Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Parci

HÁZIGAZDA

LOGOUT blog

válasz GAgyiXyXy #84317 üzenetére

az a gond, hogy tényleg az van, hogy szegedi hírmondóként is üzemelsz. egyáltalán nem tételezem fel, hogy ezt anyagi elfogultságból tennéd, szerintem szimpla szimpátia okán, a baj az, hogy a végeredmény viszont nem sokban különbözik a két esetben. ezért "csapok le" minden - szegedies - hozzászólásodra.

ami a lényegi részt illeti, a gyári pid szerintem is előny, írtam is, kiegészítve azzal, hogy ez viszont áthidalható, ha az ember (itt most a topiklakókra gondolok, nem egy országra, nyilván) megkéri a neves haxorok egyikét, hogy haxoljon be neki egyet. és ugyan csúnyább a végeredmény, ámde jobb, ha már utólagos, nyűgös és feláras. szerintem is abszurd, hogy egy gaggia és egy silvia a mai napig nem teszi a gépekbe ezt a pár dolláros cumót, már ezért megérdemelnek némi kokit és sallert, meg két barackot. az is tény, hogy akárhol is mér, tuti konzisztensebb, mint egy 15+ fokos hőlengésű gyári termosztát. :K

a bojlerben viszont nagyon nem értünk egyet, sajnos ezt az egészet már szeged sem értette meg soha. nem olyan egyszerű, hogy nagyobb = jobb, a gaggia például kisebb és jobb és az egész a kicsiség köré van tervezve, nagyon-nagyon jól.

az az acél bojler szerintem nem jó irány, ugyan nem vagyok szerelő, de elég sok kisgépem volt és elég sokat haxolt nekem SiD, fragola, sokat beszélgettem velük, sokat agyaltunk ilyesmin anno.

summa summárum, én nem látom az igazán nagy előnyt, ami miatt lelkesedni kéne, maximum az árral együtt a csomag lehet az. ennyit írtam, nem mást, nem kevesebbet vagy többet, szerintem értetted is.

Új hozzászólás Aktív témák