- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dzsambo
tag
válasz
CPT.Pirk #12647 üzenetére
A mai állapot, firss driverrel ment a játék egy 20 percig, azóta semmi a ccc ne jön be, a folyamatok között ott van, de nem lehet elindítani a gpu cloc tool meg valami hibára hivatkozva nem indul el, az alaplap, proci okozhat ilyen hibát? amit programot ajánlottál az megy szépen, folyamatosan 30 és 60 fps között mozog mérés közben,
-
dzsambo
tag
válasz
CPT.Pirk #12645 üzenetére
A túlmelegedésre én is gondoltam, csak nem tudom megállapítani a kártya hőmérsékletét. A gyári hütőnek elégnek kellene lennie. A kártya tetjén van egy ati feliratú bga ami nagyon meleg és nincs rajta hűtés, ez nem tutom mennyire befolyásolja. Tuning nincs. A drivert a sapphiretech oldaláról sedtem le, ez az: Catalyst 8.8 HOTFIX for HD2K/HD3k AGP cards and WinXP 32-bit
-
dzsambo
tag
Hali Srácok! Tudna valaki segíteni? A problémám az, hogy van egy Sapphire 2600 prom és játékok közben 5 perc után monitor lekapcs és csak a reset gomb segít. A legfrissebb driver van fenn. A konfigom: MSI K7N2 DELTA ILSR alaplap, 2500+ XP proc és 300w-os táp. A kártyával van probléma vagy esetleg beállítás vagy gyenge alá a gép. Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Tab S9 FE 5G 128GB Csak kipróbált! Jótállás: 2026.11.17.-ig
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest