Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én nem mondom, hogy csalódás volt, csak a Daráló Podcast-ban fullra nyomatják, hogy kenyai meg kongói meg milyen finom az újhullámos téma, a olasz presszóhoz képest. Felültem én is erre a hullámvasútra, és "magas" elvárások után kicsit nehéz szubjektív véleményt alkotni.
Szerk.: Újraolvasva az előző kommentemet az kimaradt, hogy azt a második kávét helyett is akart főzni egyet, hogy az jobb lesz. Meg nem hagyta, hogy kifizessem a kávét, majd legközelebb. Biztos visszatérek még, üzemmeleg gépnél mit tudnak ezek az újhullámos kávék.

-
mikike07
újonc
Nagyon sajnáljuk, ha gyenguszra sikeredett a kávé! Nem tudom mikor sikerült ilyenbe belefutni, de szeretném ha jelezném felénk! Természetesen azonnal új kávéra a vendégeink! Úgy gondolom, hogy mind olasz és specialty kávé szintén próbáljuk tartani a lépést a Pesti csúcskávézókkal, nyílván ez túl nagy falat lenne nekünk, mind géppark, kicsi légköbméter(páratartalom) miatt is! Köszönöm szépen! 😀
-
bl4ze
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
Bodoky-ban nekem sem volt jó tapasztalatom.
Legutóbb elég gyengusz kávét kaptam, csalódás volt. -
Sajnos hiába kocsikáztam, nem tudtam megkóstolni a filterkávét.

Gyulán a Bodoky Kávéműhelyben, először eltévesztettem a kávézót, egyel korábbi kávézóba tértem be, becsalogatott, hogy tömeg volt a kávézó előtt. Mondom a baristának, hogy szeretnék egy filterkávét, hogy ők csak őrölt kávét tud adni. Na itt tudatosult bennem, hogy rossz helyen vagyok, kisegített, hogy a következő kávézó lesz a Bodoky.
Továbbmentem most már a megfelelő helyre, szerintem a tulaj csóka volt bent, beszélgettünk és kiderült, hogy sajnos nincs filterkávé, mert nem volt igény rá, 2 havonta valaki kért valaki, egyszerűen rajtukmaradt a kávé. Őrlőt meg minden eladtak. (ezt így annyira nem értettem, most valami speckó kávét tartottak, amit csak is filterkávénak lehet megcsinálni vagy mi?) Mondtam neki, hogy akkor vetessétek le, hogy itt ilyet lehet kapni. 2 őrlő volt, 1 sötét ,1 világos pörivel etetve. Főleg AVX kávékból dolgoznak, de mondta a csóka, hogy kicsit hullámzó a minőség. Vett tőlük valamilyen kávét, nagyon jó volt, rendelt újra belőle, de már másik adag pörkölésből jutott és teljesen más minőségű kávét kapott. Sötétebb pöriből kértem egy eszpresszót, közben engedett magának is egyet, el is kapta előlem a kávét, hogy még nem üzemmeleg a gép. Pár percre rá kaptam egy másikat, valami kenyai vagy milyen volt, de semmi extra, éreztem, hogy sötétebb pöri volt, mint amit most iszok(Bean On Optimum Arabica Blend), ennyi. -
feelmt
tag
Üdv! Egy kérdésem lenne, van egy graef cm702 örlőm, alapból 2 alátét volt benne, most már csak 1 mivel kb 5-ös fokozaton őrölt szerintem megfelelő méretű kávét, de én úgy véltem felfedezni, hogy még így is nagyon rövidek a csapolások, és nem igazán tudom, hogy ez mennyire normális persze még finomíthatom de már 1 alátéttel is akkor 7-8 lesz az érték... Most 1 alátét : Faema family, ims felső szűrővel 10 es értéken kb 16mp alatt kapok 20g kávéből 40g espresso-t.
-
feelmt
tag
Üdv! A pólusban Mediamarkt-ban elérhetőek az avx kávéi, egészen friss pörkölés ahogy néztem, remélem mindíg friss jön majd, világosból etióp van. kb 2500ft / 250g
-
mdav88
aktív tag
Elkacérkodtam a gondolattal, hogy a Behmor 1600as gépemet eladnám, mert mostanság idő hiányában nincs kihasználva. Arduino lapkával vezérelt (tehát számítógépre kell kötni), tovább fejleszthető, viszonylag nagy kapacitású home pörkölde. 400gr nyers kávé 11-12perc magasságában éri el az első reccset.
Ezzel a modifikációval 100k körüli árra gondoltam.
Köszi

-
freaghill
őstag
Sajnos bukott a 2019-es gc beszerzés.
Viszont van lehetőségem hozatni Olaszországból(Rimini) kàvét.
Milyen újhullámos kávét ajánlanátok? -
Deer76
aktív tag
Most próbáltam a Burundi Kayanzát (Kapuczíner) Brikkában és bizony, jó gyümölcsös kávét sikerült lefőzni. Nem sima gyümölcs, valami plusz fűszert is érzek benne. Meglepően jó.
Szegeden a Kék Elefántba én is törzsvendég vagyok, igaz nem mindennap megyek, talán úgy hetente, két hetente. Baráti légköre van és sokféle kávékészítési mód közül választhattok.
-
Bazsee71
őstag
válasz
GAgyiXyXy
üzenetére
Kék Elefántból nyáron csak a Klauzál téri van nyitva, az ajánlott helyeket pedig én is osztom, illetve desszert vonalon kiegészíteném még a Süti nem süti-vel. Ha pékáru, pizza, desszert a cél, akkor Rudi és Fickó erősen ajánlott, illetve 2 hete még nem volt fagyijuk, de már dolgoztak a szemben lévő üzletben a nyitáson, na az mindent visz. Kávéért viszont érdemes átsétálni a Kék Elefántba. Hamburger a Kapcában ütős, Cirmi gasztrokocsmában régen jártam, de akkor az is adta. Illetve, ha "low cost", akkor a Trójában egy Trója tál bulgurral.

-
GAgyiXyXy
aktív tag
válasz
72lakiluk
üzenetére
Igen, ez a kettő standard jó, talán még az A2, ott régen voltam, akkor jó volt. Kék elefántból kettő is van, ne feledd. Viszont van több hangulatos hely, ahol nem olyan rossz a kávé, jó alapanyagból, de hullámzóan elkészítve. Kedvencem a Szia, egy csepp Toscána Szegeden, de a hölgynek szólni kell, hogy igazi espressót kérsz. Tud(ott) olyat is, de a törzsvevői keveselték gondolom a kávé mennyiségét
Ő meg megélni akar.. De érdemes, jók a szendvicsek, minden. Rudi&Fickó, igényes hely, itt is a készítéssel lehetnek gondok, de nem vészes. Antique Cafe & Tea, régen jó volt, hangulatos, mostanában nem voltam. A 2Lecsó-ban jó a kávé, ha a barista srác pont ott van. Reök cukrászda, oda inkább süti miatt érdemes bemenni, hitech géppark, elvileg jó kávé alapanyag, de khmmm...maradjunk a sütinél. Van a Barista, na ott is minden minőségi (a lányok is), de a végeredmény.. Orient Cafe vállalható. Az első kettőt (háromat) kivéve a többibe inkább a hangulata miatt érdemes menni és ha még a kávé is iható már nyert az ügy. Most ennyi jutott eszembe.Én javaslom, ha tehetitek mindet látogassátok meg és számolj be. Szeged belvárosa gyalog bejárható.
-
-
72lakiluk
tag
Nem voltam Szegeden vagy 25 éve, és jövő héten leszek pár napot. Ahogy rákerestem itt a fórumon, többnyire a Kék elefánt meg a Hét kávé nevek merültek fel az erősen ajánlott kategóriában. Előbbi ráadásul köpésnyire a szálláshelyünktől. Ezeken kívül szívesen veszek még bármi ajánlást. Kösz előre is.
-
Roastopustól nem rendel vki Bp-re?
-
freaghill
őstag
Lehet hozzá tudok jutni jó áron egy 2019-es gaggia classichoz.
Mennyit ér most egy ilyen újonnan? -
Zaji
őstag
válasz
Kapucziner1
üzenetére
Írtam üzenetet.
Köszönöm!
-
maross
nagyúr
válasz
Csápájev
üzenetére
Nem értenek hozzá. Nem azt mondom hogy bravost is vehetnék helyette,de szinte bármi lehetne.Darálós kávéfőzőbe lesz, igazából annyi a lényeg, hogy elmondhassák ilyet is ittak már. Abbol az 50kg-bol ki tudja ki kap, de hogy mi nem, az biztos
. Amugy tenyleg szomoru, hogy azt isszuk amit adnak nekik, es nem azt amit ok kivalogatnak. Teszek egy probat kapuczineréknél, koszonom mindenkinek. En nem ertek hozza amugy, ittam mar joparat a top10 legdragabbol, nekem ugyanmindegy volt. Mindegyik finom, de kerulhetett volna tizedannyiba is, ott is elso osztalyu kavek vannak szamomra. Boldogok a izlelobimbo szegenyek, mert ovek az olcso es jo kavek orszaga
.hoho es van kapuczinereknel kopi 10penzert, szinte rablasnak erzem ezt az olcso arat

-
-
GAgyiXyXy
aktív tag
válasz
maross
üzenetére
Hívd fel a kapuczinert, ott is volt már kopi luwak. Frissen pörkölve (perzse utána kellőképpen pihentetve) nagyon finom. Viszon osztom csápájev kolléga álláspontját, ismeretlen pörkölésűt,idejűt, eredetűt webshopból aranyáron még ajándékba sem vennék. Én többször kaptam ajándékba kintről hozott luwakot, elkeserítő volt az eredmény. Az "igazi" luwak azt hiszem a vilgon évente 50kg körül van csak. A többi 10 tonnát ketrecben tartott, csak ezzel etetett állatokkal végrehajtott állatkínzással állítják elő.
-
Csápájev
őstag
válasz
maross
üzenetére
Kopi luwakot én nem ajánlom, szerintem egy óriási átverés, nulla azaz nulla ízélménnyel.
Lehet,hogy ahol profin készítik el ott nem ez a helyzet,de ajándékba nem vennék.
A hozzá kapcsolódó legenda lényege,hogy a cibetmacskák a legjobb kávészemeket eszik és emiatt lesz kakijában a legminőségibb kávészem.
Viszont,mióta mindenki ezt keresi,ezeket az állatokat ketrecekben tartják és nyilván azt eszik,amivel etetik őket.
Nemrég kaptam ajándékba, eleve őrölt volt és ízre tényleg semmi különös, sőt!
Akinek vennéd ért a kávéhoz,darál stb? Mivel készíti a kávét? -
maross
nagyúr
Kopi luwak (esetleg black ivory) hol kaphato hazankban? Csak alzan latok, arakkal se vagyok kepben hogy ez most mennyire jo vagy sem. Egyszeri ajandek lesz, a jobbat kapsz tizedannyiert itt teljesen lenyegtelen. Koszi.
-
soldier2
őstag
válasz
fragola.6035
üzenetére
Kösz.
-
soldier2
őstag
Úgy tűnik lemaradtam kicsit. Mi az a diffúzoros vízterítő?
-
Olvasgatom az AVXes gépről a hozzàszólàsokat és érdekelne hogy nézne ki egy profi gép belseje szerintetek?
- Réz dupla bojler
- pid szabàlyozàs
- nyomásprofil
- diffúzoros vízterítő -
hogyaza
tag
A [Babym] még eladó!
-
Geri19831208
csendes tag
Sziasztok
Kérnek egy kis segítséget.
Van egy jura e65 kávégépem , és néha az csinálja hogy nem ad kávét.
Rendesen elkezd darálni, de utána nem jön a kávé.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
mentic18
aktív tag
Sziasztok!
Bialetti brikkát venném Győrben vagy a környékén. Olyan kellene ami olasz. És milyen kávét ajánlotok hozzá? Tudom az egyéni ízlés dolga, de nem akarok rosszat venni. :D -
soldier2
őstag
válasz
Bali27
üzenetére
Jól látod, réz nincs ilyen áron (használtan sem) ha alusat nem szeretnél (ilyen áron új az sincs) akkor marad a Dedica vagy a 2015-'18 Gaggia Classic, de egyiket sem ajánlaná innen jó szívvel senki. Ha szeretnéd élvezni is a kapott italt, akkor pid is kell a gépbe, és darálóról sem szabad megfeledkezni (Graef 702 minimum). Új gépekkel 200k alatt szerintem csak kompromisszumos megoldás jön ki, használtan 130k körül már megáll egy jó szett alukazánnal.
-
vicces1
aktív tag
-
-
Bali27
addikt
Sziasztok!
A segítségetek kellene.
Van egy kb 4 éves Saeco Hd 8423-as gépem. Egyszer volt szervizben, és csak annyit mondott a szerelő hogy ne ecettel vízkőmentesítsem. (gondolom xar állapotba volt már a kazán)
Az elején csináltam ecettel vagy 2X amíg másra hallgattam és nem néztem utána a dolgoknak.
Ma a Müllerben vettem ilyen háztartási gépekhez való vízkőmentesítő port, át is engedtem rajta, de akár hányszor átengedem a vizet a fehér csészének az aljába ilyen nagyon apró fekete mint ha homokszemek lennének. Nem sok kb 8-10 szem, és a legtöbb leengedésnél ilyesmit tapasztalok.
Ez lehetséges hogy az Aluminium kazán darabjai? (szétszedtem kávészűrőtartó kart és kitisztítottam szóval az nem lehet)Más... Nézegettem az espresso gépeket.. az új 2015-ös Gaggiát nagyon csúnyán lehúztátok a kis kazánja miatt ami már ugye acélból van ami hosszú távon biztonságosabb mint az alu.)
Kb olyan 80 körülig tudnátok ötletet adni hogy mit érdemes venni?Újat ha egy mód van ró-
Gondolom réz nincs ilyen áron, alusat meg nem szeretnék.Válaszotok előre is köszönöm!
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Kedves Fórumozók!
Előre is elnézést ha ostoba kérdést tennék fel, nem vagyok hardcore kávés.
Építkezés után szeretnék beújítani két gépet. Szeretnék egy sima karosat otthonra, mert elsősorban őrlöm a kávét. Illetve egyet az üzletünkbe, de oda automatát. 50-70k/gép max amit gondoltam érte. Elérhető valami "best buy" gép ezen az áron, vagy jobban a zsebbe kellene nyúlnom? A válaszokat előre is köszönöm! -
hogyaza
tag
válasz
fragola.6035
üzenetére
[Ez] a diffúzoros vízterítés?És ez jobb mint az E61-é?
-
72lakiluk
tag
válasz
vicces1
üzenetére
Kösz mindenkinek, majd jövő héten nyitott szemmel járok-kelek.
Más: a szokásos pár napos horgászós piálós nomád sátorozós összejövetelre végre viszünk gázt meg valami hagyományos kotyogóst
gondoltam viszek hozzá vmi normális kávét. Jó lehet, ha pl. Locavore vagy Hello Sicilia kb. 3 ricnivel feljebb tekerve a SJ ? Vagy még nagyobbra kell ? -
válasz
GAgyiXyXy
üzenetére
akkor meg is vagyunk. sosem töröltem ilyen kommentjeid egyébként, és elfogadom a pozitív elfogultságot. cserébe te is fogadd el, hogy céla korai ámokfutásaira páran emlékszünk még és nem csinálunk úgy, mintha soha meg sem történtek volna. ettől még az élet megy tovább.
kérd el tesztre a gépet, aztán írd meg a tapasztalatokat.
-
vicces1
aktív tag
Nem marketing, de le a kalappal a PASCO Gold második kg fogyott el nálam az imént, és az uccsó presszó is tökéletes, finom pörkölt mandulás, csokis, erősen krémes volt.
Gyakorlatilag bontás után 1,5-2 hónappal inkább javult, mint romlott volna.
Döglődésnek a legkisebb, jele sem volt, persze megfelelő tárolás mellett, de semmi extra.Megfelelő lefolyásnál, ami lehet lassan induló csöpögős, vagy sztenderd, elronthatatlan, és nagyon széles hőtartományban lehet vele játszani, így az ízeket befolyásolni, bár gyümölcsös savakat nem kell keresni alacsonyabb fokon sem. Elégetni sem lehet könnyen. Szóval jó értelemben véve igénytelen kávé.
Teljesen jó presszónak, ristrettónak, tejes italnak is.Szóval aki pl. kezdőként gyakorol az új presszógépén annak hamarabb sikerélménye lesz vele, ha legalább 90-95%-ra belőtte az őrleményt hozzá. Lehet inkább lassú lefolyás, mikor már sokszor leállítaná az ember azt gondolva, hogy befulladt, vagy egy kis előáztatás a finomabb őrlemény esetén.
Nyilván van sok, ilyen jellegű arabica-robuszta blend, de aki teheti próbáljon rá, ha még nem tette!
Persze ne azok akik a specialty ízvilágot tudják csak élvezni.
-
SlayerSub
tag
V2-es silviával kapcsolatban olvastam a neten azt a trükköt, hogy ha félig nyitva hagyod a gőzcsapot, megindítod a kávéfőzést, majd elzárod a gőzcsapot, azzal tudsz előáztatást imitálni. Ezt V4-el is eljátszhatom, nem teszek tönkre semmi?
-
válasz
GAgyiXyXy
üzenetére
az a gond, hogy tényleg az van, hogy szegedi hírmondóként is üzemelsz. egyáltalán nem tételezem fel, hogy ezt anyagi elfogultságból tennéd, szerintem szimpla szimpátia okán, a baj az, hogy a végeredmény viszont nem sokban különbözik a két esetben. ezért "csapok le" minden - szegedies - hozzászólásodra.
ami a lényegi részt illeti, a gyári pid szerintem is előny, írtam is, kiegészítve azzal, hogy ez viszont áthidalható, ha az ember (itt most a topiklakókra gondolok, nem egy országra, nyilván) megkéri a neves haxorok egyikét, hogy haxoljon be neki egyet. és ugyan csúnyább a végeredmény, ámde jobb, ha már utólagos, nyűgös és feláras. szerintem is abszurd, hogy egy gaggia és egy silvia a mai napig nem teszi a gépekbe ezt a pár dolláros cumót, már ezért megérdemelnek némi kokit és sallert, meg két barackot. az is tény, hogy akárhol is mér, tuti konzisztensebb, mint egy 15+ fokos hőlengésű gyári termosztát.

a bojlerben viszont nagyon nem értünk egyet, sajnos ezt az egészet már szeged sem értette meg soha. nem olyan egyszerű, hogy nagyobb = jobb, a gaggia például kisebb és jobb és az egész a kicsiség köré van tervezve, nagyon-nagyon jól.
az az acél bojler szerintem nem jó irány, ugyan nem vagyok szerelő, de elég sok kisgépem volt és elég sokat haxolt nekem SiD, fragola, sokat beszélgettem velük, sokat agyaltunk ilyesmin anno.
summa summárum, én nem látom az igazán nagy előnyt, ami miatt lelkesedni kéne, maximum az árral együtt a csomag lehet az. ennyit írtam, nem mást, nem kevesebbet vagy többet, szerintem értetted is.
-
bluesfan
tag
Tegnap Győrben járva beugrottunk a Kávébajuszba és igazán kitűnő CasMo kolumbiai presszót, ill. kaput kaptunk WiZARD kollégától.
Köszönjük és örültem a találkozásnak! -
GAgyiXyXy
aktív tag
Első ránézésre nem megmondtam, hanem azt írtam, hogy úgy TŰNIK. A bolti gc és silvia-hoz képest ott a pid, amely SZERINTEM még ha nem is ideális helyre van szerelve, akkor is fényévekkel pontosabb mint a gyári termosztátok. És ott van még a gyári előáztatás is. Az ára ehhez képest nagyon kedvező SZERINTEM, így SZERINTEM versenyképes. Az átlag++ vásárló csak haza akarja vinni a gépet és egy elfogadható espressót akar vele készíteni. Nem akar rohangálni pid-et, előáztatást, nyomásmérőt beleszereltetni. Persze a pid nem nagy szám, de ennek ellenére sem a gaggia, sem a rancilio nem szereli be a classic-ba és a silvia-ba.
A nagyobb bojler SZERINTEM annyiból mindenképpen előny, hogy az egységnyi beáramló hidegebb víz kissebb hőmérséklet csökkenést okoz a nagyobb bojlerben.
Én a részemről örülök, hogy egy "hazai" gép szinesíti az amúgy szűkös kínálatot ezen az árszinten. Én szivesen kipróbálnám, milyen vízterítése, az anyaghasználat, az összeszerelés minősége és nem utolsó sorban milyen főzetet ad a kedvenc kávémból.Külön öröm nekem, hogy minden hozzászólásomra rácsapsz, mint gyöngytyúk a meleg takonyra.
-
nzozz
aktív tag
válasz
mdav88
üzenetére
Szerda 11 óra körül fel lett rakva a jófogásra, rá egy órára (ebédszünet utan) vettem észre, már hívtam is, megkértem, hogy rakja nekem félre. Csütörtök 13 óra után már meg is volt az adás-vétel.
Működik, majd ki kell takarítani kicsit alaposabban. Egyelőre bitang sz*r kávét tudok vele készíteni, de erre számítottam is, semmi meglepetés.
Horinori2: persze, használt.
-
válasz
Peti...(16v)
üzenetére
Sajnos nem db-s.
-
válasz
GAgyiXyXy
üzenetére
"Ráérünk, hogy bemelegedjen
A silviámnak is kell 40+ perc."akkor ez innentől nem bug, hanem feature

"Szét kellene szedned, hogy megmondd a tutit. Első ránézésre versenyképesebbnek tűnik mint az új gaggia, vagy a kis lelitek, vagy a silvia."
első ránézésre ilyet megmondani nagy profizmus vagy nagy felelőtlenség. maradjunk a második ránézésnél, de ha már első ránézés, engem nem győz meg, főleg úgy nem, hogy az egyetlen előnye egy rohadt jó silviához vagy gc-hez képest a gyári pid. az meg - hacsak semmiképp nincs lehetőséged sehogy utólag kérni valakitől - nem nagy szám.
-
GAgyiXyXy
aktív tag
válasz
fragola.6035
üzenetére
Ráérünk, hogy bemelegedjen
A silviámnak is kell 40+ perc.
Én azért kipróbálnám, mielőtt bármit is mondanék róla. A Lelit vízterítése szerintem jobb mint a silviáé.
Szét kellene szedned, hogy megmondd a tutit. Első ránézésre versenyképesebbnek tűnik mint az új gaggia, vagy a kis lelitek, vagy a silvia. Szerintem erre a szegmensre lett belőve. Még egy dimmert belepakolhattak volna, ha már úgy is csájna. Én tennék vele egy-két próbát. -
fragola.6035
aktív tag
válasz
GAgyiXyXy
üzenetére
Kell neki majd egy óra, mire bemelegszik. Már bizonyított, hogy a nagy fejbojler teljesen tévút.
Fél liter víz helyett inkább fél liter réz kellene bele, és az ótvaros Faema/Lelit féle vízterítés helyett diffúzoros vízterítés, pl. mimt a régi Quick Millekben.
Jó lenne már, ha a fejlesztés nem visszafele fejlődne! -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Le Mans Ultimate
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EAFC 26
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.