Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
Megosztom veletek legújabb élményemet, ami a játékkal kapcsolatos, csak, hogy pörögjön a topik:
Kipróbáltam mik azok a szárnyállások, ami mellett még vezethető az autó, lévén nem találtam megfelelő online futamot. Monza volt a teszt pálya, itt néztem meg mit lehet kihozni a setupokból. A szárnyakat állítottam csak, illetve a 6.és 7. fokozatok áttételét módosítottam, gumi és benya szim on volt.
Mostanában az 5/7 vagy 6/8-as szárnyakkal megyek itt, de megnéztem 8/11, 7/11, 8/6, 8/4- es szárnyakat is. Az a vicc, hogy sebességbeli különbséget nem nagyon találtam egyedül autózva. A bázis pont a Parabolica kanyar előtti féktáv volt. Szinte kivétel nélkül 330 körül a sebesség, a köridők 5-6 tized eltéréssel voltak. A hátsó szárnynál az 5-ös állás a kritikus, itt már az Askari-sikán ráfordításakor keresztbe álltam, akárhogy fordultam rá, a pálya többi pontján vezethető maradt az autó. Egyedül a Parabolica volt kicsit rally-s, de szokható.
Tapasztalat, hogy az alacsonyabb szárnyállással is lehet menni a játékban (Sao Paulo 6/8 simán jó), főleg akkor érdemes így menni, ha sokat kell előzni, mert ha van segítség (DRS vagy szélárnyék), akkor ki lehet autózni a sebesség különbséget. Egyébként a 7/11 vagy a 8/11 tökéletes minden pályára. Ami vicc, de ez van.
Új hozzászólás Aktív témák

- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- Renault, Dacia topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Garanciális Deepcool PN850-M Black 850W 80 PLUS Gold
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 i5-1245U / 16GB RAM / 512GB NVMe SSD / 1920 1200 / EU billentyűzet
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 7 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" FHD / 12 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" WUXGA / 12 hónap garanci
- Gtx 1080/ Intel I7 8700K/ 16GB Ram/ 256GB M2 SSD/ 1TB HDD/ Win11
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest