- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dzsambo
tag
válasz
CPT.Pirk #12647 üzenetére
A mai állapot, firss driverrel ment a játék egy 20 percig, azóta semmi a ccc ne jön be, a folyamatok között ott van, de nem lehet elindítani a gpu cloc tool meg valami hibára hivatkozva nem indul el, az alaplap, proci okozhat ilyen hibát? amit programot ajánlottál az megy szépen, folyamatosan 30 és 60 fps között mozog mérés közben,
-
dzsambo
tag
válasz
CPT.Pirk #12645 üzenetére
A túlmelegedésre én is gondoltam, csak nem tudom megállapítani a kártya hőmérsékletét. A gyári hütőnek elégnek kellene lennie. A kártya tetjén van egy ati feliratú bga ami nagyon meleg és nincs rajta hűtés, ez nem tutom mennyire befolyásolja. Tuning nincs. A drivert a sapphiretech oldaláról sedtem le, ez az: Catalyst 8.8 HOTFIX for HD2K/HD3k AGP cards and WinXP 32-bit
-
dzsambo
tag
Hali Srácok! Tudna valaki segíteni? A problémám az, hogy van egy Sapphire 2600 prom és játékok közben 5 perc után monitor lekapcs és csak a reset gomb segít. A legfrissebb driver van fenn. A konfigom: MSI K7N2 DELTA ILSR alaplap, 2500+ XP proc és 300w-os táp. A kártyával van probléma vagy esetleg beállítás vagy gyenge alá a gép. Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest