Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
xundyingx
tag
Kemény de 2000 óra alatt egyszer sem voltam a kappa közelében pedig nagyon szeretnék néhány prestige-et begyűjteni (mert ugye az a küldi kell hozzá). Nagyon-nagyon szenvedős megcsinálni? Vagy ez a játék tényleg csak azoknak lett kitalálva akik napi 8-10 órát foglalkoznak vele?
-
szTotyy
őstag
Elvileg holnaptól havazás várható.
-
Kupszi
aktív tag
Már alig van küldim , de csak nemjön a kollektor küldetés. Mi a követelmény? Fencenél kell valami szint? vagy csak küldik számítanak?
-
vaakuum
addikt
Arena módban a ranked mikor válik elérhetővé? Hogy lehet megynitni azt a módot? Jelenleg azt mondja , hogy temporarly nem elérhető.
-
Heroes fan
őstag
Gamekapocs 70-re értékelte csak.
-
szTotyy
őstag
válasz
duckload
üzenetére
Szintén. ...meg mert nincs wipe, így a saját, nyugis tempómban tudok haladni (tudom, a pvp-n sem lesz már wipe). ....meg mert a pvp-hez lassú, ügyetlen és vakegér vagyok, nincs is már olyan reflexem, mint 20 évesen.
Így pve-t nagyon élvezem, sok év után tértem vissza Tarkovhoz és imádom a hibái ellenére is. -
malacka87
őstag
Ennyi csalót egy multi játékban se láttam még komolyan! Ezek a töketlen retardált patkányok nem akarnak végre kezdeni valamit ezzel?
-
vaakuum
addikt
Csak engem boldogít, vagy másnál sem megy?
-
ONEFREE
aktív tag
Én tegnap frissítés után bemenetem Custom rá. Három scav úgy leszedett mintha kezdő lennék. Spear volt a kezemben. Boss lövésre emlékeztetően lőttek. Nem gyenge.
-
vaakuum
addikt
Pve-ben semelyik éjjellátót nem hozzák vissza, akárkinél lesz biztosítva?
-
vaakuum
addikt
[Escaping from Tarkov] van, akinek már sikerült....
-
vaakuum
addikt
az arenában elért skilleket át lehet vinni pve-re? ha igen, hogyan?
-
-
vaakuum
addikt
A 10.0.2-vel valami nagyot telepíthetnek, ha 6 órás leállást okoz.
-
Kupszi
aktív tag
válasz
vaakuum
üzenetére
Szerintem, tök mindegy mivel lövöd. Ez olyan hogy struman-t meglövöd mindegy hogy 500 vagy 800 méter ha eltalálod azonnal elkezd lőni. Gondolom ez ilyen alap mechanizmus a játéknak. Nem kiforrott még az AI sőt! Nikita meg mondta őt nem érdekli a PVE vagy nyílván egy piaci rést kivánt betömni vele.
-
vaakuum
addikt
Pve-ben az ai pmc-k èszlelési távolsága mekkora? Hangtompítóval lőnek ràjuk, akkor kisebb, feltételezem. Anélkül meg világvégéről kiszúrnak, ha ràjuk lövök?
-
Rony949
őstag
Van, de vagy megveszed a legdrágább csomagot (Unheard Edition), vagy a standard mellé be kell húznod a PvE upgrade-et, ami plusz 30 euro.
-
Phobion
addikt
sziasztok
ebben a játékban van kizárólag PvE-only opció, ahol van progress, tehát loot, fejlesztés stb.?
-
vaakuum
addikt
Apropopó, melyik az ajánlott legfrisseb térkép? Eddig a tarkov.dev-et használtam, de az inter új rész nincs is rajta. Angol nyelvű kellene, a magyarítás szeintem káros angol játéknyelv mellett.
-
malacka87
őstag
Interen ezek a spawn pontok...

-
xundyingx
tag
Még mindig működik az Arena Skill progression transfer PVP-re?
-
vaakuum
addikt
PVE-ben van scav-karma, vagy lehet lőni őket gondolkodás nélkül? Már vagy 20-szor lőtt agyon valami szakadt nyomi, pedig soha nem bántottam őket. Egyértelműen nem pmc ruhában volt.
-
malacka87
őstag
Haver linkelte 265 fps lett a játékban a gpu használat meg 90%!
-
vaakuum
addikt
A skillek fejlődése raidenként most is maximalizálva van?
-
vaakuum
addikt
És Ez is PVE. bead 2000+ pinget is néha és lagzik mint állat. Hogy?
-
vaakuum
addikt
Új térképeket lehet találni valamerre? A pályákat a scav és a pmc karakterekkel is ki kell nyitni külön-külön?
-
vaakuum
addikt
-
Ki holt tart?
Kezdem én LVL32 (PVE)Amúgy olvasom sokan csalódtatok. Gyakorlatban kár is volt bármit várni, hisz tudvalevő volt, hogy nagyjából lekerül a "beta" felirat aztán nagyrészt ennyi a változás

-
vaakuum
addikt
Tutorial utáni első küldin beragadtam interen valami cső alatt. Azt hiszem már emlékszem, miért hanyagoltam én ezt a játékot. Mert nem szórakoztat, hanem idegesít...
-
vaakuum
addikt
Nekem a tutorial pályát sem adta be. Lvl 3 a karakterem. Nem volt most reset?
Nehéz elhinni, hogy a három kulcs azonosítása az egyik tradernél az adott volna 2 szintet. Meg szerinte 07.07-én kezdtem a játékot.
Szóval nem tűnik úgy, hogy kikalapálták volna rendesen a megjelenésre...
-
vaakuum
addikt
A barátlistát még mindig nem lehet takarítani, csak hozzáadni?
-
malacka87
őstag
válasz
Heroes fan
üzenetére
Nekem streetsen msi 38 gigát ír!
-
Kupszi
aktív tag
válasz
Rony949
üzenetére
Engem ez nem foglalkoztat, majd szerzek magamnak. Ez a Ledx mizéria szinte mindenki kihozta, ami vicc. Én nem mivel nem nézem ki hogy játszik, streamerek főleg. Saját játékom van ahhoz alkalmazkodok. De szerintem már megy a vakum cheat is, mivel látni olyan lootokat hogy nah... van akinek 1 raid alatt 3 marked room kulcs meg egy zsák értékes cumó, persze tudjuk hogy aki keres az talál, de élből gyanus
-
xundyingx
tag
Bár nem hittem benne de amit vártam volna az 1.0-tól az a gyorsabb szerver keresés / játékos bedobás + optimalizálás, ehelyett mégpocsékabbul megy a játék (50 fps drop). Bétában 120 FPS volt fixen.... szomorú pedig szeretem ezt a gamót.

-
Rony949
őstag
Basszus, ez igaz? Állítólag megváltoztatták a tutorial-t. Most már nem lehet kivinni cuccokat, hanem fix jutalmakat kap az a játékos, aki befejezi. (Ledx, VGA, MPX és most figyelj, 2(!) millió rubel)
Ez nagyon fasza ha igaz. Én meg itt vagyok a kemény 200 ezer rubelemmel, mert hogy költöttem egy keveset a Hideout-ban, meg a 250 rugót is odaadtam Therapist-nek.
-
Hauptmann
veterán
A PvP-s Ground Zero tutuorialt valahogy újra lehet kezdeni? Tegnap átléptem PvE-ről, hogy begyűjtsem a cuccokat, erre egyből bedobott a tutorialba, de nem volt időm játszani, így kiléptem.
-
malacka87
őstag
válasz
Heroes fan
üzenetére
Milyen 64giga? Jah steam ajánlott? Az kell főleg streetsre

-
malacka87
őstag
Ennyi évet várni erre a játékra amúgy elég gáz! Ocsmányul is néz már ki! Szerverek állapota az megint egy nagy trágya! Hangok mint ha valami dobozban lenne az ember!
Nem is csodálom a 70%-os negatív értékelést! -
Rony949
őstag
válasz
xundyingx
üzenetére
Ja igen...az.
Annyira basic, semmilyen címe van hogy sose tudom megjegyezni.
Amúgy a szerók megint beszartak. Pont most akartam nekikezdeni az első online raidnek. Úgy terveztem, hogy az egész hétvégén Tarkovozok, de ebből csak annyi lett, hogy letoltam a tutorial mission-t, beszéltem pár traderrel, offline kicsit bemelegítettem a Ground Zero pályán és ennyi. Jövőhéten talán már lehet normálisan játszani.
-
Rony949
őstag
Letoltam a tutorial pályát. Nagyon kicentiztem, mert elidőztem a beállításokkal meg a lootolásokkal. Mikor kimentem pályáról, maradt kb. 20 másodperc. Tiszta szívemből utálom mikor egy játék egyből beledob a közepébe még mielőtt lenne esélyem beállítani a grafikát, hangot, billentyű beállításokat stb.
A másik dolog, hogy nagyon látszik milyen régen Tarkovoztam már, a BF6 meg most a Doom után kifejezetten clunky az irányítás, mintha egy robotot irányítanék. Régen se volt smooth, de nagyon elment az idő felette. Az Arena Breakdown meg a Gray Zone Warfare is sokkal folyamatosabb. Szóval vissza kell szoknom.
De egyelőre élem, remélem behúz egy újabb 100-200 órára, annak tudnék örülni.
Mindenkinek jó játékot kívánok!
-
Rony949
őstag
Háhá, nagyon naiv voltam mikor azt gondoltam hogy éjfélre már csak letöltődik. A nagy szart!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Spórolós topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Battlefield 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

most járunk 9 óra környékén...