem tudtam pár embernek segíteni! Pacsi mindenkinek!
-
válasz
pataslogeza
üzenetére
van világítás
36 nm-en után 1 pöcök fogyott
-
válasz
pataslogeza
üzenetére
akkor neked ez kevés lesz állatszőrhöz, ez keménypadlóhoz tökéletes, de szőnyeghez vagy kárpithoz már kevés
ez egy erősebb morzsaporszívó kb
igen, forog a kefe
-
én megvettem ma a lidliset, eskü kíváncsi vagyok mit tudhat huszasé'

-
neo81
senior tag
Sziasztok!
Olyan erős szívóerejű, jó minőségű autós porszívót keresek, ami 12 V-os szivargyújtóról működik.
Tudnátok ilyet ajánlani?
Köszi! -
válasz
Nagya21
üzenetére
Hali!
Igen, ezt közben olvastam én is, hogy mindenképp Fluffy fejre kell pályáznom esetemben, köszi külön a felhívást rá!

Akkor így igazából szerintem ő lesz nekem a nyerő:
Dyson V8 Absolute 2023 (SV25)Még mindig hivatalos forgalmazói helyről (regisztrálás után 3 év gari), árban is ott van, ahol a többiek.
Azt sajnálom, hogy a 115AW szívóerőt nem fogom érezni, mert az a max mód, amivel viszont állítólag pár percet bír csak az akksi, viszont normál módban sem panaszkodik rá senki, plusz nálam Fluffy fejjel még akkor hatékonyabb is lesz.
-
Sziasztok! Köszönöm a tippet a csendes Electrolux típusra. Rendeltem egy Pure D8.2 SILENCE gépet Electrolux-tól, és részemről maximálisan ajánlott a típus, 100k-ról 70-re engedve pedig bestbuy. Ha fél a kisgyerek a zajtól, vegyétek ezt, tényleg alig van hangja, konkrétan zavarbaejtően csendes. Nálunk mindig sírás volt, ha beindult a porszívózás, most a gyerkőc tologatja a gépet. És hiába 500 wattos csak a gép motorja, jobban szív, mint az elődje, egy 1600 Wattos ciklon tartályos Samsung. Ha lehet egy dolog, amit változtatnék, az a fokozatok közötti különbség, mi 2/3 fokozaton használjuk szőnyegen, és igazából kellene közé még egy. De ez csak szőrszál hasogatás, más felületen meg pont jó.
-
Sziasztok!
A napokban nézelődnék, hogy megvenném életem első akkus rúdporszívóját és jelenleg ott tartok, hogy szívem szerint megvenném ezt, konkrétan innen:
Dyson V8 Advanced porzsák és vezeték nélküli porszívóEz itt jelenleg a legolcsóbb, ráadásul a bolt hivatalos partner is, népszerűség alapján is ez az első az oldalon a Dyson porszívók közül és ennél drágább eszközt igazából sajnálnék a saját felhasználásomra (kicsi, szőnyeg nélküli ház, kutyussal együtt, környezetemre kissé igénytelen vagyok, legalábbis ritkábban szánom rá magam, hogy a jelenlegi régi vezetékessel olykor körbeszaladjak a házban).
Az élet persze árnyaltabb, mert beleolvasva a topikba, írjátok, hogy nem ajánlott már ez a darab mégse, mert régi konstrukció, Wiki szerint valóban kb 10 éves modell már.
Ez oké, viszont az ajánlottabb (és dupla annyiba kerülő) V15 is mindjárt 5 éves modell lesz, szóval az se lenne már annyira friss eszköz.Miben vagy mikben nyilvánul meg a gyakorlatban mégis ez a régi konstrukció téma a Dyson termékeknél?
Az egész igazából úgy kezdődött, hogy pár napja lett volna akcióban 80ezerért Dreame R20, amiről természetesen lemaradtam, mert elkezdtem nézelődni és vacilálgatni és elkapkodták a készletet, pedig letudhattam volna a témát.

Aztán nézegettem a H30-at, ami szintén tetszik, de azt nem találom annyira akcióban, plusz egyébként meg az is kezd “zavarni”, hogy a Dreame a CES alapján elkezd már mindent is gyártani és a későbbiekben félő lenne, hogy bizonyos ágak jobban kiesnek náluk a kontrollból.Aztán gondoltam egye-fene, egyszer veszek valamit, legyen akkor Dyson, csak most ebben is bizonytalan vagyok a fentebbi kérdés miatt.
-
Lassan sikerül (sajnos) meggyőzni magunkat a Dyson vásárlásról
olvastam pár ellentmondó információ a garanciáról, FB csoportokban többen írták a sikeres beregisztrálást, de mi most a 2026-os helyzet, osztrák MediaMarkt vásárlás itthon intézhető?
amiket néztünk:
584 € / 220.000 - DYSON Gen5 Detect Absolute ÁK: [280.000]
539 € / 203.000 - DYSON V15 Detect Absolute ÁK: [280.000]
539 € / 203.000 - DYSON V15 Detect Fluffy ÁK: [275.000]ezek kb 60-70ezer forinttal olcsóbbak kint, mint itthon
ismerős van kint, postázás pár ezer forint
Nemcsak a garancia a kérdés, meg hogy melyiket válasszuk
ami fontos lenne, hogy minél erősebb legyen, súly nem igazán érdekes, mert a zsinóros porzsákos, magad mögött rángatós porszívókhoz képest biztos jobb lesz

Ha van olyan osztrák Dyson hivatalos partner ahol esetleg még olcsóbb, akkor az még jobb lenne - csak ehhez tudni kellene, hogy mi a szitu ezzel a garival

mindenki mást mond...
-
Atilla001
senior tag
válasz
Nagya21
üzenetére
Ahogy előtte írtam. Nappali konyha folyosó, ezek járólaposak. A szobában szőnyeg. Cicák. És kanapé és fotel és cicaágy.. kell a rövid lehetőség is. Rengeteg szőr. Halk legyen és cserélhető az akku.
thx
Viszont sose adnék 250k-t egy porszívóért. annyit nem ér annyit nem tudhat..
-
Nagya21
addikt
Csakis a Dyson!!!
Csakis a Dyson ad mindent lebíró akaratot.......
Üdv Nagya -
Atilla001
senior tag
válasz
rviktor
üzenetére
Üdv!
Keresek én is hasonló kialakítású megoldást. Azért jöttem ide hogy érdeklődjek mi az ami ajánlott. Nekem nappali konyha ami kő és szőnyeg is van és cicák és kanapé amihez kicsi méret kellene. A mostani egy nagyon jó takarítógép de iszonyat nehéz, kábeles és hangos.
Nekem egy halk higiénikus kellene ami bírja. Aggályom az akku élettartam, cserélhetőség.
A mostani túl fog élni minket. Illetve szűrők cseréje és beszerezhetőség.
Kaptam Philips kedvezményt és 140k körül láttam, de vegyesek az értékelések. Viszont megkapnám a 150k-s készüléket 25%-kal olcsóbban.
thxU.i.: folyékony mocskokat nem szívnék vele!!
-
-
disscs
csendes tag
-
Köszönöm a tippeket, utánaolvasok. Az Electrolux annyiból szimpatikusabb, hogy talán olcsóbb hozzá a tartozék, de nem néztem alaposabban még utána.
Electrolux papíron 20 decibellel halkabb is.
-
Urak, segítsetek. Vezetékes porszívót keresek, mert a kábé 10 éves, 1600 Wattos Samsung úgy üvölt már, hogy két emelettel lejjebb is lehet hallani, szinte hihetetlenül hangos. Tudom, hogy vannak kifejezetten csendes modellek, talán az Electroluxnál, de olyan kellene, ami azért szív is. Ársáv tekintetében ilyen 60 ezer körül gondolkodtam, ha megoldható, szóval a premium márkák nem fognak beleférni. Jöhet kínai is, ha úgy adódik, xiaomi robottal jók a tapasztalatok, roborock pedig rúdporszívóban van itthon.
-
Én ezt tiszta szívből ajánlom:
Dreame H15 Pro 179 990 Ft-ért - Álló porszívó | Alza.hu most pont akciós, de 250.000 Ft is ér amennyiért én vettem. Amit itt írnak reklámszöveg stimmel is.mivel kisebb szőnyegeket írtál ezért ezt csak iderakom, de ettől tényleg mindenre is jó lesz (nekem nincs ilyen, de kollégának van egy padlószőnyeges szobája ő imádja, mert a gyerek után használatban van rendesen, meg autót is takarított már vele):
Dreame H15 Mix 279 990 Ft-ért - Álló porszívó | Alza.huÉs ha az alzában veszed 14 napod van nyüstölni és ők szó nélkül visszaveszik, ha nem tetszik.

-
joey04
titán
Sziasztok!
44nm lakás, 1 kutya, a jövőben egy baba. 30nm laminált, a többi hidegburkolat (előszoba, konyha, fürdő). Több kisebb szőnyeg van, de a padló max kb 20%-án. 1 közepes az egyik, 3 kisebb a másik szobában és 2 kisebb a fürdőben. Milyen felmosós akkus porszívót ajánlanátok? Dysonon kívül valami értelmes (dreame)? Keret ha muszáj mondani 200k, de ha van 100k alatt az is jó, ha meg erre csak 3-400k lenne elég az is érdekel.
-
esmi89
junior tag
Dehogy mentek el mellette a kínaiak. Max árban vállalhatóbbak. Dyson V15, gen5, v16 bármelyik kínai vackot megeszi reggelire.
Hány dyson géped volt, hogy ezt ilyen bátran mered állítani?
És neked hány Dreame eszközöd "kínai vackod" volt, hogy ezt ilyen bátran mered állítani?Robotporszívó + felmosó
Itt a Dreame nagyon sokat előzött, mert ezekben a csúcskategóriás robotokban a fókusz a navigáció + akadályfelismerés + felmosórendszer + automata dokk csomagon van.
A Dreame X40 Ultra például tesztekben kifejezetten erős objektumfelismerésben és felmosásban.
A The Verge 2026-os robotporszívó-ajánlójában is szerepel Dreame csúcsmodell (X50 Ultra) kifejezetten "hard floor + carpet combo" erősséggel.
Ezzel szemben a Dyson robotja (360 Vis Nav) sok értékelés szerint erős szívóerőt ad, de feature-ben és/vagy navigációban több kompromisszumos, és például a "mop + önkarbantartó dokk" vonalban nem ott van a fókusza. Az RTINGS kifejezetten kritikus a 360 Vis Nav-val kapcsolatban, aki híresen Dyson párti.Álló / kézi (cordless stick) porszívó
Itt a kép árnyaltabb. Dyson még mindig gyakran top-tier etalon (különösen szűrés, kidolgozás, kiegészítők minősége, ökoszisztéma), de a Dreame látványosan felzárkózott, és sok esetben jobb ár/értéket és minőséget ad.
TechRadar több összefoglalóban is a Dreame R20-at hozza ki "best overall" választásnak, miközben a Dyson Gen5detectet inkább "best premium" kategóriába teszi (azaz jó, csak drága).
Német CHIP tesztben a Dreame Z30 kifejezetten jó, erős gépként szerepel.
Ugyanakkor RTINGS "best cordless" listáján a Dyson V15 továbbra is első.
Én nem tudom mit gondoljak. A Dyson kéziporszívó jó, de túl van árazva. És az a helyzet a nevét fizeted, már nem a tudását... Az innováció a zöld fény Egy Dreame eszköz meg nem szégyenkezhet egy Dyson mellett... és izgulhat, mert a Dreame belépett teljesen a Dyson piacára...Mindezt mondom, hogy kis robotokkal foglakozó boltom van Bécs mellett, eléggé benne vagyok a porszívók világában... Sok Dyson kéziporszívó megy el és sok Dreame is. Ugyannyi pénzért fényévekkel többet tud egy Dreame és nekik is prémium anyaghasználat és prémium szervíz hálózat és minden ami kell....
De robotporszívóból már szinte csak Dreame / Roborock... -
válasz
werszomjas
üzenetére
A robotporszívó megy minden nap, de mióta az X50 van, a nedves sokkal ritkában megy. A régihez még kellet, ez már túl jól mos fel... Ezért a H12-őt elígértem az anyámnak.
Na de amikor elvittem neki elkezdett hiányozni
Mivel az X50 CleanGenius Alapos módba megy, ott elég megfontolt és ha valami gyorsan kell előkapom ezt. Pl.: főzésnél, ha a macska balesetezik vagy ha soron kívül történik valami. De amiért végképpen nem engedtem el, az hogy nyáron sokat megy az erkélyen (járólapos lakás erkély), hogy a macska ki tudjon ülni
Amikor odaígértem ezt elfelejtettem...
És igen a H12 is elmosta magát.
-
werszomjas
addikt
válasz
rviktor
üzenetére
Neked a robotporszívó mellett mennyire van létjogosultsága a H15-nek? Használod rendszeresen mint felmosó?
Csak porszívónak nem túl nagy és nehéz?
Én úgy tudom a H12 is megszárítja a hengert használat után.Én egy R20-at használok porszívónak, karácsonykor rendeltem egy H12 Pro FlexReach-et, de még nem üzemeltem be, mivel közben érkezik egy L50 Pro Ultra robot, amellé meg nem biztos, hogy kell a nedves felmosó, sima porszívónak meg nem tudom, megéri-e lecserélni az R20-at a H12-re....
-
Azt csak arra írtam, hogy hány gépet használtam. Leírtam, hogy régen mim volt, te kérdezted... Oda is írtam, hogy 15 és 10 éves
, de megelégedésre használtam ezeket. Mégis elpártoltam tőlük, nem az ára miatt, mert akkor már régen se vettem volna.A V16 engem semmilyen szinten nem győzött meg, de unokatesóm is ideges lett, amikor kipróbálta nálam a H15 Pro-t. Csak ők se akartak kínai vackot vásárolni, pedig a CES-en a legnagyobb standot csinálták.
-
-
Kb 2010 környékén Dyson DC 35-öm volt ami akkor innovatív volt és jól ment.
Volt 1stgen Dyson Cinetic Big Ball-om talán 2015 környékén. Meg az irodában ugyancsak 2015 környékén egy Dyson V6 Absolute...
2021-ben COVID után kiestek a pixisből nálam itt nem emlékszem mit próbáltam ki. De nem maradt meg.
Frissebb élmény, a 360 vis nav nak adtam egy esélyt... visszaküldtem, nem ígérte amit szerettem volna. Dreame x50 ultra lett helyette.
A Dyson v16-ot meg január elején néztem meg unokatestvéreméknél kapták karácsonyra, nekik van még mellé a Dyson WashG1 szerintem a kettőt együtt tudja a H12, de a H15 biztosan. Pedig külön külön is majdnem annyiba kerülnek..Nem fogom visszakeresni, mert novemberben vásároltam a porszívót, már nincs elmentve... Az általános vélekedés szerint jó-jó, de nem a régi... A kínaiak elmentek mellette.
Ezt meg pont ma láttam csak azért rakom ide
de van benne két dyson is.
Mondjuk ez robot porszívós. -
-
A Dyson ahány tesztet nézek leszerepel. Régen jó volt és elment mellettük az idő. Most a Dreame nagyon odatette magát középkategóriától a full extráig mindent is lehet kapni Dreame alatt.
Karácsony óta, egy Dreame H15 Pro van. Eddig H12 volt (az is nagyon jó). A H15 Pro viszont konkrétan kigőzöli a felmosóhengert maga után
és meg is szárítja magát. Felszeded vele a kiborult sóletet kiöntöd elteszed és a felmosó megint tiszta lesz mire újból használnád
Ha dyson árban gondolkozol, akkor ez a H15 Pro erősen ajánlott.
-
Milka 78
nagyúr
A G20 egy kipróbált darab, az Ali tele van csere cuccal hozzá, használható darab a kategóriában.
A G20 Max-ot nem ismerem, jónak tűnik, tényleg gazdagon felszerelt.
A Dreame R20 szintén kipróbált darab, baromi erős, jó minőségű, Ali tele van pótcuccokkal, nem igazán van hátránya csak annyi, hogy 6 napot késtél a vásárlással mert 80k körül akciózták ami nagyon BB ár volt érte.
Én 1 éve vettem 99k-ért, minden fillérét megérte.Ha nem vársz csodát, de sporolni akarsz akkor G20.
Ha biztosra mennél akkor R20 (nem ultra!)
A sötét ló meg a G20 Max viszont az beépített aksis így ott csak a szervízben tudnak segíteni rajta, de ez igaz a sima G20-ra is. -
vicces
addikt
sziasztok!
robotporszívót kiegészítni vennék én is rúdporszívót. a xiaomi g20 mennyire ajánlott avagy sem?
nem nagyon van itt róla szó.
illetve a flexibilis vagy kihúzható cső is jó lenne ha lenne hozzá, de úgy látom, hogy alig adnak az olcsóbb darabokhoz.
a sima g20 tetszene, de nincs kihúzható cső hozzá. találtam amazonon Fieety v9-t, ugyanennyiért és minden is van hozzá.
a g20 max jó lenne, csak nem tudom, hogy mennyire lesz jó hosszútávon. ennyiért meg már lenne dreame viszont itt megint úgy látom, hogy kevesebb kiegészítő jár hozzá, pl r20.
és akkor itt dobja el általában az agyam az egész témát. nem tudok dönteni
-
sss
őstag
Nagya21: köszönöm, egyik ismerősöm is Dysont ajánlott, de ezek árban kb a duplája a rászánt összegnek. Ki lehet ezeket fogni néha akciósan?
werszomjas: köszönon Neked is, a robotporszívós topikban is egy Dreame-t ajánlottak.
-
sss
őstag
Sziasztok,
Eredetileg robotporszívót terveztem venni, de első körben valószínűleg inkább mégis egy vezeték nélküli állóporszívót vásárolnék.
70-80k körül mi számít a legjobb vételnek? (Ha ennyiért nincs ajánlott akkor nagyon max 100k-ért.) 20 nm laminált padló és 2 kisebb rövid szálú szőnyeg porszívózásához kellene.
-
Lazika
senior tag
Sziasztok Dyson Gen 5 detect 269.990 a hivatalos forgalmazóknál. Rendeltem is egyet.
-
Ryoo
senior tag
Sziasztok! Tapasztalt valaki olyat egy 8 hónapos philips xc3133-as álló porszívóval, hogy a felszívott morzsa és egyéb szemcsés szennyeződések kikapcsolás után kihullanak a gépből?
-
Zsírkrétamen
senior tag
Sziasztok!
Vezetéknélküli porszívót keresnék kb 60nm2-re. Jelenleg egy Xiaomi robotporszívónk van kiegészítve egy Karcher vezetékessel. Igazából a robotposzívót szeretném leváltani, mert már 3x áll meg tölteni magát, így kb reggeltől estig tart, mire végigér a lakáson.
Szőnyeg még nincs a lakásban (egy nagyon pici van ami hosszú szőrű, de azt a robot se viszi igy gyakran mosom, illetve 1-2 év múlva a fiamnál lesz “autós szőnyeg”, az meg nagyon rövid szőrű), mindenhol laminált padló van. Ami nehezítés, hogy van egy hosszú szőrű macskánk, és egy rövidszőrű kutyánk, akik nagyon hullajtják a szőrüket.
Jó lenne ha ezt a kis tisztasági takarítást töltés nélkül bírná, a nagy takarításhoz úgy is a vezetékest használnám.
Súly mindegy, viszont jó lenne ha lenne hozzá valami kisebb fej a szűk helyekhez, esetleg valami a szövet kanapéhoz.
Ami viszont még fontosabb, hogy a fej könnyen takarítható legyen, ugyanis a kutya ki-bejárós, és ilyenkor télen behoz mindent a lábával, a saras latyakos havat a tűlevelekig…
Árban jó lenne, ha lenne értelmes már 100k körül, de kicsit feljebb is tudok menni árban, ha megéri (de max 150k a keret).
Mit ajánlotok ilyen felhasználásra?
(Amúgy, van olyan porszívó, ami fel is tud mosni, mint ahogy a robotporszívó?) -
pjen
félisten
válasz
ittakary
üzenetére
Azért ez nincs teljesen így. Aki megvesz 300K ért egy dysont nem fog venni egy másikat is, tehát nincs is összehasonlítási alapja. Nekem van egy V 12 detekt absolúte. Mikor vettem még majdnem 300K volt. Jó is szeretjük, de a Bosch 140K ért messze jobban szív, az aksija cserélhető a többi kisgépével. Viszont picif fej nehéz. Csak azért írom, érdemes próbálgatni. Neten rendelni, vissza küldeni.
-
-
kacsento1
senior tag
Sziaztok! Álló porszívót keresek 50e körül. Dreame és Proscenic amit néztem. Van valami ajánlás ebben az árkategóriában?
-
angyalpc2
aktív tag
Hi mindenkinek.
Van egy samsung JET 65 porszívóm. [link]
Új, de látom az akku lesz a gyenge pont.(meg a műanyag bekattanó fülek)
most egy 1.8Ah 38.88Wh 21.6V VCA-SBTA60 akku van hozzá.A Jet 75-90 stb modellekhez is külsőre azonos akkut adnak de azok 52Wh
VCA-SBTA90 nem is 1.8 hanem 3Ah ha jól látom
Pótnak erősebbnek vennék egy ilyet.... vagy...
Alin láttam is ilyet 15e Ft 5000mAh-nak írja (persze hiszem ha mérem) [link]
De összességében nem drága a 30e Ft gyárihoz képestKérdésem:
-JET 65-ben lehet használni VCA-SBTA90 akkut?
-Valaki használta már ezt az aliexpresses utángyártottat?-JET75-90 nek melyik kiegészítő feje kompatibilis még a JET65-el?
-
teljesen kiborít ez a rúdporszívó vallásháború, esküszöm olyan, mint az iOS-Android háború a fénykorában

vannak a Dyson-osok, és az összes többi márka, amik kb ctrlCctrlV módon tervezik a termékeiket
nem tudom hanyadjára ugrunk neki párommal, hogy vegyünk valamit, ami nem 2-300ezer forint, de azért nem annyira gyászos
mindig fellelkesülök 1-1 modell iránt (most pl Dreame R20 Z30 stb), de minél többet olvasok róla, mindig kiderül, hogy nem olyan fényes a helyzet
-
trialboj
őstag
Hello, van most valami best buy kézi morzsa porszívó? 30k max, fogalmam sincs itt mire kell figyelni, emagon nézegettem, de mindre mondanak sok rosszat is, nekem valami basic philips van 3 éve, semmi baja, de pont olyat már nem vennék ajándékba mert elég gyenge, a szívó ereje is meg az aksija sem bírja sokat. Viszont az újabbaknál meg sokszor olvastam hogy tönkre ment garancia közben és utána is, ezért nem igazán tudom melyik gyártótól lehet venni valami értelmeset jelenleg.
-
blizzrd
senior tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Köszi az infokat. Vajon van ebben az árban jobb ennél? Az R20 vajon miben tud kevesebbet? Mekkora helyet takaritasz vele?
-
blizzrd
senior tag
Sziasztok!
Itt is megérdeklődöm: 100k-ig kemény padlóra, a jövőben max 1-2 rövidszálú szőnyegre a jelenlegi felhozatalból mi az ami ajánlott?
Dreame R20 Ultrát néztem, de úgy olvastam, megoszlanak a vélemények.
-
disscs
csendes tag
Olyan vezetéknélkülit esetleg tudtok ajánlani, ami nem falra fúrós, hanem olyan talpon áll, ami tölti is?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Harry Potter - fan topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Filmvilág
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- White GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest