- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Akciókamerák
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hihetetlenül jónak tűnik a TSMC 2 nm-es node-jának kihozatala
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mágus2 #199079 üzenetére
A lovak esznek, ha használják őket. Ha sík egyenes autópályán 130 tempomattal mész forgalom nélkül, nincs lassítés meg gyorsítás, tippre kb 60 lóerőt emészthet fel a sebesség fenntartása, én nem tudom elképzelni hogy a 240 lovas BiT másfélszer annyit egyen mint a 140 lovas úgyszint 2 literes dízel. A 3 literesnek jóval nagyobb belső súrlódása, mechanikai tehetetlensége van. Hogy pár decivel többet fogyaszt az oké. Hogy távolságtartóval gyorsítgat-lassítgat és olyankor többet eszik oké. Ha nyomod mint süket a csengőt és zabál az is oké, de ha azonos nagypapás fillérbaszó stílusban mégy nem szabad jelentős különbségnek lenni. És Passatrol volt szó szerintem nem SUVról de lehet rosszul emlékszem.
Amúgy elég problémás motor ez a Biturbós vagy nem? Vajon miért csak VW-be tették? Audi, Seat, Skoda miért nem kapott belőle?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Crucial 240GB SSD eladó
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged