Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Pontatlan lyukak, biliacél. Sajnos igen.
Van amúgy egy AVX 2118 kosaram eladó ha érdekelne. 20e akciósan egy vst? hínnye... -
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Mert az IMS kosarak elég hulladékok. Ha állod a foxot szívesen odaadom neked az itthoni 18g-s IMS-em.
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ilyet láthattál amit desztvíznek hirdetnek, de valójában nem az. Ennek 5L-e 650ft.

-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Az sztem ioncserélt lesz és nem desztvíz. 500ft/5L desztvizet manapság sehol nem lehet venni.
-
-
-
-
-
válasz
Alabástrom
üzenetére
Persze mert 300 rpm-en akarják áttolni rajta a kavics keménységű etiópot.
1300-on bedarálta a 18grammot 4-5 sec alatt öröm volt nézni. Bár az RDT sztem továbbra is szükséges mert azért porol mégha nem is annyira mint a P64. -
-
-
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Pontos mérleg (0,1g), (normcore, timemore, bookoo)
Kalibrált/rugós tamper (normcore)
Esetleg egy wdt-s eszköz.
Tejes italhoz 350ml-es kiöntő, itt semmi fancy nem kell. Alzától kb egy ilyen elég is [link] -
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Nem US-ból. Elvileg most vám és minden mentes. Postánál alapvetően több opció is van. Most annyiért kapnád meg amit dollárból átszámolsz. (cca 165k HUF)
-
válasz
Joe Swanson
üzenetére
A gyártótól.
Még holnapig akciós, ingyen postával. [link] -
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Ha kézi akkor 1Z presso K ultra vagy J ultra.
Elektromosból talán egy ilyen ami már ajánlható ennyiért [link]
De ha mondjuk napi 1-et iszol akkor bőven jobb választás a kézi, halk, nem foglal helyet és patika minőség.
-
-
-
válasz
Szerpentin
üzenetére
Sztem ez jó lehet 300 alatt

-
70k pénzért vihető a K-ultra [link]
-
válasz
aleister
üzenetére
Tűs WDT kell, disztribútor az kb dísznek való. Én csak azért használom mert a tampereléskor sokkal kevesebb őrlemény meg be a tamper rugós részébe, de semmit nem tesz hozzá. Talán akkor segíthet valamit, hogy ha klasszikus nyeles tampert használsz mert a disztri végülis csinál egy sík és egyenes felületet amit minimálisan tovább kell csak nyomni. A jófajta (rugós) tamper azért kell mert akkor 1 hibalehetőséget biztosan kizársz az amúgy sem egyszerű képletből.
-
-
-
-
válasz
Alabástrom
üzenetére
Mi most 58-32-es konvex kosarakat rendeltünk ennél jelentősen olcsóbban. 1-2 hét és talán befutnak.
-
-
Még mindig eladó egy friss és ropogós 1zPresso K-ultra kéziőrlő, karácsonyfa alá pont befér

-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Cathfaern
üzenetére
Én most k-ultra/j-ultrát hajtok presszóra és mivel elég közel van a 0-hoz a presszó beállítás küzdök vele mint malac a jégen
, pedig nem érzem magam annyira gyengének. Most itt lehet számított egy kis bejáratás is, mert 1-2 klikkel feljebb már könnyebb tekerni, igaz most kisebb szemű med pörkölt etióp van bontva. -
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Egy red speed késre elpazarolsz 20 kg kávét (miközben valszeg 2kg-nak is ugyanaz a hatása) aminek a kopás élettartamát 5000kg körül határozzák meg. Mintha kávéskanállal vinnéd a homokot a Szaharába, hogy több legyen benne.
-
-
-
-
-
-
válasz
Melorin
üzenetére
Zero water kancsó + Lotus set
-
-
-
-
-
válasz
irhejja
üzenetére
Ha figyelembe veszem ezeket akkor az Eliza pénzkidobás.
Lehet tényleg ez a Hero Pro lehet a legjobb választás mert akkor marad pénzed sokkal jobb őrlőt venni ami presszó szempontjából sokkal fontosabb mint a kv gép. [link]
Mara amúgy tényleg nem annyira jó választás, nagyon kompromisszumos. -
válasz
irhejja
üzenetére
Csak presszó vagy tejes ital a fő irányvonal? Mert az Eliza jó választás lehet, de egy MaraX erősebb ha gőzölni is kell. Cserébe butább gép.
Az őrlő nehéz kérdés ebben az ársávban, nem lesz számottevő a változás. De mondjuk ez a DF64v biztos jobb lehet valamennyivel. A másik megoldás, hogy szerzel egy Majort, kap egy új késpárt és meg is vagy.
-
-
-
-
-
Host Milanon debütál az új Rocket R58
[link] -
-
válasz
killboy007
üzenetére
Nem, terhelés alatt úgyis más.
-
-
Lagom P64, ha valaki épp ilyet keresne

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Alabástrom
üzenetére
Valszeg nem jo. Most meg lehet elmenne 550k korul, 2 honap mulva mar biztos nem. De nem is kell mindenkinek 80-as kes, egy 64 amugy is jelentosen olcsobb. 80-as blond kesparral nincs telitve a piac
-
válasz
koxkids
üzenetére
Magasabb árazásra számítottam, nem kizárt, hogy lesz egy P64->P80 upgrade
elég sok újítás történt, talán az egyik legfontosabb a 80-as blind késpár, de kapott purge funkciót és erősebb motort. Ugyanezt a tudású cumót webernél 4k usd körül lehet behúzni.
Persze nem akarok beta teszter lenni mint egyesek a Casa őrlővel így talán érdemes megvárni amíg kifut az első batch és a komolyabb kávés tesztelők is rámondják az áment. -
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Ez ebben a formában nem flém hanem lejáratás
ha nem tudod a teljes sztorit akkor inkább ne posztolj faszságokat...ez így kurvagáz. Te csak bedobtad mert ? tied volt a gép? nem, akkor? megint csak az okoskodás. -
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Itt azért több dolog sántít az általad leírtakban...tudjuk milyen állapotban volt a gép? beszélt az ügyfél a szervizessel, kérdezett? Én tudom a választ, de érdekelne te mit mondasz rá ha már csak így ezt bedobtad.
-
-
-
-
-
-
One11-nél mikor gondolták, hogy felső kategóriába árazzák a középszerű kávéikat?
Konkrétan Manhattan, Friedhats, LaCabra árban mozog ill felette...
-
válasz
Peti...(16v)
üzenetére
Ha túl sok a kv a kosárban és nem jól van belőve a magasság akkor simán félrenyomható. A rugóssal ilyen nem fordulhat elő.
-
-
válasz
Alabástrom
üzenetére
Nem mondtam, hogy jobb. Egyiket sem próbáltam. A NC v5-ös is már ilyen "felhúzós" mint a Force tamper?
-
válasz
Alabástrom
üzenetére

22k-ért elhozható most előrendelve a Timemore tampere ami működésben sztem olyan mint a Force csak 5-öd annyiba kerül. -
-
-
-
-
válasz
Alabástrom
üzenetére
Saját oldalán. Mondjuk a filtereket nem néztem, azok nem érdekelnek.
-
válasz
Alabástrom
üzenetére
Ennyiért kapsz DAK-tól is kávét. Amik azért igen jók.
-
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
pl kávés körökben? (tudtommal ez még mindig a HC kávés topik, nem gondolnám, hogy ilyenen fenn kéne akadni...)
-
-
-
-
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Talán a cady.hu
-
-
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mini 5 Pro Fly More Combo + 1éves care
- DJI NEO 2 DRONE, ÚJ 2 ÉV GARANCIÁVAL ELADÓ
- Philips Sonicare Diamond Clean HX922W ultrahangos elektromos fogkefe + fogkefék
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

bár még csak most fogom bekapcsolni. Utsó pillanatban esett be.

ha nem tudod a teljes sztorit akkor inkább ne posztolj faszságokat...ez így kurvagáz. Te csak bedobtad mert ? tied volt a gép? nem, akkor? megint csak az okoskodás.