Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Sorry, butaságot írtam, elsiklottam a kötelező szó felett. Én csak sima családias szervizben dolgozom, szóval garanciális meg hasonló dolgot nem csinálunk. Minden más, akár kis dolgot is igen, és mivel a vw alapból a nagy kedvencem így szívesen csinálgatom akár hobbiból is. ( Bár ezzel itt a fórumon nem vagyok egyedül
)
-
-
Tigi
őstag
Sziasztok
marsunak hála túl vagyunk az 1 éves kötelező szervizen.
Korrekt szolgáltatást kaptam a pénzemért csak ajánlani tudom mindenkinek.
Még úgy is, hogy Délpestről mentünk Esztergomba.
Legalább kicsit megjárattuk a kecsekét is nehogy összerohadjanak a hengerek.
Hazafelé marsu javaslatára a 11-es úton mentünk, hogy egy kis szép tájat is lássunk.Köszi még egyszer marsu.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Babetta-X #25889 üzenetére
Elméletileg benyomod a km nullázót, ráadod a gyújtást, elengeded a km nullázót, és az óránál lévő gombbal oil service now állásba teszed, majd még egyszer elfordítva vagy megnyomva az óraállítót .--. jelet fog mutani. Azért csak elméletileg, mert a skodákon így van, szerintem a vw is hasonló. Utána gyújtás lekapcs, vársz 30 mp-t. Visszakapcsolva már nem lesz oil felirat.
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Régen írtam ide, de egy kis segítségre lenne szükségem. A gépemben behalt egy alkatrész, jövő héten csinálom meg. Ellenben most cseréltem olajat egy 2001-es 1,6-os vw polo classicba ALM motorkódosba, és kíváncsi lennék, hogy ennek a típusnak hogyan tudom visszaállítani az Oil service feliratát? A régebbiekét tudom úgy 98-ig, de ez már az MPI-s, újabb műszerfalas, szóval ezt már nem nagyon tudom, vagyis inkább nem nagyon emlékszem. Köszi előre is a segítséget
-
Balupapa
senior tag
válasz
FoBCRaistlin #25887 üzenetére
merre lészel?
-
FoBCRaistlin
őstag
Akit esetleg erdekel, ma olyan 6 korul leszek pesten, es van egy kis idom dumalni.
-
AMD Power
titán
Dagad a VW.
-
Kickass
őstag
válasz
FoBCRaistlin #25879 üzenetére
Legközelebb bedobunk mellém egy 50kilós cementeszsákot
Jókis minitali volt, Luigi is komolyat lép, kikormoltuk a gépeket legalább
-
AMD Power
titán
Ez egy állat lesz!!
-
rob210
nagyúr
válasz
FoBCRaistlin #25879 üzenetére
És mit léptek a digók?
-
Balupapa
senior tag
na az egyik nightbreaker félév után kampec
-
FoBCRaistlin
őstag
Nos a tali kickass kollegaval meg a kis puttoval megvolt, illetve a kellemes HGT sem volt ronda/gyenge.
Kosz sracok!
-
AMD Power
titán
-
-
t1
veterán
Lehet nem érdekel senkit de összeállt a gépezetem
[link]
-
VR6-Fan
veterán
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
AMD Power #25844 üzenetére
Ennyiért egyik sem kellene, főleg hogy 6-ot esznek városban egy olyan varrógéppel szerelve, amit a 20 éves Favoritom megesz reggelire. Kis városi autó? Aki nem tud parkolni, az a biciklit is a bejáratnál teszi le keresztben, ha meg autó, akkor legalább elférjek benne.
-
AMD Power
titán
válasz
eddie17 #25843 üzenetére
Kíváncsi vagyok mi lesz.
Városi minik tesztje: Renault vagy Volkswagen?
Két kedvenc márkám. De ezekből egyik sem kéne.
-
eddie17
addikt
A héten Volkswagen Vento 1.9 TDI megnézés.
Már előre félek... vagy átbasznak, vagy egy lom a képhez képest.
Már unalmas egy kicsit... -
8th
addikt
válasz
Mágus2 #25830 üzenetére
Most csak ezt találtam de majd este ha lesz időm előkerítem a másik videót is.
Nem megy rosszul de egy benzinesből mindig könnyebb (és ilyen bizonyos szint felett olcsóbb) előcsalogatni a szunnyadó lovakat mint egy olajkályhából.
(#25833) FoBCRaistlin: kettes golfnál a rajtelektronikát és az als-t hallod a dízel ibizánál meg a durván kitolt revlimiten durrogó motort.
-
AMD Power
titán
válasz
FoBCRaistlin #25836 üzenetére
Nagyon durva már ez...
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
FoBCRaistlin #25833 üzenetére
Az a kipufogóból jön, nem darálás, hanem durrogás, szerintem csak akkor adja amikor tiltásig forgatja.
-
AMD Power
titán
Kezdem már ezt kurvár* unni.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
FoBCRaistlin #25831 üzenetére
A kettes golfban még az első szériás haldex rendszer van(ez 4x4), az nagy terhelésen ilyen hangot ad.
-
t1
veterán
válasz
FoBCRaistlin #25827 üzenetére
Gondolom azt csak megtudják mondani, hogy égnie kell a lámpának vagy sem
De írj akkor Marsunak hátha megtudja érdeklődni...
-
t1
veterán
válasz
FoBCRaistlin #25825 üzenetére
Csak egy tipp, de miért nem hívod fel Ring Autót[link] és kérdezel rá a dologra??? Gondolom úgyis elmondják, hogy világítania kell-e vagy sem... aztán, hogy ezután mi lesz azt majd eldöntöd, de egy telefont megér
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
FoBCRaistlin #25822 üzenetére
Vettél volna cuprát, ilyen extra nélkül én el sem tudom képzelni az autót. Add el gyorsan és nem mondd el h mi a baja, mert ha rájönnek, a kutyának sem kell majd.
Remélem érzed az iróniát.
-
FoBCRaistlin
őstag
Basszus a TDI Cuprán van check engine lámpa.
Wáááá -
Mágus2
Közösségépítő
Ez már nem is füstöl, egyenesen szenet termel, pótkocsit utána és összegyűjteni bányaákat bezárni. Mellesleg nem is megy jól. Szerintem ez a tipikus nem értek hozzá, de tuningolok kategória, minél több anyagot kap annál jobb. Szerintem ez nem így van, de lehet én sem értek hozzá.
-
rob210
nagyúr
válasz
FoBCRaistlin #25819 üzenetére
Nem tudod mit kéne hozzá venni.
Pedig egyértelműen látszik egy utánégetőt -
8th
addikt
válasz
FoBCRaistlin #25815 üzenetére
"Saját kocsival sem tudom mit kéne tennem következő lépésnek, ha fejleszteni akarok."
például: [link]
-
FoBCRaistlin
őstag
Engem az is bosszant, hogy azok az alkatrészek nem állnak a szerelőm garázsában
De jogosak az észrevételek, én is gondolkodóba estem kicsit, aztán rájöttem, hogy úgysem tudom megmondani mitől mennyi lehet a teljesítmény.
Saját kocsival sem tudom mit kéne tennem következő lépésnek, ha fejleszteni akarok.
-
Octi
aktív tag
válasz
Balupapa #25800 üzenetére
Ennyiért soha nem fog elmenni.
1., A "sima" TDI (ha jól tudom) 90 és 110 lóval volt gyárilag. A 286 nekem egy kissé túlzó. Ráadásul kíváncsi lennék, milyen csoda papírt mutatna erről az értékről.
2., Ha én több mint másfél milláért árulok egy majd 20 éves autót, veszem a fáradságot, hogy a hirdetésem szövegét berakjam egy helyesírás ellenőrzőbe, ha már magamtól nem megy. Már csak azért is, hogy komolyan vegyenek.
3., A KÚLER-től pedig ledobta az agyam a szíjat....
-
AMD Power
titán
Ez a reakcióidő tesztelő szimpatikusabb nekem.
AVG: 0.2372 lett nekem.
-
rob210
nagyúr
-
Rolli
aktív tag
sziasztok.
Tudja valaki,hogy honnan lehetne beszerezni 1-es Leonra gyári lámpamosó szettet?
Ilyesmire gondolok.
http://www.youtube.com/watch?v=fOQUaYW5sY4
Laci -
tomcsi23
veterán
0.61-es átlag nagyon foscsi?
Telón nyomtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest