- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- DUNE médialejátszók topicja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludus
aktív tag
válasz
danielh2 #2416 üzenetére
az lehet hogy hibás... az én routerem tökéletesen működik, soha semmi gondom nem volt vele mondjuk a legutóbbi fagyásaitól eltekitve... ezért is félek kicsit az új firmtől... tudod Murphy törvénye: "ami jó azt ne akard jobbá tenni mert elrontod" és ez nekem sajnos már egy párszor bejött...
-
ALI_G
veterán
válasz
danielh2 #2399 üzenetére
ah, köszi.
egyébként ma mikor magyaráztam faternak (ja mert hazavittem neki a FON-t, mivel gyanítom hogy a PDA-val nem fogom tudni összehozni), hogy miért nem tudtam megcsinálni, akkor rájöttem, hogy én már egyszer ezt eljátszottam nyáron és arra a következtetésre jutottam, hogy MAC regel a szolgáltatóm otthon. Tehát ezért nem votl rajta net...
majd ha legközelebb hazamegyek, elviszem haverhoz, és megcsinálom azt az upgrade-et amit írtatok. -
Rick4
félisten
válasz
danielh2 #2389 üzenetére
csak ennyi van a tulajdonságokból? pedig ott még rendeget dolognak kellene lennie...fogjuk fel, hogy akkor mindene jó, több ötletem nincs..nem tudom, miért nem megy feljebb, nekem 8 Mbites netem van, 7600K-val szokott jönni, és ez megvan két gépen is ( asztali asus usb-s wifivel, és noti beélpítettel) de megnéztem, kábellel, közvetlenül a modemből is ennyivel jön, tehát tuti nem a fonera a szűk keresztmetszet, csak valami beállítás lesz. resetelj egyet..
-
Rick4
félisten
válasz
danielh2 #2387 üzenetére
nem mindegy, hogy a wifi kari 802.11 a/b/g- n teremt kapcsolatot, az eszközkezelőben meg tudod nézni hogy mi van neki beállítva, az sem mindegy, hogy ad- hoc, vagy infrastructure hálózatot létesít. kimondottan a myplace jelre kapcsolódtál? mert ha a fon_ap-re, akkor lehet, hogy az előző tulaj leszedte ott a sávszált, be kellene menned a router konfigjára is körülnézni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest