Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
Hát emberek! Lehet, csak én voltam "régen" kavicsos kereskedésben, de tessék Szombathelyre jönni autót venni. Itt minden szekér frissen van szervizelve és minden másodiknál frissen cserélt a vezérlés.
Az egyetlen, amin valamennyire elgondolkodtatott. Skoda Fabia 1,4 16V Vélemények? A képek és adatok alapján valakinek valami érdekes, feltűnő, aggasztó?
A km állás kiírva nincs rá, feltételezem opcionálisan választható. A kartámasz szét van kopva, a sofőr ajtaján a műanyag betétek lafognak (mintha zárat szereltek volna és nem lenne összerakva rendesen). A hátsó, csomagtér ajtó ablaka cserélve, nagyon gányolva ragasztották be az újat. A sofőr ülésen látszik, hogy használták, rengeteget szálltak ki-be, de még elmegy. Lámpatestek polírra szorulnak.
-
Styling
csendes tag
Mágus!
Szerinted?
Vettem egy passatot. Hidegen kb 30mp-t kell indítőzni.
Melegen kb 10-t.
Chipesemmel néztük hibakód nincs. Elötöltest szépen allít.
Szerinted mi lehet? Illetve kb 60ló a kocsi. Végsebessege 140.
Turbónyomas annyi amennyi kell. Megvalósul. Csiga szépen dolgozik. Hdk fedé helyén van. 4.8mg
Csipmentes a kocsi. Légtömegmérő is ok.
Hazafele 120 tempomatnál a fogyi 9-10L volt. Füst semmi. Se pamacs semmi.Ha beindul gyönyörűen jár.
Néztük diaggal.indítózas közben akkor röffen be ha eléri a 30mg-t vagy mit. Ugye ez szép lassan kezd felmenni miközben teker.Adagoló?
Itt egy videó. [link]
-
-
Mágus2
Közösségépítő
-
kk831228
addikt
Üdv!!
Mágus2: Lenne egy kérdésem ,hogy neked mi oldotta meg Fruzsin a lüktető fékpedál szindrómát??
Kezd már zavarni , inkább gyenge fékezéskor csinálja jobban...
-
Hikvision
senior tag
válasz
norrberth #89279 üzenetére
Másabb a zümmer, mint ami nekem volt, ki kéne mérni műszerrel, h riasztás esetén melyik lábán jelenik meg és milyen feszültség. Adni kéne a ketyerének áramot, rádugni a fejet, és tv távirányítóval nyomatni neki jó közelről, h riasszon, közbe meg kimérni, a feszültséget a csipogón.
-
norrberth
addikt
-
Hikvision
senior tag
válasz
Hikvision #89275 üzenetére
A Lényeg, h pontosan nem emlékszem már rá, (4éve volt) h mi volt a pontos felépítés, látnom kéne a nyákot, de az biztos, h a zümmer lábáról lett levéve a vezérlőjel egy bc tranzisztorral, ami felhúzta a relét, ami kapcsolta a mute szálat az iso csatiba.
[ Módosította: radi8tor ]
-
MunezXBK
nagyúr
Ki írta múltkor, hogy megokosította a detektort és némítja a fejegységet, amikor jelez?
-
net84
őstag
111 nap és/vagy 800km van hátra a következő cserehatárig. Plusz 1,5-2 hónap és 2000km. A kötelező szerviz után ennyi volt az olajban, amikor ment a kukába a turbó felújítás után. A héten ellenőrzöm a 2014-es javítási papírokat, hogy szűrőket (remélem legalább az olaj szűrőt igen) is cseréltek vagy akkor csak az olajat cserélték le rajt. Ennek függvényében kérem "SOS"-re az időpontot...
Legyen bármilyen jó áron egy dízel, rövid távra, városba halálos vétek azt venni. Szerintem. Hacsak nem eldobható autóról van szó. Mert, ha megy, amíg megy és utána csak belöki a bontóba, akkor tényleg mindegy. De ilyen szempontból az olajcsere periódusa is
.
A Citroen C2 1.4 HDI most megy a háztól. Már ki sincs használva. Az utóbbi hónapokban többet ment városban, mint országúton. Jó esetben heti egyszer kapott 70-100km-t országúton, nyugis tempóval.. A "végleges" leparkolás előtt meghajtottam, mert panasz volt az erejére. Köpködött, prüszkölt és füstölt mint a gőzmozdony. De jó tartományba tartva a fordulatot, "kapkodja" a lábát, ha kell.
-
kozicsd
tag
válasz
cool13 #89259 üzenetére
Oké, biztos vannak ilyen történetek, de ez egy elég kis város, kb mindenki jóban van mindenkivel, kéz kezet mos alapon (igen, lehet hogy most naivnak néztek), de szerintem itt átbaszásról szó nincs. Ismerem az autó előtörténetét, tudom hogy mindig rendben volt tartva, ez a 30ezres olajcsere még nem is biztos, ez délután-este derül majd ki.
A másik hogy annyi pénzért amennyiért meg tudnám venni lehet hogy egy jobb biciklit se tudnék megvenni. És igen nagyon meg akarom venni
Ültem már olyan autóban is 200ezer km-el, ami esztétikailag, motorikusan sehol nincs ehhez képest. -
Rambovits
senior tag
-
-v-
addikt
válasz
kozicsd #89251 üzenetére
Az igazgató aztán általában nagyon ért a műszaki kérdésekhez
(#89245) Dr.Zoo :
bobtheoilguy-on fórumban majd' minden olajról találni infókat, érdemes megnézni mert bevizsgáltatják őket mittudomén 10k km csak városi rövid utas használat után hogy áll az olaj (nyilván attól is függ miben van de iránymutatónak jó). Annak sincs feltétlen értelme, hogy belerakjuk a legjobb olajat és fölöslegesen hamar kidobjuk
-
tomcsi23
veterán
válasz
kozicsd #89248 üzenetére
Már miért szólna? Van ilyen olajcsere-periódus, és természetesen semmi baja sem lesz. Legalábbis ez az álláspontjuk. Pl. pözsónál is 30e és ott akkor is ennyi, ha csak 1-2 km-t teszel meg alkalmanként. A jóhiszemű szöszi ismerős be is próbálkozott az új verdájával 10e-nél, mikor közölték vele a márkaszervizben, hogy majd 30-nál esedékes. Pedig ő 90%-ban egy kerületen belül használja a kocsit. A szervizzel meg nem fog vitatkozni.
-
tresh
veterán
Szerintem az adagolóra és a porlasztókra nézzenek rá.. a kettestömegű se nagy összeg ha hosszútávra veszi bár akkor én tuti kidobnám alóla ... turbó meg ha mázlija van már cserélt
345K km -rel az még bejáratos
de az a 30k-s olaj csere periódus az nagyon sok... én amikor 10k-át átlépem 2-3 k km-rel már rosszul vagyok -
-
srácok!
SEAT Ibiza, 6L,2007, 1390ccm, benzin, 63kW, BXW
megint alkatrészt rendelnék karbantartáshoz és sorkerült az üzemanyagszűrőre is.
3 vagy 4 baros kell nekem.. szerintetek?
eddig ezzel még találkoztam. lehet, hogy a rossz szűrő volt anno az asszony autojában -szintén benzines ibiza- és ezért nem indult reggel az első inditózásra?
köszi!
-
TaaT
nagyúr
Azért only autópálya üzemmódban vállalható lehet a 30k-s periódus, szódával...
"viszont a kilóméteróra egy kicsit visszatart."
Ne tartson vissza mert a legtöbb dízel autóban nagy valószínűséggel ennyi (vagy több) van, attól függetlenül hogy mást mutat az óra.
-
kozicsd
tag
Sziasztok!
Adódott egy olyan lehetőség, hogy vegyek egy 2000. decemberi Octavia-t. 1.9TDI, 110le.
Az autó egy ismerősömé, rendszeresen márkakereskedésben volt szervizelve, 30e km-enként olajcsere(biztos nem gagyi olajból ahogy ismerem), valamint Shell kúton tankolta bele a legdrágább gázolajat(nitro +, de lehet nem ez a pontos neve).
Az autó nagyon egyben van, viszont az egyetlen bökkenő, hogy 354ezer km van benne. Igaz ennek kb háromnegyede magyar illetve német autópályán lett beletolva.
Az autót egyébként egész korrekt áron meg tudnám venni, viszont a kilóméteróra egy kicsit visszatart. Szerintetek megérné megvenni? -
kk831228
addikt
Mágus2 : Grat a géphez!!
Széép!!
Mondjuk annyiért legyen is szép...
Nálunk 2 kertes ház ára...
Ez nem az autót minősíti...
-
norrberth
addikt
Volkswagen rajongóknak! VR6-Fan! Ace owner! Szerintem ti ne nézzétek meg
-
m3tr0
őstag
válasz
norrberth #89225 üzenetére
Nagyon egyetértek a hozzászólókkal.
Amikor ma először láttam a videót az volt az első gondoaltom,hogy de miért megy mindenki (szemre) 80-nal havas (jeges) úton ahol szinte alig van látótávolság. Értem,hogy autópálya de ha nem látok előre és fos az út nem megyek gyorsan.Kamionoktól kezdve a személyautókig tolja neki mindegyik. -
norrberth
addikt
Ez beszarás! [link]
-
ribery22
tag
Sziasztok!
Ha már Polo a téma, tudnátok nekem segíteni? Adott. A 2003/decemberi forgalomba helyezésű 9n Polom, 1.2 12v motorral, és óra szerint 101.000 km alatt (nyár óta az enyém, ez alatt kb 3.700 km). Tegnap az autópályán el kezdett világítani a check engine lámpa. Haza jöttem vele kb10 km minden probléma nélkül, de továbbra is világít a kis sárga lámpa már egyből indítás után. "Teljesítmény" vesztést vagy furcsa hangot nem tapasztaltam.
Szerintetek mi lehet a gondja?
-
brumi1024
veterán
-
TaaT
nagyúr
Ma regisztrált egy 3ajtós új Polo facelift a CS-re. Rohadtul tetszik a forma.
De 1.0 szívóbenzin, 60Le/90Nm. Írták is egy páran hogy ez így nevetségesen gyenge. Erre válaszol a tulaj hogy 3ajtóst csak ezzel a motorral lehet választani idehaza. WTF? Megnéztem a magyar VW konfigurátort és tényleg.
Ezek hülyék
Bezzeg németben 90le-s 1.2 TSI és 1.4 TDI is van a kínálatban
-
Ace owner
addikt
Freaghill van elado Borbet A facen, ha jol emlekszem kerestel multkor.
-
Kiskokó
veterán
Amúgy elég sűrű itt az Akku téma.
Erősen ajánlom ezt az oldalt, jó áron van minden.
http://www.akkumulatoroutlet.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Update 07.31. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest