Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
válasz
bitpork #134899 üzenetére
Jó is lenne, ha tellene tiguanra, nagyon tetszik.
Végre egyszer szeretnék egy "fiatal" autót. Eddig 10-20 éves kocsijaim voltak, a golfom is csak 4 hónapig volt 9 éves nálam
Inkább leadok az igényekből, csak legyen újszerűbb, keveset futott.H astra egész jó lenne, csak valahogy nem tetszik, már régi kiadás, valahogy öregesnek hat, főleg hogy már kijött rá 1-2 széria.
Vagy a másik opció, hogy tolom a vételt növelve a keretet.
-
-
kk831228
addikt
válasz
atos19881101 #134896 üzenetére
Valamennyi kifolyt, de nem vèszes... Nem sima emelőn, egy tőkèt aláraktam azèrt plusszba...
Egy akna nahlgyon kellene vagy ràmpa..
-
kk831228
addikt
válasz
atos19881101 #134882 üzenetére
Nem vèszes, de sose olyan egyszerű mint ahogy gondolnàd...
Csak ki kellett kötni a lengêscsillapìtòt is, mert olyan hosszù a szára, hogy nem jön ki màskèpp. Amikor fèlig kinn volt, majdnem abbahagytam...
Na mondom mèg a csillapìtòt megpròbàlom, ês ha nem jön ki, akkor ráhagyom...
Nem ártana cserèlni azt a csapágyat se egyszerre...
-
norrberth
addikt
Bitpork Teddy helyett egy ilyen jöhet? [link]
-
i-sti
senior tag
válasz
sirszevenap #134884 üzenetére
Az A3asod ilyen model az 1.6 benyával?
Third generation (MQB/8V) -
vendingo
veterán
válasz
bitpork #134887 üzenetére
Hali!
Nincs kőbe vésve, miattam lehet olcsóbb is.Miért kérdezed? Van valami best buy? Amúgy a 2,1m a felső határ bízva abban, hogy még alkudok belőle. Kell még zseton a kötelezőkre, meg egy instant sötétítésre.
K Norbi: Azt csak abban az esetben, ha nem találok semmi mást. Amúgy jó tipp, gondoltam rá én is, de az első köröket konszernen belül futnám.
A corolla verso nagyon tetszik, de kiesik a paraméterekből, octavia lenne a másik befutó, de nem szeretek a lista aljáról csemegézni.
Roomster tök jó lenne, de annyira fapad minden tekintetben, hogy nehezen, vagy sehogy nem szoknám meg a golf után. Ki kellene egyet próbálnom, mert a belső tere tökéletes lenne amire használnám.
-
norrberth
addikt
-
Kiskokó
veterán
Facelift lámpa!
A belső kettő matt volt, gyári hibás. a jobb külső már halványodott + repedt volt. Ráfért
(és még árban se volt vészes-persze használt)
-
norrberth
addikt
válasz
Disco? Gondolom egész nyáron a Beach party sátorba tanyázol
(#134883) vendingo
2 millából olyan fasza fiatal makulátlan H Astra kombit tudnál venni 1.6 16V 115 Le -
-
vendingo
veterán
válasz
Akkor inkább úgy fogalmazok, hogy nem akarom kifizetni a "menő" felárat. Szépség itt másodrangú, főleg amikor porzok ki a földúton a tóra. Most ha megyek horgászni, akkor mindent telepakolok botokkal, csak éppen a csomagtartóba nem fér egy se, így az anyósülésre meg hátulra vannak betámogatva.
lenko : Ha egyszer szar volt, akkor meg kellett csináltatni, nem hagyhattam úgy.
Mi a baj a fábiával? Még a monte carlo nagyon tetszik, de az már tényleg csöpp az igényeimnek, a kombi viszont jó nagy hátul.
-
sirszevenap
addikt
válasz
vendingo #134883 üzenetére
Én nem villogok az A3-al disco előtt! (Folyamatosan tompítotton van, nem használom a refit!
)
Discoba se jártam már nem is tudom mióta...
Viccet félre téve ez a baj, hogy minden audis, bmw-s stb be van így skatulyázva. Mellesleg a Golf 4-ed szebb véleményem szerint mind a két variánstól amiket mondtál.(Főleg a roomstertől) De értem, hogy nem ez a lényeg.
-
vendingo
veterán
Rég jártam felétek
Tanácsot, infót gyűjtenék.
Jelenleg még mindig a Golf 4-em van, amire tavaly egy zsák pénzt ráköltöttem, most minden tekintetben tip-top.
Gondolkodok a lecserélésén elsősorban konszernen belül.Az a gond a golfal, hogy szűk lett. Most 13 éves, valszeg még egész jól kapnék érte, tekintettel a külső, belső állapotára.
Valami nagyobb, fiatalabb, kevesebb futásúba gondolkodok 2-2.2 milláig bezárólag.
Sok elvárásom nincs. Legyen nagy csomagtartó (350-400L+), lehetőleg automata klímás, de végső esetben erről lemondok. Elől legyen elektromos ablak, fogyasszon kevesebbet mint az 1.6 golfom, legyen 85le+.
2010 körüli évjáratot részesítek előnyben.Fábiával meg a roomsterba gondolkodok., ezekkel van valakinek személyes tapasztalata? 1.4-1.2Tsi ami szóba jöhet, dízel nem kell.
Rommsterba tetszik, hogy legózható a hátsó üléssor, de állítólag spóroltak a szigeteléssel, ezért kicsit zajos. Fábianak elvileg full fapadok az ülései, hosszú távon kényelmetlenek. Erről valakinek tapasztalat, vélemény?
Ha van egyéb autó tipp, akkor meghallgatom. Nem presztízs autó kell a disco előtt villogni, hanem egy praktikus , ésszerű jármű, amit szabadidős tevékenységekhez tudnék használni. (horgászat, bringázás, kempingezés...)
-
gzbotii
nagyúr
-
Kiskokó
veterán
válasz
bitpork #134873 üzenetére
Más világ hagyad.(mármint a kocsi, bár nemtom milyen kocsiról van szó pontosan csak gondolom)
Az Audihoz ha valami 100ezer alatt kerül addig én úgy tekintek rá hogy olcsón megúsztam.
Én is a végén a "kutyacsontot" most cseréltettem. Lemförder darabja 10ezer volt. 10cm-es alu darab 2 szilenttel. -
-
w333
félisten
válasz
gzbotii #134871 üzenetére
Az durva ... bontóból esetleg, illetve ezt találtam hirtelen
VW facebook csoportban is érdemes rákérdezni, 35 ezer nagyon drága és gondolom még csak nem is gyári szóval szerintem nehogy megvedd annyiért !
-
gzbotii
nagyúr
válasz
atos19881101 #134870 üzenetére
Igen, az a rész, ahol kezd felfelé kanyarodni, hosszabban egy 5cm repedés.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
FoBCRaistlin #134866 üzenetére
-
gzbotii
nagyúr
Ma felkerültek a gépre a nyári papucsok. Persze jön egy két napos komolyabb lehűlés, de máskor nincs, lehetőségem, szóval most ez van.
Amikor lekaptak a bal első kereket, akkor láttam, hogy a keresztstabilizátor (kanyarstabilizátor) el van repedve. Hazafele éreztem, hogy "nyúlósabb" kanyarokban, de azt hittem, a nagyobb súly és a teli gumi melegben kombo miatt.
De leginkább az bosszant, hogy egy akkora cső 35000 körül (vagy inkább a fölött) van, amit enyhén túlzónak tartok. -
sirszevenap
addikt
válasz
atos19881101 #134861 üzenetére
Jó, mondjuk ha te erőszakoltad rá, hiába mondta, hogy kevés az ideje akkor oké. Ellenben nem kell elvállalni. Pl az én karosszériásom amikor összetörték a kocsimat (seat), mondta, hogy ne haragudjak nem tud vele kellőképpen foglalkozni és csak precíz munkát ad ki a kezéből, várjak két hetet vagy vigyem el máshoz. Ez nem olyan nagy probléma, valóban, de ha sok a munkája akkor tisztább azt mondani, hogy bocsi nem, mert nem akarom összecsapni.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
atos19881101 #134861 üzenetére
Nem hibáztatom, mert tényleg kevés ideje volt.
sorry a magánvéleményért
de ha nincs ideje, ne vállalja be. mert ezzel nagyobb lett a kár, mint a haszon. -
atos19881101
senior tag
válasz
sirszevenap #134860 üzenetére
Nem kell ilyen forrón enni. Én is hibás vagyok, mert valóban nem most csinálta. Csak én most kezdem foglalkozni vele.
Nem hibáztatom, mert tényleg kevés ideje volt.
Megkérdezem mit tud tenni. -
Kiskokó
veterán
válasz
sirszevenap #134857 üzenetére
Ezzel csak az a baj hogy nem most csinálták neki. Legalább is ezt írta.
Na mármost azért ha eltelt 1-2-3 hét vagy hónapok akkor tudod kit érdekelne hogy visszahozták... -
sirszevenap
addikt
válasz
atos19881101 #134856 üzenetére
Nagyon finomak itt a kollégák, én minimum visszakérném ezért a trágya munkáért (és még igencsak szépen fogalmaztam) a pénzt. Perszer abban az esetben ha nem hajlandó ingyen és bérmentve megcsinálni ismét NORMÁLISAN! Ha megcsinálja, akkor semmi gond, mindenki hibázik stb stb. Adnék neki tehát még egy esélyt, ha nem lekezelő és nem pattog.
-
Kiskokó
veterán
válasz
atos19881101 #134807 üzenetére
Ezt megszíttad!!! igen!
Nekem is volt hasonló egyszer, de a pali bevallotta, hogy sietett és megcsinálta ingyen újra.
Ő elég jó szakember csak teli volt jégkár munkával (bentlyek, porschek, mercik stb) és az enyémet összecsapta.Azóta jó de már csak én kezelem felületesen itthon.
-
kk831228
addikt
Üdv!!
Egy cikkszàmot tudnàtok nekem dobni, Passat B5, 2000èvj, pd ajm, Tiptronic motortartòbakokròl. Megegyeznek ezek az 5.5 - èvel is, vagy teljesen màs, mèg mint ha azt is ìrták volna hogy a kètoldali se egyforma...
Köszönöm!! Üdv!!
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
atos19881101 #134849 üzenetére
-
Mappa
addikt
-
Morris
veterán
A téli és a nyári VIF között mi a különbség?
A nyáritól mintha szebben járna a moci... -
Mappa
addikt
Estét
1.6 16V BCB milyen gyertya márka ajánlott? NGK, Denso, Bosch. Lángnál ezek vannak mivel oda van kedvezményem.
-
-
Cheesy
őstag
2015 Skoda Rapid 1.6 TDI
Hogyan lehet kikapcsolni a motor start-stop funkcióját? Van rá dedikált gomb, amivel a következő indításig ki lehet kapcsolni a funkciót. Álló helyzetben ha sokáig nyomom a gombot, akkor a műszeregység felett is látom az ikonját (áthúzott 'A' egy körben), de leállítás és újra indítózás után eltűnik és megintcsak a gombot kell használnom.
-
-
Brumi˘
addikt
Urak, gyári cikkszám alapján hol lehet utána nézni, hogy milyen gyertát takar az pontosan? (a cikkszámok: 101 000 051 AA és 101 000 033 AA) Köszi előre is.
-
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
CharlieDrop #134821 üzenetére
Adatlap.
-
válasz
CharlieDrop #134819 üzenetére
Bármelyik BMW kereskedésben
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
atos19881101 #134817 üzenetére
Én biztos nem adnám újra a kezébe.
-
atos19881101
senior tag
-
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
atos19881101 #134812 üzenetére
Neked nem, de a következő mesternek igen.
-
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
atos19881101 #134802 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Mágus2 #134681 üzenetére
kiolvastam törlés után is. Lényegében ugyanazok jöttek vissza. teljes hibakód
A modulokba külön belépve is ezek vannak, nincs más.Address 01: Engine Labels: Redir Fail!
Part No SW: 4L0 910 401 K HW: 4L0 907 401
Component: 3.0L V6TDI 000AG 0030
Revision: --H03--- Serial number:
Coding: 0011779
Shop #: WSC 42702 001 1048576
VCID: 2A5BE423850AF24EEA7-807F
1 Fault Found:
001792 - MIL Request from Transm. Control Module (SAE) or Control Module Defective (VAG)
P0700 - 002 - - Intermittent
Freeze Frame:
Fault Status: 00100010
Fault Priority: 0
Fault Frequency: 1
Reset counter: 255
Mileage: 0 km
Time Indication: 0
Freeze Frame:
RPM: 0 /min
Torque: -195.0 Nm
Speed: 0.0 km/h
Voltage: 13.00 V
(no units): 79.0
Readiness: 0 0 0 0 0Most csak keveset járattam, az 50 fokot se érte el a víz, és leállítás után ugyanúgy villogott az izzítógyertya és hallottunk vmi fura zajt, kattogást (talán a pumpa). Egy 10 perc múlva már nem villogott a lámpa és zaj sem volt.
A szelepet még nem tudtam megnézni, holnap remélem lesz segítségem.Gyula84: köszi
-
atos19881101
senior tag
-
Hidd el nekem h hogy nincs. Munez előtt próbáltam Szeged környékit a kisebb autókkal. Csak 4 -et találtam ajánlás útján, de mind elbaxta 20k magasságában. Munez sem kért volna ennyit, mert normális és barátot sem akart megvágni, de mindig megkapta ezt tőlem. Meg is volt az eredménye. Semi idővel sem anyaggal nem volt szűkében ha rólam volt szó. És ezen felül meg is etettem v egyedül v a párjával, tehát +2 főre egy grill parti költsége. Láttad a képeket, ugye?
(#134807) atos19881101: tekintsd tanuló pénznek: csak napfénynél hozunk el polírozott kocsit, hogy meg lehessen nézni
-
atos19881101
senior tag
@Mindenki
Nem most volt a polír. Csak most, hogy süt a nap, vettem észre. Sajna mikor mentem érte, már sötétedett így nem lehetett látni.@bitpork
Akkor ezt megszíttam? -
Magnum_
nagyúr
válasz
Kifizetted?
Odaadta a pék az ujrapolir arat? -
w333
félisten
válasz
Az igen hát ez tiszta hologram ... ezt újra kell polírozni (hologrammentesítővel)
(#134804) bitpork
20-25k -ból megvan
-
válasz
Jó kis sztárvárs hologram... újra az egészet! 30-35 alatt nincs jó ember
-
zzz03
őstag
válasz
csodas munka. ezer ugye nem fizettel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest