Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Fujifilm X
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bali27
addikt
Sziasztok!
A segítségetek kellene.
Van egy kb 4 éves Saeco Hd 8423-as gépem. Egyszer volt szervizben, és csak annyit mondott a szerelő hogy ne ecettel vízkőmentesítsem. (gondolom xar állapotba volt már a kazán)
Az elején csináltam ecettel vagy 2X amíg másra hallgattam és nem néztem utána a dolgoknak.
Ma a Müllerben vettem ilyen háztartási gépekhez való vízkőmentesítő port, át is engedtem rajta, de akár hányszor átengedem a vizet a fehér csészének az aljába ilyen nagyon apró fekete mint ha homokszemek lennének. Nem sok kb 8-10 szem, és a legtöbb leengedésnél ilyesmit tapasztalok.
Ez lehetséges hogy az Aluminium kazán darabjai? (szétszedtem kávészűrőtartó kart és kitisztítottam szóval az nem lehet)Más... Nézegettem az espresso gépeket.. az új 2015-ös Gaggiát nagyon csúnyán lehúztátok a kis kazánja miatt ami már ugye acélból van ami hosszú távon biztonságosabb mint az alu.)
Kb olyan 80 körülig tudnátok ötletet adni hogy mit érdemes venni?Újat ha egy mód van ró-
Gondolom réz nincs ilyen áron, alusat meg nem szeretnék.Válaszotok előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- Autós topik
- GLS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest