Új hozzászólás Aktív témák

• Mr.Mercury

aktív tag

válasz Syrius XIX #8297 üzenetére

Én már többször is néztem, de karrierben egyszerűen nem állítható, akármennyi fejlesztés is van meg.

A savegame dolog pedig nem az, hogy nincs meg a mentés, hanem mikor indítom a játékot az intro után a loading-nál egyszerűen befagy az egész, aztán jön a "F1 2011 hibát észlelt és leállt" vagy ilyesmi szöveg. Amit úgy tudok ugye javítani, hogy a savegame mappában átnevezek két fájlt (erről már biztos volt szó itt is többször). Így viszont egy olyan állapot áll vissza, hogy újra le kell futnom azt a futamot, amit fagyás előtt futottam le. Ez meg engem kicsit zavar, mert ugye 50%-os távnál elég esélytelen, hogy ugyanaz az eredmény jöjjön ki újra a futamon, mint a fagyás előtt. (pl. elsőre mondjuk kiesik valaki a futamon, akit így pontversenyben megelőzök, míg helyreállítás utáni újra lejátszott futamon meg már nem és így más lesz a pontverseny állása is, ami meg elég zavaró számomra, mert nem túl életszerű így).

Amit még észrevettem, hogy így 50%-os versenyes karriert nyomva egy évadon belül 2x jön elő mindig ez a savegame hiba. Egyszer fixen Monaco után, másodjára pedig véletlenszerűen a Hungaroring és New Delhi között valamelyik futam után.

Új hozzászólás Aktív témák