Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA® driverek topikja
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
Skoda Octavia 2024 1.5 eTSi: Hazaérkezve, a jobb oldali tükörnél matatva feltűnt, hogy enyhe benzinszagot érzek. Kocsi alatt nem látok semmit, tanksapka ajtóját kinyitva csak odahajolva érzek némi benzinszagot. Viszont a motortérben, a jobb első lámpa mögött erősebb picit, ha odahajolok. Kiegészítő fűtés van, legutóbb reggel ment, illetve az utolsó út elején is hallottam, hogy bekapcsolt motorindítás után (hidegből indultam).
Kérdés; lehet-e nagyobb baj, vagy akár lehet természetes is ez (utóbbiban annyira nem hiszek)? Eddig nem tűnt fel, hogy éreztem volna benzinszagot bárhol is. Érdemes inkább kikapcsolni a reggeli előmelegítést, hogy nehogy felgyulladjon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eska E1000 vez.nélküli gamer fejhallgató új 6hó jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest