Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
Megosztom veletek legújabb élményemet, ami a játékkal kapcsolatos, csak, hogy pörögjön a topik:
Kipróbáltam mik azok a szárnyállások, ami mellett még vezethető az autó, lévén nem találtam megfelelő online futamot. Monza volt a teszt pálya, itt néztem meg mit lehet kihozni a setupokból. A szárnyakat állítottam csak, illetve a 6.és 7. fokozatok áttételét módosítottam, gumi és benya szim on volt.
Mostanában az 5/7 vagy 6/8-as szárnyakkal megyek itt, de megnéztem 8/11, 7/11, 8/6, 8/4- es szárnyakat is. Az a vicc, hogy sebességbeli különbséget nem nagyon találtam egyedül autózva. A bázis pont a Parabolica kanyar előtti féktáv volt. Szinte kivétel nélkül 330 körül a sebesség, a köridők 5-6 tized eltéréssel voltak. A hátsó szárnynál az 5-ös állás a kritikus, itt már az Askari-sikán ráfordításakor keresztbe álltam, akárhogy fordultam rá, a pálya többi pontján vezethető maradt az autó. Egyedül a Parabolica volt kicsit rally-s, de szokható.
Tapasztalat, hogy az alacsonyabb szárnyállással is lehet menni a játékban (Sao Paulo 6/8 simán jó), főleg akkor érdemes így menni, ha sokat kell előzni, mert ha van segítség (DRS vagy szélárnyék), akkor ki lehet autózni a sebesség különbséget. Egyébként a 7/11 vagy a 8/11 tökéletes minden pályára. Ami vicc, de ez van.
Új hozzászólás Aktív témák

- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Thinkpad X1 Fold 16 ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe,gar
- Thinkpad E14 Gen7 14" 3K IPS Ultra 7 255H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Nintendo Switch Kontroller Szervizelés - TMR/Gyári Analóg Csere - 90 Nap Garancia - Számlával
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs