Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
7600 GS
addikt
válasz
zsolt19900 #97899 üzenetére
Nem fogsz egyikkel sem mellé, azt vedd ami jobb áron van.
-
zsolt19900
őstag
amennyiben jó helyen fog a kuplung, nem csúszik stb. stb. akkor ugye nem kötelező kicserélni a kuplungszerkezetet ugye? mert ugye mondtátok, hogy a kettő együtt megy, de ha nem fontos akkor olyan alkatrészt nem cseréltetnék ki, ami még elmegy.... továbbá még a kérdés, hogy mennyi munkaórát vesz igénybe a lendkerék ki ill az új berakása? csak hogy nem vágjanak át a palánkon
szaksz ill. luk közül mindegy, hogy melyiket veszem? mind kettő jó márka?
-
dJ Peer
aktív tag
Visszatèrve: PD elem vizsgálathoz feltètlenül ki kell venni vagy a helyén is megmondják, hogy jó-e? Hova jobb vinni, VW vagy más szakszervizbe?
-
zetecR
addikt
-
tresh
veterán
válasz
bitpork #97890 üzenetére
Nem értek hozzá, csak olvastam a "nagyokat" hogy állítólag a sötétebb szín illetve a vastag lakk miatt tökölősebb a munka. Nekem is kell majd egy kis polír már Lion-nal egyeztettem hogy megyek csak hát 2 napig le kell rakni az autót nála és jelenleg még aktív használatba van. Majd utána kiderül mekkora sz*pás a fekete csillámpalahullámvulkán tököm tudja milyen feketét polírozni
-
-
14adam
addikt
-
Ace owner
addikt
-
-
válasz
Milo629 #97874 üzenetére
http://www.gpspower.net/blaupunkt/304417-blaupunkt-travelpilot-dx-2013-2014-major-roads-europe.html
Asszem ez az. És most látom h volt benne frissítés. És még egyszer hangsúlyoznom kell: nincs kelet európaés/vagy Magyarország támogatása, tehát nem utca szintű a térkép. Túl öreg a navi hozzá. -
válasz
salieri29 #97873 üzenetére
Akkor ültess oda valakit, és a felhúzott ablak felső peremét az adott sebességnél az utas kézzel húzza befelé. Ha megszűnik, akkor az ajtód van van megvetemedve vagy a kéder elöregedve (nem csak repedés lehet hanem szimplán összemegy, és amikor a szál miatt kifelé húzza az ajtót a nyomás különbség, nem zár). Nekem a passatnál volt ez a sofőr felől. És az ajtó volt a lúdas.
-
válasz
salieri29 #97869 üzenetére
Azt már tudod hogy merről jön? Mert lehet kédergumi, lógó ajtó, szétnyílt tükör ház, beépített fütyülő, miegymás.
tomcsi23: Mikor dől el?
(#97870) Milo629: A szigorú válasz hogy igen létezik. A kevésbé örömteljes, hogy valamikor 2008-2009 volt az utolsó éve amikor kiadtak hozzá frisset. 2010-2011-ben kijött egy Major Roads of EU, ami nem település szintű de minimális frissítés a főbb utak tekintetében.
-
Milo629
aktív tag
Üdv. arra lennék kíváncsi, hogy RNS-D fejegységhez létezik-e magyar vagy közép-európai navi CD?
(vagy az azonnali navis kérdések topikba tegyem fel a kérdést?) -
salieri29
csendes tag
Sziasztok !
2004 passat variant , 70-75 km/h-tól erős , kissé fülyölő szélzaj jobboldalról talán....valakinek ötlete ?
-
-
Ck.
addikt
Jol látom neten az árakat itthoni műhelyekben, hogy VP44 mechanikus részének a felújítása 40-70 ezer pénz között van?
-
-
tomcsi23
veterán
Skacok, a rendszámtábla világítás mennyire meleg?
Mármint ami hagyományos izzós.
Kiégett az egyik, kicseréltem egy akármilyenre (mindkettőt, hogy egyforma legyen), de hosszas üzem alatt eléggé felmelegszik a "búrája". -
-
Ck.
addikt
Mágus Mester,
Help plíz, a sztori folytatódik:
Az előbefecskendezési idő beállítása óta a hidegindulás kipipálva. Viszont azóta a melegindítás lett néha kissé darabos, 10-ből kb 5x nem azonnal pöcc, hanem akár 2-3 x is be-berobban mielőtt teljesen beindul. Ugyanaz pepitában, mint amikor hidegen indult szarul.
Néztünk ismét egy dinamikus előbefecskendezési grafikont, az én értékem teljesen pontosan középen van az alsó és a felső határ között.Mit javasolsz? Vegyük még feljebb? Vagy máshol kell keresgélni?
-
-
-
-
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Rambovits #97825 üzenetére
Elvileg FNK, ha jól látom, de lehet más.
Ha FNK, akkor ez kell neked: 002301211K
-
Ck.
addikt
Mire figyeljek oda haverommal és a Multitronic-kal? Kezdő automatás.
A váltó eddig rendszeres törődést és olajcserét kapott szűröstül. Jelenleg tökéletes, hidegen-melegen szépen vált, finom leheletnyi gázpedál kezelésnél is tökéletesen működik. Mi kell hozzá, hogy így is maradjon?
Mik a kezdődő hibajelenségek, amit időben ki kell szúrni? -
-
-
válasz
peter.tamas #97815 üzenetére
Jaded-é az érdem
-
válasz
peter.tamas #97812 üzenetére
-
Piwi
veterán
Csak hogy én se maradjak ki az A3-al
[link]
-
norrberth
addikt
Zsenge, nekem az ismerősöm a héten 280-300 lovas szörnyeteget vett.. ST 170 Fordot. egész héten élvezkedünk gyári 170 meg van rajta egy ilyen ha nyomja neki bever vagy 25 litert szerintem he he Benzin turbo elkezdi 1800 ná és keni neki 7000 ig szakadtam szét.. áá mondom ez nem dizze
-
Jaded
őstag
válasz
peter.tamas #97805 üzenetére
planetvag.com
-
peter.tamas
csendes tag
Egy segítséget kérnék tőletek.
Érdekelne engem, hogy egy adott autó(VW Passat B6) felszereltségi kódjait hol találom?
Azaz nekem az autón levő matrica megvan, rajta a kódokkal, csak keresek egy táblázatot, vagy leírást, bármit, amin megtalálom a kódok jelentését.
-
Dot
őstag
Hali!
Tud valaki linkelni vagy küldeni 3-as polóhoz (6N, AXE motorkód, elvileg Comfort Servo)hoz használati utasítás, vagy kézikönyvet, vagy service manualt, vagy ehhez hasonló dolgokat linkelni?
-
Ck.
addikt
Ma vettünk haversrácnak egy Audi A4 Cabriolet-et, 2.5 TDI 163 le, 2003.
Nagyon alkalmi vétel volt, gondos tulajtól, rendszeres motor- és váltó olaj cserével, végig Audiba és 2 másik országos szervizpontba hordva, számlákkal és igazolt óraállással...úgyhogy jelenleg nagyon happy a srác.
Előtte megnéztünk 3 trágyarakást, ez igazi felüdülés volt mellettük.
Viszont "sajnos" Multitronic a drága, jelenleg tökéletesen működik és a cél, hogy ezt az állapotot meg is őrizzük.
Holnap jön majd pár kíp. Amúgy baromi élvezetes úgy vezetni, hogy gyorsul az autó, de semmi érezhető váltás nem történik, szinte mint egy dodzsem.
Picit irigykedek is az én hagyományos Tiptronicomhoz képest...még ha karbantartás igényesebb is. De nekem viszont állófűtésem van, na az meg az övében nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Gombászkönyvek egyben
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest