Hirdetés
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szupercsendes táp Seasonic és Noctua együttműködésben
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
válasz Kapucziner1 #60288 üzenetére
Ajjaj, azért ne vádoljuk meg a kollégát, biztosan kóstolta a kávét. De ha ilyen az üzletpolitika, akkor én is most rendeltem utoljára Kapucziner kávét.
-
sortiefish
csendes tag
Szerintem adp szokott mással is közösen kávét rendelni, de mi 2017.07.25.-én rendeltünk önöktől kávét.
Ez egy bevett szokás a szállítási költségek csökkentésére.Az én rendelésem
3 x Palermo Aranya - 250g
3 x Jubileum Blend - 250gadp rendelése
1 x Palermo Aranya - 250g
1 x Kapucziner specialitás - 250g
1 x Etióp Yirgacheffe - 250g - pörkölés bécsi pörkölés -
sortiefish
csendes tag
válasz Kapucziner1 #60291 üzenetére
Gondolom, mert nem ér rá itt a fórumon sem láttam írogatni.
Biztos vagyok benne, hogy amint lesz rá alkalma válaszolni fog az üzenetekre és a kérdésekre. -
adp
őstag
Kedves János!
Kérlek nézd meg mégegyszer azt a mappát 15.23kor írtál és hogy én mikor válaszoltam. Szerintem elég gyorsan (negyed órán belül) ezt a tesztes dolgot meg szerintem majd a Béla eldönti. Mindenekelött én azért kikeresném, hogy milyen pontokat adtam a kávéidra. Illetve milyen pozitív jelzökkel illettem meg azokat. Mert tényleg jók voltak!
Szerintem egyik sem kapot 7-8pontnál kevesebbet!
Uzenet:
Egyebkent szamtalan kavedat ittam mar csak mindig massal kozosen rendeltunk. Az meg hogy most nem azt a minoseget kaptam mint eddig es ezt kiirtam ide, ne az en hibam legyen mar...
Peace: akos[ Módosította: Parci ]
-
mester6
tag
válasz Kapucziner1 #60864 üzenetére
Így egyszerűbb lenne megnézni:[link]
-
looser
addikt
-
Deer76
aktív tag
válasz Kapucziner1 #72052 üzenetére
Köszi, így már világos, tehát arabicához képest erős.
A fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.
-
paljoc
tag
válasz Kapucziner1 #79573 üzenetére
Sőt, elvileg ki sem lehetett volna hozni az országból. Ettől teljesen függetlenül /mármint hogy Kubában mi van, meg mi nagy érték ottani mércével vagy mi nem az/ ez a kofi kb. fele részben úgy szénné van pörkölve, hogy fehér papírra rajzolni lehet vele. A poszt és a fénykép inkább ezt szándékozott megmutatni. Amúgy a szénen/füstön kívül van valami baromi érdekes íze/szaga amit nem tudok hova tenni.
Érdekes lehet hogy ott a szivarfarmon mivel pörkölnek, mi lehet az eszköz amivel ennyire inhomogén "terméket" gyártottak, nem lehet-e azzal úgy bűvészkedni esetleg, hogy ne égjen szénné a fele. De az is lehet hogy ezt így szeretik/szokták meg a szivar mellé. /végülis annyira nem is érdekes, de örülök hogy nem ezt kell jegyre vásárolnom/
A mamának az óriási szivarral biztos ízlett így is!😃[ Szerkesztve ]
-
Zaji
őstag
válasz Kapucziner1 #84362 üzenetére
Írtam üzenetet.
Köszönöm! -
iatti
aktív tag
válasz Kapucziner1 #84442 üzenetére
akkor én is megkapom hétfőn vagy kedden. huhh de jó
-
vicces1
aktív tag
-
bbuffy
senior tag
válasz Kapucziner1 #134286 üzenetére
Nem fogok. Ezt engedjük el. Én úgy érzem leírhatom tapasztalatomat az adott termékről, erről is szól ez a fórum sok éve. Bármilyen termékről le lehet írni nyilvánosan a véleményét az embernek, ez jogilag megengedett. Nem szeretem a privát szegedi stílusú megkereséseket, ebből már sok volt, és nem kérek belőle.
Akkor nem kaptam privátot persze mikor ajánlottam a kávédat, akkor kapok amikor leírom hogy túlpörkölt?
Ezt itt lezárom. Minden jót.[ Szerkesztve ]
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest