- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajafix
addikt
válasz
fagy53 #12661 üzenetére
"Pont az a lényeg, hogy egy 2600XT alatt mennyi a különbség a procik között. Tehát e-mellé a VGA mellé elég-e már egy E1200, vagy nyerhetünk még valamit egy E4500-al."
épphogy a VGA is lényeges, az a kérdés most, hogy a topik címadó kártyájához milyen proci elég? Merthogy "egyensúlytalan" rendszert nem érdemes építeni, mert "mert nem mindenki E8xxx-el vagy Quad-dal indít....! "Azaz melyik porcesszorral optimálisabb, gazdaságosabb a 2600XT?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
fagy53 #12661 üzenetére
Közben már elindítottam a letöltést, de köszi.
Ja, és a pro street-nél van egy kis bibi, mióta felraktam a patch-ot, azóta minden beállítással 30 fps, ezt a procilimitre fogtam eddig. De most hogy feltoltam a procit, maradt minden 30fps. de úgy 30 fps, hogy meg sem mozdul a számláló. Nem szaggat az tuti, de ezt valami fps limittel vagy hogy a fenébe érték el. Úgy hogy újra kell raknom, azt is. A bioshock helyére pedig berakom a medal of honor-t, ahogy kérted, mivel valahogy nem szuperál már rendesen szegényke (kilép játék közben
), érdekes eddig ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Robotporszívók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- Haditechnika, harcászat
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / RTX 5070Ti / 32GB DDR5 /1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest