- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- Objektívek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludus
aktív tag
válasz
danielh2 #2416 üzenetére
az lehet hogy hibás... az én routerem tökéletesen működik, soha semmi gondom nem volt vele mondjuk a legutóbbi fagyásaitól eltekitve... ezért is félek kicsit az új firmtől... tudod Murphy törvénye: "ami jó azt ne akard jobbá tenni mert elrontod" és ez nekem sajnos már egy párszor bejött...
-
ALI_G
veterán
válasz
danielh2 #2399 üzenetére
ah, köszi.
egyébként ma mikor magyaráztam faternak (ja mert hazavittem neki a FON-t, mivel gyanítom hogy a PDA-val nem fogom tudni összehozni), hogy miért nem tudtam megcsinálni, akkor rájöttem, hogy én már egyszer ezt eljátszottam nyáron és arra a következtetésre jutottam, hogy MAC regel a szolgáltatóm otthon. Tehát ezért nem votl rajta net...
majd ha legközelebb hazamegyek, elviszem haverhoz, és megcsinálom azt az upgrade-et amit írtatok. -
Rick4
félisten
válasz
danielh2 #2389 üzenetére
csak ennyi van a tulajdonságokból? pedig ott még rendeget dolognak kellene lennie...fogjuk fel, hogy akkor mindene jó, több ötletem nincs..nem tudom, miért nem megy feljebb, nekem 8 Mbites netem van, 7600K-val szokott jönni, és ez megvan két gépen is ( asztali asus usb-s wifivel, és noti beélpítettel) de megnéztem, kábellel, közvetlenül a modemből is ennyivel jön, tehát tuti nem a fonera a szűk keresztmetszet, csak valami beállítás lesz. resetelj egyet..
-
Rick4
félisten
válasz
danielh2 #2387 üzenetére
nem mindegy, hogy a wifi kari 802.11 a/b/g- n teremt kapcsolatot, az eszközkezelőben meg tudod nézni hogy mi van neki beállítva, az sem mindegy, hogy ad- hoc, vagy infrastructure hálózatot létesít. kimondottan a myplace jelre kapcsolódtál? mert ha a fon_ap-re, akkor lehet, hogy az előző tulaj leszedte ott a sávszált, be kellene menned a router konfigjára is körülnézni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Jövedelem
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - nagy mennyiségben is!
- Lenovo Yoga Slim 7 15ILL9 83HM0043HV laptop, új, csak kipróbált, 3 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest