Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludus
aktív tag
válasz
danielh2
üzenetére
az lehet hogy hibás... az én routerem tökéletesen működik, soha semmi gondom nem volt vele mondjuk a legutóbbi fagyásaitól eltekitve... ezért is félek kicsit az új firmtől... tudod Murphy törvénye: "ami jó azt ne akard jobbá tenni mert elrontod" és ez nekem sajnos már egy párszor bejött...

-
ALI_G
veterán
válasz
danielh2
üzenetére
ah, köszi.
egyébként ma mikor magyaráztam faternak (ja mert hazavittem neki a FON-t, mivel gyanítom hogy a PDA-val nem fogom tudni összehozni), hogy miért nem tudtam megcsinálni, akkor rájöttem, hogy én már egyszer ezt eljátszottam nyáron és arra a következtetésre jutottam, hogy MAC regel a szolgáltatóm otthon. Tehát ezért nem votl rajta net...
majd ha legközelebb hazamegyek, elviszem haverhoz, és megcsinálom azt az upgrade-et amit írtatok. -
Rick4
félisten
válasz
danielh2
üzenetére
csak ennyi van a tulajdonságokból? pedig ott még rendeget dolognak kellene lennie...fogjuk fel, hogy akkor mindene jó, több ötletem nincs..nem tudom, miért nem megy feljebb, nekem 8 Mbites netem van, 7600K-val szokott jönni, és ez megvan két gépen is ( asztali asus usb-s wifivel, és noti beélpítettel) de megnéztem, kábellel, közvetlenül a modemből is ennyivel jön, tehát tuti nem a fonera a szűk keresztmetszet, csak valami beállítás lesz. resetelj egyet..
-
Rick4
félisten
válasz
danielh2
üzenetére
nem mindegy, hogy a wifi kari 802.11 a/b/g- n teremt kapcsolatot, az eszközkezelőben meg tudod nézni hogy mi van neki beállítva, az sem mindegy, hogy ad- hoc, vagy infrastructure hálózatot létesít. kimondottan a myplace jelre kapcsolódtál? mert ha a fon_ap-re, akkor lehet, hogy az előző tulaj leszedte ott a sávszált, be kellene menned a router konfigjára is körülnézni...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest