- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Home server / házi szerver építése
- Egérpad topik
- Apple MacBook
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
danielh2
tag
válasz
ngabor2 #2404 üzenetére
Én a HWSW-n olvastam róla, de itt biztos leírják: http://trac.freewlan.info/
Igen, a fonos funkciók megmaradnak, továbbra is szór mindkét SSID.
(Ha valaki nagyon elvetemült, akkor a public szignált 1 júniksz paranccsal le tudja kapcsolni, és aztán bármikor visszakapcsolni. De ezt nem ajánlom
)
-
danielh2
tag
Sok mindenben: pl wifin is meg tudod táplálni a fonerát, mac cloning, dyndns, mac blocking, mail service, fejlettebb statisztika (uptime, cpu load), ssh szerver
Csütörtökön a HWSW egyik fon guruja szemre fogja vételezni a fonerámat, kíváncsi vagyok rá ki tudunk e találni valami okosat.
[a linkeket linkesítettem. NG]
[ Módosította: ngabor2 ]
-
danielh2
tag
Ezt látom a kártya speciális pontjában:
http://kepfeltoltes.hu/071007/p1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
És ezt írja ki az access connections a kapcsolatról:
http://kepfeltoltes.hu/071007/p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
@ALI_G: ha nem látod a FON_AP-t az azt jelenti h nem kap internetet a fonera.
-
danielh2
tag
Tedd fel a freewlan-t azzal tudsz mac címet klónozni a fonerán is
Itt 2 posttal feljebb van belinkelve a HWSW-s topic, az első hsz-ben leírják a 4 egyszerű lépést amivel felmegy. És emellett megmaradnak a fonos funkciók, teljesen "legális"
(más kérdés h aktivál egy SSH szervert is, amivel aki akarja "rossz" célra is tudja használni, de nem kell akarni)
-
danielh2
tag
Az eszközkezelőben hol keressem? Mert a wifi kártya tulajdonságai között csak egy "Speciális" fül van, ott pedig az a/b/g transmit rate-t lehet állítani meg van olyan hogy auto transmit rate on/off
Amikor kapcsolódik akkor 54 Mbps-t szokott kiírni ez pedig a g-t jelenti tudtommal
Infrastructure módban szokott kapcsolódni
Igen kimondottan a myplace jelre kapcsolódtam, az h "beszereztem egy fonerát" azt jelenti h megjött nekem a fontól, azaz én vagyok az első tulaj, a public hálón unlimitedre tettem a sávszélt. -
danielh2
tag
Ahoj,
Tegnap én is beszereztem egy fonerát , az a gondom vele, hogy az istennek se tudok 800 kbps-nél nagyobb down-t kicsikarni belőle (az adslem 4 megabites)
A firmware verzióm 0.7.1 r5 freewlan 0.9.0-val
Próbáltam a ház különböző pontjaira rakni a fonerát, a signal strength mindenhol max volt, de a down mindenhol csak 800. Az up annyi amennyi vezetéken át.
Vezetékes nettel tökéletesen megy, a wlan kártya más wlanokon simán csinál 10+ megabites down-t, ugyanez a probléma a fonerát közvetlenül a routerbe (smc 7004abr) és közvetlenül az adsl modembe dugva.
A tesztelt kártyák: atheros AR5001X+ és vmi centrinos intel (hugomé volt) --- > mindkettő produkálja a problémát
Próbáltam a wlan kártya power saving módját kikapcsolni, semmi nem változott (fon fórumon olvasottak szerint ez is befolyásolhatja a teljesítményt)
Találkozott már valaki ezzel a problémával?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Home server / házi szerver építése
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Egérpad topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Synology NAS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest