Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Riasztó topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
GAgyiXyXy
üzenetére
az a gond, hogy tényleg az van, hogy szegedi hírmondóként is üzemelsz. egyáltalán nem tételezem fel, hogy ezt anyagi elfogultságból tennéd, szerintem szimpla szimpátia okán, a baj az, hogy a végeredmény viszont nem sokban különbözik a két esetben. ezért "csapok le" minden - szegedies - hozzászólásodra.
ami a lényegi részt illeti, a gyári pid szerintem is előny, írtam is, kiegészítve azzal, hogy ez viszont áthidalható, ha az ember (itt most a topiklakókra gondolok, nem egy országra, nyilván) megkéri a neves haxorok egyikét, hogy haxoljon be neki egyet. és ugyan csúnyább a végeredmény, ámde jobb, ha már utólagos, nyűgös és feláras. szerintem is abszurd, hogy egy gaggia és egy silvia a mai napig nem teszi a gépekbe ezt a pár dolláros cumót, már ezért megérdemelnek némi kokit és sallert, meg két barackot. az is tény, hogy akárhol is mér, tuti konzisztensebb, mint egy 15+ fokos hőlengésű gyári termosztát.

a bojlerben viszont nagyon nem értünk egyet, sajnos ezt az egészet már szeged sem értette meg soha. nem olyan egyszerű, hogy nagyobb = jobb, a gaggia például kisebb és jobb és az egész a kicsiség köré van tervezve, nagyon-nagyon jól.
az az acél bojler szerintem nem jó irány, ugyan nem vagyok szerelő, de elég sok kisgépem volt és elég sokat haxolt nekem SiD, fragola, sokat beszélgettem velük, sokat agyaltunk ilyesmin anno.
summa summárum, én nem látom az igazán nagy előnyt, ami miatt lelkesedni kéne, maximum az árral együtt a csomag lehet az. ennyit írtam, nem mást, nem kevesebbet vagy többet, szerintem értetted is.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Xbox Series X|S
- Riasztó topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest