Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
footy
addikt
válasz
maggi1886076 #87599 üzenetére
Az a rasegito futes lesz
-
rob210
nagyúr
válasz
zsolt19900 #87572 üzenetére
Sok sikert hozzá, és legyen benne sok örömöd.
-
TaaT
nagyúr
válasz
molnarpeter #87586 üzenetére
-
MunezXBK
nagyúr
-
válasz
zsolt19900 #87579 üzenetére
A variant a nyerő
(bocs Ace!) rendszeresen szállítok biciklit.
-
Ace owner
addikt
válasz
Kar hogy variant
-
Morris
veterán
válasz
Kiváló választás!
-
Morris
veterán
válasz
zsolt19900 #87577 üzenetére
Írd már le please, mit sikerült beújítani. Kíváncsi vagyok.
-
zsolt19900
őstag
így van, kellett a milkás árkategória valóban, és a képek is el fognak készülni hamarosan
-
Piwi
veterán
mit találtam tegnap
[link]
-
Typhoon47
senior tag
válasz
Nah de azért, annyit adj meg igaznak, hogy kellett az 1000eFt-os ár. És lám egyből lett is korrekt autó.
-
Ace owner
addikt
válasz
Bitpork tavolleteben nyomatekosabban kell hangsulyozni. 40 kep???
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Hol a 40 kép? És hol van bitpork?
-
Ace owner
addikt
-
ßrainiac
addikt
válasz
zsolt19900 #87556 üzenetére
404 - most ezt te vetted meg vagy elvittek az orrod elol? :-0
-
tomcsi23
veterán
Skacok, 90-100 környékén a 0 fok környéki levegőben motorfékkel gurulva visszahűl a víz - eddig olyan 75-80 fokig (mutató szeint).
Mod: városba beérve tötyögve visszamászott. Termosztát? -
Typhoon47
senior tag
Ugyan.. kérlek, az első 100ft-ot sem éri el a fix ktg.-ek aránya. Nincs mit ezen szépíteni, trend követő az ár, de nem eléggé. Persze én is csak a havi 300 literes fogyasztásom miatt írom, a defláció sokkal komolyabb probléma, de ezekben az ínséges időkben muszáj egy kicsit önzőnek lenni
-
válasz
Kiskokó #87558 üzenetére
igen, bár a megmaradt pénzt elköltjük és azon is ott az áfa, a jövedéki adó kiesés fájó dolog. Mindig azt szoktam mondani, ha hétfőtől mindenki bringára váltana, ez az ország két nap alatt letérdelne vagy szerdára megadóztatnák a kerékpárosokat. persze valami elcseszett regisztrációs formával, mint az ekaer....
-
Kiskokó
veterán
Arról nem beszélve, hogy ezeken az árakon ugyanúgy rajta van az Adó amit állam bácsi kaszál be... nem a mol szakit nagyot hanem az állam...
Már olvastam is cikket, róla hogy kétségbe van esve Viktorkánk, hogy olcsóbb az üzemanyag annak a százalékos adózott összege is ugye kevesebb és így nincs meg az előre kiszámolt üzemanyagból kaszált adóösszeg... szóval ne örüljünk lesz itt még négycáá a cumó majd ráemelnek az adóra... de akkor lesz végleg vége itt mindennek..
-
zsolt19900
őstag
vw passat 1.9 pd tdi nagyon-nagyon rágódom rajta, nagyon pöpec nagyon egyben van
nagyon valószínű, hogy ismét a csoport ízig vérig tagja leszek
-
norrberth
addikt
-
brumi1024
veterán
válasz
Ace owner #87533 üzenetére
Nekem az előző Q7 sem volt a kedvencem, már túl bálna, ekkora kasztnival azért nem egyszerű igazán szépet alkotni. Egyébként az újjal sincs bajom, van benne egy kis TT, van benne egy kis Passat, és viszik tovább a Q3-nál már megjelent pár vonást, de ettől függetlenül "nem kéne". Az újítás viszont kellett már, az előző elavult a jelenlegi palettához képest. Az új Q5-re viszont kíváncsi lennék.
-
-
Mágus2
Közösségépítő
-
válasz
Cheesy #87546 üzenetére
ismerős
és az, hogy a benzin árából a nyersanyag is csak kis arányban van jelen?
amúgy a nyersanyag és a végtermék ára ritkán arányos, pont a ráfordított fix költségek miatt.
Felére csökken a kőolaj ára még nem hozza, hogy a benzin is felére fog csökkenni, mert az adózatlan benzin árának is csak egy része a kőolaj. remélem világos. -
norrberth
addikt
Valaki rendelt már alkatrészt a Kovács Autótól? [link] megbízható bolt?
-
zsolt19900
őstag
fuu hát köszi szépen
ez is segítség, hogy a 90 Le is lehet segíteni
kis okosítással
a szubjektív véleményt picit én is alá tudom támasztani, a Lupo -bármennyire is kicsikocsizzák stb.- baromi tág érzeted adott amikor benne csücsültem, és ismerős A3 valahogy ezt megcáfolta
pedig a forma és stílus szinte ugyan az, ezért is vagyok bajban az A3 al, mert tettszik meg minden, de ha nem férek el benne, akkor nem lesz élhető a kocsi
szóval szerintetek korrektebb ez a zöld b5, mint a kék? ez jó hír
a kék tényleg valami érdekes jószág volt
kb. valami pazarul megcsinálva -vagy félig megcsinálva benne- és az is hagyva az idő enyészetének, mindez majd' 1 misiért háááát....
-
válasz
Cheesy #87540 üzenetére
mert ez a kőolaj ára, nem a benziné. erre még rájön hogy az olajkúton dolgozó is pénzt kér, Dzsoki Juing se dolgozik ingyen, finomítóban se csökkentek a bérek, stb, stb...
az is persze más kérdés, hogy ez Brent kőolaj (Északi tenger, legdrágább kitermelés), mi meg orosz kőolajat finomítunk itthon, de világpiaci áron adjuk a népnek, pedig olcsóbb kitermelni.ja és egy hordó kőolaj, az kb 158 liter, mondjuk hogy litere egy dollár, ami 200Ft volt, most 60 dollár esetén egy liter 120Ft, ami -80Ft. a 430-as benzinár ma 350Ft. megvan?
-
MunezXBK
nagyúr
-
rob210
nagyúr
válasz
zsolt19900 #87531 üzenetére
Ez a passat korrektebbül néz ki mint az eddigiek.
Ha családi autónak veszed elég a 90 paci.
Ha néha hosszú lépővel vezetsz akkor nem fogod szeretni.Jah és most szubiektív vélemény jön erősen, de az A3 mint egy konzervdoboz olyan.
Hozzáteszem én 190 magas emberke vagyok, de a megane után megpusztulnék benne a klausztrofóbia miatt. Nálam az az autó, ahol be tudok ülni magam mögé egy kényelmes vezetői üléspozíció beállítása után. -
norrberth
addikt
Ismét eljött a szombat! ma különlegességet kaptok
[link]
-
latyak17
tag
válasz
zsolt19900 #87531 üzenetére
90 Le elég attól függ mire kell, ha race akkor porlasztó + chip aztán úgy már azért lehet autókázni azzal is... bár én 110eset vennék, de a 90-es megbízhatóbb !
-
molnarpeter
nagyúr
-
zsolt19900
őstag
sziasztok
nos megnéztem azt a pécsi kék "tuningos" vw-t a 949k-st, nos 600at ha adtam volna érte
akit érdekelnek a részletek leírom priviben, ide nem szeretném, hát ha nézi a tulaj és üzletrontáskodáson fogna
borzalmasan felül van árazva....
köszi az ajánlást, pont tettszik is a kétszínű belső -a lupika is ilyen volt ugye
- de variantot semmiképp sem szeretnék, csak sedánt
holnap megyünk egy kis körútra, találtam A3 akat is 800-900 környékén, azokat is megnézegetem itt a környéken
hát ha
feltettem milyenótótvegyekben is, de itt is felteszem hát ha: az 5 ajtós A3 ban picit szűkösen éreztem magamat a Lupó után.... ez létezhet? a három ajtós A3 tágasabb elől? valakinek van erről pontos infója? ez nagyon fontos lenne, mivel ettől függ, hogy nézegetek-e magamnak A3 óóódit, vagy semi
Passatot is nézek egyet -igaz kereskedés, de elég korrekt az autó- ez lesz kipróbálva
Még egy kérdés: Audi A3-ból a 90Le motoros mennyire élhető jószág? elég az bele (+még esetleg később csipszelés) vagy kell annak is a 110 pacaj? Azért a kérdés, mivel van egy nagyon korrekt 90 pacis kinézve....
-
norrberth
addikt
bitpork hova tűnt?
-
norrberth
addikt
Kedves fórumozók nem a tárcsákat kellene nézni!!
Hanem a ROTOR felniket meg a gumikat 225/30R20
-
Cheesy
őstag
De van bling bling
-
Rambovits
senior tag
Munkába menet láttam a kisteher roncsát, már ott lehetett sejteni, hogy gáz van
http://feol.hu/belfold/ket-baleset-tortent-az-m7-es-baracskai-lehajtoja-utan-1666032?
Opelből se sok maradt
-
norrberth
addikt
válasz
maggi1886076 #87504 üzenetére
EZ nagy segítség volt..
-
tomcsi23
veterán
válasz
maggi1886076 #87504 üzenetére
Az attól függ, melyik kapa szoftver fut rajta.
-
norrberth
addikt
válasz
Mágus2 #87502 üzenetére
Benzin szűrőre gondolsz? én a gyertyákra gyanakszok, gyárit vettem bele, 64.000Km ert futott eddig, lassan cserélni kéne, de ha gyertya lenne akkor szarakodnia kéne mindig. reggel megpróbálom úgy hogy 2 szer adom rá a gyújtást hátha. Gépre ráteszik megmondja mi a baja?
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest