- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz
tzsolesz #12654 üzenetére
Üdv!
Nagyon mohó vagyok, már kerestem az értékeket!
Exelben jobb lett volna, mert diagrammokat is tehettél volna fel, de ez is jó lesz.
- Hiányzik az átlagérték, ezért Fraps-szal kellene csinálnod a teszteket, mert ott három adatot kapsz meg egyszerre: min, max,Avg.
- A Crysis CPU tesztjét használd, az erre jó.
- A nagyobb felbontásokat akár el is hagyhatod, mert a két proci összehasonlítása a cél, és nem a VGA teljesítménye.
- Az NFSPS CPU gyilkos, de a MOH Airnborne még rajta is túltesz, szedd le a demóját, megéri. Az Orthos-szal OK. volt a gép és a MOHA mindig ugyanott, kiugrás a rep.gépből, hazavágta rögtön a rendszeremet. Azóta is ez a végső teszt nálam.
Most állítottam a gépemen és ez az egyetlen játék, ahol játék közben egy bizonyos helyen látni lehet a CPU gyengeségét. Amikor az NFSPS simán rángásmentesen ment, a MOHA főhadiszállásán a korábbi 40 FPS-ről 10-13 FPS-re esett le a tempó. Melegen ajánlom ezt a demót, mert szinte a CPU tesztjére fejlesztették ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged