Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Steady74

addikt

Megosztom veletek legújabb élményemet, ami a játékkal kapcsolatos, csak, hogy pörögjön a topik:

Kipróbáltam mik azok a szárnyállások, ami mellett még vezethető az autó, lévén nem találtam megfelelő online futamot. Monza volt a teszt pálya, itt néztem meg mit lehet kihozni a setupokból. A szárnyakat állítottam csak, illetve a 6.és 7. fokozatok áttételét módosítottam, gumi és benya szim on volt.

Mostanában az 5/7 vagy 6/8-as szárnyakkal megyek itt, de megnéztem 8/11, 7/11, 8/6, 8/4- es szárnyakat is. Az a vicc, hogy sebességbeli különbséget nem nagyon találtam egyedül autózva. A bázis pont a Parabolica kanyar előtti féktáv volt. Szinte kivétel nélkül 330 körül a sebesség, a köridők 5-6 tized eltéréssel voltak. A hátsó szárnynál az 5-ös állás a kritikus, itt már az Askari-sikán ráfordításakor keresztbe álltam, akárhogy fordultam rá, a pálya többi pontján vezethető maradt az autó. Egyedül a Parabolica volt kicsit rally-s, de szokható.

Tapasztalat, hogy az alacsonyabb szárnyállással is lehet menni a játékban (Sao Paulo 6/8 simán jó), főleg akkor érdemes így menni, ha sokat kell előzni, mert ha van segítség (DRS vagy szélárnyék), akkor ki lehet autózni a sebesség különbséget. Egyébként a 7/11 vagy a 8/11 tökéletes minden pályára. Ami vicc, de ez van.

Új hozzászólás Aktív témák