- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- HP notebook topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
dzsambo #12656 üzenetére
.NET keretrendszer 2.0 fent van a gépen? Az kell a rendes drivernek a CCC elindítására.
Innen ingyenesen letöltheted: [link]Progi amit küldtem tesztelésre, az meddig ment? Ha megy kb fél órát, akkor már látható, hogy nem a vidkarival van a gond és a proci sem melegszik túl. Onnan már szoftveres probléma lesz, lehet egy friss windows jót tenne a dolgoknak.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
dzsambo #12646 üzenetére
Korábban leírtam egy másik illetőnek, hogy miért van probléma az AGP támogatással, ott linkeltem a "hivatalos" drivert, próbáld ki szerintem azt, ezek a gyártói driverek nem feltétlen tökéletesek... [link]
Hőmérsékletet tud mérni a Catalyst driver maga, vagy pl. az AMD Gpu Clock Tool [link]
A kártya izzasztására javaslom ezt a kis progit, tudsz melette hőmérsékletet nézni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- HP notebook topic
- Futás, futópályák
- E-roller topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest