Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
dwelablack
tag
Na én asszem eladom a fonerámat, ha esetleg kell valakinek szóljon, mindegy mennyiért csak ne is lássam...
-
dwelablack
tag
Na, megtaláltam mire van szükségem...
Nincs valakinek készen egy ilyenje?:
-
dwelablack
tag
Ehh... buktam már 5000Ft-ot nem egyszer, de ilyen gyorsan, ilyen csúnyán még nemigazán...
Este elgondolkodtam kicsit... szétszedtem... találtam a memória mellett 2x5 lábat... nem találtam nyákleírást sehol, de szerintem ezzel meg lehet műteni azt a hynix memóriát ami ott van mellette... (itt egy kép:
)
Valakinek itt a fórumon sikerült már azon a lábon "kommunikálni"?? Fontos volna, mert szerintem más esetben kuka a fonerám
Köszi!
-
dwelablack
tag
Na, hátha tudtok segíteni:
Ugye volt a fonerám dd-wrt-s fw-vel, amit upgrade-eltem, csak upgrade közben valamiért feladta...
Resetelni próbáltam már, semmi
sem a 192.168.1.1 <--ddwrt adminoldala, sem a 192.168.10.1 nem válaszol (ami nem is csoda, mert wifin pl már nem is látom a kütyüt) nemtudom a dd-wrt-nek mi a lan ip-je, még talán azon el lehetne érni
Hogy tudom azt megoldani, hogy egyáltalán lássam a routert? (akár lanon, akár wlanon)?
Köszi!
-
dwelablack
tag
válasz
dwelablack #2443 üzenetére
Esetleg egy fw csere? Tudtok ajánlani másikat?
-
dwelablack
tag
Sziasztok! Segítsetek légyszi, kicsit elkeseredtem
Végre sikerült szereznem egy fonera kütyüt, Firmware: DD-WRT v24 Beta (08/03/07) <-- ezzel az fw-vel... az a legnagyobb bajom, hogy kb 10-15 másodpercenként nem érem el a dd-wrt-s admin oldalt... 4-5mp mulva megint műxik, nem kicsit idegesítő, hogy szinte semmit nem tudok beállítani, mert folyton addigra elérhetetlen
Segítsetek, ez mitől lehet?
Más, aki ismeri ezt az fw-t... hol lehet pppoe-t beállítani?
Köszönöm,
Üdv Gy.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Xbox One
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- BestBuy topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- Lenovo legion y520 1050ti
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest