- Azonnali notebookos kérdések órája
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Végre feketében pózol a Noctua legkomolyabb 120 mm-es ventilátora
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik
- Milyen ÚJ notebookot vegyek?
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihail38
senior tag
-
Műszakis
tag
A GSAP4P kóddal 76$ a globalon 24% kedvezmény(épp elfogyott) vagy EU raktár 25% kedvezménnyel 75€ (1 hete 72€ volt).
Elsőt még 69 dolcsért vettem, most megvettem hivatalos magyar forgalmazótól tokkal 25 be , még igy is egy jó ár érte
-
this is life
Ármester
-
resist
tag
-
norti
addikt
-
Műszakis
tag
Sziasztok ! Valaki tud jó kupont a gyári oldalról?
-
mihail38
senior tag
-
stuka20
senior tag
Ezzel nem vagy egyedül. Én nem sportolok vele, de ennél és a korábbinál is ki kellett kapcsolnom az in-ear detection funkciót, mert lehajoltam és már meg is állt a zene...
-
WNorbert85
tag
-
baitsee23
őstag
Egyetlen negatívum a gumiharang
+1 Nálam is ez egy negatívum van, nagyon gyenge minőségű, nem tudom mihez hasonlítani a méretek talán jó lennének, de így azt sem tudom biztosra mondani és ez miatt eshet ki az ember füléből is.
Más gyártó gumiharangja nem jó, mivel ennek a kialakitása ovális, én egyelőre a neten nem találtam, de az Earfun oldalán rendeltem gumiharangot és tokot, háát nem tudnám ajánlani senkinek egyiket sem, ebben van bőven hova fejlődni nekik.Nekem volt Xiaomi Buds 3-am is. Annak is ovális a tipje. Esetleg olyanban is gondolkozhatsz.
-
Dave1984
őstag
+1 Nálam is ez egy negatívum van, nagyon gyenge minőségű, nem tudom mihez hasonlítani a méretek talán jó lennének, de így azt sem tudom biztosra mondani és ez miatt eshet ki az ember füléből is.
Más gyártó gumiharangja nem jó, mivel ennek a kialakitása ovális, én egyelőre a neten nem találtam, de az Earfun oldalán rendeltem gumiharangot és tokot, háát nem tudnám ajánlani senkinek egyiket sem, ebben van bőven hova fejlődni nekik.Nálam is idővel kilazul a fülemből. Beteszem tökéletesen illeszkedik,de kicsit mozog a fejem már elmozdul 😕.
Valóban egyik harang se marad benn a fülemben rendesen hosszú időn át...
De lehet az én fülem szar
-
mihail38
senior tag
Bátor vagy! Nekem már 2-3 alkalommal már kiesett a fülemből (séta közben), szerencsére sikerült elkapni. A legkisebb gumiharanggal passzol csak a fülembe, úgy-ahogy. Az új frissítés nem tudom, milyen javításokat tartalmaz, de már nem akadozik a hang, ha mobilnetről Wi-Fi-re váltok, otthon. Hangzás is mintha jobb lenne... Nem bántam meg, hogy ezt választottam életem első fülesének. Egyetlen negatívum a gumiharang. Jó lenne valami olyat találni, ami passzol rá, kényelmes és nem esik ki az ember füléből...
#366 mihail38
Én sem tudtam róla, AI segített.
Más gyártó gumiharangja nem jó, mivel ennek a kialakitása ovális, én egyelőre a neten nem találtam, de az Earfun oldalán rendeltem gumiharangot és tokot, háát nem tudnám ajánlani senkinek egyiket sem, ebben van bőven hova fejlődni nekik. -
norti
addikt
Bátor vagy! Nekem már 2-3 alkalommal már kiesett a fülemből (séta közben), szerencsére sikerült elkapni. A legkisebb gumiharanggal passzol csak a fülembe, úgy-ahogy. Az új frissítés nem tudom, milyen javításokat tartalmaz, de már nem akadozik a hang, ha mobilnetről Wi-Fi-re váltok, otthon. Hangzás is mintha jobb lenne... Nem bántam meg, hogy ezt választottam életem első fülesének. Egyetlen negatívum a gumiharang. Jó lenne valami olyat találni, ami passzol rá, kényelmes és nem esik ki az ember füléből...
#366 mihail38
Rendeltem hozzá egy ilyet, így ha kiesik, nem repül világgá
Amióta a Buds Pro egyszer legurult a balatonfüredi emelkedőn 50 métert és majdnem átment rajta 2 autó, azóta csak ilyennel használok sportolásra vezeték nélküli fülest 
-
karlkani
aktív tag
Tegnap bringáztam vele először és fújt is a szembeszél. Először furcsa volt, mert a Buds Pronál nem volt ekkora szélzaj, de aztán hozzászokott a fülem és 80%-os hangerővel jöttem végig (normal módban, semmi zajszűrés). Viszont ég és föld a hangminőség a Buds Proval szemben, az jobb zajszűrésben, de ezzel a zenehallgatás élvezhetőbb.
#366 mihail38
-
stuka20
senior tag
-
mihail38
senior tag
Ealakartam adni, mert rosszul szólt nálam és a szél is eléggé zavart. Na a szél még mindig adott, ott kuruttyol a fülemben. Viszont a hangerő az a frissítés óta jobb lett. Már nem kell felvennem a hangerőt 80%-ra, hogy normálisan halljam a zenét.
Viszont mivel a szél zavar, ezért úgy gondoltam, ha fú' a szél, akkor használom addig a pro 4-et. Na igen ám, de amint visszadugtam a fülembe és elindítottam rajta egy zenét...valami borzalmasan szólt a 4+-hoz képest.
Amikor először meghallgattam a 4+-t, aztán vissza a 4, semmi különbséget nem véltem felfedezni. Nem létezik, hogy ennyivel jobban szólna... Mintha a 4+ odaszólt volna a 4-nek hogy "na most engem fog használni te mész a fiókba hihihi"...Szélzajra is ott a kapcsoló és akkor annyira nem zavar
-
mihail38
senior tag
Az EarFun szándékosan eltérő verziószámozást használ az iOS és az Android platformokon. Az iOS és az Android verziókat teljesen külön kódbázison fejlesztik. Külön szakértő gárdát tart fenn a két platformra. Emiatt a verziók kiadási gyakorisága is eltér, ami magyarázatot ad arra, miért az iOS-es 20.6.7 és az androidos 20.1.46 a legfrissebb változat.
Köszönöm ezt a háttér infót!
Le a kalappal ezért előttük ! -
norti
addikt
Ealakartam adni, mert rosszul szólt nálam és a szél is eléggé zavart. Na a szél még mindig adott, ott kuruttyol a fülemben. Viszont a hangerő az a frissítés óta jobb lett. Már nem kell felvennem a hangerőt 80%-ra, hogy normálisan halljam a zenét.
Viszont mivel a szél zavar, ezért úgy gondoltam, ha fú' a szél, akkor használom addig a pro 4-et. Na igen ám, de amint visszadugtam a fülembe és elindítottam rajta egy zenét...valami borzalmasan szólt a 4+-hoz képest.
Amikor először meghallgattam a 4+-t, aztán vissza a 4, semmi különbséget nem véltem felfedezni. Nem létezik, hogy ennyivel jobban szólna... Mintha a 4+ odaszólt volna a 4-nek hogy "na most engem fog használni te mész a fiókba hihihi"...Tegnap bringáztam vele először és fújt is a szembeszél. Először furcsa volt, mert a Buds Pronál nem volt ekkora szélzaj, de aztán hozzászokott a fülem és 80%-os hangerővel jöttem végig (normal módban, semmi zajszűrés). Viszont ég és föld a hangminőség a Buds Proval szemben, az jobb zajszűrésben, de ezzel a zenehallgatás élvezhetőbb.
-
stuka20
senior tag
Amikor először meghallgattam a 4+-t, aztán vissza a 4, semmi különbséget nem véltem felfedezni. Nem létezik, hogy ennyivel jobban szólna... Mintha a 4+ odaszólt volna a 4-nek hogy "na most engem fog használni te mész a fiókba hihihi"... -
Ateszpapa
addikt
Az EarFun szándékosan eltérő verziószámozást használ az iOS és az Android platformokon. Az iOS és az Android verziókat teljesen külön kódbázison fejlesztik. Külön szakértő gárdát tart fenn a két platformra. Emiatt a verziók kiadási gyakorisága is eltér, ami magyarázatot ad arra, miért az iOS-es 20.6.7 és az androidos 20.1.46 a legfrissebb változat.
Köszi, ezt nem tudtam.
Akkor igen, friss ropogós.
-
karlkani
aktív tag
-
Dave1984
őstag
Nálam 20.1.46-ra frissült.
nekem is
-
Veiled Bride
őstag
Nálam 20.1.46-ra frissült.
-
mihail38
senior tag
-
Ateszpapa
addikt
-
Veiled Bride
őstag
-
mihail38
senior tag
Van Earfun app frissítés is az App Store-ban!

-
mihail38
senior tag
-
karlkani
aktív tag
-
mihail38
senior tag
Korrektek!
Én csak itthoni boltokból szoktam bármit is rendelni
-
norti
addikt
Válaszoltak a bejelentésre, most vagy gyorsabbak voltak a mérnökök vagy lesz megint egy frissítés

A hozzávaló gumiharangot még én is keresem (nem gyárit), egyelőre volt egy-két aliexpresses jónak tűnő, de nem vagyok benne biztos, hogy nem csak odaírták a kompatibilitáshoz...
-
mihail38
senior tag
Nekem az egyedüli negatívum a fülesen lévő gumiharangok minősége, rendeltem gyárit, abban bízva hátha más lesz, de az is ugyan az ami a csomagban van.
Próbáltam már másikat rátenni (Jbl, samsung) de nem jók hozzá. -
mihail38
senior tag
-
norti
addikt
-
mihail38
senior tag
Még érkezett az újabb frissítés! 🙂 1.3.4
-
thesound
addikt
-
karlkani
aktív tag
-
thesound
addikt
-
Veiled Bride
őstag
-
karlkani
aktív tag
Igen, az is megvolt. AI szerint várni kell egy napot, újra meg fog jelenni...
-
norti
addikt
Nem tudom, volt-e, de az alkalmazás adatait/cache-t is törölted esetleg?
Nekem ezzel a firmware-rel folyamatosan Noise cancelling módra vált csatlakozáskor, hiába reseteltem... Remélem javítják, bejelentettem.
-
karlkani
aktív tag
Az lehet, hogy állítható, de sokszor még a beszéd is behallatszik, mintha normál mód lenne kiválasztva.
#340 norti
Már mindent próbáltam, semmi sem segített, nem dobja fel az 1.3.3-at. -
norti
addikt
Nekem már nem ajánlja fel, bármit csinálok. Azt írja, az 1.3.0 a legfrissebb.
Fülesek többnyire 85-90%-ig merülnek, használattól függően, majd mennek vissza a tokba. 50%-os tok töltöttségnél kiveszem, használom őket 1-2 órát, ekkor a tok már csak 20%. Benne sincsenek a fülesek, ennek ellenére leesik 30%-ot (50% -> 20%). Zajszűrés sokszor olyan, mintha nem is lenne...
Reseteld a fülest, hátha utána megtalálja a frissítést.
-
mihail38
senior tag
Fülesek többnyire 85-90%-ig merülnek, használattól függően, majd mennek vissza a tokba. 50%-os tok töltöttségnél kiveszem, használom őket 1-2 órát, ekkor a tok már csak 20%. Benne sincsenek a fülesek, ennek ellenére leesik 30%-ot (50% -> 20%). Zajszűrés sokszor olyan, mintha nem is lenne...
Mindenkinek más felhaszálási szokásai van és más, más a fontos, zajszűréssel sincs semmi gondom ott is van lehetőség személyre szabni.
-
karlkani
aktív tag
-
mihail38
senior tag
Felajánlotta munkából hazafelé, mobilnetről nem akartam telepíteni, bezártam az appot. Itthon már nem ajánlja fel (30 perccel később), azt írja, az 1.3.0 a legfrissebb.
Két hónapja vettem, vannak furcsaságok. Két hetet szokott bírni egy töltéssel, napi pár órát használva. 50%-os tok töltöttségnél kiveszem, egy-két órát használom a füleseket, a tok töltöttsége már csak 20%, pedig nem is voltak benne. 10%-nál már nem is tölti őket egyáltalán.
Nekem is munkába menet ajánlotta fel reggel, le is töltöttem nincs semmi gond a frissítéssel rendesen felment néhány perc alatt 3-4 talán.
Én nem engedem lemerülni, 35%-nál töltőre tettem, nálam is kb 2 hetet bír hasonló használat mellett.
Vannak furcsaságok? Mire gondolsz? -
karlkani
aktív tag
Felajánlotta munkából hazafelé, mobilnetről nem akartam telepíteni, bezártam az appot. Itthon már nem ajánlja fel (30 perccel később), azt írja, az 1.3.0 a legfrissebb.
Két hónapja vettem, vannak furcsaságok. Két hetet szokott bírni egy töltéssel, napi pár órát használva. 50%-os tok töltöttségnél kiveszem, egy-két órát használom a füleseket, a tok töltöttsége már csak 20%, pedig nem is voltak benne. 10%-nál már nem is tölti őket egyáltalán.
-
norti
addikt
Lettek kicsit normálisabb visszajelző hangok
-
mihail38
senior tag
Érkezett firmwarefrissítés 1.3.3 lett!
-
norti
addikt
A magyar earfun support nagyon segítőkész volt és tudtak küldeni egy vissza küldött de letesztelt baloldali fülest úgyhogy tök pozitív csalódás volt.
-
kocsisdavid5
aktív tag
Valakinek nincs véletlen egy baloldali fülhallgatója feleslegesen? megrágta a kutya
A magyar earfun support nagyon segítőkész volt és tudtak küldeni egy vissza küldött de letesztelt baloldali fülest úgyhogy tök pozitív csalódás volt.
-
mihail38
senior tag
Na, közben az Ai val kiderítettük, hogy szoftveres ütközés van a magic 6 pro val, mert egy Samsung S10 el tesztelve tökéletes a mikrofon hang. Írtam a supportnak, mert másnak is akadt gondja újabb Snapdragon procis telokkal. Ha nem sikerülök akkor lesz egy fehér alig használt eladó 20 körül.
Az korrekt ár érte...
-
Dave1984
őstag
-
Dino69
aktív tag
Na, közben az Ai val kiderítettük, hogy szoftveres ütközés van a magic 6 pro val, mert egy Samsung S10 el tesztelve tökéletes a mikrofon hang. Írtam a supportnak, mert másnak is akadt gondja újabb Snapdragon procis telokkal. Ha nem sikerülök akkor lesz egy fehér alig használt eladó 20 körül.
-
kocsisdavid5
aktív tag
Valakinek nincs véletlen egy baloldali fülhallgatója feleslegesen? megrágta a kutya
-
stuka20
senior tag
-
kisdobos0111
aktív tag
Létezik hogy a valós idejű fordítás fizetős lesz? Az alkalmazásban írja hogy korlátozott ideig ingyenes.
-
bjames
aktív tag
A zajszűrés felerősíti a szélzajt, én így utcán szélben ki szoktam kapcsolni azt.
-
baitsee23
őstag
-
Dave1984
őstag
-
norti
addikt
-
baitsee23
őstag
-
norti
addikt
-
mihail38
senior tag
-
norti
addikt
-
mihail38
senior tag
Legfrissebb firmware van fent? Nekem volt egy régebbi, amin fémesen szólt, de utána korrigálták az alap EQ-t, így újra telt lett.
A lejátszási hangminőség még mindig kiváló, ami hiba előjött, hogy telefonálás közben jelezték, hogyha súroló vagy fújó hang van nálam, akkor az elég élesen szól a hívott fülében, szóval a telefonálás közbeni zajszűrése nem annyira jó, de minden más rendben van.
Nálam V 1.3.0 firmware van fent, ez a legfrisebb?
-
norti
addikt
Legfrissebb firmware van fent? Nekem volt egy régebbi, amin fémesen szólt, de utána korrigálták az alap EQ-t, így újra telt lett.
A lejátszási hangminőség még mindig kiváló, ami hiba előjött, hogy telefonálás közben jelezték, hogyha súroló vagy fújó hang van nálam, akkor az elég élesen szól a hívott fülében, szóval a telefonálás közbeni zajszűrése nem annyira jó, de minden más rendben van.
-
mihail38
senior tag
Köszönöm neked is, hogy megosztottad a tapasztalataidat!
Eddig torzítást nem vettem észre, egyénileg magunkra szabhatjuk, hogy szóljon ez nekem nagyon tetszik
-
Dave1984
őstag
Megjelenése óta használom a 4+ és a 4 et párhuzamosan, számomra a sima 4es szebben szól, részletesebben, illetve a 4+ hamarabb elkezd torzitani, kevésbé bírja a mély hangokat.Ráadául nem tudom más mit tapasztal,de nagyon fémes lett a hangzása.
-
mihail38
senior tag
4+-nál van AI fordítás, ami egész jól működik, nyilván valamennyi késleltetéssel.
A 4+ az BT 6.0, míg a sima az 5.4.
Meg van új féle zajcsökkentés mód, de nagyon nem tudom a működését. Téynleg csak 1 napos kb a 4+-om. A sima szerintem jobban szól, bár ez szubjektív + lehet már be van járatva. Szóval én megvárnék valakit, akinek jobb hallása van ezekhez.Köszönöm!
4+ vettem egyenlőre semmi bajom vele
-
stuka20
senior tag
4+-nál van AI fordítás, ami egész jól működik, nyilván valamennyi késleltetéssel.
A 4+ az BT 6.0, míg a sima az 5.4.
Meg van új féle zajcsökkentés mód, de nagyon nem tudom a működését. Téynleg csak 1 napos kb a 4+-om. A sima szerintem jobban szól, bár ez szubjektív + lehet már be van járatva. Szóval én megvárnék valakit, akinek jobb hallása van ezekhez. -
mihail38
senior tag
-
stuka20
senior tag
Nálam van szélzaj, bármelyik korongot is használom
Ott "rotyog" a fülemben.
Szóval, ha valaki győri és nem akar várni, akkor viheti. Hazai earfun-nál vettem.
Nekem így nem kell. A sima 4-nél nem volt gond. -
stuka20
senior tag
Sziasztok!
Azzal a tudattal vettem meg, hogy nekem 3 pro van, hát nem, 4 volt
. Remélem ettől függetlenül jó döntés volt.Annyi kérdésem lenne, hogy az előbbinél a telefon mindig figyelmeztetett, hogy ha tovább emelem a hangerőt, akkor az hallás károsodáshozbvezethet vagy ilyesmi. Na ennél ilyen nincsen és maxra tolhatom, viszont, sokkal halkabb közép hangerőn, mint a korábbi és hogy ugyan olyan hangos legyen szinte maxra kell állítani, ami aztán tényleg káros lehet már. Ez mitől lehet?
Közben rájöttem, hogy az ez eq hiánya miatt volt halkabb. Most beállítottam egy redditről másoltat és szuperül szól.
Az AI fordítás jó dolog. Már csak a késleltetésen kellene faragni és király lenne.
-
mihail38
senior tag
Megvettem ezt, Pro 4+ jól döntöttem

Első benyomásom nagyon pozitív, eddig minden rendben van szépen, tisztán szól és lehetőség van további beállításokra, az appon belül ha valami nem tetszene
a zajszűrője is nagyon rendben attól függetlenül, hogy itt-ott nem teljesen írtak róla jókat.
Az app az szuper, igaz lehetne majd fejleszteni...
-
stuka20
senior tag
Sziasztok!
Azzal a tudattal vettem meg, hogy nekem 3 pro van, hát nem, 4 volt
. Remélem ettől függetlenül jó döntés volt.Annyi kérdésem lenne, hogy az előbbinél a telefon mindig figyelmeztetett, hogy ha tovább emelem a hangerőt, akkor az hallás károsodáshozbvezethet vagy ilyesmi. Na ennél ilyen nincsen és maxra tolhatom, viszont, sokkal halkabb közép hangerőn, mint a korábbi és hogy ugyan olyan hangos legyen szinte maxra kell állítani, ami aztán tényleg káros lehet már. Ez mitől lehet?
-
mihail38
senior tag
Sziasztok!
Egy Iphone 16 Pro-val szeretném használni, ezen (pro 4+) gondolkodok és egy Airpods pro 2 vagy 3 lenne csak nincs kedvem kifizetni egy fülesért 100e ft-ot, nyilván van olcsóbban is használtan, de 1-2 éves fülest sem szeretnék venni...
Látom van hozzá alkalmazás is ahol belehet állítani ezt, azt
és láttam hogy Magyar nyelvű az is.
Nem tudok dönteni, segítenétek?Köszönöm!
-
bjames
aktív tag
1.3.0-ra frissítés után csinltam egy gyári visszaállítást + újrapárosítást is. Igy most mintha szebben duruzsolnának a basszusok, meg tisztább szárazabb érzés lenne a hangzás is. Szóval szebben szól. Úgy tűnik nem árt néha egy gyári visszaállítást is csinálni fw frissítés után, ahogy javasolja.
Itt előttemDino69-nek is javaslok egyet ha nem csinált, hátha megoldja a problémáját. -
Dino69
aktív tag
Sziasztok, az a kérdésem, hogy a firmware frissítés után titeket sem hallanak a másik oldalon normálisan, vagy csak engem áldott meg a sors ezzel a jelenséggel?? Magic6pro a telefon
-
pinnacle
nagyúr
Gumiharang ügyben: amiről korábban volt szö, az Earfun pro-hoz gyártott memóriahabos harang nem megy rá a pluszra (mivel annak kerek ennek ovális a kimeneti nyílása.
Viszont az AZLA XELASTEK töléletesen passzol. Ez is felveszi a fül formáját és sokkal satbilabb mint a gyári (azt bringán folyamatosan igazgatni kellett, így is kiesett egyszer), mert mélyebben ül a fülben, így a zajszűrést is javítja. A hangképet jelentősan nem módosítja, talán kicsit kevesebb a basszus és több a tér, de ez csak megérzés.

Köszi! Ez is jó ötlet.
Most volt firmware frissítés. Után csináltam egy gyári visszaállítást. Most látom, hogy nem is alapbeállítás a Fülbe helyezés érzékelése. Igazából nekem csak azért hasznos, mert ha kiveszem a fülest, leáll a zene, de annyira nem fontos. -
andersen10
aktív tag
Gumiharang ügyben: amiről korábban volt szö, az Earfun pro-hoz gyártott memóriahabos harang nem megy rá a pluszra (mivel annak kerek ennek ovális a kimeneti nyílása.
Viszont az AZLA XELASTEK töléletesen passzol. Ez is felveszi a fül formáját és sokkal satbilabb mint a gyári (azt bringán folyamatosan igazgatni kellett, így is kiesett egyszer), mert mélyebben ül a fülben, így a zajszűrést is javítja. A hangképet jelentősan nem módosítja, talán kicsit kevesebb a basszus és több a tér, de ez csak megérzés.

-
pinnacle
nagyúr
Az is lehet, hogy egy kisebb gumiharang a megoldás, ami nem mozdul el.
Egyébként jelzik is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Futárcégek
- AliExpress tapasztalatok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- World of Warships
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 455 G7 15,6" Ryzen 3 4300U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ott "rotyog" a fülemben.
. Remélem ettől függetlenül jó döntés volt.