Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rony949
őstag
Háh, Steam-en most olcsóbb a játék, mint mikor még Early Access-ben volt anno.
Steam (37 euro)
2017-es vásárlásom (47 euro)
-
gbela
senior tag
válasz
vaakuum
üzenetére
Haat, ez nem lehet h egyszeruen csak mas jatek? Ami biztos, hogy az ellenfeleidnek ugyanolyan "taknyonmozgos"
Én szemely szerint nem erzem annak, es ilyen tapasztalatom sincs mint neked, de van benne inertia, ami egy mas jatekhoz viszonyitva ahol nincs persze lehet lassunak tunik. De mint irtam, mindenkinek ugyanaz. -
vaakuum
addikt
Ez a játék már régen nem a játék minőségéről és a játékosok kiszolgálásáról szól, hanem hogy hogyan lehet még embereket belerángetni minél hatékonyabban, jó drágán. Mint a youtuber, aki egy idő után a tervei és elvei ellenére a kattintásvadászat mezejére lép, feláldozva a korábbi minőségi tartalmat... ez egy életciklus jelenség. Túl sokáig nem jelent meg, mostanra meg már nincs mögötte akkora vásárlóerő, akármit is csinálnak.
-
Kupszi
aktív tag
válasz
Rony949
üzenetére
Jó de akkor miért Mondta Nikita hogy kap hozzáférést steamen ingyen akinek már megvan a játék?
Ennyire nem lehet moslék valaki, ha most ebből nem lesz balhé akkor semmi, viszont az a baj a steam, számolja a hozzáférést és gondolom a steam abból is gombol le pénzt ha csak ingyen megkapod. Esetleg ez lehet az oka.....
-
Rony949
őstag
Haha...szinte meg se vagyok lepődve. Elindult a Steam oldala a játéknak és kiderült, hogy újra meg KELL venni ahhoz hogy Steam-en játssz, hiába van már meg a hivatalos boltból.
Illetve úgy van megcsinálva, hogyha neked a legfullosabb csomag van meg, akkor Steam-en elég "csak" a standardot behúzni, ugyanúgy tudsz a fullos csomagoddal játszani.
Én maximum egy 5-10 eurót lettem volna fizetni ezért, de én nem fogok 30-40 eurót kipengetni azért, hogy tudjak Steam-en játszani. Ennyiért rohadjun rájuk!
-
válasz
Sajtgalamb89
üzenetére
Én pc-be keresném a hibát.
-
Drenadar
veterán
válasz
Sajtgalamb89
üzenetére
BSOD-nak van egy error codja... én abból indulnék ki mert az tud beszédes lenni... esetleg googlebe beírni hogy Tarkov & BSOD error: <szám>
-
Sajtgalamb89
újonc
Sziasztok,
Valaki találkozott esetleg olyan hibával, hogy a raid 5-10. percében a játék és a gép egyszercsak megadja magát és BSOD-t dob konstans (akár új raid, akár visszacsatlakozás)?
Hardver, hőmérsékletek, stb. ellenőrizve, nem ez az issue, de ennél jobban nincs ötletem, hogyan lehetne behatárolni, hogy hol lehet a gebasz. Ami még extra infó, hogy nem állandó hiba, van amikor problémamentesen fut hetekig a játék, utána gondol egyet, és lehetetlen egy raidet végig tolnom... -
-
xundyingx
tag
válasz
vaakuum
üzenetére
A nagyon "mazochisták" (mint én
) a jelenlegi HC wipe-ban is tolják, ami már azóta könnyítve lett de persze sokan inkább megpihentek és várják a megjelenést. Meglátjuk mi lesz a nagy 1.0 után de magyarok közül (pl headleyy) nem sok jót jósolnak neki csak annyit, hogy átírják a bétát megjelent státuszra....
-
xundyingx
tag
"You will not have to buy Escape from Tarkov again on Steam after the 1.0 release; any purchase made through the game's official channels will allow you to play on the Steam version. The game is planned for a 1.0 launch on November 15, 2025, and players who have purchased the game previously will be able to access it on Steam without re-purchasing it."
-
-
vaakuum
addikt
válasz
Hauptmann
üzenetére
Nehéz kérdés, mert ha mondjuk sikerülne egy csalót fogni egy komoly steam accounttal, akkor ott nem tudom, hogy az egész acc tiltásra kerül-e, vagy csak az adott játékot kell újra vennie és mehet tovább a móka.

Nem csaló játékosként az első megoldást támogatnám szemrebbenés nélkül, de sajnos az lehet kevesebb bevétel a fejlesztőknek, így reménytelen. -
wjbhbdux
veterán
Steames megjelenés közeledik [link]
-
xundyingx
tag
Micsoda elérhető szerverek vannak így a patch után...
Arénába folyamatos Looking for server... aztán pár percre rá kidob mindenkit. GG -
KaraDani
addikt
válasz
malacka87
üzenetére
Azért ez tipikusan az ilyen játékok sajátja. Annó Arma3-ban ugyanezzel vertem a fejem a falba coop szerókon ahol több AI volt, hogy van 25fps-em egy akkori i7-el és 20% cpu használat van meg 40% gpu
Tarkovra ránéztem fél éve amikor lecseréltem az 5800x-et egy 9800x3d-re kb dupla fps-ek voltak intenzívebb mapokon egy 7900xt mellett. Ezzel a kombóval vígan 100+ fps volt bárhol kb max grafikán 1440p-ben. Úgyhogy minden a procin múlik muszáj kiszámolni a fizikát gondolom az utolsó mapon levő kólásdoboznak is
-
malacka87
őstag
Tud valaki egy normális beállítást ehhez a foshoz? Tiszta ideg vagyok már minden más játékban szépen fut a kártya! 99% terhelés de itt nem hajlandó 30 % felé menni a gpu használat... Próbáltam dlss, dlss nélkül és semmi.
-
válasz
Hauptmann
üzenetére
Amúgy a PvE-ben az AI PMC-k fejlődtek már? Lootolnak ők is, illetve bejárják az egész pályát? rég játszottam már.
Igen, lootolnak, elmászkálnak, már nem helyhez kötötten vannak mint korábban.
Sőt most konkrétan ugyanúgy a PMC spawn helyekre spawnolnak mint a PVP esetén.
De nem csak ők hanem az AI scavek is lootolnak, és összeszedik most már pl a fix spawnos kulcsokat is. Illetve most már a PMC-k elvileg kerülik a bossok lehetséges helyeit (azért oda mennek, de nincs az mint korábban, hogy konkrétan mellettük spawnolnak és az sem, hogy lespawnoltál és már konkrétan azt hitted kitört a WW3 mert instant összecsaptak)
Viszont így meg érezhetőbben "csendesebb" lett a pálya, jóval kevésbé van fight, és így pl ha PMC kell akkor nehezebb őket meglőni mert nem hallod merre kéne gyorsan elindulni.
illetve amit még észrevettem, hogy az AI szerintem butább lett (megint) mert most pár napja mikor bekerült az AK-50 akkor ugye mindennek kilőtt az ára, aztán én is mentem egy kis pénzt farmolni, mert az előző eventnél én 600 millát égettem el, az itemekre
Szóval scavvel mentem be, mert 7+ felett van a repu így a scavek, és a bossok nem bántanak, és nem tudom mennyire bug vagy sem, de 90% az AI PMC-k se. (10-ból 2 alkalommal viszont lőttek rám anélkül, hogy inzultáltam volna őket, így inkább bugnak gondolom) és gyorsabb scavvel így lootolni mint sem PMC-vel menni és folyamat azzal foglalkozni a loot mellett, hogy basztat mindenki a pályán.Na ekkor láttam, hogy milyen balfasz az AI

Konkrétan a PMC 2méterre a scavtől, elkezd lőni de látszólag a semmibe, a scav meg 20 sec után vagy 10-15 golyóból kispisztollyal megölte, én meg végignéztem ezt tőlük 2-3 méterről.
Akkor a másik eset, hogy hátul a lovasoknál, ahol glukhar is spawnolhat belül állt 2 PMC a térre néző 2 fém ajtó mögött az oszlopnál. Kint a placcra a K-tól odatévedt egy scav (fizikálisan nem láthatott rá mert ugye belül volt, én meg felül voltam a 2. emeleten, ahol a tetőről lehet beugrani) erre fogja az egyik felordít, hogy "there they are fuckers" dob egy gránátot maga elé az oszlophoz, majd mozdulatlanul belehal a robbanásba

-
xundyingx
tag
Tudom már beszéltünk róla de hihetetlen, hogy ebben a HC wipe-ban mennyi csaló van 30-40 órások 50+ KD-val... Tegnap beléptem scav-vel customs-re (épületen belülre) és valaki már a távolból darált falon keresztül mint az állat... végig tudta, hogy hol vagyok.
Ha ez így folytatódik 1.0-ra...
-
Hauptmann
veterán
Ha valakit érdekel, sale van.
-
xundyingx
tag
Megint nyomorultkodtak valamit az optimalizálással? 40-50 FPS, wipe előtt 100-120 volt...
-
xundyingx
tag
Aki esetleg még nem jött rá, a CMS-t (műtős cucc) a special slot-ban is lehet tárolni! Így nem kell attól tartani, hogy elveszíted.

-
malacka87
őstag
Jó bugos egy szar lett megint ez a game!
-
-
Hauptmann
veterán
"a streamerekre ragadt az a tömérdek csaló".
Teljesen jó, megérdemlik egymást, én csak egy kávét kérek.
BandiHUN,
Alternatíva? Mindegyiket végigpróbáltam, jó-jó, de azt az atmoszférát, amit a Tarkov tud adni, egyik sem biztosítja. Talán legközelebb a Grayzone áll hozzá, de valahogy az sem az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az más kérdés, hogy két héttel később amikor már nem volt akciós 107.34 -ért upgradeltem EOD-ra mert két hét alatt annyira beszippantott
De akkor legalább jobb árfolyamon vettük.

) a jelenlegi HC wipe-ban is tolják, ami már azóta könnyítve lett de persze sokan inkább megpihentek és várják a megjelenést. Meglátjuk mi lesz a nagy 1.0 után de magyarok közül (pl headleyy) nem sok jót jósolnak neki csak annyit, hogy átírják a bétát megjelent státuszra....